- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
gözün aydın nazcığım maşallah prensesin olcakmış gerçi nisan ayı damat ayı oldu resmen erkeklerimiz revaçta şu an eee bizde kız anası naz eviyiz artık gerçi benimkinin başı çoktan bağlandı budebeciğim istiyokaydirigubbakcemile3
jnazcığım yeni topic hayırlı olsun ellerine sağlık canıma.s.
rüzgarcım hoşgeldin canım geç olsun güç olmasın
hadi ben kaçtımm
sorma canımm yaa.. p.tesi sabahın 6sında bir tablet çikolata yedim.. ayaklarınıbi görcektin tepinmekten helak oldu yavrumm... kesin bişiydiyemem ama erkeğe benziyo demişti dr. bu sefer dedim yemiyim de net görelim diye.. amabu sefer deuyuyo du kesinleşemedi bizim cinsiyet.. olsun cnm iyi olsunlar da şurda 16. haftaya ne kaldı :)))canım çok sevindim ense kalınlığıda normal çıkmış.çikolota yemedin mi uyansaydı bebeğin.sağlıklı olsunda canım cinsiyetinide sonra öğreniriz
:asigim::1hug: tamam canım benim kız verilmiştir kızlar zaten yakınız budebeciğimle sen canım trabzon hasırlarını şimdiden biriktir annesi takmadı kızı bari taksınkaydirigubbakcemile3
selam kızlar nasılsınız? bebişler nasıl? ya ne güzel cinsiyetlerinizi öğrendiniz bizim tee kasım başı öğrenebilceğiz ya offff :sinifsinif:
ii çok şükür canım bende öğrenemedim daha yaa bende senin gibi valla 12 kasımda çağırdı bidaha oooofffff çok merak ediyom pazartesi gittim dr a dedim cinsiyeti bellimi güldü ama daha çok küçük bişey söleyemem tahmin ediyo ama ben hissettim...
neyse yaa hayırlısı sabredecez
iyi akşamlar jnaz...
hemşerim sende hoşgeldin... rüzgaryağmur... nasılsın cnmm?
hadi kolay gelsin canım bende şimdi bitirdim işleri yemek yedik bulaşıkları hallettim oturdum az sonra yaprak dökümünü izleyeceğim bende afiyet olsun canımcokacimcoooka.s.rüzgarcım hoşgeldin canım geç olsun güç olmasın
hadi ben kaçtımm
hoşgeldin canıma.s.selam kızlar nasılsınız? bebişler nasıl? ya ne güzel cinsiyetlerinizi öğrendiniz bizim tee kasım başı öğrenebilceğiz ya offff :sinifsinif:
kızlarr bugün uyumaktan cvplar arkadan geliyo benim :)))
sorma canımm yaa.. p.tesi sabahın 6sında bir tablet çikolata yedim.. ayaklarınıbi görcektin tepinmekten helak oldu yavrumm... kesin bişiydiyemem ama erkeğe benziyo demişti dr. bu sefer dedim yemiyim de net görelim diye.. amabu sefer deuyuyo du kesinleşemedi bizim cinsiyet.. olsun cnm iyi olsunlar da şurda 16. haftaya ne kaldı :)))
aşk olsun iki dakkada aldım verdim yapmışınız yaaa... belki bizde talip olcaktık.. accık da karadenize uzanalım dicektikk... hihoyyyt işin şakası tabiki bunlarr bizim oğluş olcağı kesin bile değill.. olsun ama zeyracım kızsaeğer bizde aret yaparız :roflol: kaydirigubbakcemile5 sizin oralarda varmı kız aretlik :)) kaydirigubbakcemile5
kızlar yaa benim canım hiç tatkı bişi istemiyor.Midem bulanıyor tatlıdan hep
Aman dikkat ıhlamur iç canım-istirahat et.opuyorumnanaktanboğazım yanıyo kızlaryaa
Hoşgeldin canım.ii akşamlar kızlar ben geldim
yine bekleriz biz hep burdayız:)kızlar ben gidiyorum çok üşüdüm daha fazla duramıycam eve gideyim de sıcak bişiler içeyim....öpüyom sizleri oğluşumla birlikte....gamyoncuiremsu
gözün aydın nazcığım maşallah prensesin olcakmış gerçi nisan ayı damat ayı oldu resmen erkeklerimiz revaçta şu an eee bizde kız anası naz eviyiz artık gerçi benimkinin başı çoktan bağlandı budebeciğim istiyokaydirigubbakcemile3
jnazcığım yeni topic hayırlı olsun ellerine sağlık canıma.s.
kOLAY GELEE.bende çıkayım kızlar masayı hazırlayayım iyi akşamlar hepinizee
bende öğrenemedim malesef canım.selam kızlar nasılsınız? bebişler nasıl? ya ne güzel cinsiyetlerinizi öğrendiniz bizim tee kasım başı öğrenebilceğiz ya offff :sinifsinif:
ii çok şükür canım bende öğrenemedim daha yaa bende senin gibi valla 12 kasımda çağırdı bidaha oooofffff çok merak ediyom pazartesi gittim dr a dedim cinsiyeti bellimi güldü ama daha çok küçük bişey söleyemem tahmin ediyo ama ben hissettim...
neyse yaa hayırlısı sabredecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?