- 30 Ocak 2009
- 1.221
- 574
- 323
- 41
bide bişi daha sorcam kızlar bebekleriniz karnınızda oynamaya başladımı yada şöle diyim siz onu hiisetmeye başladınzmı?ben bi kaç gündür bişeler hissediorum özellikle de geceleri.
oley oley oley bi kızımız daha oldu allah hayırlı uğurlu etsinkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ADA BEBEK geliyor....... gördüm kızımı çok şükür. KIZ oluyor. herşeyi tam çok şükür yarında 3 lü testim yapılacak. İnşallah oda yolunda gider. Çok mutluyum çok şükür çokkkkkkk. DArısı başınıza.
ruzenin ben kızı yakaladım inşallah seninde olur:)))
oh be aranızın düzelmesine sevindim çok şükür yaamalesef öyle oldu şekerim ama şimdi geçti işte yüzyüze olmayınca böyle oluyor neyse ikimizde yanlış anlamışız birbirimizi Şeniz
ama şimdi yeni bi topik açacağım ve oraya msj atılmayacak sadece liste olacak tamammı hayatım ve o gün kim girmişse o güncelleyecek bence bu daha mantıklı kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
ayy çok tatlısın yaa bencede ağırlığınca altın olazsa olmaz demi:roflol:ben geçmişe hiç bakmadan yazdım. görmedim kusura bakmayın. Kuzeyimiz de hayırlı olsun inşallah.
e bakarız artık teklifleri değerlendiricez. malum kız az:))
İyi dilekler için çok teşekkür ederim sağlıkla alırız inşallah kucaklarımıza:))
Ben hala çok heyecanlıyım dr dan beri duramıyorum yerimde:))
ben daha gitmedim yaa herkes diyo 16. hafatada gidilmeli hemen dgideyim o zaman ultrsonla bakıyolarmıiyi akşamlar kızlarrr
yemeklerimi koydum ocağa geldim
yeni topiğide açtım bilgileri eksik olanlar varsa bana yada bebeg83 e msj atabilirler
böylece burda karışmamış olur
ruzenincim gelinciğin dediği gibi baştan savmışlar canım ben daha 8 haftalıkken gittim kayıt yaptılar ayda bir gel dediler bebişim 6 yaşına gelinceye kadarda ilgileneceklermiş
hatta en son dün gittim eldoplerinden kalp atışını duymak için olmazsa sen başka bi sağlıkocağına da uğra canım
oynamıyo benimki galiba canım yani bişeyler oluyoda bebek için herkes erken gaz falandır diyolar bende sabırsızlıkla bekliyom bakalım
canımcım ben ilk geçtiğimiz pazar gecesi tam göbek deliğimin altında sadece bi noktada bir acı hissettim bi kaç defa oldu . bide bugün sağ tarafımda . sanki bebişimin hareketiymiş gibi geldibide bişi daha sorcam kızlar bebekleriniz karnınızda oynamaya başladımı yada şöle diyim siz onu hiisetmeye başladınzmı?ben bi kaç gündür bişeler hissediorum özellikle de geceleri.
maşallah doktoruna canım bende burdaki doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum hiç ilgilenmiyor resmen zorla cevap alıyorum ağzından pazartesi günü aynı hastaneden başka bi doktora görüneceğimevet ya çok şükür. 3 lü testi bile yarın hastaneye gel parasız bağkurundan yapalım dedi. Ve izmirin tanınmış, ii doktorlarından. Muayene ücreti de 70 tl. Bende unutmayıp götürsem dvd'yi ne ii olacak neyse 5 hafta sonra yeni kontrolümüz onda inşallah.
bende 2 gün arayla hissettim tatlımoley oley oley bi kızımız daha oldu allah hayırlı uğurlu etsin
oh be aranızın düzelmesine sevindim çok şükür yaa
ayy çok tatlısın yaa bencede ağırlığınca altın olazsa olmaz demi:roflol:
ben daha gitmedim yaa herkes diyo 16. hafatada gidilmeli hemen dgideyim o zaman ultrsonla bakıyolarmı
benimde öle valla ikinci oğlum ama ara ara hareket hissediyorum sanki hıçkırık gibi o kadar yani oda haftada 1 kere falan 9 cm olmuş canım yaa benimki
ebramcım hoşgeldin canım aman yorma kendini canımyaaherkese merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu girmeyeli.işlerim çok yoğun bu aralar,çok erken gelemiyorum eve.çok zor oluyo gerçekten dinlenmeye vaktim yok,nasıl olacak ilerleyen aylarda bilmiyorum,allah çalışanlara kolaylık versin,hepimize.
bu arada sağlık ocakları ile ilgili,hepimiz aynı şehirde yaşamıyoruz ve bu nedenle uygulamalar her yerde farklı oluyo olabilir.istanbul sağlık ocaklarının hepsi için sanırım böyle bir gebelik takibi söz konusu değil.mevcut hastalarına zor hizmet veriyolar,yoğun olmayan bölgelerde böyle bir uygulama vardır.kayıt olmasanda aşı zamanın geldiğinde gebe içinde bebekler içinde aşını gidip yaptırıyosun.kayda gerek yok yani.
bende çok üşüyorum ruzenincim . aman dikkat et kendineben çok üşüdüm kızlar yaww...dükkanda çok zor olucak benim için,valla ne yaparım bilmiyorum.....ama yarında böle olursa elektirikli soba yakıcam....yoksa hasta olmam yakındır
canım hayırlısıyla gelsin ada bebek inşallah adıyla yaşasın hadi gözün aydın
ben doktora her gidişimde donup kaldığım için aklıma bile gelmiyo bi dahaki sefere sorim bari:kedi:
dündü galiba hani patetes salatasından bahsetmiştiniz kaç gündür canım istiyodu nihayet bu akşam kendime yaptım 2. tabağımı yiyom valla ekşi ekşi
ruzenin benimde oğlum olcak valla yaa seninnle aynı şeyleri yiyoruz
hoşgeldin canımmii akşamlar kızlar ben geldim
git tabi canımyaa dinlen evinde bizde öpüyoruz teyzesinikızlar ben gidiyorum çok üşüdüm daha fazla duramıycam eve gideyim de sıcak bişiler içeyim....öpüyom sizleri oğluşumla birlikte....gamyoncuiremsu
ama olmuyorki böyle hacercim canım çekti şimdi neyse yarın yaparım artık yemekte fırında patates var çünkü:)dündü galiba hani patetes salatasından bahsetmiştiniz kaç gündür canım istiyodu nihayet bu akşam kendime yaptım 2. tabağımı yiyom valla ekşi ekşi
ruzenin benimde oğlum olcak valla yaa seninnle aynı şeyleri yiyoruz
ben geçmişe hiç bakmadan yazdım. görmedim kusura bakmayın. Kuzeyimiz de hayırlı olsun inşallah.
e bakarız artık teklifleri değerlendiricez. malum kız az:))
İyi dilekler için çok teşekkür ederim sağlıkla alırız inşallah kucaklarımıza:))
Ben hala çok heyecanlıyım dr dan beri duramıyorum yerimde:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?