2010 Nisan Anneleri

bir yandan tv izliyom bir yandan buraya bakıyom valla mutfakta masada öle duruyor iice tembel oldum
hamilelik mahvetti beni

ilk defa duyuyorum yaa eskinin adetleri çok güzelde şimdi yapılmıyor yaaa çoğu

aaa yosunda çıktı ordan yaaa... zeyracımm seninkız kapışılcak galiba yaa.. sen bence oğluşların doğmasını bekle.. özellikleine güzelliklerine göre seçersin... kaydirigubbakcemile3

kızlarr işin esprisi bi yana.. görürsünüz bakk.. kız-erkek eşit gibi bişey olucak bence.. genelde erkekler önce belli oluyo ...kızlarr açılışı yapınca görün bak teker teker dökülürlerr... :hulya: belki benim bebiş de kızdırrr... belki parmağını koymuşturoraya tepinirken .. olamazmı kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin bitanem benim sağlıcakla dünyaya gelsin canım inşallah bakarız o zamana canım benimopuyorumnanaktan
hımmm anladım bitanem bizim buralarda yok o tür adetlerden canım öyle olur o zamn yeni bişey öğrenmiş oldum canıma.s
hadi kaçtım byeee :a015:

bende kaçtım canım bende izleyeceğim güle güle tatlım

kızlar görüşrüz dizi izlemeye kaçıyorum bendea.s.

rüzgaryağmur.. güle güle cnmm.. ne o kızz cee dedin kaçıyonn.. bende açıyım da bi yandan bakarım yaprak dökümüne...

valla bilmiyorum bebgciğim bakalım bizim kız bna bırakmaz gibi geliyo eğer bana çekerse ben kendim beğendim vallakaydirigubbakcemile3

zeynocum.. gülegülesana da tatlımm.. iyi bak kendine ve bebişee... öptüm..

ayy kızlarr burda şakalaşıyoruz fln ama olur mu olurr.. nasip bigün bu topikten birimizin kızıyla birimizin oğlu evlenirmiş flnn... amaaannn ne üglerim hee.. zamanında neler konuşuyoduk diyee... kaydirigubbakcemile3 :roflol:

zeyracımm.. hepöyle be güzelim.. şimdi beğenen alıyo kendine valla... ana baba sözü dinleyen yokkii.. ayy bunu ben diyomm.. yırttım kendimi 17 mde istiyom hüseyini diye :roflol:

hacercim 12 kasıma 1 ay var kızz... ayy benim allahtan 10 günde bir gitmem lazım daarayı açmadan görebiliyom bebişimii... olsun güzelim ama geç olsun da kesin olsun cinsiyet...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla bilmiyorum bebgciğim bakalım bizim kız bna bırakmaz gibi geliyo eğer bana çekerse ben kendim beğendim vallakaydirigubbakcemile3
sositosositokaydirigubbakcemile3
Kızlar tatlıdan bahsettiniz eşim dışardaydı tel açtım dedim gelirken fıstıklı kadayıfla künefe al dedim:))

canım yaa ben burda bi aydır soba yakıyooom çok ssoğuk buralar hasta olmamak için resmen direniyomm
zemuszemus

sor tabi tatlım
geçen gidişimde eşim doktordan gizli kameraya çekti bebişimizi arada bi ona bakıyorum bende zemuszemus
ayyy canım ne güzel ben okadarını bile yapamadım daha:gitme:

bencede yakın sayılarda olacaklar ama azcık erkekler fazla olcak gibi görünüyyoooo:kedi:

ben gördüm pipiyi ama yinede içimden hala kız olabilir diyee geçiyorr ne iş annamadımmmkafamçokkarıştı

yaw ben tatlı dedimde ama isim vermedim kız ne isim veriyon kız şimdi canımz çekse ne olcek kocişler alcak
ne yapayım yaa foliği1 ayda bitir gel 2. paketi ozamanda başka bi ilaca başalyacakmış gel dedi hem 3lü teste bakarız hem cinsiyetide belli olur bide beniki geriden geliyor yaa bekleyelim dedi
daha kalp atışını bile duymadım yaa sadece bebeğğimi gördüm kolları bacakları gözleri bile oluşmuş yaa 9cm olmuş 12 haftada

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sositosositokaydirigubbakcemile3
Kızlar tatlıdan bahsettiniz eşim dışardaydı tel açtım dedim gelirken fıstıklı kadayıfla künefe al dedim:))
ohhh afiyet bal şeker olsunn... bebişine yarasın cnım benim zemuszemus

ayy canımm doğrudur valla...kars dasın sen demii.. soğuktur oralar valla.. burtda bile şööyle diyorum boşvercen doğalgazı yakıcan güp güp sobayı.. oturucan yanına kızarana kadarr ısınıcann kaydirigubbakcemile3 dikkat et canmm kendine.. hasta olmasak tam süper olcakk... evett cnmm.. eşit gibi olucak ama erkekler accık önde olabilir haklısınn... baksana bi atağa geçtiler ki sormaa... hihoyyyt

bende çıkıcam da özetini gösteriyo halaa... yeni bölümü başlayınca kaçıcam bende... hem o arada da kızımla ödev yapıcaz da o yüzdennn...

Senii senii daha 17 mişsin kıssssskaydirigubbakcemile3

Kızlar hepinize slmlar. Geçmiş ne kadar çok öyle okumakla bitmiyor.
a.s. canım hoşgeldin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…