zeyracımm... zamane gençliğinin kanka yada kanki tabir ettiği şey :))) biz minicikken 6-7yaşlarında aret töreni yapılırdı.. anneler aret olucak kızlara bir örnek elbise fln giydirirler..doğum günü tarzında pasta börek eşliğinde oyunlar oynanır fln...:))) o günden sonra ismiyle hitap edilmez.. areeett denir :)))) ama şu an yapıldığını sanmıyorum...
benim de var aretim.. ama şu an kanada'da
Aman dikkat ıhlamur iç canım-istirahat et.opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım.
yine bekleriz biz hep burdayız:)
yok öyle ilk isteyene.OLUŞUM OLURSA BENDE İSTİCEMMMMMopuyorumnanaktan
kOLAY GELEE.
bende öğrenemedim malesef canım.
Ya sabır tesbihini alacağız bizde sabredeceğiz ne yapalım:))kaydirigubbakcemile3
hımmm anladım bitanem bizim buralarda yok o tür adetlerden canım öyle olur o zamn yeni bişey öğrenmiş oldum canıma.szeyracımm... zamane gençliğinin kanka yada kanki tabir ettiği şey :))) biz minicikken 6-7yaşlarında aret töreni yapılırdı.. anneler aret olucak kızlara bir örnek elbise fln giydirirler..doğum günü tarzında pasta börek eşliğinde oyunlar oynanır fln...:))) o günden sonra ismiyle hitap edilmez.. areeett denir :)))) ama şu an yapıldığını sanmıyorum...
benim de var aretim.. ama şu an kanada'da
hadi kaçtım byeee :a015:
aaa yosunda çıktı ordan yaaa... zeyracımm seninkız kapışılcak galiba yaa.. sen bence oğluşların doğmasını bekle.. özellikleine güzelliklerine göre seçersin... kaydirigubbakcemile3
kızlarr işin esprisi bi yana.. görürsünüz bakk.. kız-erkek eşit gibi bişey olucak bence.. genelde erkekler önce belli oluyo ...kızlarr açılışı yapınca görün bak teker teker dökülürlerr... :hulya: belki benim bebiş de kızdırrr... belki parmağını koymuşturoraya tepinirken .. olamazmı kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aaa yosunda çıktı ordan yaaa... zeyracımm seninkız kapışılcak galiba yaa.. sen bence oğluşların doğmasını bekle.. özellikleine güzelliklerine göre seçersin... kaydirigubbakcemile3
kızlarr işin esprisi bi yana.. görürsünüz bakk.. kız-erkek eşit gibi bişey olucak bence.. genelde erkekler önce belli oluyo ...kızlarr açılışı yapınca görün bak teker teker dökülürlerr... :hulya: belki benim bebiş de kızdırrr... belki parmağını koymuşturoraya tepinirken .. olamazmı kaydirigubbakcemile3
sositosositokaydirigubbakcemile3valla bilmiyorum bebgciğim bakalım bizim kız bna bırakmaz gibi geliyo eğer bana çekerse ben kendim beğendim vallakaydirigubbakcemile3
canım yaa ben burda bi aydır soba yakıyooom çok ssoğuk buralar hasta olmamak için resmen direniyommayy canımm bende bugün okul dönüşü sızıp uyumuşum tv karşısında... üzerimde bi battaniye bileyoktuu.. uyucağımı bilsem örtünürdüm.. donmuşum resmen yaa.. bende sobayı yakıcam artık diyorumm..ev soğuk bayaa.. sen de üşürsen öyle yap cnmm.. hasta olmayalım bi de..
ayyy canım ne güzel ben okadarını bile yapamadım daha:gitme:zemuszemus
sor tabi tatlım
geçen gidişimde eşim doktordan gizli kameraya çekti bebişimizi arada bi ona bakıyorum bende zemuszemus
aaa yosunda çıktı ordan yaaa... zeyracımm seninkız kapışılcak galiba yaa.. sen bence oğluşların doğmasını bekle.. özellikleine güzelliklerine göre seçersin... kaydirigubbakcemile3
ohhh afiyet bal şeker olsunn... bebişine yarasın cnım benim zemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sositosositokaydirigubbakcemile3
Kızlar tatlıdan bahsettiniz eşim dışardaydı tel açtım dedim gelirken fıstıklı kadayıfla künefe al dedim:))
canım yaa ben burda bi aydır soba yakıyooom çok ssoğuk buralar hasta olmamak için resmen direniyomm
ayyy canım ne güzel ben okadarını bile yapamadım daha:gitme:
bencede yakın sayılarda olacaklar ama azcık erkekler fazla olcak gibi görünüyyoooo:kedi:
Senii senii daha 17 mişsin kıssssskaydirigubbakcemile3ayy kızlarr burda şakalaşıyoruz fln ama olur mu olurr.. nasip bigün bu topikten birimizin kızıyla birimizin oğlu evlenirmiş flnn... amaaannn ne üglerim hee.. zamanında neler konuşuyoduk diyee... kaydirigubbakcemile3 :roflol:
zeyracımm.. hepöyle be güzelim.. şimdi beğenen alıyo kendine valla... ana baba sözü dinleyen yokkii.. ayy bunu ben diyomm.. yırttım kendimi 17 mde istiyom hüseyini diye :roflol:
a.s. canım hoşgeldin.Kızlar hepinize slmlar. Geçmiş ne kadar çok öyle okumakla bitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?