maşallah oğluşuna yaa ne kadar akıllı yerim ben onu hamileykenmi 18 kg verdin sen canım???
canım hayırlı olsun oğluşun.ilk mi senin.herzaman hisler tutmayabiliyor canım.ruzeninde içine kız doğuyordu hep ama onunda oğluşu olacak.bazen hisler yanıltıyor.
vereliniortakbencede sanki normal yolla olanlar kıymetsiz
selam herkeze ben geldim 14 haftlık olduk hala kusuyorum mide bulantım az ama ya yediğim çıkıo geçmicekmi bu bilmiorumkiiii.
merhaba bende geldim. Mide bulantıları geçmiyor 16. haftadayım ben hala devamhakkaten kimseler yok. ben 10-15 sayfa birikmiştir nasıl okuyacam acaba dedim ama 2 sayfa yapmışsınız???[/QUOTE
benimde dün akşam itibariyle yoğun bişekilde döndü bulantılarımm :a015:
kızlarr bebişim şimdi benim kanımdan mı besleniyor yediğimdenmii fisfisfis
bende bunu merak ediyorum benden besleniosa bişe yiyemio garibim kuş kadar bişey yiyom akşam saten yemem. :a015:
ben yioomm ve 10 haftadan sonra yaklaşık 2 kilo aldımm yaa kafamçokkarıştı
hızlı başladımm benneyaptımki
evet teyzoşu en çokta babişkomuz sevindi çoğu baba erkek ister bizimkisi kız olduğunu duyunca heyecandan doktorla konuşamadı bilekaydirigubbakcemile3zeyra cım bebiş kız hea süper bir tane kız annesi buldum :))
canım bende doktoruma sorcam bunu.bizim doktor aşı vurdurtmuyor gerçi ama yinede hemşirenin anlattığını söyleyeceğim bakalım ne diyecek
Günaydın zeyracım iyiyim sen nasılsın.. Hoşgeldin...
ayy ne güzel yaa bizde o günlere gelecekmiyizzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benim çıkmak zorunda kaldım tatlışım iyiyim bitanem şükürler olsun bu arada gözün aydın bitanem sende kız annişi oluyomuşsun eeee damat adayları çoğalıyo bakalım ne olacak :uhm:
günaydın çok şükür sen nasılsın...
canım az önce yazdıklarını okudumda tetenoz iğnesini ben her gittiğimde doktora sormayı unutuyorum ama burda sağlık ocağında vuruyolar 5. ayında diye biliyorum düşük riskini duymadım hiç birde canım tüp bebklere şu yönden ilgi değişik bebek zaten tedaviyle olduğu için riske atmıyolar sezeryanıda doktorum bana o yüzden yapıyoruz dedi her ihtimale karşın tabikide canım her bebek değerli ama tüp bebk riskli gebelik grubunda olduğundan bitanemKızlar huuuuuuuuuu.hiç hareket yok bugün benim misafirim geldi gitti hiç sayfalar ilerlememiş.nerdesiniz yemek mi yiyosunuz yoksa.neyse yiyem de gelem bari.........
merhaba bende geldim. Mide bulantıları geçmiyor 16. haftadayım ben hala devamhakkaten kimseler yok. ben 10-15 sayfa birikmiştir nasıl okuyacam acaba dedim ama 2 sayfa yapmışsınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?