merhaba canim ,bende hala birsey yiyemiyorum
gun boyunca ayva ve nar yemekten karnim sirtima yapisti
napicaz bilmiyorum,portakal yiyince midemde cok ama cok yanma oluyor yakiyor
sizdede oluyor mu fisfisfis
tarhancim benim esimde kanser vardi bebek bize yasakti ,ama yasagimiz nisan ayinda bitmisti
ve esimin ailesinde göz sakatliklari var bunlari doktora anlatmistim
hersey yolunda gitmesine ragmen beni amniyo icin yolluyor,hersey yolundaysa neden gidiyim ki degil mi ama
hersey Allahtan diyorum ona sigindim
Ben bayadır giremedim aslında pc de problem vardı ondan sonra grip bulantı derken yeni yeni kendime geliyorum... Allah kavuştursun biran önce meleğine canım... Benimde kızım olacak hayırlısıyla 2 hafta sonra 3lü test için çağırdı ikiliyi yaptırmamıştım zaten biliyosun bunu yaptıracağım bakalım hayırlısı olsun kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
Size doyum olmaz ama ben kaçıyorum yemekteyiz programına takıldım bu hafta birazdan başlar görüşürüzzcokacimcoook
tarhancim benim esimde kanser vardi bebek bize yasakti ,ama yasagimiz nisan ayinda bitmisti ve esimin ailesinde göz sakatliklari var bunlari doktora anlatmistim hersey yolunda gitmesine ragmen beni amniyo icin yolluyor,hersey yolundaysa neden gidiyim ki degil mi ama
hersey Allahtan diyorum ona sigindim
budebeciğim ordada yağmur yağıyo değilmi yaa burası çok kötü adamın içi kararıyo resmen yaaa offf hiç sevmem ben bu tür havaları:umursamaz:
Kızlar ben bugün bebişime mp3,kulaklık alacağım.Kuran-ı Kerim yükleyeceğim.Tasavvuf yükleyeceğim.Ahmet Özhan yükleyeceğim...
Bu haftalardan sonra (14. haftadan sonra)duymaya yavaş yavaş başalarmış...
Size de söyleyeyim dedim...
Kızlar ben bugün bebişime mp3,kulaklık alacağım.Kuran-ı Kerim yükleyeceğim.Tasavvuf yükleyeceğim.Ahmet Özhan yükleyeceğim...
Bu haftalardan sonra (14. haftadan sonra)duymaya yavaş yavaş başalarmış...
Size de söyleyeyim dedim...
kızlar neyse görüşürüz ben biraz uyuyayım gideyimde uyku bastırdı opuyorumnanaktan
günaydın kızlar.....bir kızımız daha olmuş,tebrik ederim annişimizi.....evde kim varsa kime sölediysem hayır sen karnında bir kız taşıyorsun o gördüğün göbek kordonudur diyolar ve bak göreceksin diğer gitmende göstereck kendini diyolar ama bende anlatamıyorum ki dohtorcum bize pipisini gösterdi tabi %60-70 bi ihtimal verdi ama olsun,yaww ben alıştım oğluşuma ama olsun ne verirse rabbim kabulüm sağlıklı olsun bebeğim hiç önemli değil.....kaynanama ben söledim erkek beklediğimizi,dedimki biliyomusun bende senin gibi kaynana olacakmışım artık azcık tüyo veririsin gelin nası haşlanıyo dedim ....herkezde vardı,ben yapmam ama sen yaparsın kesin dedi,bende ne alakası var üzüm üzüme baka baka kararır dedim,iyi demişim demi???:lepi:
cumartesi için randevumu aldım ssat 10:30 gidecem.
2 li testim yapılacak.cinsiyetinide görebilirse dr söyler artıkın.ama 12 haftalık küçükmü ki cinsiyeti için.belki bi tahminde bulunur.
günaydınlar kızlar.nasılsınız bakalım*
sabah sağlık ocağına gittim.çok ilgilendiler.yalnız çok ilginç bişey oldu.ben başta tüp bebek olduğunu söylemedim.sonradan laf arasında söylediğimde kadın bu çok önemli,sizin bebekler kıymetli bebekler olarak geçiyo dedi.benim doktorum tetanoz aşısını vurdurmuyordu ya dediki zaten tüp bebeklere vurmuyoruz.neden diye sorduğumda az da olsa bu iğnenin içinde düşük tehlikesi yapıcı madde var.o yüzden size bu iğneyi vuramayız.birde dedimki ben sezaryan olacağım dedim.sen zaten normal yapamazsın dedi tüp bebek olduğu için.
bişey daha bulantı ve kusma olan arkadaşlar 12. haftayı geçince bulantılarınız geçtimi yoksa devam mı?? :SS eğer devam ederse ben bittim mafoldumben
nazlıcım ben kıbrısta diilim canımm sinoptayımm
daha önce söylemiştimm ama sen kaçırdın sanırımm
burası eşimin memleketii ikimizde şimdilik burdayız burda çalışıyoruz
kiz hemso esin sinopluysa sende oralisin
ay selam memleketime:teytey
sende mi sinoplusun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?