1.kızın benim gelinim olcak hiççççç kimseye söz verme.arkadaşınada söyle benim kızın başı bağlı diye
2.canım sen tüp bebek diye söyledin mi*aynı canım bana da tüp bebek olduğu için hemşire sezaryan olur dedi.bu iğne düşük tehlikesi yapar yapmaz bunu bilemem ama bana hemşirenin söylediği bu.bazı arkadaşlar bozuldu gibi oldu ama bana söylendiği için sizede söylemek istedim.tabiki herkesin bebeği kıymetli hatta sağlık ocağından çıktıktan sonra eşimlede konuştum sanki normal yolla olanların bebeği kıymetsiz mi,kadının dediğine bak falan dedik.Allah herkesin bebeğini bağışlasın.kimsenin üzülmesini istemem.bana söylenen buydu bende paylaşmak istedim.ayrıca bu öyle bir lutuf ki normal veya değil her yönüyle mükemmel.........
evet canım benim sen nasılsın bayadır yoktun canım benim merak ettim seni testlerini yaptırdınmı bitanem nasıl gidiyo teyzoş senindemi meleğin prenses canım sanırım ben kaçırdım sanırım o haberi:uhm:
kızlar bu domiz gribi alarmı var ilk önce hamile bayanlara yapılcak dedi şimdi televizyonda nedir bu nerde yapcak kayıt mayıt varmı nedir bu
arkadaşlar valla ben bu aşıyı yaptırmayı düşünmüyorum. şunun şurasında taş çatlasın 6 aylık bir geçmişi olan aşıyı vurdurmam ben. bu kadar süre içinde hamilelerde ve onların doğacak olan bebeklerindeki etkilerinin incelenmiş olması mümkün değil bence. bebeğim için sonuçlarının ne olacağı belli olmayan bir aşıyı vurulamam. dünyada bir sürü örneği var böyle uygulamaların. yıllar sonra çocuklarda kötü sonuçları görülünce yasaklanan ilaçların.
bu arada dün bir haber okudum galiba izmirdeydi. sağlık ocakları ellerinde kalan kızamıkçık aşılarını süreleri doluoyr diye kampanyayla genç bayanlara vurmuşlar. tabi bu bayanların içinden hamile olduğunu bilmeyenler ya da aşıdan çok kısa süre sonra hamile kalanlar olmuş. oldukça fazlaydı sayıları da ama hatırlamıyorum şimdi.ve bu bayanların çoğu sakat bir çocuk dünyaya getirme riski yüzünden kürtaj olmak zorunda kalmışlar. artık sağlık bakanlığına bile güvenemiceksek napıcaz biz bilmiyorum.kötükedihüsokötükedihüso
canım bu ne ki sen benim karnımı görsen bi büyüdü ki.......
arkadaşlar valla ben bu aşıyı yaptırmayı düşünmüyorum. şunun şurasında taş çatlasın 6 aylık bir geçmişi olan aşıyı vurdurmam ben. bu kadar süre içinde hamilelerde ve onların doğacak olan bebeklerindeki etkilerinin incelenmiş olması mümkün değil bence. bebeğim için sonuçlarının ne olacağı belli olmayan bir aşıyı vurulamam. dünyada bir sürü örneği var böyle uygulamaların. yıllar sonra çocuklarda kötü sonuçları görülünce yasaklanan ilaçların.
bu arada dün bir haber okudum galiba izmirdeydi. sağlık ocakları ellerinde kalan kızamıkçık aşılarını süreleri doluoyr diye kampanyayla genç bayanlara vurmuşlar. tabi bu bayanların içinden hamile olduğunu bilmeyenler ya da aşıdan çok kısa süre sonra hamile kalanlar olmuş. oldukça fazlaydı sayıları da ama hatırlamıyorum şimdi.ve bu bayanların çoğu sakat bir çocuk dünyaya getirme riski yüzünden kürtaj olmak zorunda kalmışlar. artık sağlık bakanlığına bile güvenemiceksek napıcaz biz bilmiyorum.kötükedihüsokötükedihüso
selam kızlarr ben geldim nasılsınızz ?
hala yaptığı yemekten tiksinen var mı aranızda ?
ben yaptıgım şeyleri pek iştahla yiyemiyorum :1no2:
zehircim senin ikili testinde bir problem mi çıktı neden amniyozentez yaptırıyosun?
bir iyi bir kötüyüm bitanem ya
benimkinin cinsiyet belli degil daha canim,yarin randevum var kan alincak
on gün sonrada büyük hastanede randevu var canim amniyo sivisi icin ama aldirmaktan vazgectim
bir iyi bir kötüyüm bitanem ya
benimkinin cinsiyet belli degil daha canim,yarin randevum var kan alincak
on gün sonrada büyük hastanede randevu var canim amniyo sivisi icin ama aldirmaktan vazgectim
Zeyra cım nasılsın bayadır karşılaşamadık seninle.. Kızçen hayırlı olsun bitanemkaydirigubbakcemile2
tatlım bizler de zaten hemşireye tepki verdik yanlış cümleler kurmuş. tetanoz aşısının böyle bir etkisi varsa tabiki kimse vurdurmak istemez. zaten aşı ve ilaçlarda kar zarar oranına bakar doktorlar. eğerki ilacın sağlayacağı fayda; riskinden fazlaysa o zaman tavsiye edilir. ve sanırım tüp bebekler zaten direkt normal bebeklerden daha riskli olarak hesaplanıyorlar bu durumlarda. o yüzden de bizlere verilen bazı ilaç ve tadaviler tüp bebek anneleri için ekstra riskli gibi görünüyor olabilir.
yani hemşirenin söylemesi gereken bebeğinin daha kıymetli olduğu değil de belki ekstra özen gösterilmesi gerektiği olmalıydı. :lepi:
saol bitanem sorma canımcım yaa ya sen giriyosun ben olmuyorum ya ben giriyorum sen olmuyosun topicte canım evet teyzoşu kızmış bizim minnoş sorma çok özledim daha ekimin ilk haftası randevumuz canım sen neler yapıyosun bitanem:1hug:
canim Türkiyede insana cok deger verilmiyor
iste bak anlattigin buna cok guzel bir örnek yazik yha yazik
13. haftandamisin canim sende
ay yeminle bende sorun var diye dusunmeye baslicam artik yha senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?