ben daha hiç kilo almadım 62 ile başladım hala 62 kiloyum. boyumda 1,60. akşam yemeği hiç yemedim gebelik dönemimde öğlen atıştırma meyve felan sabah kahvaltı yaparım okadar başka yok.
kızlarr bebişim şimdi benim kanımdan mı besleniyor yediğimdenmii fisfisfis
ben daha hiç kilo almadım 62 ile başladım hala 62 kiloyum. boyumda 1,60. akşam yemeği hiç yemedim gebelik dönemimde öğlen atıştırma meyve felan sabah kahvaltı yaparım okadar başka yok.
günaydın zeyra cım hg canım...
amanda29 bilmiyorumki canım umarım çabucak öğreniriz gerçi bizim doktor 5. aya kadar bekletmezse iyi :))
ymer amin canım işallah..
İlk önce yediklerimizden. yetmezse kemiklerimizden falan çekmeye başlıyor diye biliyorum O yüzden 12, haftadan sonra beslenmek çokkkk önemli:))
ben yine bişiler yemeğe çalıştım hep. 53-54 le hamile kaldım 12. haftaya kdar 3-4 kilo verdim. Şimdide 51 oldum almaya başladım. Bugün ilginç bi şekilde karnımda büyüdü:)))
ozaman bebekimm şimdi benim yediklerimden besleniyorr öylemi
evet teyzoşu en çokta babişkomuz sevindi çoğu baba erkek ister bizimkisi kız olduğunu duyunca heyecandan doktorla konuşamadı bilekaydirigubbakcemile3
canım az önce yazdıklarını okudumda tetenoz iğnesini ben her gittiğimde doktora sormayı unutuyorum ama burda sağlık ocağında vuruyolar 5. ayında diye biliyorum düşük riskini duymadım hiç birde canım tüp bebklere şu yönden ilgi değişik bebek zaten tedaviyle olduğu için riske atmıyolar sezeryanıda doktorum bana o yüzden yapıyoruz dedi her ihtimale karşın tabikide canım her bebek değerli ama tüp bebk riskli gebelik grubunda olduğundan bitanem
1.kızın benim gelinim olcak hiççççç kimseye söz verme.arkadaşınada söyle benim kızın başı bağlı diye
2.canım sen tüp bebek diye söyledin mi*aynı canım bana da tüp bebek olduğu için hemşire sezaryan olur dedi.bu iğne düşük tehlikesi yapar yapmaz bunu bilemem ama bana hemşirenin söylediği bu.bazı arkadaşlar bozuldu gibi oldu ama bana söylendiği için sizede söylemek istedim.tabiki herkesin bebeği kıymetli hatta sağlık ocağından çıktıktan sonra eşimlede konuştum sanki normal yolla olanların bebeği kıymetsiz mi,kadının dediğine bak falan dedik.Allah herkesin bebeğini bağışlasın.kimsenin üzülmesini istemem.bana söylenen buydu bende paylaşmak istedim.ayrıca bu öyle bir lutuf ki normal veya değil her yönüyle mükemmel.........
bende 62 ile başladımm boyum 168 cm 10. heftadan sonraki halimm mafoldumben 64 lerdee :kedi: akşamm boğazımm hiiççç durmuyor aburcuburu kessem tam olacaktaa sen kaç haftalıksınn şimdik
maşallah canım benim göbişine bitanem
canım dünürcüğüm sen canını sıkma bitanem ben doktoruma sorarım böyle bişey varmı diye zamanı gelince sağlık ocağıda söyler bana az öncede dedim yanlış anlamışlardır seni bitanem bunu her doktor söylüyoki zaten tüp bebkler riskli guruptur herzaman bitanem bunun neyini yanlış anladılar şaşıyorum tabikide her bebek değerli canım değerden değil senin demek istediğin riskli olduğu açısından anlaşılması gerekdi boşver bitanem canını sıkma dünürcüğüm benim:1hug:
nasilsin canimmerhaba kızlar az önce geldim tam misafirim geldi çıkmak zorunda kaldım arkadaşım beni ve gelinim diyor artık bilemem budebeciğim yanımıza gelmişti oturduk lafladık biraz siz neler yapıyosunuz
15 haftaya kadar 2,5 ila 5 kilo alımı normalmiş zaten kafana takacak bişi yok gayet normal yani...ben yioomm ve 10 haftadan sonra yaklaşık 2 kilo aldımm yaa kafamçokkarıştı
hızlı başladımm benneyaptımki
Maşallah yaa çok güzel çıkmış göbüşinn
kızlar bu domiz gribi alarmı var ilk önce hamile bayanlara yapılcak dedi şimdi televizyonda nedir bu nerde yapcak kayıt mayıt varmı nedir bu
nasilsin canim
demek seninde kiz olucakk oyyy yerimm onu bennn ŞenizŞeniz
yazgülümm akannehir masallah gercekten cikmis bile göbüsün
canim seninki kac haftalik :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?