2010 Nisan Anneleri

bende iyym canım neolsun valla ...kimsecikler kalmamış yine,topik çok sessiz,bebiş nası...

Umarım ve inşAllah iyidir canım ben iyi olmak onu damutlu etmek istiyorum ama :çok üzgünüm: maalesef bu aralar kendim üzülerek onu da çok üzdüyorum

Epeydir girmedim topiğe girdimse de yazmak gelmedi bi türlü içimden

canım ya hamilelik bizim dengemizi aldı götürdü valla,anlıyorum bende öelyim aslında bebeğimi üzmek istemiyorum ama arada oluyor elimde olmuyor....ben arada burda olduğunu gördüm canım ama evet katılmadın aramıza,sıkıntın her neyse inşlh biran önce hallolur canım...

İnşAllah inşAllah herşey güzel olur mafoldumben Allah a sığınmaktan başka çarem yok Allah hepimizin yanında ve yardımcısı olsun inşAllah

kızlar ben çıkıyorum,hepinzi öpüyorum ,Allaha emanet olun....bebişlere iyi bakın....

canım benim sıkma kendini bu kadar,inşlh rabbim yardımcın olur....

Allah razı olsun canım ben kenime engel olamıyorum ağlamaktan da yazamıyorum

Şuan da paylaşamıyorum da sıkıntımı

Lütfen kusuruma bakma olur mu kendimi çok kötü hissediyorum ben çıkıyorum görüşmek üzere :a015:

slm kızlar bende uzun zamandır giremedim maşallah kaç sayfa olmuş hamilelik resmen hastalık onu anladım çok ağır valla şöle üstüste doğuranlara şaşırıyorum ben bi 3-4 sene gelemem heralde kendime:)

bizim ufaklığa muhtemel hanımefendi dedi dr bakalım 3 hafta sonra kesinleşecek allah herkese sağ salim doğurmak nasip etsin

ruzenin.. hangi ara yedin geldin kızz :))) şimdi muhabbet ediyoduk... kaydirigubbakcemile3

zeyracım.. yeni avatarın ve tickerın hayırlı olsun cnmm.. çokhoş olmuşş opuyorumnanaktan
teşekkürler canım benim o senin kalbinin güzelliği canım opuyorumnanaktan
azmin sonu desene bitanem sonunda aldın o kelimeyi doktordanalkisalkisalkis doktorların çoğu anlarmış canım zaten ama söylemezlermiş:1ninca:
bizim ufaklığa muhtemel hanımefendi dedi dr bakalım 3 hafta sonra kesinleşecek allah herkese sağ salim doğurmak nasip etsin

gözün aydın bitanem inşallah hepimiz sağsağlim kucağımıza alırız bu arada banada kız dedi doktorum bakalım:CüvCüv::hulya:

canım hayırlı olsun kzın.
amiin canım tüm hamişlere hayırlı doğumlar nasip etsin.

çok saol bitanem allah hepimizi sağ salim kurtarsın

gözün aydın bitanem inşallah hepimiz sağsağlim kucağımıza alırız bu arada banada kız dedi doktorum bakalım:CüvCüv::hulya:

amin canım seninde gözün aydın opuyorumnanaktan

oooff ben çok kötüyüm yaa bugün evde temizlik vardı aslında bi iş de yapmadım ama şu an resmen dökülüyorum felaket bi baş ağrısı hapşurmaya başladım burnum akıyor aaaaaaa hasta olmak istemiyorummm

yazgülüm merhaba canım.geçmiş olsun.dikkat et kendine ıhlamur çayı iç.ben dün doktoruma sordum içebilirsin dedi

kızlar size bişey sorcam ya elevit kullanmaya başladınız mı*ben bu akşam içtim zaten ilaç içmeyi hiçsevmem ve ilaç yutamam ilacı parçalara böldüm birazını yuttuktan sonra baya kustum.sizde de böyle oluyor mu*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…