nazlıcım hayırlısı olsun canım eee alırızz artık kızınızı benden iyi kaynanamı bulcan....bizim de kuzeyimiz geliyo bu arada....
ruzenin canım cd istedinmi doktordan
istemezmiyim canım,ama şimdi değil dedi bana,20-22 haftalıkken dedi,4 boyutlu ultrasonda yapılcakmış tabi ücretliymiş....
ben bugun sağlık ocagına da gittim
böle böle dedim,onlrada biz kayıt etmiyoruz öle bişi yok dediler...sadece tetenoz aşısı yapılacakmış ama 20. haftamdaymış ozaman gel yaparız dediler başından savdılar beni...neden böle bişi olduki...
ama canım bana 11.haftamda verdi ve ücret de almadı.ben özele gidiorum ama sen devlete mi gidiosun balım?
istemezmiyim canım,ama şimdi değil dedi bana,20-22 haftalıkken dedi,4 boyutlu ultrasonda yapılcakmış tabi ücretliymiş....
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ADA BEBEK geliyor....... gördüm kızımı çok şükür. KIZ oluyor. herşeyi tam çok şükür yarında 3 lü testim yapılacak. İnşallah oda yolunda gider. Çok mutluyum çok şükür çokkkkkkk. DArısı başınıza.
ruzenin ben kızı yakaladım inşallah seninde olur:)))
Yaa benim dr um her gittiğmde dvd getir diyor kayıt edyor ücretsiz. De ben götürüp arabada unutuyorum:gitme:
ruzenincim gelinciğin dediği gibi baştan savmışlar canım ben daha 8 haftalıkken gittim kayıt yaptılar ayda bir gel dediler bebişim 6 yaşına gelinceye kadarda ilgileneceklermişben bugun sağlık ocagına da gittim
böle böle dedim,onlrada biz kayıt etmiyoruz öle bişi yok dediler...sadece tetenoz aşısı yapılacakmış ama 20. haftamdaymış ozaman gel yaparız dediler başından savdılar beni...neden böle bişi olduki...
Yaa benim dr um her gittiğmde dvd getir diyor kayıt edyor ücretsiz. De ben götürüp arabada unutuyorum:gitme:
canım hayırlısıyla gelsin ada bebek inşallah adıyla yaşasın hadi gözün aydınkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ADA BEBEK geliyor....... gördüm kızımı çok şükür. KIZ oluyor. herşeyi tam çok şükür yarında 3 lü testim yapılacak. İnşallah oda yolunda gider. Çok mutluyum çok şükür çokkkkkkk. DArısı başınıza.
ruzenin ben kızı yakaladım inşallah seninde olur:)))
doktorun çok iyiymiş canımya bende özele gidiyorum ama ekstra ücret alıyor dvd için
doktorun çok iyiymiş canımya bende özele gidiyorum ama ekstra ücret alıyor dvd için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?