canım gel hadi valla yemekler güzel ama söylemeyeyim.hepiniz çıkın çıkın gelin
oyy oyy ....yap yemekleri sen ben burda oğluşumla aç kalim revamı bu....ben ne yesem akşam acep....
zeyraaaaaa çok kötüsün yaaaa durup dururken aklıma soktun şimdi dünde bi arkadaş yanlışlıkla ağzından kaçırdı ben hamileyken kiraz aşermiştim diye bugünde senn sositososito
canım gel hadi valla yemekler güzel ama söylemeyeyim.hepiniz çıkın çıkın gelin
söyim mi söylim mi yemekte ne var diyeyim mi?
uşağum fotoğraftaki kız kim çok güzel
Tv izledim geldim ama acayip başım ağrımaya başladı kızlar yaa... :sinifsinif:
Mutfakta almış başını gidiyor bi güç gelsede üstüme kalkıp yapsam....
ruzenin keyfini çıkar tatlım bugünleri çok arıcan :jeyyar:
ayy ne güzel olurdu hepimiz aynı mahallede olsaydık :roflol:
zeyraaa...... kaç yakalıycam seni kızım ağzına acı biber sürcem senin heee......nerden çıktı kiraz turşusu şimdi varya bayılırım ,bol soğanlı olcak kavurması olcak ekmek bancan yiycen....amanınnn......valla beni zamansız köye getirteceksiniz....
dünürcüğüm ben geliyorum hadi koy bi tabak daha şunun şurası 15 dakika aramız gelinin karnı acıkmışkaydirigubbakcemile2
ruzenciğim zaten hergün canım beyaz lahana burda bilirsin beyaz top pancarı derler onun turşusunu şöyle güzel bir yağlayıp yiyorum ohhh ekşi ekşi biberli öyle güzel gidiyoki özelliklede kahvaltıda
sen hala gelmiyonmu hadi çık yola yaa bak gelmezsen sayıcam şimdi burdakileri
zeyraa o dediklerin ne beee ben bilmiyom valla bak canım istersen yapar kargoya verirsin merak ettim şimdi kiraz turşusu bol soğanlı kavurmaCADIARZU valla merak ettim
zeyra varya bittin sen....... ben napim kızım seni,yaww yol yasaktır şimdi ,okadar yol nası gelim ben.....kış kıyamet....sen gel yanında nevalelerinide getir kimse yokmu buralarda yaw.....bidee ohh ekşi ekşi diyo .....senin kız bizim oğlana aşık olur bende seni getirtirim buralara ohhh ohh derim karşına geçip valla,kızdırma beni yaww....nasıda güzel olur ama kahvaltıda bak aklım kaldı .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?