angelsky hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil..sendemi yeni öğrendin?
bence doktoruna ısrar et canım muhakkak bir tahminde bulanacaktır......bende dün gittim 12+4 dü söledi fakat benim bebiş ultrason ölçümlerinde 13+3 çıktı bu gercek haftasıymış büyük bi olaslıkla sen karıştıyorsun dedi nese öle olsun bakalım dedim bende....bende pazartesi alıcam sonuçlarımı ense kalınlığımız normaldi 2,5 'un altında olamsı gerekiyormuş üstündeyse risk taşıyormuş öle dedi,inşlh güzel çıkar sonuçların canım....
günaydınlar kızlar.nasılsınız bakalım*
sabah sağlık ocağına gittim.çok ilgilendiler.yalnız çok ilginç bişey oldu.ben başta tüp bebek olduğunu söylemedim.sonradan laf arasında söylediğimde kadın bu çok önemli,sizin bebekler kıymetli bebekler olarak geçiyo dedi.benim doktorum tetanoz aşısını vurdurmuyordu ya dediki zaten tüp bebeklere vurmuyoruz.neden diye sorduğumda az da olsa bu iğnenin içinde düşük tehlikesi yapıcı madde var.o yüzden size bu iğneyi vuramayız.birde dedimki ben sezaryan olacağım dedim.sen zaten normal yapamazsın dedi tüp bebek olduğu için.
tşkler..[COLOR="Red" .!.:mademisole[/COLOR]hayırlı olsun canım kızın
[
Günaydın canım amin inşalahh..günaydın şeker anneler..
mademisole hayırlı olsun canım sağlıkla gelir işallah...
tşkler canım...tebrik ederimm canımm sağlıkla gelsinn bebişinn inşallahh
çin takviminde kız çıkıyor benimki alyans da tutmadı zaten fazla seneçek yok hepsinin %50 doğruluğu var işte kimin tutuyo kiminin tutmuyo.. Dediğin gibi önemli olan sağlıklı olması her ikiside başımızın tacıhihoyyytinşallah sağlıklı haberlerini alırım.ama cinsiyetini çok merak ediyorum.gerçi içime erkek doğuyor ama.2 erkek annesi olacam sanırım.dr umarım bi tahminde bulunur.
ayy canım hayırlı olsun kızın.buda tutmadı yanii.çin takviminede inanmıyorum.
bu alyans çok doğru çıkıyor demişlerdi ama buda tutmadı.ben yaparken önce oğlum için yapıyorum sağ sol gidiyor erkek demekmiş yaa.bu doğru çıkıyor.ikinci kez yapıyorum karnımdaki bebiş için ondada yuvarlak dönüyor.
öncelik her annenin istediği gibi sağlıklı olması tabiki.dr bana bir kızın olacak dediğini hayel ediyorum bazen çok güzel bir hayal yaa.kızın olacak derse acayiip şaşırım.ama oğlum olursada başımın tacıdır tabiki.2 gelin alırız bizde.:sm_cool:
belli canımm erkek dedi drum ama hala kız gibi geliyor bana yaa bilmemki nedenn :sinifsinif:
günaydınlar kızlar.nasılsınız bakalım*
sabah sağlık ocağına gittim.çok ilgilendiler.yalnız çok ilginç bişey oldu.ben başta tüp bebek olduğunu söylemedim.sonradan laf arasında söylediğimde kadın bu çok önemli,sizin bebekler kıymetli bebekler olarak geçiyo dedi.benim doktorum tetanoz aşısını vurdurmuyordu ya dediki zaten tüp bebeklere vurmuyoruz.neden diye sorduğumda az da olsa bu iğnenin içinde düşük tehlikesi yapıcı madde var.o yüzden size bu iğneyi vuramayız.birde dedimki ben sezaryan olacağım dedim.sen zaten normal yapamazsın dedi tüp bebek olduğu için.
günaydın kızlar.....bir kızımız daha olmuş,tebrik ederim annişimizi.....evde kim varsa kime sölediysem hayır sen karnında bir kız taşıyorsun o gördüğün göbek kordonudur diyolar ve bak göreceksin diğer gitmende göstereck kendini diyolar ama bende anlatamıyorum ki dohtorcum bize pipisini gösterdi tabi %60-70 bi ihtimal verdi ama olsun,yaww ben alıştım oğluşuma ama olsun ne verirse rabbim kabulüm sağlıklı olsun bebeğim hiç önemli değil.....kaynanama ben söledim erkek beklediğimizi,dedimki biliyomusun bende senin gibi kaynana olacakmışım artık azcık tüyo veririsin gelin nası haşlanıyo dedim ....herkezde vardı,ben yapmam ama sen yaparsın kesin dedi,bende ne alakası var üzüm üzüme baka baka kararır dedim,iyi demişim demi???:lepi:
ama bu haksızlıkk benimm bebekimde kıymetliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kötükedihüso
ayyy benımkıde kıymetliii bende yaptırmıcam o zamannn :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?