Çok teşekkür ederimzemuszemus darısı öğrenmeyen arkadaşların başına...gözün aydin canim
yok su an erkek bebekleri agirlikta
ama tabi daha cinsiyeti belli olmayan cok arkadasimiz var
ben dahil
Teşekkürler canımopuyorumnanaktannazlı özger ve mademoiselle bebeklerinizin cinsiyeti belli olmuş.bizim oğlanlara gelsin kızlar.......canlrım Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ewet minicik bi kız 14cm 91 gr:)Çok sevndim
Tebrik ederimz demek minik bir kız geliyor :)
günaydın kızlar.....bir kızımız daha olmuş,tebrik ederim annişimizi.....evde kim varsa kime sölediysem hayır sen karnında bir kız taşıyorsun o gördüğün göbek kordonudur diyolar ve bak göreceksin diğer gitmende göstereck kendini diyolar ama bende anlatamıyorum ki dohtorcum bize pipisini gösterdi tabi %60-70 bi ihtimal verdi ama olsun,yaww ben alıştım oğluşuma ama olsun ne verirse rabbim kabulüm sağlıklı olsun bebeğim hiç önemli değil.....kaynanama ben söledim erkek beklediğimizi,dedimki biliyomusun bende senin gibi kaynana olacakmışım artık azcık tüyo veririsin gelin nası haşlanıyo dedim ....herkezde vardı,ben yapmam ama sen yaparsın kesin dedi,bende ne alakası var üzüm üzüme baka baka kararır dedim,iyi demişim demi???:lepi:
günaydın kızlar.....bir kızımız daha olmuş,tebrik ederim annişimizi.....evde kim varsa kime sölediysem hayır sen karnında bir kız taşıyorsun o gördüğün göbek kordonudur diyolar ve bak göreceksin diğer gitmende göstereck kendini diyolar ama bende anlatamıyorum ki dohtorcum bize pipisini gösterdi tabi %60-70 bi ihtimal verdi ama olsun,yaww ben alıştım oğluşuma ama olsun ne verirse rabbim kabulüm sağlıklı olsun bebeğim hiç önemli değil.....kaynanama ben söledim erkek beklediğimizi,dedimki biliyomusun bende senin gibi kaynana olacakmışım artık azcık tüyo veririsin gelin nası haşlanıyo dedim ....herkezde vardı,ben yapmam ama sen yaparsın kesin dedi,bende ne alakası var üzüm üzüme baka baka kararır dedim,iyi demişim demi???:lepi:
cumartesi için randevumu aldım ssat 10:30 gidecem.
2 li testim yapılacak.cinsiyetinide görebilirse dr söyler artıkın.ama 12 haftalık küçükmü ki cinsiyeti için.belki bi tahminde bulunur.
2 li testim yapılacak.cinsiyetinide görebilirse dr söyler artıkın.ama 12 haftalık küçükmü ki cinsiyeti için.belki bi tahminde bulunur.
Günaydın herkese cokacimcoook Şimdi kahvaltımı ettim geldim... Nasılsınız?
inşallah sağlıklı haberlerini alırım.ama cinsiyetini çok merak ediyorum.gerçi içime erkek doğuyor ama.2 erkek annesi olacam sanırım.dr umarım bi tahminde bulunur.CANIM ÇOK ERKEN AMA DOKTORDAN DOKTORA DEĞıŞıYOR KıMıSı SÖYLEMEK ıSTEMıYOR ATRAKSıYON YAPIYOR KıMı SÖYLÜYOR AMA KESıN DEĞıL DıYOR.HAYIRLISI OLSUN SAĞLIKLI HABERıNı ALINCA UNUTURSUN CıNSıYETıNı SORMAYI BıLE CANIMkaydirigubbakcemile
ıyi haberlerini alırsın umarım canım... 12. haftasında belli olmaya başlıyor ama kızlar daha geç belli oluyor düşük bi ihtimal ama yinede belki tahmin yürütebilir.. Hatırlıyorsun değilmi seninle alyansdan cinsiyet öğrenmeyi denemiştik benimki erkek çıkmıştı ama yanlış çıkmış benim bi kızım olacakmış büyük ihtimalkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hehe:))) iyi oldu kızlar güldürdüm sizi ,sabah sabah gülücüklerle başladık,bende akşam çok güldüm yaa;bide ben yapmam demezmi??? eee pes yani ne diyim...ben yapmam sen yaparsın derken bi haşlama çekti bana farkında değil sanırsam....eeee ismini kendileri koyacaktı kız olmuş olsaydı ondanda azcık bozuldular :dance:
günaydın şekerlerrr. yeni kızlarımız gelmiş hayırlı olsun arkadaşlar opuyorumnanaktan
ben doktordan geliyorum ama malesef muayene
olamadım doktorum dün akşam babasını kaybetmiş mafoldumben
çok üzüldüm duyunca . çok cici bir bayan kendisi.
bel ağrım yok şuanlık olursa başka bir doktora giderim
olmazsa doktorumu bekleyeceğim :hulya:
angelsky senin belli değilmi canım cinsiyeti sende 13 haftalık olmuşsun:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?