2010 Nisan Anneleri

mrb.kızlar ben 1 haftadır yoktum int.te sorun vardı.RUZENCIM ERKEKMIŞ BEBEGIN gozun aydın merak bıttı.hatırlıyomusun cın takvımıne bakıyoduk kız cıkıyodu demekkı ınanamıcaksın boyle seylere.benım daha bellı degıl.

bu arada bugun kayıt yaptırdım saglık oc.na 18. haftada tetanos asısı var.domuz grıbı ıcınde hamıleler ıcın kesın bısey soylemıyolar.oncelıklıyız ama ortada kanıt yok ya zararlıysa..ruzen yaptırdınmı kayıt sen

slm kızlar... biz geldik... sabah netimiz yoktuu..okul dönüşü deeltimlerle bir akrabaları doğum yapmışş. onabebekgörmeyegittik.. yeni geldim.. bi yandan yemek yapıyodum dedim mutlaka merak edenler olmuştur.. bi şiyler yaziim en azından :))) 10 dk. kaldı gerçi okul için evden çıkmama ama olsun... az önce açtım yine gitti net.. ne oluyo bugün anlamadım valla...

neyse sizler nasılsınızz? neler oldu bugün...

şekerler şimdi size bişey dicem
biz yarın arkadaşlarla tekneyle 2-3 günlük tura çıkmayı düşünüyoruz bugün dişçide randevum vardı ona gittim geçici dolgu koydu dedim ki iyi yap 2-3 gün yokum hayırdır nereye gidiyosun dedi bende söyledim sen hamile değil misin dedi ewet dedim atilla beyin haberi varmı diye sordu bende yok dedim bi sor istersen dedi neyse gittim doktoruma sordum ama o da izin vermedi kesinlikle onaylamıyorum dedi eğer bişey olursa beni arama yanıma da gelme dedi ben şimdi ne yapayım çokta istiyorum gitmeyi kafamçokkarıştı

kızlarr benim saatim geldii.. dönüşte girebilirsem görüşürüzz...

yazgülüm... dr. izin vermediyse gitme derim ama yine de sen bilirsin...

ruzenin.. geldim cnmm ama sende ses yok :)))

canım ben olsam gıtmezdım.cunku aklının bı koşesınde dr un sozlerı olacak.rahat edebılecekmısın

nazlıcım ben kıbrısta diilim canımm sinoptayımm
daha önce söylemiştimm ama sen kaçırdın sanırımm
burası eşimin memleketii ikimizde şimdilik burdayız burda çalışıyoruz

ben kaçırmışım. yazın kıbrısa gittim herbiyerini gezdimde ondan sormuştum. :))

ahh ahh bende evde olsam da şöyleee bir uzansam ne güzel olurdu:umursamaz:

ahhhhhh bende:)) kociş hasta evde yatıyor ben dükkanda(

Benim de çin takvimi tutmadı o yüzden çok inanmamak lazımmış. Ben iyice erkeğe hazırlamıştım kendimi kız içimden geçtiği halde. süpriz oldu kuzum:))

bence de gitmemelisin canım doktorun bu kadar şiddetle karşı çıktığına göre vardır bir bildiği. :umursamaz: belki hiçbir problem yaşamadan geri döneceksin ama ya bir problem çıkarsa doktorunun uyarmasına rağmen gittiğin için kendini hiç affetmezsin benceopuyorumnanaktan

meraba kızlar ben geldim bebgciğim yaaaa gitmemafoldumben geldim sen gidiyosun ama

arkadaşlar yemek konusunda fikri olan var mı karnım acıktı biri ortaya bişey atsında onu yapıp yiyelim hep beraberkaydirigubbakcemile2

canım benim canım karnıyarık istiyo ama çok tembel oldum yapamam evde yemek var annemi arayacağım şimdi yarın yapsın gelsinde bana eee torunu değilmi canım birde hamilelerden soru ve sorunlar bölümünde kiraz aşermiş birisi aklıma vurdu şimdi ben ne yapıcam bulamamda buralardamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…