2010 Nisan Anneleri

bunu bugün ne giydine koymustum ,bugune ait degil ama

karnim hala böyle,13.cü haftamizdayiz bizde benneyaptımki

kizlar 13 haftalik olanlarn karinlari nasil oldu,belirginlesti mi fisfisfis

Son düzenleme:

tatlım bizler de zaten hemşireye tepki verdik yanlış cümleler kurmuş. tetanoz aşısının böyle bir etkisi varsa tabiki kimse vurdurmak istemez. zaten aşı ve ilaçlarda kar zarar oranına bakar doktorlar. eğerki ilacın sağlayacağı fayda; riskinden fazlaysa o zaman tavsiye edilir. ve sanırım tüp bebekler zaten direkt normal bebeklerden daha riskli olarak hesaplanıyorlar bu durumlarda. o yüzden de bizlere verilen bazı ilaç ve tadaviler tüp bebek anneleri için ekstra riskli gibi görünüyor olabilir.
yani hemşirenin söylemesi gereken bebeğinin daha kıymetli olduğu değil de belki ekstra özen gösterilmesi gerektiği olmalıydı. :lepi:

bir iyi bir kötüyüm bitanem ya

benimkinin cinsiyet belli degil daha canim,yarin randevum var kan alincak

on gün sonrada büyük hastanede randevu var canim amniyo sivisi icin ama aldirmaktan vazgectim

kızlar bu domiz gribi alarmı var ilk önce hamile bayanlara yapılcak dedi şimdi televizyonda nedir bu nerde yapcak kayıt mayıt varmı nedir bu

arkadaşlar valla ben bu aşıyı yaptırmayı düşünmüyorum. şunun şurasında taş çatlasın 6 aylık bir geçmişi olan aşıyı vurdurmam ben. bu kadar süre içinde hamilelerde ve onların doğacak olan bebeklerindeki etkilerinin incelenmiş olması mümkün değil bence. bebeğim için sonuçlarının ne olacağı belli olmayan bir aşıyı vurulamam. dünyada bir sürü örneği var böyle uygulamaların. yıllar sonra çocuklarda kötü sonuçları görülünce yasaklanan ilaçların.

bu arada dün bir haber okudum galiba izmirdeydi. sağlık ocakları ellerinde kalan kızamıkçık aşılarını süreleri doluoyr diye kampanyayla genç bayanlara vurmuşlar. tabi bu bayanların içinden hamile olduğunu bilmeyenler ya da aşıdan çok kısa süre sonra hamile kalanlar olmuş. oldukça fazlaydı sayıları da ama hatırlamıyorum şimdi.ve bu bayanların çoğu sakat bir çocuk dünyaya getirme riski yüzünden kürtaj olmak zorunda kalmışlar. artık sağlık bakanlığına bile güvenemiceksek napıcaz biz bilmiyorum.kötükedihüsokötükedihüso

bunu bugün ne giydine koymustum ,bugune ait degil ama

karnim hala böyle,13.cü haftamizdayiz bizde benneyaptımki

kizlar 13 haftalik olanlarn karinlari nasil oldu,belirginlesti mi fisfisfis

canım bu ne ki sen benim karnımı görsen bi büyüdü ki.......

canim Türkiyede insana cok deger verilmiyor

iste bak anlattigin buna cok guzel bir örnek yazik yha yazik

canım bu ne ki sen benim karnımı görsen bi büyüdü ki.......

13. haftandamisin canim sende

ay yeminle bende sorun var diye dusunmeye baslicam artik yha senağlama

selam kızlarr ben geldim nasılsınızz ?
hala yaptığı yemekten tiksinen var mı aranızda ?
ben yaptıgım şeyleri pek iştahla yiyemiyorum :1no2:

zehircim senin ikili testinde bir problem mi çıktı neden amniyozentez yaptırıyosun?

