2010 Nisan Anneleri

bide bişi daha sorcam kızlar bebekleriniz karnınızda oynamaya başladımı yada şöle diyim siz onu hiisetmeye başladınzmı?ben bi kaç gündür bişeler hissediorum özellikle de geceleri.

oynamıyo benimki galiba canım yani bişeyler oluyoda bebek için herkes erken gaz falandır diyolar bende sabırsızlıkla bekliyom bakalım

oley oley oley bi kızımız daha oldu allah hayırlı uğurlu etsin

oh be aranızın düzelmesine sevindim çok şükür yaa
ayy çok tatlısın yaa bencede ağırlığınca altın olazsa olmaz demi:roflol:
ben daha gitmedim yaa herkes diyo 16. hafatada gidilmeli hemen dgideyim o zaman ultrsonla bakıyolarmı
oynamıyo benimki galiba canım yani bişeyler oluyoda bebek için herkes erken gaz falandır diyolar bende sabırsızlıkla bekliyom bakalım

benimde öle valla ikinci oğlum ama ara ara hareket hissediyorum sanki hıçkırık gibi o kadar yani oda haftada 1 kere falan 9 cm olmuş canım yaa benimki

herkese merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu girmeyeli.işlerim çok yoğun bu aralar,çok erken gelemiyorum eve.çok zor oluyo gerçekten dinlenmeye vaktim yok,nasıl olacak ilerleyen aylarda bilmiyorum,allah çalışanlara kolaylık versin,hepimize.
bu arada sağlık ocakları ile ilgili,hepimiz aynı şehirde yaşamıyoruz ve bu nedenle uygulamalar her yerde farklı oluyo olabilir.istanbul sağlık ocaklarının hepsi için sanırım böyle bir gebelik takibi söz konusu değil.mevcut hastalarına zor hizmet veriyolar,yoğun olmayan bölgelerde böyle bir uygulama vardır.kayıt olmasanda aşı zamanın geldiğinde gebe içinde bebekler içinde aşını gidip yaptırıyosun.kayda gerek yok yani.

slm kızlarr.. bizde geldikk...

ebram.. cnm hoşgeldin.. çalışan anne adayı olmak zorr... allah yardımcın olsun...haklısın sna katılıyorum.. bazıları ilk 3ay içinde kayıtoldum diyo ben gittim bilgisayarları 15.haftada kayıt et diyomuş :)) onu bekliyorum bende.. ama zaten 20. haftada sanırım aşı o zamana kadar sadece kilo takibi fln yapılıyodu ... 2 haftamız var bizim kayıt olmak için...

hıımm bide listeden silinmişim fln yazmışsın diğer topiğe... cnmm... listenin yarısından çoğunezamandır girmiyodu.. inan bi slm deyip gidenler bile vardı.. o yüzden çoğunlukla birlikte karar verilip kimler girmiyosa silindi.. amasen zaten yazmışsın jnaz arkadaşımız yazar tekrar seni listeye cnmm...

ben çok üşüdüm kızlar yaww...dükkanda çok zor olucak benim için,valla ne yaparım bilmiyorum.....ama yarında böle olursa elektirikli soba yakıcam....yoksa hasta olmam yakındır

ayy canımm bende bugün okul dönüşü sızıp uyumuşum tv karşısında... üzerimde bi battaniye bileyoktuu.. uyucağımı bilsem örtünürdüm.. donmuşum resmen yaa.. bende sobayı yakıcam artık diyorumm..ev soğuk bayaa.. sen de üşürsen öyle yap cnmm.. hasta olmayalım bi de..

aaaa kimse kalmadı kııı topikte... elifelif ve yazgülüm var ama ses yokk... bende bugün kaçırdığım geçmişe bi gözatiim...

bide bişi daha sorcam kızlar bebekleriniz karnınızda oynamaya başladımı yada şöle diyim siz onu hiisetmeye başladınzmı?ben bi kaç gündür bişeler hissediorum özellikle de geceleri.
canımcım ben ilk geçtiğimiz pazar gecesi tam göbek deliğimin altında sadece bi noktada bir acı hissettim bi kaç defa oldu . bide bugün sağ tarafımda . sanki bebişimin hareketiymiş gibi geldi
maşallah doktoruna canım bende burdaki doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum hiç ilgilenmiyor resmen zorla cevap alıyorum ağzından pazartesi günü aynı hastaneden başka bi doktora görüneceğim
bende 2 gün arayla hissettim tatlım
ebramcım hoşgeldin canım aman yorma kendini canımyaa
dediğin gibi farklı uygulamalar olabilir
ben çok üşüdüm kızlar yaww...dükkanda çok zor olucak benim için,valla ne yaparım bilmiyorum.....ama yarında böle olursa elektirikli soba yakıcam....yoksa hasta olmam yakındır
bende çok üşüyorum ruzenincim . aman dikkat et kendine

zemuszemus
canım hayırlısıyla gelsin ada bebek inşallah adıyla yaşasın hadi gözün aydın

ben doktora her gidişimde donup kaldığım için aklıma bile gelmiyo bi dahaki sefere sorim bari:kedi:

sor tabi tatlım
geçen gidişimde eşim doktordan gizli kameraya çekti bebişimizi arada bi ona bakıyorum bende zemuszemus

kızlar ben gidiyorum çok üşüdüm daha fazla duramıycam eve gideyim de sıcak bişiler içeyim....öpüyom sizleri oğluşumla birlikte....gamyoncuiremsu

dündü galiba hani patetes salatasından bahsetmiştiniz kaç gündür canım istiyodu nihayet bu akşam kendime yaptım 2. tabağımı yiyom valla ekşi ekşi
ruzenin benimde oğlum olcak valla yaa seninnle aynı şeyleri yiyoruz

üşütme canı git tabii kendine bak valla hasta oldumu insan hele hamile olunca çok zor oluyo

canım benim ben bahsetmiştim dün bende yaptım limonlu limonlu götürdüm valla eşimde diyor bana sen bu kadar yemezdin diye maşşallah hiç iştahım kapanmadı benim yiyorum devamlıcokacimcoookkaydirigubbakcemile3

ruzenciğim güle güle canım benim üşütme bebişi hadi sıcak sıcak salep yap iç benceopuyorumnanaktan

ii akşamlar kızlar ben geldim
hoşgeldin canımm
kızlar ben gidiyorum çok üşüdüm daha fazla duramıycam eve gideyim de sıcak bişiler içeyim....öpüyom sizleri oğluşumla birlikte....gamyoncuiremsu
git tabi canımyaa dinlen evinde bizde öpüyoruz teyzesini
ama olmuyorki böyle hacercim canım çekti şimdi neyse yarın yaparım artık yemekte fırında patates var çünkü:)

gözün aydın nazcığım maşallah prensesin olcakmış gerçi nisan ayı damat ayı oldu resmen erkeklerimiz revaçta şu an eee bizde kız anası naz eviyiz artık gerçi benimkinin başı çoktan bağlandı budebeciğim istiyokaydirigubbakcemile3

jnazcığım yeni topic hayırlı olsun ellerine sağlık canıma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…