2010 Nisan Anneleri

bişey daha bulantı ve kusma olan arkadaşlar 12. haftayı geçince bulantılarınız geçtimi yoksa devam mı?? :SS eğer devam ederse ben bittim mafoldumben

Ben kız annesiyimkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 Bulantı konusuna gelince benim hala midem bulanıyor ama 12 haftalık ken çok daha fazlaydı hergün bulanıyordu yeter artık bulanmasın diye ağlamıştım bile birgün:bbo: şimdi ise bi kaçgünde bir tutuyor.. Allah kolaylıklar versin canım yaaa...

bişey daha bulantı ve kusma olan arkadaşlar 12. haftayı geçince bulantılarınız geçtimi yoksa devam mı?? :SS eğer devam ederse ben bittim mafoldumben

Canım benim mide bulantılarım 6.haftada başladı ve bu hafta başına kadar devam etti. Ama birçok kişinin 12.hafta sonrası azalıyormuş eğer devam ederse ki benim devam etti, 16.haftaya kadar normal karşılanıyor. Bende senin gibi şuanda bulantıların geçmesini bekliyorum. Benim 16.haftanın bitmesine az kaldı. Darısı senin başına.
Bir durum daha var ki oda 9 ay boyunca devam etmesi ama sen bu olasılığı fazla düşünme derim çünkü doktorlar o zaman olaya kesin psikolojik gözü ile bakıyorlar çünkü bilimsel olarak hala neden olduğu tam olarak anlaşılabilmiş değil....

tarhan cım hg canım iyiyiz şükür yada kendi adıma idare eder sen nasılsın neden bu sıkıntı takma kafana ya bir yolu vardır mutlaka yaptırmak şartmıki o aşıyı :S

valla hamilelik hormonlar beni gergin yaptı sanırım ortada hiçbişi yok oysa:)
bu arada doktor bana erkek gibi görünüyor ama kesin değil daha erken dedi geçen hafta biz o gün bugündür oğluş diye seviyoz bebeği bakalım ne olacak:)

ümmühancım benimde hala miğdem bulanıyor ama sadece sabahları çıkarıyorum
rahatlıyorum gün içinde de çok acıkırsam bulanıyor
ama 12 haftalıkken daha çokdu her dakka bulanıyordu özelliklede akşamları bulanıyordu

canım bende doktoruma sorcam bunu.bizim doktor aşı vurdurtmuyor gerçi ama yinede hemşirenin anlattığını söyleyeceğim bakalım ne diyecek

günaydın kızlar nasılsınız
Günaydın zeyracım iyiyim sen nasılsın.. Hoşgeldin...
yaa ekim 2009 annelerine bakıyorum da ne güzel bugün bir sürü doğuma gidecek olan var heyecanlı bir telaş içindeler Allah sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin tabi bzilere de :)
ayy ne güzel yaa bizde o günlere gelecekmiyizzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaytdın cicişler nasılsınız bakem ?

günaydın çok şükür sen nasılsın...

15 haftalık daha erkenmi dedi cinsiyeti için.
ooo ozaman ben hiç heveslenmiiimmm cumartesi öğrenirim diyee.
gerçi burda arkadaşla belli olmaz ama dr bi tahminde bulunur dedi.

burda herks cinsiyetleri öğrendikçe ben daha çok merak etmeye başlıyorum ve bu da ister istemez bilinç altıma işliyor rüyamda bebeğim olmuş ama giycek hiç bişeyi yok yeni doğum yapmışım doktor diyoki tamam giydirebilirsiniz bende bağarıyorum doktora sen bu zamana kadar söylemezsen cinsiyetini çocuğun giycek donu bile yok ben ne giydircem şimdi diye

15 haftalık daha erkenmi dedi cinsiyeti için.
ooo ozaman ben hiç heveslenmiiimmm cumartesi öğrenirim diyee.
gerçi burda arkadaşla belli olmaz ama dr bi tahminde bulunur dedi.