Domuz gribi aşısını bende vurdurmayı düşünmüyorum canım.. Ama şu haberi duymamıştım üzüldüm gerçekten kime güveneceğinimizi şaşırdık sonunda...:bbo::bbo:

bende aynen hala tiksiniorum yemiorum annem yapısın aynısını yerim ama ben kendi yasptımı yemiom eşim yiyince bile ay nasıl yiyo bu diom

merhaba canim ,bende hala birsey yiyemiyorum

gun boyunca ayva ve nar yemekten karnim sirtima yapisti

napicaz bilmiyorum,portakal yiyince midemde cok ama cok yanma oluyor yakiyor

sizdede oluyor mu fisfisfis

zehircim senin ikili testinde bir problem mi çıktı neden amniyozentez yaptırıyosun?

tarhancim benim esimde kanser vardi bebek bize yasakti ,ama yasagimiz nisan ayinda bitmisti

ve esimin ailesinde göz sakatliklari var bunlari doktora anlatmistim

hersey yolunda gitmesine ragmen beni amniyo icin yolluyor,hersey yolundaysa neden gidiyim ki degil mi ama

hersey Allahtan diyorum ona sigindim

on gün sonrada büyük hastanede randevu var canim amniyo sivisi icin ama aldirmaktan vazgectim

neden amniyon sıvısı alınacaktı 2 lide problem mi var?
ben mi kaçırdım arada:)

bende hemen vurdurmayayım ozaman haklısınız kızlar deneme tahtası gibi eğer bulunduğum şehre grip sıçrarsa gider yaparım yoksa yapmam

bencede canım en doğrusunu yapmışsın canım benim rabbim korusun bebişlerimizi bitanem bişey olsa sanki kıyabilcekmiyiz detaylı ultrasyon yaptır canım onun yerine ve testler herzaman ihtimalden bahsediyo bizlere
Zeyra cım nasılsın bayadır karşılaşamadık seninle.. Kızçen hayırlı olsun bitanemkaydirigubbakcemile2

saol bitanem sorma canımcım yaa ya sen giriyosun ben olmuyorum ya ben giriyorum sen olmuyosun topicte canım evet teyzoşu kızmış bizim minnoş sorma çok özledim daha ekimin ilk haftası randevumuz canım sen neler yapıyosun bitanem:1hug:

nazlıcım ben kıbrısta diilim canımm sinoptayımm
daha önce söylemiştimm ama sen kaçırdın sanırımm
burası eşimin memleketii ikimizde şimdilik burdayız burda çalışıyoruz

selam hoşgeldin ben atlattım o durumu çok şükür yine ara ara bulantım oluyor ama yemek yapabiliyorum ve yaptıklarımı iştahla yiyorum canımcokacimcoook

canım sen zaten benim mesajımdan alıntı yaparak bu aşı işini doktora sorcam demişsin.ben sana demiyorum zaten evet hemşire yanlış cümle veya gereksiz bir laf etti.bunu bende söyledim ve katılıyorum.madem hemşire gereksiz bişey söyledi ve burası bir paylaşım sitesi ki bende hepinizle paylaştım niçin bazı arkadaşlar ben demişim gibi algılıyolar.isteyen yaptırsın isteyen yaptırmasın valla

Ben bayadır giremedim aslında pc de problem vardı ondan sonra grip bulantı derken yeni yeni kendime geliyorum... Allah kavuştursun biran önce meleğine canım... Benimde kızım olacak hayırlısıyla 2 hafta sonra 3lü test için çağırdı ikiliyi yaptırmamıştım zaten biliyosun bunu yaptıracağım bakalım hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

canim Türkiyede insana cok deger verilmiyor

iste bak anlattigin buna cok guzel bir örnek yazik yha yazik

13. haftandamisin canim sende

ay yeminle bende sorun var diye dusunmeye baslicam artik yha senağlama

bugün 14 olduk canım.ama ben çok kilo aldım yaklaşık 5 kilo.yatıyodum ben bu zamana kadar.3 gündür ayaklandım.doktorum izin vermiyodu.yok canım ya ne sorunu?bazı hamilelerin 4 ayından sonrada karnı çıktığı oluyor.dün komşumu gördüm 5-6 aylık var healde dedi kadın bana şok oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…