2010 Nisan Anneleri

nazlıcım hayırlısı olsun canım eee alırızz artık kızınızı benden iyi kaynanamı bulcan....bizim de kuzeyimiz geliyo bu arada....

nazlıcım hayırlısı olsun canım eee alırızz artık kızınızı benden iyi kaynanamı bulcan....bizim de kuzeyimiz geliyo bu arada....

ben geçmişe hiç bakmadan yazdım. görmedim kusura bakmayın. Kuzeyimiz de hayırlı olsun inşallah.

e bakarız artık teklifleri değerlendiricez. malum kız az:))

ıyi dilekler için çok teşekkür ederim sağlıkla alırız inşallah kucaklarımıza:))

Ben hala çok heyecanlıyım dr dan beri duramıyorum yerimde:))

Son düzenleme:
nazlıcım hayırlı olsun kızın çok sevindim.topiğimizdeki kızlarda numunelik oldular ha bu arada pek bi nazlı olceklerkaydirigubbakcemile3 allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..

ben bugun sağlık ocagına da gittim
böle böle dedim,onlrada biz kayıt etmiyoruz öle bişi yok dediler...sadece tetenoz aşısı yapılacakmış ama 20. haftamdaymış ozaman gel yaparız dediler başından savdılar beni...neden böle bişi olduki...

ana sağlık bölümüde yoktu ,nede ebe vardı bi bilgi verecek sadece hemşire vardı iki tane birde doktor beni görmediler bile.....baska bi sağlık ocağınamı gidip sorsam acaba???

ne demek öle bişi yok dediler allah allah.bağlı bulunduğun sağlık ocağına bikere gebelik bildirimi yapman şart.yapmayınca kızıolar hatta.savmışlar seni başlarından harbiden.ihmal etme canım aşı yaptırmaya gittinmi de nie kayıt olmadın derler sorun çıkartırlar.onlar mecburlar gebeliğini takip etmeye dosya açmaya hatta form dolduryolar en başta.kilon yaşın eşinin bilgileri falan.

ama canım bana 11.haftamda verdi ve ücret de almadı.ben özele gidiorum ama sen devlete mi gidiosun balım?

yok güzelim özel hastane hemde...bide yazı asmışlar kocaman bebeğinizin doğum albümü olsun istermisinz diye ,,,,ehehe:))) istedim vermediler.....

gözün aysin canim
kizin hayirli olsun

Yaa benim dr um her gittiğmde dvd getir diyor kayıt edyor ücretsiz. De ben götürüp arabada unutuyorum:gitme:

Allah allah ya neden bana bişi demedi valla,olsa e iyi olurdu valla...ben sürekli bakardımm bebişime...nese zaten test sonuçlarını almaya gidicem ya sorarım yine....

iyi akşamlar kızlarrr
yemeklerimi koydum ocağa geldim
yeni topiğide açtım bilgileri eksik olanlar varsa bana yada bebeg83 e msj atabilirler
böylece burda karışmamış olur

ruzenincim gelinciğin dediği gibi baştan savmışlar canım ben daha 8 haftalıkken gittim kayıt yaptılar ayda bir gel dediler bebişim 6 yaşına gelinceye kadarda ilgileneceklermiş
hatta en son dün gittim eldoplerinden kalp atışını duymak için olmazsa sen başka bi sağlıkocağına da uğra canım

valla benden de doktorum hiçbi ücret almıo dvd yada cd için.hatta ben demeden kendi yapıp verio.allaha şükür doktordan sorunumuz yok en azından..

canım hayırlısıyla gelsin ada bebek inşallah adıyla yaşasın hadi gözün aydın
doktorun çok iyiymiş canımya bende özele gidiyorum ama ekstra ücret alıyor dvd için

ben doktora her gidişimde donup kaldığım için aklıma bile gelmiyo bi dahaki sefere sorim bari:kedi:

bide bişi daha sorcam kızlar bebekleriniz karnınızda oynamaya başladımı yada şöle diyim siz onu hiisetmeye başladınzmı?ben bi kaç gündür bişeler hissediorum özellikle de geceleri.

doktorun çok iyiymiş canımya bende özele gidiyorum ama ekstra ücret alıyor dvd için

evet ya çok şükür. 3 lü testi bile yarın hastaneye gel parasız bağkurundan yapalım dedi. Ve izmirin tanınmış, ii doktorlarından. Muayene ücreti de 70 tl. Bende unutmayıp götürsem dvd'yi ne ii olacak neyse 5 hafta sonra yeni kontrolümüz onda inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…