2010 Nisan Anneleri

bencede bende sana katılıyorum canım başka bir topic olmasın zaten burdayız gün boyu bebegciğim yapmak istemiyormuş çok uzadı valla bu liste olayı tek bizde böyle sanırım nisan topiğinde jnazcığım sen yap istersen devam ettir buradan artıkda uzamasın bencede

jnaz noldu canım ben burdayım bişe hissetmedim senle ilgili.hayırdır canım ya..

hacercim bende bişey söylemek istemiyorum diyorum ama şu liste işinin bu kadar abartılmasına da inanamıyorum artık
bana olan tavırlarıda anlayamıyorum ağustos ayından beri burdayım ve iyi kötü herşeyi paylaştık sırf 10 gün liste güncellenmedi diye bu kadar kıyamet kopacaksa aman ben yokum canım

kızlar alt tarafı bir liste yüzünden topik dağılmasın. Arkadaşlıklarımız bozulmasın. Liste ve topik olmasa da olur maksat arkadaşlıklarımız bozulmasın. ılk aydan son aya kadar devam ettirelim. Doğumdan sonra paylaşacağımız daha çok şeyler olacak. Kimse çıkayım lafı etmesin

arkadaşlar
10 gün bazı nedenlerden dolayı topiğe giremedim. ama ben yokken yer yerinden oynamış resmen
bundan sonrada girmek istemiyorum hakkınızı helal edin

canım öyle olamaz olurmu yaa yaa herkes hecanlandı cinsiyetler öğrenildi liste yenilenmek istendi sen yoktun yenilendi zaten bebeg83 te dedi jnaz gelirse benim kaldığım yerden devam eder neden bu kadar hassaslaşıyonuz yaa bak burda bu kadar hamile var bizi de üzüyonuz bebeklerimizde etkileniyor canlarım

liste olmadan olmuyomu arkadaşlar kalpler kırılmasın huzr bozulmasın yeterki ya.biz bilmimuyuz kendimizi liste olmasa olur.biizm birbirimize bu dönemlerde ihtiyacımız var ama olmaz ki çıkıp gitmek.yakışıomu güzel nisan annişlerine..

bende katılıyorum canım bebeg liste yapmak istemedi ona teklif üzerine yaptı bencede her iki arkadaşımızada teşekkür etmek lazım bencede bebeg hatta bekleyelim bile dedi yoğun istek olunca yaptı yoksa liste yapmak bile istemiyordu

kızlarr ve jnazcım.. kimsenin kırılmasını yada üzülmesini sağlıcak bişey yazdığımı sanmıyorumm... ve cnmm jnaz 10 gün burda yokken ortalık karışmadı.. yada ben mi bilmiyorum.. liste güncellenmiyo diye çok laf edildii... ve ben devralıp güncelledim... şimdi jnaz geldii.. ve bu haliyle devretmek istiyorumm... bunda anlaşılmıcak ne var ki anlamıyorum valla...

canım bence herkes ii niyetli de yazarken yanlış anlaşılıyoruz yaa işte senin tam gittiğin zamanlarda cinsiyetler ikili ytestler falan öğrenilmişti yaa o yüzden biz dedik bebeg83 te bizi kırmadı listeyi düzenledi geldiğinde devam eder dedi janz artık hepimiz sıkılmıştık kese görüldü yazmasından valla bak beni yanlış anlama ne olur sen gelince devam edecektin et işte devam bizi üzmeyin yaa

bncede kimse bir yere gidemez öyle nereyekötükedihüso haaaa kızıyorum bak artık jnazcığım olurmu öyle şey yaa nereye gidiyorsun önemli olan arkadaşlık valla devam edermisin canım olurmu yaa

bebeg bende kimseyi kırmamak ve emeğini gözardı etmemek için bunu senden rica ettim
10 gün yoktum yer yerinden oynamış derken kasteddiğimde profilime ve özelime gelen liste msj larıydı
ve bende sürekli bu konunun açılmasından dolayı rahatsızlık duydum

Kızlar ben kaç gündür yokum gelemdim vuku olduğum kadarıyla yazacağım size.
ben listede bile yokum sizlerle sırf sohbet için geliyorum ara sıra uğramaya çalışıyorum
çok yersiz bir tartışma asıl kıyamet koparması gereken benim HANİ BENİM ADIM gerçi
listeye bakmadım ama adımda varsa yandık yane ::))) ama olmadığından eminim
kendinizi bi sirkeleyin hormonlarımız sapıtık bu ara öpüyorum sizleri.

yaa kızlar işim var çıkmam gerekiyo yemek yapmadım daha kociş gelicek şimdi hepinizi öpüyorum tekrar hepinizide burda tanıştım burda olmanızı ve paylaşımlarımıza devam etmemizi istiyorum lütfen ama jnazcığım bir daha duymamyayım gidiyom falan

:lepi::lepi::lepi:alkisalkisalkis

canım bişey soracam sen 10 gün yoktun yaa o yazılan mesajların en azından bi kısmını okudunmu yani olyın nasıl geliştiğini anlarsın öle canım bizim anlatmamızla anlaşılmaz tatlım

çok tatlıssın yaa ne güzel özetledin yaaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende aynı şeyleri düşünüyorum canım buraya ilk girdiğimde bebeğim bir aylık bile değildi
canım ben zaten bebeg farklı bişey söyledi demiyorum ve madem bu kadar emek harcadı devam etsin istedim o kadar
a.s
zeyracım bende farklı bişey demiyorum canım

Şeniz
bncede kimse bir yere gidemez öyle nereyekötükedihüso haaaa kızıyorum bak artık jnazcığım olurmu öyle şey yaa nereye gidiyorsun önemli olan arkadaşlık valla devam edermisin canım olurmu yaa
ya canım inan çok canım sıkıldı

neyse kızlar bende çıkıyorum kociş gelecek yemeğimde yok yemek yapayım
bide bloğumda iki tane yazı var bence okuyun biri fıkra çok kısa da diğeri çok güzel çocuk yetiştirme ile ilgili kendinize ii bakın allaha emanet olun sevinin mutlu olun inşallah

öptüm bebişlerin güzel annişleri hepinizi görüşmek dileğiyle akşama uğrarım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…