2010 Nisan Anneleri

selam kızlar nasılsınız? bebişler nasıl? ya ne güzel cinsiyetlerinizi öğrendiniz bizim tee kasım başı öğrenebilceğiz ya offff :sinifsinif:

aaa olmadı ama bak zeyram öyle ilk istiyene verilir mi hiç:)
rica ederim canım ben hiçbişey yapmadım aslında sadece bebeg83 ün listesini kopyaladım

aslında bir yandan ii oluyo böle bahsetmek canım ne istiyor bilmiyorum bazen işte bak bu akşam çok güzel yedim valla hiç cnım ekmek istemiyor yaa ağzıma süremiyorum böle şeyler ii oluyor

kızlarr bugün uyumaktan cvplar arkadan geliyo benim :)))

canım çok sevindim ense kalınlığıda normal çıkmış.çikolota yemedin mi uyansaydı bebeğin.sağlıklı olsunda canım cinsiyetinide sonra öğreniriz
sorma canımm yaa.. p.tesi sabahın 6sında bir tablet çikolata yedim.. ayaklarınıbi görcektin tepinmekten helak oldu yavrumm... kesin bişiydiyemem ama erkeğe benziyo demişti dr. bu sefer dedim yemiyim de net görelim diye.. amabu sefer deuyuyo du kesinleşemedi bizim cinsiyet.. olsun cnm iyi olsunlar da şurda 16. haftaya ne kaldı :)))
:asigim::1hug: tamam canım benim kız verilmiştir kızlar zaten yakınız budebeciğimle sen canım trabzon hasırlarını şimdiden biriktir annesi takmadı kızı bari taksınkaydirigubbakcemile3

aşk olsun iki dakkada aldım verdim yapmışınız yaaa... belki bizde talip olcaktık.. accık da karadenize uzanalım dicektikk... hihoyyyt işin şakası tabiki bunlarr bizim oğluş olcağı kesin bile değill.. olsun ama zeyracım kızsaeğer bizde aret yaparız :roflol: kaydirigubbakcemile5 sizin oralarda varmı kız aretlik :)) kaydirigubbakcemile5

selam kızlar nasılsınız? bebişler nasıl? ya ne güzel cinsiyetlerinizi öğrendiniz bizim tee kasım başı öğrenebilceğiz ya offff :sinifsinif:

ii çok şükür canım bende öğrenemedim daha yaa bende senin gibi valla 12 kasımda çağırdı bidaha oooofffff çok merak ediyom pazartesi gittim dr a dedim cinsiyeti bellimi güldü ama daha çok küçük bişey söleyemem tahmin ediyo ama ben hissettim...
neyse yaa hayırlısı sabredecez

iyi akşamlar jnaz...

hemşerim sende hoşgeldin... rüzgaryağmur... nasılsın cnmm?

çatlıcam ama ben :gitme:

iyi akşamlar jnaz...

hemşerim sende hoşgeldin... rüzgaryağmur... nasılsın cnmm?

iyiyim canım benim kocişim geç kalmıştı geliyomuş aradı daha iyiyim sen nasıslınnn opuyorumnanaktan

rüzgarcım hoşgeldin canım geç olsun güç olmasın
hadi ben kaçtımm
hadi kolay gelsin canım bende şimdi bitirdim işleri yemek yedik bulaşıkları hallettim oturdum az sonra yaprak dökümünü izleyeceğim bende afiyet olsun canımcokacimcoooka.s.
hoşgeldin canıma.s.

kaydirigubbakcemile3 canım benim bilmiyorum aretlik ne demek:uhm:

hacercim 12 kasıma 1 ay var kızz... ayy benim allahtan 10 günde bir gitmem lazım daarayı açmadan görebiliyom bebişimii... olsun güzelim ama geç olsun da kesin olsun cinsiyet...

boğazım yanıyo kızlaryaa
Aman dikkat ıhlamur iç canım-istirahat et.opuyorumnanaktan

ii akşamlar kızlar ben geldim
Hoşgeldin canım.

kızlar ben gidiyorum çok üşüdüm daha fazla duramıycam eve gideyim de sıcak bişiler içeyim....öpüyom sizleri oğluşumla birlikte....gamyoncuiremsu
yine bekleriz biz hep burdayız:)

yok öyle ilk isteyene.OLUŞUM OLURSA BENDE İSTİCEMMMMMopuyorumnanaktan
bende çıkayım kızlar masayı hazırlayayım iyi akşamlar hepinizee
kOLAY GELEE.

bende öğrenemedim malesef canım.

Ya sabır tesbihini alacağız bizde sabredeceğiz ne yapalım:))kaydirigubbakcemile3

hiç belli olmuyo valla bazen çok kötü ekşi istiyor canım ama bazende bi tatlı istiyor geçen bişey canım çekti abim gelecekti bize istedim getirdi tatlı türü bişey
evet benim doktor hemen gelme dedi 1 ay sonra gel dedi artık sabredecez ne yapalım

zeyracımm... zamane gençliğinin kanka yada kanki tabir ettiği şey :))) biz minicikken 6-7yaşlarında aret töreni yapılırdı.. anneler aret olucak kızlara bir örnek elbise fln giydirirler..doğum günü tarzında pasta börek eşliğinde oyunlar oynanır fln...:))) o günden sonra ismiyle hitap edilmez.. areeett denir :)))) ama şu an yapıldığını sanmıyorum...

benim de var aretim.. ama şu an kanada'da

benimkide o kadar sık bakılmaz dedi, ama ben dayanamıcam galiba ya. bacaklarını bi kapıo inatçı keçi göstermio. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…