güle güle canımmmyaa kızlar işim var çıkmam gerekiyo yemek yapmadım daha kociş gelicek şimdi hepinizi öpüyorum tekrar hepinizide burda tanıştım burda olmanızı ve paylaşımlarımıza devam etmemizi istiyorum lütfen ama jnazcığım bir daha duymamyayım gidiyom falan
canım bişey soracam sen 10 gün yoktun yaa o yazılan mesajların en azından bi kısmını okudunmu yani olyın nasıl geliştiğini anlarsın öle canım bizim anlatmamızla anlaşılmaz tatlım
güle güle canım bende çıkacağım bakarım bloğunaneyse kızlar bende çıkıyorum kociş gelecek yemeğimde yok yemek yapayım
bide bloğumda iki tane yazı var bence okuyun biri fıkra çok kısa da diğeri çok güzel çocuk yetiştirme ile ilgili kendinize ii bakın allaha emanet olun sevinin mutlu olun inşallah
jnazcım bebegcim alınmayın birbirinize ikinzide emek sarfettiniz umarım en kısa zamanda çözülür şu liste işi zaten hiç olmasa da olur çokta önemi yok mühim olan bizim paylaşımlarımız üzüntülerimiz mutluluklarımız ikinizde çok tatlısınız gitmeyin bi yere :))
orta yolu bulacağız inşallah güzelimyaa bebeg diyoki artık ben yapmak istemiyorum sende az önce dedinki kimse yapmazsa ben yaparım yine işte bu yüzden diyoruz ki sen yap
aman yapılmasada bişey olamz yaa o kadar önemli değil yanii herkes hergün sabah kendi bilgilerini yazar bizde unutmamış oluruzzemuszemuskaydirigubbakcemile5
kızlar bu defa çıkyom akşam girerim inşallah görüşrüz kociş aç kalacak yokssa
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ADA BEBEK geliyor....... gördüm kızımı çok şükür. KIZ oluyor. herşeyi tam çok şükür yarında 3 lü testim yapılacak. İnşallah oda yolunda gider. Çok mutluyum çok şükür çokkkkkkk. DArısı başınıza.
ruzenin ben kızı yakaladım inşallah seninde olur:)))
canım en iisi katı meyve sıkacağı alıp ne bulursak sıkıp içmekiçiyorum canım benim ayran falan çok içiyorum az önce sağlık ocağındak doktor bana bebk şimdi senden ne bulursa emiyo dedi yani oyüzden vitamin olarak iyi beslenmelisin dedi bol bol c vitamini al dedi mandalina falancokacimcoook
canım kusura bakma ama abartyon ne demek ben yokum daha neler sen en olumlu en sakin olanımızdın kimsenin kötü niyeti yok tabi seninde yapmayın böle nolur altı üstü bi liste olmayı versin seni çok seviyoz biizarkadaşlar
10 gün bazı nedenlerden dolayı topiğe giremedim. ama ben yokken yer yerinden oynamış resmen
bundan sonrada girmek istemiyorum hakkınızı helal edin
hay allah razı olsun çok doğru söledin canım yaa :lepi::lepi::lepi::lepi:Kızlar ben kaç gündür yokum gelemdim vuku olduğum kadarıyla yazacağım size.
ben listede bile yokum sizlerle sırf sohbet için geliyorum ara sıra uğramaya çalışıyorum
çok yersiz bir tartışma asıl kıyamet koparması gereken benim HANİ BENİM ADIM gerçi
listeye bakmadım ama adımda varsa yandık yane ::))) ama olmadığından eminim
kendinizi bi sirkeleyin hormonlarımız sapıtık bu ara öpüyorum sizleri.
[COLOR="Red"]jnaz.[/COLOR]. cnmm 2 sattir üstte 3 özel msj var yazıyo dabakmamıştım.. valla şimdi baktım cnımm.. ona mı darıldın sen kuzum yaa.. cvp yazdım sana.. ondan mı dedin bana karşı olan tavır fln diye.. ay allah aşkına yaa.. kuzum şimdi gördüm msjını...
ya güzelim üzülcek ve özür dilencek bişey yokki ztenn ben bunu anlatamıyorumm ... ben burda her allahın kuluna ayrı ayrı cvp yazmaya üşenmezken neden sana cvp yazmıyım da tavır alayım gülümyaa... uzamasın nolur artık bu konuu.. bak benim bide okul çocuğum varr... sen o konuda daha rahatsın.. daha iyi olucaktır eskisi gibi senin yapmann... öpüyorum cnm senii opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?