bişey daha bulantı ve kusma olan arkadaşlar 12. haftayı geçince bulantılarınız geçtimi yoksa devam mı?? :SS eğer devam ederse ben bittim mafoldumben
bişey daha bulantı ve kusma olan arkadaşlar 12. haftayı geçince bulantılarınız geçtimi yoksa devam mı?? :SS eğer devam ederse ben bittim mafoldumben
tarhan cım hg canım iyiyiz şükür yada kendi adıma idare eder sen nasılsın neden bu sıkıntı takma kafana ya bir yolu vardır mutlaka yaptırmak şartmıki o aşıyı :S
canım bende salı günü bende sağlık ocağına gittim kayıt için evet beklediğimden daha çok ilgilendiler ama benim bebeğimde tüp bebek yinede 20.haftada tetanoz aşısı vuracağız gel dediler. Bak şimdi kafam karıştı. Ayrıca neden tüp bebek yapanlar ilaki sezeryan olmalı bunuda tam anlamış değilim... :uhm:
Günaydın zeyracım iyiyim sen nasılsın.. Hoşgeldin...günaydın kızlar nasılsınız
ayy ne güzel yaa bizde o günlere gelecekmiyizzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyaa ekim 2009 annelerine bakıyorum da ne güzel bugün bir sürü doğuma gidecek olan var heyecanlı bir telaş içindeler Allah sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin tabi bzilere de :)
günaytdın cicişler nasılsınız bakem ?
valla hamilelik hormonlar beni gergin yaptı sanırım ortada hiçbişi yok oysa:)
bu arada doktor bana erkek gibi görünüyor ama kesin değil daha erken dedi geçen hafta biz o gün bugündür oğluş diye seviyoz bebeği bakalım ne olacak:)
Kızlar biraz geç gösteriyormuş bence 16. haftalara bir girelim patlama olacak kızlardakız annesi yokmu burda hiç hep oğluşumuzmu olacak ya :))
Sürekli atıyor beni kadınlarklübü yaa hata var diyoooklava:
15 haftalık daha erkenmi dedi cinsiyeti için.
ooo ozaman ben hiç heveslenmiiimmm cumartesi öğrenirim diyee.
gerçi burda arkadaşla belli olmaz ama dr bi tahminde bulunur dedi.
burda herks cinsiyetleri öğrendikçe ben daha çok merak etmeye başlıyorum ve bu da ister istemez bilinç altıma işliyorrüyamda bebeğim olmuş ama giycek hiç bişeyi yok yeni doğum yapmışım doktor diyoki tamam giydirebilirsiniz bende bağarıyorum doktora sen bu zamana kadar söylemezsen cinsiyetini çocuğun giycek donu bile yok ben ne giydircem şimdi diye
burda herks cinsiyetleri öğrendikçe ben daha çok merak etmeye başlıyorum ve bu da ister istemez bilinç altıma işliyorrüyamda bebeğim olmuş ama giycek hiç bişeyi yok yeni doğum yapmışım doktor diyoki tamam giydirebilirsiniz bende bağarıyorum doktora sen bu zamana kadar söylemezsen cinsiyetini çocuğun giycek donu bile yok ben ne giydircem şimdi diye
Belli oldu Kızım olacak inşallah...kaydirigubbakcemile2Seninkinin cinsiyeti hala belli değil mi?
