2010 Nisan Anneleri

ben daha hiç kilo almadım 62 ile başladım hala 62 kiloyum. boyumda 1,60. akşam yemeği hiç yemedim gebelik dönemimde öğlen atıştırma meyve felan sabah kahvaltı yaparım okadar başka yok.

bende 62 ile başladımm boyum 168 cm 10. heftadan sonraki halimm mafoldumben 64 lerdee :kedi: akşamm boğazımm hiiççç durmuyor aburcuburu kessem tam olacaktaa sen kaç haftalıksınn şimdik

kızlarr bebişim şimdi benim kanımdan mı besleniyor yediğimdenmii fisfisfis

İlk önce yediklerimizden. yetmezse kemiklerimizden falan çekmeye başlıyor diye biliyorum O yüzden 12, haftadan sonra beslenmek çokkkk önemli:))

ben daha hiç kilo almadım 62 ile başladım hala 62 kiloyum. boyumda 1,60. akşam yemeği hiç yemedim gebelik dönemimde öğlen atıştırma meyve felan sabah kahvaltı yaparım okadar başka yok.

ben yine bişiler yemeğe çalıştım hep. 53-54 le hamile kaldım 12. haftaya kdar 3-4 kilo verdim. Şimdide 51 oldum almaya başladım. Bugün ilginç bi şekilde karnımda büyüdü:)))

günaydın zeyra cım hg canım...
amanda29 bilmiyorumki canım umarım çabucak öğreniriz gerçi bizim doktor 5. aya kadar bekletmezse iyi :))
ymer amin canım işallah..

Yok canım ya o kadarda abartmasın lmaz: 16.Haftadan sonra cinsiyet tahminleri daha kolay yapılıyor...

ozaman bebekimm şimdi benim yediklerimden besleniyorr öylemi

Kızlar bildiğim kadarı ile bebeğimiz bizim yediklerimizden eğer birşey yiyemiyorsak da besin depolarımızdan besleniyor. Eğer yemek yememe yada yediklerimizi çıkarma durumumuz ileri durumda değilse 16.Haftaya kadar normal karşılanıyor. Çünkü bebek bir şekilde kendine gereken besinleri depolardan karşılıyor. Zaten hepimiz doktor kontrollerimizi muntazam olarak yaptırıyoruz. Bir sorun teşkil edecek duruma gelindiğinde serumla yada ilaçlarla tedavi yoluna gidiliyor. Ki ben 13.Haftamda 3 tane serum yedimmmmm......

1.kızın benim gelinim olcak hiççççç kimseye söz verme.arkadaşınada söyle benim kızın başı bağlı diye
2.canım sen tüp bebek diye söyledin mi*aynı canım bana da tüp bebek olduğu için hemşire sezaryan olur dedi.bu iğne düşük tehlikesi yapar yapmaz bunu bilemem ama bana hemşirenin söylediği bu.bazı arkadaşlar bozuldu gibi oldu ama bana söylendiği için sizede söylemek istedim.tabiki herkesin bebeği kıymetli hatta sağlık ocağından çıktıktan sonra eşimlede konuştum sanki normal yolla olanların bebeği kıymetsiz mi,kadının dediğine bak falan dedik.Allah herkesin bebeğini bağışlasın.kimsenin üzülmesini istemem.bana söylenen buydu bende paylaşmak istedim.ayrıca bu öyle bir lutuf ki normal veya değil her yönüyle mükemmel.........

canım dünürcüğüm sen canını sıkma bitanem ben doktoruma sorarım böyle bişey varmı diye zamanı gelince sağlık ocağıda söyler bana az öncede dedim yanlış anlamışlardır seni bitanem bunu her doktor söylüyoki zaten tüp bebkler riskli guruptur herzaman bitanem bunun neyini yanlış anladılar şaşıyorum tabikide her bebek değerli canım değerden değil senin demek istediğin riskli olduğu açısından anlaşılması gerekdi boşver bitanem canını sıkma dünürcüğüm benim:1hug:

sor canım bakalım ne diyecek bende sorucam.AMANDA29 canım sende sor olurmu karşılaştıralım bakalım dediklerini.evet yanlış anladılar.benim gibi çocuk delisi bir insan ve aramayla bebeğine kavuşmuş bir insan bırak kendininkini her bebeğin kıymetini bilir.başıma ne geldiyse bu hemşireden geldi : )

kızlar bu domiz gribi alarmı var ilk önce hamile bayanlara yapılcak dedi şimdi televizyonda nedir bu nerde yapcak kayıt mayıt varmı nedir bu

merhaba kızlar az önce geldim tam misafirim geldi çıkmak zorunda kaldım arkadaşım beni ve gelinim diyor artık bilemem budebeciğim yanımıza gelmişti oturduk lafladık biraz siz neler yapıyosunuz
nasilsin canim

demek seninde kiz olucakk oyyy yerimm onu bennn ŞenizŞeniz

kızlar göbüşümü koydum bakalım oldumu

yazgülümm akannehir masallah gercekten cikmis bile göbüsün

canim seninki kac haftalik :bbo:

kızlar bu domiz gribi alarmı var ilk önce hamile bayanlara yapılcak dedi şimdi televizyonda nedir bu nerde yapcak kayıt mayıt varmı nedir bu

bitanem bende duydum böyle bişey ama ne kadar doğru bilmiyorum ilk önce yaşlı ve hamileler varmış aşı gurubunda diye sanırım öyle bişey varsa ben cesaret edemem sonuçta kesin hamileler üstünde kanıtlanmış bişeyleri olması gerek sanırım vurdurmak için yoksa denek tahtası olmayalım bitanem

nasilsin canim

demek seninde kiz olucakk oyyy yerimm onu bennn ŞenizŞeniz

yazgülümm akannehir masallah gercekten cikmis bile göbüsün

canim seninki kac haftalik :bbo:

evet canım benim sen nasılsın bayadır yoktun canım benim merak ettim seni testlerini yaptırdınmı bitanem nasıl gidiyo teyzoş senindemi meleğin prenses canım sanırım ben kaçırdım sanırım o haberi:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…