2010 Nisan Anneleri

tarhan hg kız susmayamı geldin konuşsana :))

yooo okumaya geldim niye afişe ediyon beni belki okuyup çıkacacam lülülülülülülülülülülülüsırnaşık şey

şaka bi yana nasılsınız kızlar benim sebepsiz bir keyifsizliğim var bugün o yüzden okuyudum sadece ama ümmühancım yakaladı beni sırnaşık şey şu tetanoz aşısının düşük ihtimalide çok kafama takıldı bende mi vurdurmasam acaba doktorla bi konuşayım bu konuyu:uhm:

haaaa bu arada en kıymetli benim oğluşum işte sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın naz hg canım
budebe ben yarın 11 haftalık olucam daha p.tesi de doktora gidicem henüz bişi söylemez heralde bilemiyorum artıkın..

Canım bende Salı günü bende sağlık ocağına gittim kayıt için evet beklediğimden daha çok ilgilendiler ama benim bebeğimde tüp bebek yinede 20.haftada tetanoz aşısı vuracağız gel dediler. Bak şimdi kafam karıştı. Ayrıca neden tüp bebek yapanlar ilaki sezeryan olmalı bunuda tam anlamış değilim... :uhm:

tarhan cım hg canım iyiyiz şükür yada kendi adıma idare eder sen nasılsın neden bu sıkıntı takma kafana ya bir yolu vardır mutlaka yaptırmak şartmıki o aşıyı :S

kızlar doktorlarınıza sorun önce öyle karar verin.
hiç sanmıyorum düşüğe neden olacağını.
her çocuk kıymetlidir.tüp bebek daha kıymetli normal olan bebeğe göre.olurmu yaa böyle bir ayrım olamaz.eğer riskliyse dr hiç bir hamileye yaptırmaz bu aşıyı.neyse şimdi bu hemşireye de bişi diyecektim de.

Canlarım bu aŞı sızden Çok bebklerınız ıÇın bunu unutmayın.ÇÜnkÜ doĞum esnasında en sterıl yerden bıle mıkrop kapılabılıyor.bu sadece paslı Çıvı deĞıl.tetanoz mıkrobu heryerde olabılıyor.bende Çok korkuyorum.ÇÜnkÜ aĞrılı bır aŞı ama olsun napalım.zaten o kadar dÜŞÜk rıskı hepımızde var canlarım dÜŞÜnmeyın bunları.ben hıÇ duymadım Şahsen aŞı yaptırmıŞta dÜŞÜk yapmıŞ dıyen.

kız annesi yokmu burda hiç hep oğluşumuzmu olacak ya :)) bakalım ben ne yumurtladım :)) 12 haftalıktan daha erken cinsiyet öğrenen oldumu arkadaşlar?? delikafadulden

hoşbuldum kızlar sağolun
ya okuyorum ya yazdıklarınızı bana ne kadar yabancı geliyor
bende hamileyim ama sizin kadar böle bilgili değiim aslında doktor sölüyorda
benim aklımda kalmıyorki sadece iyi olduğunu biliyorum hamdoldun
3lü testimiz henüz yapılmadı 23 de yapılacak devlette ücretsiz yaptırıp doktoruma götüreceğim.
cinsiyetide ozaman belli olcak inş sizleri takip edip öğrenmeye çalışıyorum

bişey daha bulantı ve kusma olan arkadaşlar 12. haftayı geçince bulantılarınız geçtimi yoksa devam mı?? :SS eğer devam ederse ben bittim mafoldumben

kız annesi yokmu burda hiç hep oğluşumuzmu olacak ya :)) bakalım ben ne yumurtladım :)) 12 haftalıktan daha erken cinsiyet öğrenen oldumu arkadaşlar?? delikafadulden

Canım ben 15+4 haftalığım ve henüz cinsiyetini öğrenmiş değilim... Bu biraz gittiğin doktora ve bebeğin duruş pozisyonuna göre değişiyor. Bazı doktorlar kesin görmeden yorum yapmak istemezken bazılarıda tahmin bile olsa açıklamakta bir sakınca görmüyorlar, tabii bu arada bebiş göstermek isterse görebiliyorlar sırnaşık şey

yaa ekim 2009 annelerine bakıyorum da ne güzel bugün bir sürü doğuma gidecek olan var heyecanlı bir telaş içindeler Allah sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin tabi bzilere de :)

günaydın zeyra cım hg canım...
amanda29 bilmiyorumki canım umarım çabucak öğreniriz gerçi bizim doktor 5. aya kadar bekletmezse iyi :))
ymer amin canım işallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…