Güle güle canım.Korkma kıs bu kadar kocişten bişey olmassositosositobende çıkıyom eşim geldi pc nin başında görmesin ben hadii ii geceler
kızlar yeni listemize girebildiniz mi?ben bulamadım da tam olarak adını yazabilir misiniz?
iyi geceler cnmm.. opuyorumnanaktan kızz bi kocişin hakkından gelemiyonmu aaa ... kaydirigubbakcemile3 benimki de geliyoo bilgisayar kuşumm diye gülüyo bana.. bende aynen şööyle amann yaa tam eda yı uyutup oturuyom sen geliyon kaydirigubbakcemile3 yiyomu sizce? tabiki hayırr... kaydirigubbakcemile3bende çıkıyom eşim geldi pc nin başında görmesin ben hadii ii geceler
nisan anneleri diye açılan sayfada cnmm.. orda görürsün zaten...opuyorumnanaktankızlar yeni listemize girebildiniz mi?ben bulamadım da tam olarak adını yazabilir misiniz?
ay ben bulamadım yaaaaaaaaaaaaaaa
canımmmm aşağıda hızlı geçiş varay ben bulamadım yaaaaaaaaaaaaaaa
ben çok üşüdüm kızlar yaww...dükkanda çok zor olucak benim için,valla ne yaparım bilmiyorum.....ama yarında böle olursa elektirikli soba yakıcam....yoksa hasta olmam yakındır
Selam kızlar sabahı bekleyemedim...Doktordan geliyorum ve büyük ihtimalle bi kzıım olacağını söyledi doktorumuzopuyorumnanaktan Bayadır giremiyorum önce bağlantı sorunu yaşadım bi kaçgün sonrada halsizlik ve ufak bi bunalım:)) geçmişe bakamadım kız annelerimiz çoğaldımı?? 2 hafta sonrada 3lü test için çağırdı...
Hepinize sorunsuz hamilelikler diliyorummm Görüşmek üzere.... İyi akşamlar a.s.
amin canım ne güzel yaa kızlar çoğalıyor bende bi öğrenseydimSelam kızlar sabahı bekleyemedim...Doktordan geliyorum ve büyük ihtimalle bi kzıım olacağını söyledi doktorumuzopuyorumnanaktan Bayadır giremiyorum önce bağlantı sorunu yaşadım bi kaçgün sonrada halsizlik ve ufak bi bunalım:)) geçmişe bakamadım kız annelerimiz çoğaldımı?? 2 hafta sonrada 3lü test için çağırdı...
kız korktuğum yok yaa zaten hamilelik diye kocişle ilgilenemiyom bide pc başında görürse sen hasta değilsin bana naz yapıyon diyecekGüle güle canım.Korkma kıs bu kadar kocişten bişey olmassositososito
iyi geceler cnmm.. opuyorumnanaktan kızz bi kocişin hakkından gelemiyonmu aaa ... kaydirigubbakcemile3 benimki de geliyoo bilgisayar kuşumm diye gülüyo bana.. bende aynen şööyle amann yaa tam eda yı uyutup oturuyom sen geliyon kaydirigubbakcemile3 yiyomu sizce? tabiki hayırr... kaydirigubbakcemile3
nisan anneleri diye açılan sayfada cnmm.. orda görürsün zaten...opuyorumnanaktan
Selam kızlar sabahı bekleyemedim...Doktordan geliyorum ve büyük ihtimalle bi kzıım olacağını söyledi doktorumuzopuyorumnanaktan Bayadır giremiyorum önce bağlantı sorunu yaşadım bi kaçgün sonrada halsizlik ve ufak bi bunalım:)) geçmişe bakamadım kız annelerimiz çoğaldımı?? 2 hafta sonrada 3lü test için çağırdı...
Günaydın kızlarrr
Nasılsınız bugün?
Daha kimse yok ama...
Ben soldan kalktım galiba herşey batıyor.Sinir oluyorum...
Günaydın kızlarrr
Nasılsınız bugün?
Daha kimse yok ama...
Ben soldan kalktım galiba herşey batıyor.Sinir oluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?