2010 Nisan Anneleri

angelsky hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil..sendemi yeni öğrendin?

günaydınlar kızlar.nasılsınız bakalım*
sabah sağlık ocağına gittim.çok ilgilendiler.yalnız çok ilginç bişey oldu.ben başta tüp bebek olduğunu söylemedim.sonradan laf arasında söylediğimde kadın bu çok önemli,sizin bebekler kıymetli bebekler olarak geçiyo dedi.benim doktorum tetanoz aşısını vurdurmuyordu ya dediki zaten tüp bebeklere vurmuyoruz.neden diye sorduğumda az da olsa bu iğnenin içinde düşük tehlikesi yapıcı madde var.o yüzden size bu iğneyi vuramayız.birde dedimki ben sezaryan olacağım dedim.sen zaten normal yapamazsın dedi tüp bebek olduğu için.

cnm ısrar edicem çok kafa bi dr ben onu alırım kafayaaa.:jeyyar:
cnm sende kız hissediyordun ama oğluşun olacakmış.aman hayırlı,sağlıklı bir evlat olsun inşallah.evet cnm 2,5 üstünde risk taşıyor.inşallah 2 lide iyi çıkacak.:Saruboceq:

ama bu haksızlıkk benimm bebekimde kıymetliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kötükedihüso

KIZLAR GÜNAYDIN..sabah sabah muhabbet çoşmuş.cinsiyetler gittikçe çıkıo ortaya.hayırlı uğurlu olsun inşallah..dün akşam dan beri karnımın gerildiğini hissediyorum bende..çok rahat değilim dün akşamdan beri.çok yediğimden midir yoksa karnımın giderek büyüdüğünden mi bilmiorum ama kasılmalar hissediyorum..birde beni gören herkez 3 aylık bebeğe hiç benzemiyor diyor karnın çok büyük diyorlar sinirime dokunmaya başladı valla kızlar ya:ecrin_bebek:

[COLOR="Red" .!.:
mademisole[/COLOR]hayırlı olsun canım kızın
[
tşkler..
günaydın şeker anneler..
mademisole hayırlı olsun canım sağlıkla gelir işallah...
Günaydın canım amin inşalahh..
tebrik ederimm canımm sağlıkla gelsinn bebişinn inşallahh
tşkler canım...
çin takviminde kız çıkıyor benimki alyans da tutmadı zaten fazla seneçek yok hepsinin %50 doğruluğu var işte kimin tutuyo kiminin tutmuyo.. Dediğin gibi önemli olan sağlıklı olması her ikiside başımızın tacıhihoyyyt

ayyy benımkıde kıymetliii bende yaptırmıcam o zamannn :1no2:

kız Allah seni ne etmesin.sabah sabah güldürdün bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…