yalnız benim fazla kilolarımdan dolayı ultrason görüntülerim çok net olmuyor. kemik ölçümleri için renkli dopplere yolladı doktor. orda usg doktoru söyledi bunu yoksa hiç cinsiyet tahmini bile yapmıyodu kendi doktorum ben başka kadın doğumcuya gittim:)

hehe:=))) allah iyiliğini versin emi güldüm he.....biz sana yollarız teysesi topladık valla biz çingene bohçası gibi kız olsun erkek olsun dolu....istikrarlı bi şekilde kıayfet biriktirme yolunda ilerliyoruz....:dance:

Bis de öğrendik diye seviniyoruz sonradan kız çıkarsa asıl o zaman komik olacak

:roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: çok güldüm yaaaaa bayağı kafana takmışsın sen canımdelikafaduldendelikafadulden

bu arada kızlar dün az daha ufak çaplı bir ameliyat oluyodum ucuz yırttım. 1 aydır ayağımda nasıra benzer bişey yüzünden topallıyodum. topallamaktan artık kalçam ve belim ağrıma başlamıştı. birde ikincisi de pırtladı ayağımda. dün doktora gittim biri nasır biri siğilmiş normalde cerrahi alıyomuş onları ama hamile olduğum için almadı doktor. şimdi ben sana antibiyotiği ağrıkesiciyi çekine çekine verecem dedi nasır için nasır bandı, siğil içinde asitli bir sıvı verdi üstüne sürecekmişim. doğuma kadar yayılmazsa siğiller böyle idare etcez dedi.

şu anda ayağımda nasır bandı var nasıl ağrıyor anlatamam. aklıma orhan veli geldi:

HıÇBıRŞEYDEN ÇEKMEDı BU DÜNYADA
NASIRINDAN ÇEKTıĞı KADAR
YAZIK OLDU SÜLEYMAN EFENDıYE

diye başlayan bir şiiri vardı. valla bende bu nasırdan çok çektim delikafadulden

kafaya takmak değil ya özeniyorum sizler öğrendikçe ruzenin kıyafetleri topladıkça :kedi:

Seninkinin cinsiyeti hala belli değil mi?
Belli oldu Kızım olacak inşallah...kaydirigubbakcemile2

heheheheh çok güldüm yaaaa merak etme senn inşallah en kısa zamanda öğrenirsin ve bebişine güzel güzel ciciler alırsın:hulya::hulya::hulya:

kızlar merhaba bende mayıs annesiyim cinsiyetleri öğrenmeye başlamıssınız çok sevindim darısı bize

ayyy çok güldüm yaaa allah iyiliğini versin kz valla fırsat bu fırsat bidaha bulamazsın ii demişsin valla hak etmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy benim bebişim de çok kımetli:umursamaz:canım evet yaa ben bunu duymuştum ama çok düşük di ihtimal var yani
canım bende senin gibiydim dün ama çok şükür bugün geçti sende sadaka çıkar canım geçer inşallah
işin kötü tarafı benim yeni başladı 12 haftalık oldum dahada arttı
Günaydın zeyracım iyiyim sen nasılsın.. Hoşgeldin...

ayy ne güzel yaa bizde o günlere gelecekmiyizzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın çok şükür sen nasılsın...

Sürekli atıyor beni kadınlarklübü yaa hata var diyoooklava:
bende de öle yaa ama şimdi düzeldi
Kızlar biraz geç gösteriyormuş bence 16. haftalara bir girelim patlama olacak kızlarda

Seninkinin cinsiyeti hala belli değil mi?

Annişler hepinize MERHABaLAr :teytey:
merhaba canım sana katılıyorum valla 16. haftada potlayacak :sm_cool:
:roflol::roflol::sm_cool::sm_cool: çok komik yaa
bende kiloluyum canım yaa mama benim belli oluyor sen kaç kilosun ki

kız istiyordun yaa artık kuzay bebeğede giydirirsin pembişleri :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…