yaa kızlar dayanamıyorum bişey diyecem ama kızmayın ne olur
başka opik açmaya ne gerek var ben sabahtandır nerdeyse burdayım başka topikle uğraşmaylım arada zaten gösterilecek şu liste kim yapıyosa yapsın ama bir an önce halledin ne olur yaa ikinizde çok emek verdiniz ben geldiğimde buraya liste hazırdı jnaz arica ettim beni kayıtladı sonrada bebege rica ettim şu bilgilerimi yenile dedim oda sağolsun kırmadı
ama artık listeyi görmek istiyorum ne olur artık ya a
ne olur kızmayın iii niyetle sölüyom
gene dayanamadım yaa....
yaa kızlar dayanamıyorum bişey diyecem ama kızmayın ne olur
başka opik açmaya ne gerek var ben sabahtandır nerdeyse burdayım başka topikle uğraşmaylım arada zaten gösterilecek şu liste kim yapıyosa yapsın ama bir an önce halledin ne olur yaa ikinizde çok emek verdiniz ben geldiğimde buraya liste hazırdı jnaz arica ettim beni kayıtladı sonrada bebege rica ettim şu bilgilerimi yenile dedim oda sağolsun kırmadı
ama artık listeyi görmek istiyorum ne olur artık ya a
ne olur kızmayın iii niyetle sölüyom
gene dayanamadım yaa....
arkadaşlar
10 gün bazı nedenlerden dolayı topiğe giremedim. ama ben yokken yer yerinden oynamış resmen
bundan sonrada girmek istemiyorum hakkınızı helal edin
ruzenin hayırlı olsun canım oğlun geliyormuş bu sene erkek senesi sanırım kimi duysam oğlu oluyor
kızlar alt tarafı bir liste yüzünden topik dağılmasın. Arkadaşlıklarımız bozulmasın. Liste ve topik olmasa da olur maksat arkadaşlıklarımız bozulmasın. İlk aydan son aya kadar devam ettirelim. Doğumdan sonra paylaşacağımız daha çok şeyler olacak. Kimse çıkayım lafı etmesin
hacercim bende bişey söylemek istemiyorum diyorum ama şu liste işinin bu kadar abartılmasına da inanamıyorum artık
bana olan tavırlarıda anlayamıyorum ağustos ayından beri burdayım ve iyi kötü herşeyi paylaştık sırf 10 gün liste güncellenmedi diye bu kadar kıyamet kopacaksa aman ben yokum canım
Kızlar ben kaç gündür yokum gelemdim vuku olduğum kadarıyla yazacağım size.
ben listede bile yokum sizlerle sırf sohbet için geliyorum ara sıra uğramaya çalışıyorum
çok yersiz bir tartışma asıl kıyamet koparması gereken benim HANİ BENİM ADIM gerçi
listeye bakmadım ama adımda varsa yandık yane ::))) ama olmadığından eminim
kendinizi bi sirkeleyin hormonlarımız sapıtık bu ara öpüyorum sizleri.
bebeg bende kimseyi kırmamak ve emeğini gözardı etmemek için bunu senden rica ettim
10 gün yoktum yer yerinden oynamış derken kasteddiğimde profilime ve özelime gelen liste msj larıydı
ve bende sürekli bu konunun açılmasından dolayı rahatsızlık duydum
Kızlar ben kaç gündür yokum gelemdim vuku olduğum kadarıyla yazacağım size.
ben listede bile yokum sizlerle sırf sohbet için geliyorum ara sıra uğramaya çalışıyorum
çok yersiz bir tartışma asıl kıyamet koparması gereken benim HANİ BENİM ADIM gerçi
listeye bakmadım ama adımda varsa yandık yane ::))) ama olmadığından eminim
kendinizi bi sirkeleyin hormonlarımız sapıtık bu ara öpüyorum sizleri.
bende aynı şeyleri düşünüyorum canım buraya ilk girdiğimde bebeğim bir aylık bile değildikızlar alt tarafı bir liste yüzünden topik dağılmasın. Arkadaşlıklarımız bozulmasın. Liste ve topik olmasa da olur maksat arkadaşlıklarımız bozulmasın. İlk aydan son aya kadar devam ettirelim. Doğumdan sonra paylaşacağımız daha çok şeyler olacak. Kimse çıkayım lafı etmesin
canım ben zaten bebeg farklı bişey söyledi demiyorum ve madem bu kadar emek harcadı devam etsin istedim o kadarcanım öyle olamaz olurmu yaa yaa herkes hecanlandı cinsiyetler öğrenildi liste yenilenmek istendi sen yoktun yenilendi zaten bebeg83 te dedi jnaz gelirse benim kaldığım yerden devam eder neden bu kadar hassaslaşıyonuz yaa bak burda bu kadar hamile var bizi de üzüyonuz bebeklerimizde etkileniyor canlarım
a.sliste olmadan olmuyomu arkadaşlar kalpler kırılmasın huzr bozulmasın yeterki ya.biz bilmimuyuz kendimizi liste olmasa olur.biizm birbirimize bu dönemlerde ihtiyacımız var ama olmaz ki çıkıp gitmek.yakışıomu güzel nisan annişlerine..
zeyracım bende farklı bişey demiyorum canımbende katılıyorum canım bebeg liste yapmak istemedi ona teklif üzerine yaptı bencede her iki arkadaşımızada teşekkür etmek lazım bencede bebeg hatta bekleyelim bile dedi yoğun istek olunca yaptı yoksa liste yapmak bile istemiyordu
Şenizcanım bence herkes ii niyetli de yazarken yanlış anlaşılıyoruz yaa işte senin tam gittiğin zamanlarda cinsiyetler ikili ytestler falan öğrenilmişti yaa o yüzden biz dedik bebeg83 te bizi kırmadı listeyi düzenledi geldiğinde devam eder dedi janz artık hepimiz sıkılmıştık kese görüldü yazmasından valla bak beni yanlış anlama ne olur sen gelince devam edecektin et işte devam bizi üzmeyin yaa
ya canım inan çok canım sıkıldıbncede kimse bir yere gidemez öyle nereyekötükedihüso haaaa kızıyorum bak artık jnazcığım olurmu öyle şey yaa nereye gidiyorsun önemli olan arkadaşlık valla devam edermisin canım olurmu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?