Hepinize hayırlı akşamlar kızlar
merhaba canım nasılsın? a.s.
bende iyym canım neolsun valla ...kimsecikler kalmamış yine,topik çok sessiz,bebiş nası...
Umarım ve inşAllah iyidir canım ben iyi olmak onu damutlu etmek istiyorum ama :çok üzgünüm: maalesef bu aralar kendim üzülerek onu da çok üzdüyorum
Epeydir girmedim topiğe girdimse de yazmak gelmedi bi türlü içimden
canım ya hamilelik bizim dengemizi aldı götürdü valla,anlıyorum bende öelyim aslında bebeğimi üzmek istemiyorum ama arada oluyor elimde olmuyor....ben arada burda olduğunu gördüm canım ama evet katılmadın aramıza,sıkıntın her neyse inşlh biran önce hallolur canım...
İnşAllah inşAllah herşey güzel olur mafoldumben Allah a sığınmaktan başka çarem yok Allah hepimizin yanında ve yardımcısı olsun inşAllah
canım benim sıkma kendini bu kadar,inşlh rabbim yardımcın olur....
bizim ufaklığa muhtemel hanımefendi dedi dr bakalım 3 hafta sonra kesinleşecek allah herkese sağ salim doğurmak nasip etsin
teşekkürler canım benim o senin kalbinin güzelliği canım opuyorumnanaktanruzenin.. hangi ara yedin geldin kızz :))) şimdi muhabbet ediyoduk... kaydirigubbakcemile3
zeyracım.. yeni avatarın ve tickerın hayırlı olsun cnmm.. çokhoş olmuşş opuyorumnanaktan
azmin sonu desene bitanem sonunda aldın o kelimeyi doktordanalkisalkisalkis doktorların çoğu anlarmış canım zaten ama söylemezlermiş:1ninca:cinsiyet konusunda drla aramdaki konuşma;
ben: lütfen hocam %51 de olsa bişi söyleyin
dr :daha çok küçükk annesi 1 ay sonralmaz
:ben : ya neden küçük diyosunuz ben onu bu hale
getirene kadar neler çektimm :hulya:
dr : (dr ve yardımcısı gülmektee)şuna bak yaa
daha 3 aylıkk ne büyütmüşünn kaydirigubbakcemile3
eşimm : heyecanlıı bakıyooo garibimm kafamçokkarıştı
veeeee o ann
dr: kimseye söyleme henüz ama erkek annesi olucann zemuszemus
dediii eşimm tuhaf sesler çıkarmağa başladıı benndee :lepi:
bizim ufaklığa muhtemel hanımefendi dedi dr bakalım 3 hafta sonra kesinleşecek allah herkese sağ salim doğurmak nasip etsin
canım hayırlı olsun kzın.
amiin canım tüm hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin.
gözün aydın bitanem inşallah hepimiz sağsağlim kucağımıza alırız bu arada banada kız dedi doktorum bakalım:CüvCüv::hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?