2010 Nisan Anneleri

ruzenin yarın hayırlı haberlerini beklioruz canım inşallah seninkide belli olur sen kız anası gibi duruyon canım ya opuyorumnanaktan öle geldi içimden ..

ayyy canım benim çok saol bende kendimi hep öle hissediyorum kızım var sanki karnımda ....nazlım gel artık diyorum....:kedi:

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş ama küstüm ben doktor amcamız bize erkek büyük ihtimal demişti yazmamışsın bide çok şaşırdım liste tartışma konusu olmuş arkadaşlar yap dedi sende uğraştın yaptın fenamı hem jnaz da asla bunu konu yapcak biri değil oda isteyen biri varsa devredeyim diyordu sıkmayın böle şeylerle canınızı nolur
canıııım çok özlemişim seni çok sevindim geldiğine ve ii olduğuna bebişin erkekmiş hayırlı olsun tansiyona gelince benimde çok düşüyo ama doktorum düşmesi sorun değil yükselmesin yeter dedi
ben cinsiyetini hala ögrenemedim ya:sinifsinif: ne yapmam lazim bebegin cinsiyetini gösterebilmesi icin muayneye gitigim zaman
ayyy canım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda öğrenirsin

ruzenin yarın hayırlı haberlerini beklioruz canım inşallah seninkide belli olur sen kız anası gibi duruyon canım ya opuyorumnanaktan öle geldi içimden ..

hadi ama bende tahmin istiyoooom:kedi:

ben şimdi buna yuppi diyemiycem çünkü ben hamile kalmadan öncede kaldıktan sonrada hep oğlum olduğunu gördüm ......nese hadi hayırlısı inşlh diyelim sağlıklı olsunda ozaman benim kuzeyim geliyo....zemuszemus

slm canlarım iisiniz maşallah hepiniz bende iiyim ama dün gece çok fena kıpırtılar oldu karnımda heryeri pıt pıt atıyodu bebeğimmi dedim ama ne bileyim o değildir sanki bide çok batıyo karnım çok ağrıyo nasıl geçicek bunlar,,, elim ayağımda davul gibi şişti bacaklarımda ağrıyo çok yoruluyorum heralde ondan iki hafat sonra gitcez doktor amcamızza bakalım ne diyecek cinsiyeti konusunda kesinmi erkek yoksa bi süprizmi var acaba üçlü testte ozaman bakalım asıl ondan korkuyorum bebişim sağlıklı olsunda hiçbişey önemli değil

buket asude... canım bak bu liste konusunda son kez konuşuyorum valla... ben bu listeyi bu hale getireli ve yenileyeli sürekli bir hafta oluyor nerdeyse.. senin erkek olduğunu atlamışsam çok özür dileriim... kabalık etmişimm.. ama kasti bişey değil taktir edersin kii.. sayfa sayfa okuyup herkesin bilgilerini atlamadan güncellemek için kafa patlatırken seni neden yazmiyiim... üzgünüm... ama sen bu arada girmedin sanırım hiç topiğee.. listeyi ilk mi görüyosun.. bu süre içinde girseydin en azından bana bi msj çeker hatırlatırdın diye düşünüyorumm... neyse canımcım artık bunları konuşmanın hiç bir önemi ve gerekliliği yokk... keşke bu listeyi de yapmasaydımm.. bi daha listeyi yapmak ve düzenlemek mi amaaan amaaann... :))) kim yapıyosa bundan sonra ona yazın canımcımm... ben de ona iletirim güncel bilgilerimii..

buketcim seni görmedimki ama tatlım nasıl tahmin edim ruzeninin resmini gördüm yediği içtiğinden falan tahminde bulundum..senin de 14 haftalık olmuş bebişin cinsiyetinin belli olma ihtimali fazla 2 hafta sonra sanırım sende alırsın mutlu haberi hayırlısı olsun inşallah canım..

valla kim neyi devretmek ister yada istemez bilemiyorum ama ben hiç bişeyi devralmak istemiyorum... sadece nisan annesi olucam inşallah.. burda aynı duyguları paylaşabildiğim kişilerle paylaşımda bulunmak istiyorum... liste olsun yada olmasınn.. yada benim adım ve bilgilerimm olsun yada olmasın artık hiiç bişiy umrumda değiillll....

yeteri kadar açık yazmışımdır umarımm..lütfen bi daha bu konu açılmasın.. ve listeyi kim hangi şekilde yapıyosa yapsınn...

herkese iyi akşamlarr.. okula gidiyorum ben... akşam giremem belkii.. yarın dr. dönüşü mü olur sabah girebilirmiyim artık kısmett.. görüşene kadar allaha emanet olunn..

kızlar az önce şirket arkadaşımla dolu bi tabak turşu yedik afiyetleeee:ecrin_bebek: şirkettekiler bizi de kendine benzettin diolar akıllarına türlü şeler sokuyom onlarında canı istio alıp yiyoz bi güzel..aslında hep tatlı isterdim ama sizin yazdıklarınızı okuyunca canım birden turşu isteyiverdi..sositososito

bebegcim sakin ol hayatım liste olsa nolur olmasa nolur amaç duygularımızı bilgilerimizi mutluluklarımızı paylaşmak değilmi? sen canını sıkma canım bebişin hissedio haa :lepi: ayrıca sen bu akşam için hazırlan herşeyi boşver

ben burdayım canım sadece çok şaşırdım kötü niyetim yoktu ama kötü anlaşıldımm:gitme:

canım afiyet olsun dikkat et mideni çok ekşitmesin bende limon yiyip duruyomm

haklısın göbişim varla yok arası kimse farketmiyo belkide hiç zayıf olamadımya ondandırhihoyyyt doktor amcamız erkek dedi ama bi ihtimal yanlış olabilir tahmin yani dedi hayırlısı inşallah iki hafta sonra öğrenicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…