ayyy çok güldüm yaaa allah iyiliğini versin kz valla fırsat bu fırsat bidaha bulamazsın ii demişsin valla hak etmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar.....bir kızımız daha olmuş,tebrik ederim annişimizi.....evde kim varsa kime sölediysem hayır sen karnında bir kız taşıyorsun o gördüğün göbek kordonudur diyolar ve bak göreceksin diğer gitmende göstereck kendini diyolar ama bende anlatamıyorum ki dohtorcum bize pipisini gösterdi tabi %60-70 bi ihtimal verdi ama olsun,yaww ben alıştım oğluşuma ama olsun ne verirse rabbim kabulüm sağlıklı olsun bebeğim hiç önemli değil.....kaynanama ben söledim erkek beklediğimizi,dedimki biliyomusun bende senin gibi kaynana olacakmışım artık azcık tüyo veririsin gelin nası haşlanıyo dedim ....herkezde vardı,ben yapmam ama sen yaparsın kesin dedi,bende ne alakası var üzüm üzüme baka baka kararır dedim,iyi demişim demi???:lepi:
ayy benim bebişim de çok kımetli:umursamaz:canım evet yaa ben bunu duymuştum ama çok düşük di ihtimal var yanigünaydınlar kızlar.nasılsınız bakalım*
sabah sağlık ocağına gittim.çok ilgilendiler.yalnız çok ilginç bişey oldu.ben başta tüp bebek olduğunu söylemedim.sonradan laf arasında söylediğimde kadın bu çok önemli,sizin bebekler kıymetli bebekler olarak geçiyo dedi.benim doktorum tetanoz aşısını vurdurmuyordu ya dediki zaten tüp bebeklere vurmuyoruz.neden diye sorduğumda az da olsa bu iğnenin içinde düşük tehlikesi yapıcı madde var.o yüzden size bu iğneyi vuramayız.birde dedimki ben sezaryan olacağım dedim.sen zaten normal yapamazsın dedi tüp bebek olduğu için.
canım bende senin gibiydim dün ama çok şükür bugün geçti sende sadaka çıkar canım geçer inşallahyooo okumaya geldim niye afişe ediyon beni belki okuyup çıkacacam lülülülülülülülülülülülüsırnaşık şey
şaka bi yana nasılsınız kızlar benim sebepsiz bir keyifsizliğim var bugün o yüzden okuyudum sadece ama ümmühancım yakaladı beni sırnaşık şey şu tetanoz aşısının düşük ihtimalide çok kafama takıldı bende mi vurdurmasam acaba doktorla bi konuşayım bu konuyu:uhm:
haaaa bu arada en kıymetli benim oğluşum işte sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
işin kötü tarafı benim yeni başladı 12 haftalık oldum dahada arttıbişey daha bulantı ve kusma olan arkadaşlar 12. haftayı geçince bulantılarınız geçtimi yoksa devam mı?? :SS eğer devam ederse ben bittim mafoldumben
Günaydın zeyracım iyiyim sen nasılsın.. Hoşgeldin...
ayy ne güzel yaa bizde o günlere gelecekmiyizzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın çok şükür sen nasılsın...
bende de öle yaa ama şimdi düzeldiSürekli atıyor beni kadınlarklübü yaa hata var diyoooklava:
merhaba canım sana katılıyorum valla 16. haftada potlayacak :sm_cool:Kızlar biraz geç gösteriyormuş bence 16. haftalara bir girelim patlama olacak kızlarda
Seninkinin cinsiyeti hala belli değil mi?
Annişler hepinize MERHABaLAr :teytey:
:roflol::roflol::sm_cool::sm_cool: çok komik yaaburda herks cinsiyetleri öğrendikçe ben daha çok merak etmeye başlıyorum ve bu da ister istemez bilinç altıma işliyorrüyamda bebeğim olmuş ama giycek hiç bişeyi yok yeni doğum yapmışım doktor diyoki tamam giydirebilirsiniz bende bağarıyorum doktora sen bu zamana kadar söylemezsen cinsiyetini çocuğun giycek donu bile yok ben ne giydircem şimdi diye
bende kiloluyum canım yaa mama benim belli oluyor sen kaç kilosun kiyalnız benim fazla kilolarımdan dolayı ultrason görüntülerim çok net olmuyor. kemik ölçümleri için renkli dopplere yolladı doktor. orda usg doktoru söyledi bunu yoksa hiç cinsiyet tahmini bile yapmıyodu kendi doktorum ben başka kadın doğumcuya gittim:)
hehe:=))) allah iyiliğini versin emi güldüm he.....biz sana yollarız teysesi topladık valla biz çingene bohçası gibi kız olsun erkek olsun dolu....istikrarlı bi şekilde kıayfet biriktirme yolunda ilerliyoruz....:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?