ya ne oluyo bu internete bi kesildi gitti anca geldi....kızlar ya benimde akşam saat 10-11 gibi karnım acayip acıkıyo ama üşeniyorum meyvede bastırmıyo,karnıyarık demişini valla kim yaptıysa bu akşam yatıya kalırım,o derece seviyorum yani.....ben nasıl yapcam şimdi karnı yarık ya kolay bişi deseydiniz keşke,acaba ev yemekleri yapan bi yer var orayımı arasam .....cokacimcoook
biz geldik teyzoşlar,''budebe''burdayım canım ya ,merak ettğin için sevindim valla ......acayip uyku bastırmıştı annemlere gittim yattım ama bizim uafaklıkta hastaymış,kız kardeşim,yaramaz tv nin sesini hiç kısmadı uyumada kuzey'le oynayalım diyo gamyoncuiremsu......nese ama geldim şimdi evet bebegcim yok ben bi bakim nerelerde...
cokacimcoook canım ben annemi aradım yarın yapıcak getircek bana yarın bizdesin gelcokacimcoook:teytey:
valla zeyra dedi :roflol:
canım sizin olmadığınız belli oluyor.bende biraz uzanmıştım şimdi kalktım yemek yapıyorum
canım benim canım karnıyarık istiyo ama çok tembel oldum yapamam evde yemek var annemi arayacağım şimdi yarın yapsın gelsinde bana eee torunu değilmi canım birde hamilelerden soru ve sorunlar bölümünde kiraz aşermiş birisi aklıma vurdu şimdi ben ne yapıcam bulamamda buralardamafoldumben
ruzeninciğim canım seninle yan yana geldiğimizde sanırım bizi kimse tutamaz baksan ben hiç öyle mide bulantısı çok yaşamadım yiyorum devamlı akılıma daha neler geliyo neler ama söylemeyeyim neyse
herkese merhabalar kızlar,
zeyracım kiraz demişsin de aklıma geldi canım sen nerde yaşıyordun hatırlamıyorum ama büyük marketlerde dondurulmuş gıda dolaplarında kiraz var canım. umarım yardımcı olmuşumdur
budebe yemekleri fazla yap ben gelcemmmmmm
bencede zeyracım gözünğ sevem söleme.....benimde aklımdan neler geçiyo varya anlatamam hatda şuan burnımda karnı yarık kokusu var,avcumu yaliyim bari bişi olmasın bide annem diyo canının çektiğini hemen ye aklında kalmasın diyor ama gelde ye ne mümkün.....kaynanamda bu aralar nedense akşam yemek yapmıyor oyuzden aç kalıyorum ama buna bi formül bulmam lazım biz büyüdükçe daha çok acıkıyoruz zeyra taysesi....:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?