2010 Nisan Anneleri

kızlar yeni listemize girebildiniz mi?ben bulamadım da tam olarak adını yazabilir misiniz?

bende çıkıyom eşim geldi pc nin başında görmesin ben hadii ii geceler
iyi geceler cnmm.. opuyorumnanaktan kızz bi kocişin hakkından gelemiyonmu aaa ... kaydirigubbakcemile3 benimki de geliyoo bilgisayar kuşumm diye gülüyo bana.. bende aynen şööyle amann yaa tam eda yı uyutup oturuyom sen geliyon kaydirigubbakcemile3 yiyomu sizce? tabiki hayırr... kaydirigubbakcemile3
kızlar yeni listemize girebildiniz mi?ben bulamadım da tam olarak adını yazabilir misiniz?
nisan anneleri diye açılan sayfada cnmm.. orda görürsün zaten...opuyorumnanaktan

ben bir izleyemedim şu yaprak dökümünü...
Aşkı memnu da var ınu da herkes izliyor...
Ben de tek başıma kalıyorum buralarda...
Neyse bende gideyim sabah görüşürüz kızlar...
Uyuyayım da Mehmet Efe bey güçlensin.
Öpüyoruz hepinizi komacan komacan....

ayy kimsecikler kalmamış yiinee... bende çıkayım barii... hıı akşamüzerinden beri bi mide bulantısı sormayınn.. geri mi geliyo bulantılar dersiniz akannehir

kocişçim geldi çay demliyim onaa.. o misafir odasında maç izliyoo bizde kızımla yaprak dökümünü izliyozzz.... zemuszemus

hem accık ödev çalışalımmm.... el ele... elle... el ele... kaydirigubbakcemile3

iyi geceler herkese... opuyorumnanaktan

kizlarrrr nabersiniz
gerci herkes yaprak dökümü basinda ama ben bi rahat izliyemiyomki
esim gececi onu ise biraktim
evde malum kayinpeder felan var onlarda tv izliyo anlayacaniz ben birazdan internette izleyecem

kizlar yemekten bahsetmisiniz benim canim hic bisey istemiyor ya
migdem fena hic bisey kaldirmiyor evdeki yemekleri görmek bile istemiyorum
sudan bile migdem bulaniyo ben kesin yine kilo alamadim
ben en iyisi yarin bi doktora gidem belki bakar bebisime
bide agrilarimi söyleyim yoksa beklenirmi aralik ayi yamafoldumben

ben çok üşüdüm kızlar yaww...dükkanda çok zor olucak benim için,valla ne yaparım bilmiyorum.....ama yarında böle olursa elektirikli soba yakıcam....yoksa hasta olmam yakındır

sakin ha üsütme kendini
hamilelikte hastalik hic cekilmiyor
eslerimizede aciyalim azcik ne yapacaklarini sasiriyorlarzemuszemus

Selam kızlar sabahı bekleyemedim...Doktordan geliyorum ve büyük ihtimalle bi kzıım olacağını söyledi doktorumuzopuyorumnanaktan Bayadır giremiyorum önce bağlantı sorunu yaşadım bi kaçgün sonrada halsizlik ve ufak bi bunalım:)) geçmişe bakamadım kız annelerimiz çoğaldımı?? 2 hafta sonrada 3lü test için çağırdı...
Hepinize sorunsuz hamilelikler diliyorummm Görüşmek üzere.... ıyi akşamlar a.s.

Son düzenleme:

gözün aydin canim
yok su an erkek bebekleri agirlikta
ama tabi daha cinsiyeti belli olmayan cok arkadasimiz var
ben dahil

nazlı özger ve mademoiselle bebeklerinizin cinsiyeti belli olmuş.bizim oğlanlara gelsin kızlar.......canlrım Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

amin canım ne güzel yaa kızlar çoğalıyor bende bi öğrenseydim
Güle güle canım.Korkma kıs bu kadar kocişten bişey olmassositososito
kız korktuğum yok yaa zaten hamilelik diye kocişle ilgilenemiyom bide pc başında görürse sen hasta değilsin bana naz yapıyon diyecek

yaa aslına radyasyon seni etkiliyor diyor bak başın yine ağrıyor diyor ama gerçekten pc nin başında ne zaman otursam akşam mutlaka başım ağrıyor valla gözlerimde bozuk yaa kör olacan diyo çok karışıyo
ha bide ben evlendiğim zaman ilk gece yani bana dediki sen ne istersen ben onu yaparım ne istersen alırım falan filan ama tek şartım var sabahları beni yolcula akşamlarıda karşıla onu istiyorum sadece senden bende hep yaptım ama oda benim bir dediğimi ikiletmedi:asigim::asigim::asigimpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Günaydın kızlarrr
Nasılsınız bugün?
Daha kimse yok ama...
Ben soldan kalktım galiba herşey batıyor.Sinir oluyorum...

Çok sevndim

Tebrik ederimz demek minik bir kız geliyor :)

günaydın kızlar herkese.int.yoktu kacgundur gıremedım.cinsıyetı bellı olanlar var ne guzel ben de 10 gun sonra gıdıcem inş.ozaman gosterır bebısım.iş yolu gorundu kendınıze ıyı bakın.

Günaydın kızlarrr
Nasılsınız bugün?
Daha kimse yok ama...
Ben soldan kalktım galiba herşey batıyor.Sinir oluyorum...

GÜNAYDIN CANIM BEN GELDİM.KİMSECİKLER YOK HAKKATEN.AMAN UYUSUNLAR DİNLENSİNLER CANIM.HERKEZ SAĞLIKLI OLSUN İNŞALLAH.
SOLDAN KALKMA DEĞİLDE BU HAMİLELİK FİZYOLOJİ,PSİKOLOJİ,SOSYOLOJİ... BÜTÜN LOJİLERİ BOZDU ANLICAN.NORMAL ŞEKERİM NORMAL.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…