2010 Nisan Anneleri

hacercim ben 76 kiloyum şu anda ama boyum 158 cm. birde kilonun çoğu göbek bölgesinde birikiyor. galiba gebzedeki hastanelerde usg aletleri de öyle çok iyi değil. hangi doktora gitsem kilo yüzünden net görülmediğini söylüyor. ama renkli doppler de bayağı bir net gördük bizde nihayet. hep üzülüyodum sizler kollarını bacaklarını gördük dedikçe benim haftam daha ilerde ama ben göremiyom diye. çok şükür bende gördüm fındığımı hemde kalbini kordonunu damarları renklendirerek gösterdi doktor. çok güzeldi zemuszemus

bend eoğlumda yaptırmıştım dooplerden cd si bile var bende 80 kilyum 170 boyum ama yinde kilo var benimde arkada toplanıyor valla karında üst beden de bişey yok ama kalça biraz fazla oğlumda 78 kilo ile hamile kaldım 60 kilo ya düştüm hamile iken şimdide 80 ama hiçkiloda almadım ama zaıflamadım
aç aklmak ne mümkün oğlum dolaptan kendine bişey alıyo mesela banada getiriyor yemezsem üzülüyor bende yiyorum bebeğimde gelişşyomuş oğlum sayesinde daha anne karnında kardeşini besliyor

maşallah oğluşuna yaa ne kadar akıllı yerim ben onu hamileykenmi 18 kg verdin sen canım???

geçen ne oldu sölimde sizde gülün
oğlum istedi kardeş bizde yaptık neyse biz konuşurken duymuş haberi olmuş daha 3,5 yaşında aa kardeşim mi olcak dedi mecburen söyledik sölemeyecektik 7aylık falan olsun sonra söleyelim dedik anlamaz ne zemen olcak diye hep sorar diye işte haberi oldu hergün soruyor niye olmuyor kardeşim gelsin artık hastaneye gidin falan bende dedimki oğlum bak kış gelecek hava soğuk olcak yağmur yağacak sonra bahar gelecek çiçekler açacak karnım büyüyecek sonra kardeş gelecek dedim bikaç gün sonra yağmur yağdı soğuk oldu havalar ertesi gün güneş açtı adnanın havasını bilirsiniz işte bak anne kış geçti bahar geldi bak çiçekte açtı hani nezaman geleecek kardeşim durdum yüzüne baktım hiç bişey diyemedim yaa ben ne yapacağımı bilemedim sonra anlattım ama sen bana öle dememişmiydin işte öyle oldu diyor ama çocuk işte anlatamıyosun ki şimdinin çocukları cin oluyor yaa

maşallah oğluşuna yaa ne kadar akıllı yerim ben onu hamileykenmi 18 kg verdin sen canım???

evet yaa ama hamileliğim çok zor geçti evde dışarı attım doğuma gittim 9 ay boyunca su bile içsem atıodum okadar zayıflamama rağmen oğlum 3.800 doğdu kemikleri taş gibiydi maşallah

bende ilk hamileliğimde çok kilo almıştım.
67 hamile kalmıştım boyum 1.70
88 de doğum yamıştım.2 senemi aldı eski kiloma dönmek.
bunda da öyle snırım epey kilo alacam.ağzım hiç durmuyoooor.

neyse kızlar ben çıkıyorum gezmeye gidecem kendinize bebeklerinize ii bakın ii beslenin kendinizi üzmeyin hayırlı günler

havaların dengesizliği böyle giderse senin oğlan senden daha çoookkk kardeş bekler hacercim:)))

sütlü gayfe ben doğuma 85 kilo ile gireyim başka bişi istemiyom

Kızlar huuuuuuuuuu.hiç hareket yok bugün benim misafirim geldi gitti hiç sayfalar ilerlememiş.nerdesiniz yemek mi yiyosunuz yoksa.neyse yiyem de gelem bari.........

selam herkeze ben geldim 14 haftlık olduk hala kusuyorum mide bulantım az ama ya yediğim çıkıo geçmicekmi bu bilmiorumkiiii.

merhaba bende geldim. Mide bulantıları geçmiyor 16. haftadayım ben hala devam hakkaten kimseler yok. ben 10-15 sayfa birikmiştir nasıl okuyacam acaba dedim ama 2 sayfa yapmışsınız???

canım hayırlı olsun oğluşun.ilk mi senin.herzaman hisler tutmayabiliyor canım.ruzeninde içine kız doğuyordu hep ama onunda oğluşu olacak.bazen hisler yanıltıyor.

ilk başlarda hiç bişey hissetmiyordumm ama nolduysa çok istediğimdenmidir bilmiyorum kız gibi geliyorr evet tatlımm ilk bebişim

bencede sanki normal yolla olanlar kıymetsiz
vereliniortak

selam herkeze ben geldim 14 haftlık olduk hala kusuyorum mide bulantım az ama ya yediğim çıkıo geçmicekmi bu bilmiorumkiiii.

merhaba kızlar az önce geldim tam misafirim geldi çıkmak zorunda kaldım arkadaşım beni ve gelinim diyor artık bilemem budebeciğim yanımıza gelmişti oturduk lafladık biraz siz neler yapıyosunuz

ben yioomm ve 10 haftadan sonra yaklaşık 2 kilo aldımm yaa kafamçokkarıştı
hızlı başladımm benneyaptımki

ben daha hiç kilo almadım 62 ile başladım hala 62 kiloyum. boyumda 1,60. akşam yemeği hiç yemedim gebelik dönemimde öğlen atıştırma meyve felan sabah kahvaltı yaparım okadar başka yok.

zeyra cım bebiş kız hea süper bir tane kız annesi buldum :))
evet teyzoşu en çokta babişkomuz sevindi çoğu baba erkek ister bizimkisi kız olduğunu duyunca heyecandan doktorla konuşamadı bilekaydirigubbakcemile3
canım bende doktoruma sorcam bunu.bizim doktor aşı vurdurtmuyor gerçi ama yinede hemşirenin anlattığını söyleyeceğim bakalım ne diyecek

Kızlar huuuuuuuuuu.hiç hareket yok bugün benim misafirim geldi gitti hiç sayfalar ilerlememiş.nerdesiniz yemek mi yiyosunuz yoksa.neyse yiyem de gelem bari.........
canım az önce yazdıklarını okudumda tetenoz iğnesini ben her gittiğimde doktora sormayı unutuyorum ama burda sağlık ocağında vuruyolar 5. ayında diye biliyorum düşük riskini duymadım hiç birde canım tüp bebklere şu yönden ilgi değişik bebek zaten tedaviyle olduğu için riske atmıyolar sezeryanıda doktorum bana o yüzden yapıyoruz dedi her ihtimale karşın tabikide canım her bebek değerli ama tüp bebk riskli gebelik grubunda olduğundan bitanem

merhaba bende geldim. Mide bulantıları geçmiyor 16. haftadayım ben hala devam hakkaten kimseler yok. ben 10-15 sayfa birikmiştir nasıl okuyacam acaba dedim ama 2 sayfa yapmışsınız???

nazlıcığım geçende msj yazdım san ama kaynamış olabilir maşallh kızımız olacakmış bitane daha gözün aydın canım benim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…