2010 Nisan Anneleri

jnazcım bebegcim alınmayın birbirinize ikinzide emek sarfettiniz umarım en kısa zamanda çözülür şu liste işi zaten hiç olmasa da olur çokta önemi yok mühim olan bizim paylaşımlarımız üzüntülerimiz mutluluklarımız ikinizde çok tatlısınız gitmeyin bi yere :))

güle güle canımmm
canım bişey soracam sen 10 gün yoktun yaa o yazılan mesajların en azından bi kısmını okudunmu yani olyın nasıl geliştiğini anlarsın öle canım bizim anlatmamızla anlaşılmaz tatlım

hacercim okudum canım zaten hepinizde aynı şeyi söylüyorsunuz
benim kırıldığım konu şu pazartesi akşamı konuştuk ve yanlış anlaşılma olduğunu düşündük bugünde bana liste sorulunca da her defasında bebeg83 ün emek verdiğini ve onun devam etmesi gerektiğini söyledim
az önce de profiline msj attım sen ilgilenirmisin diye
ama geri döndüğümde sayfadaki msj ınu görüncede kırıldım çünkü böyle bir tepki beklemiyordum art niyetli olsaydım hiç msj atmazdım

güle güle canım bende çıkacağım bakarım bloğuna

Şeniz

yaa bebeg diyoki artık ben yapmak istemiyorum sende az önce dedinki kimse yapmazsa ben yaparım yine işte bu yüzden diyoruz ki sen yap
aman yapılmasada bişey olamz yaa o kadar önemli değil yanii herkes hergün sabah kendi bilgilerini yazar bizde unutmamış oluruzzemuszemuskaydirigubbakcemile5

ayy inanmıyorum yaaa bi listenin yaptığına bakın kaç gündür liste liste yeter artık ama yaa kapansın şu konu

kızlar bu defa çıkyom akşam girerim inşallah görüşrüz kociş aç kalacak yokssa

[COLOR="Red"]jnaz.[/COLOR]. cnmm 2 sattir üstte 3 özel msj var yazıyo dabakmamıştım.. valla şimdi baktım cnımm.. ona mı darıldın sen kuzum yaa.. cvp yazdım sana.. ondan mı dedin bana karşı olan tavır fln diye.. ay allah aşkına yaa.. kuzum şimdi gördüm msjını...

ya güzelim üzülcek ve özür dilencek bişey yokki ztenn ben bunu anlatamıyorumm ... ben burda her allahın kuluna ayrı ayrı cvp yazmaya üşenmezken neden sana cvp yazmıyım da tavır alayım gülümyaa... uzamasın nolur artık bu konuu.. bak benim bide okul çocuğum varr... sen o konuda daha rahatsın.. daha iyi olucaktır eskisi gibi senin yapmann... öpüyorum cnm senii opuyorumnanaktan

orta yolu bulacağız inşallah güzelim
kızlar bu defa çıkyom akşam girerim inşallah görüşrüz kociş aç kalacak yokssa

güle güle tatlım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ADA BEBEK geliyor....... gördüm kızımı çok şükür. KIZ oluyor. herşeyi tam çok şükür yarında 3 lü testim yapılacak. ınşallah oda yolunda gider. Çok mutluyum çok şükür çokkkkkkk. DArısı başınıza.

ruzenin ben kızı yakaladım inşallah seninde olur:)))

ayyy canım benimyaaa çok sevindimmm sağlıkla gelsin Ada mız
ama ruzenininki erkek şekerim:)

canım en iisi katı meyve sıkacağı alıp ne bulursak sıkıp içmek
arkadaşlar
10 gün bazı nedenlerden dolayı topiğe giremedim. ama ben yokken yer yerinden oynamış resmen
bundan sonrada girmek istemiyorum hakkınızı helal edin
canım kusura bakma ama abartyon ne demek ben yokum daha neler sen en olumlu en sakin olanımızdın kimsenin kötü niyeti yok tabi seninde yapmayın böle nolur altı üstü bi liste olmayı versin seni çok seviyoz biiz
hay allah razı olsun çok doğru söledin canım yaa :lepi::lepi::lepi::lepi:

hadi ama unutalım olanlarıda kapansın konu kimsede biyere gitmsin allah aşkına

malesef öyle oldu şekerim ama şimdi geçti işte yüzyüze olmayınca böyle oluyor neyse ikimizde yanlış anlamışız birbirimizi Şeniz
ama şimdi yeni bi topik açacağım ve oraya msj atılmayacak sadece liste olacak tamammı hayatım ve o gün kim girmişse o güncelleyecek bence bu daha mantıklı kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

buketçim orta yolu bulacağız inşallah hayatım
işte naz24 ünde dediği gibi hormonlarım bütün dengemi bozdu

evet bende listeye şimdi baktım. arada sırada girebiliyorum rahatsızlığımdan dolayı benim gibi olan arkadaşlar napıyor diye?liste yapıp bazılarını silmek bana da çok saçma geldi...

nazlıcım.. çok sevindim kızn için.. ruzenin kızı yakalayamadıcnmm. oğluşu olucakmışi onun.. hayırlısı olsun hepimiz için...

jnaz.. cvp yazdım cnm..

kızlarr bende çıkıyorumm.. okul saati malumm... akşam görüşürüz inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…