2010 Nisan Anneleri

canım eşine geçmiş olsun.doğru bi karar vermişsin canım herşey yolundaysa gerek yok.Allahım hepimizin bebeğini bizlere bağışlasın

amin canım benim hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah:Saruboceq:

budebeciğim ordada yağmur yağıyo değilmi yaa burası çok kötü adamın içi kararıyo resmen yaaa offf hiç sevmem ben bu tür havaları:umursamaz:

çok geçmiş olsun canım. valla ben olsam dayanamaz yaptırırdım amniyosentezi diye düşünüyorum. ama tabi çıkacak sonuca göre de karar verirdim. yani biz ikili testten önce oturduk eşimle konuştuk ve karar verdik. iş amniyosenteze kadar gider de tedavisi mümkün olmayan bir hastalık çıkarsa ona da kendimize de hayatı zehir etmemek için aldırırız diye karar vermiştik. çok şükür ikili testimiz iyi çıktı. ama tabiki ne olursa olsun ben vazgeçmem bebeğimden diyorsan bence de yaptırmayabilirsin tercih meselesi yani. umarım sağlıklı bir bebeğin ve çok mutlu bir hayatı olur opuyorumnanaktan

Kızlar ben bugün bebişime mp3,kulaklık alacağım.Kuran-ı Kerim yükleyeceğim.Tasavvuf yükleyeceğim.Ahmet Özhan yükleyeceğim...
Bu haftalardan sonra (14. haftadan sonra)duymaya yavaş yavaş başalarmış...
Size de söyleyeyim dedim...

budebeciğim ordada yağmur yağıyo değilmi yaa burası çok kötü adamın içi kararıyo resmen yaaa offf hiç sevmem ben bu tür havaları:umursamaz:

biraz yağıyor canım ama arada duruyor.bende hiç sevmem bitanem ya böyle havaları.insanın içi kararıyor

yerim ben bebeklerimizi duymaya mı başlarlarmış.ay ne güzel ya rabbim ne güzel

ya ruzenin nerelerdesin*bebegcim sende öyle.buralarda olmadığınız belli.hadi gelin artık

evet canım bende duymuştum bende dinleticeğim inşallah bitanem a.s.

kızlar neyse görüşürüz ben biraz uyuyayım gideyimde uyku bastırdı opuyorumnanaktan

kizlar yine gecmisi oku oku ancak bitirdim ya
nasilsiniz bakim gerci söyle okuduklarima göre cok sükür hepiniz iyisiniz
bende az önce doktordan geldim
söylemesi ayip dünden beri bir kasintim vardi birde karnim agriyordu bende
bugün doktora gittim ve mantar oldugunu söyledi
karin agrim icin ilac kasintim icinde fitil gibi birsey verdi
ve kizlar doktoruma söylemeyecegini bildigim halde sizdenn esinlenerek cinsiyetini sordum ve cok kücük ihtimalde olsa KIZ dedi
ama tabi ben kendimi 100 100 olana kadar buna alistirmayacagim
ama hosuma gitmedide degil yani alkisalkisalkis
cok konustum ya

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis süper demisin helal olsun
benim kaynanayada desene alkisalkisalkis

cumartesi için randevumu aldım ssat 10:30 gidecem.
2 li testim yapılacak.cinsiyetinide görebilirse dr söyler artıkın.ama 12 haftalık küçükmü ki cinsiyeti için.belki bi tahminde bulunur.

insallah güzel haberlerle gelirsin canim

hepimizin bebegi kiymetli ya ne bicim laf etmis o öylekaydirigubbakcemile
ayrica neden tüp bebek = sezeryan onuda hic anlamadim
sormadinmi neden diye canim?

bişey daha bulantı ve kusma olan arkadaşlar 12. haftayı geçince bulantılarınız geçtimi yoksa devam mı?? :SS eğer devam ederse ben bittim mafoldumben

benim halen devam ediyo ama devam etmeyen arkadaslarimizda var tabiki

kızlar göbüşümü koydum bakalım oldumu

cok tatli mansallah
benimde göbek yerine bebek karnim ciksin bende koyarim alkisalkisalkis

nazlıcım ben kıbrısta diilim canımm sinoptayımm
daha önce söylemiştimm ama sen kaçırdın sanırımm
burası eşimin memleketii ikimizde şimdilik burdayız burda çalışıyoruz

kiz hemso esin sinopluysa sende oralisin
ay selam memleketime:teytey:

kiz hemso esin sinopluysa sende oralisin
ay selam memleketime:teytey

sende mi sinoplusun canımm

biz geldik teyzoşlar,''budebe''burdayım canım ya ,merak ettğin için sevindim valla ......acayip uyku bastırmıştı annemlere gittim yattım ama bizim uafaklıkta hastaymış,kız kardeşim,yaramaz tv nin sesini hiç kısmadı uyumada kuzey'le oynayalım diyo gamyoncuiremsu......nese ama geldim şimdi evet bebegcim yok ben bi bakim nerelerde...

naber annişlerrr? benim bugün çok bel ağrım var küçük kuşum yoruyo beniii ama olsun bu da güzel zemuszemus

herkese ii akşamlar anacımm
mesaimiz 17,00 itibariyle sona erdi
akşam evden girerimm belkimm
öperim hepinisii byee opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…