2010 Nisan Anneleri

yazgülüm , ruzenciğim canınız sağolsun ama yazgülü canım bazen yemeyenler beğenmeyebiliyo yani bu tatlara alışık olan doğuştan beri bayılır ruzen canım birde şöyle hoşuran varya soğanlı onuda kaç gündür istiyom ama malesef yaz bitti bulunmuyo kimsede

budebeciğim canım duydunmu abooooo ortalık karışcak gelinine bak bir talip daha çıktı bizim kız doğmadan ortalığı karıştırcak deseneŞeniz

hehe:))) valla annesine çekerse böle ortalık baya karışcak gibime geliyo :roflol: valla biz talibiz ama budebe'cim kızmasın diye demiyoduk....napalım bizde başka kızlara talip oluruz yazgülününde kız demişti sanırsam ki doktoru.....:lepi:

he he annemde var gelsene

Allah'tan senin orda yaz bittide yok,bizim buralara hiç uğramıyoki o güzel sebzelerden...nezaman biri köyden gelip getircek anca öle maalesef......bide ben arada burda karalahana bulursam alıyorum taze,yemeğini yapıyorum....bide dikenli bir ot var bilmem bilirmisin dağlarda oluyo'' merolcan'' derler onuda arıyorum yok....ama gercekten ben bu tatlarla büyüdüm onun için arıyorum valla....

he he annemde var gelsene

oyy oyy annene yatıya gitmek lazım valla.....bak aklıma '' galdirik '' diye bi ot var oda geldi şimdi,ben yavaş yavaş akrabaları ariyim valla yoksa sabaha kadar aşermekten duramıycam ,bak bide ekşi köy yoğrdu çekti canım ondan ayran olcak yanındada baklava bayram olsada yesem.....

budebeciğim ruzenin valla bu akşam uyuyamayacak rüyasında beni görecek valla sabahtan uykusuz uykusuz bana ne kızacak yaa kızcağızın gözünde uçuşcak dediklerim yaaa kıyamam ben yaa

zeyracım ruzeninin eline geçme valla saaha kadar kovalar seni nerden bulsun istanbulda ama buraya gelse daha iyi olur sanki.diğerlerinide söylesek mi?hani şey de var ya bizim buralarda......söyleyelim mi ruzenin : )
birde şekerim oğlumun yavuklusuna yan gözle bakmayın haaaaaaa : )

valla hayatım senin arandaki mesafe 15 dakkaymış,ben burdan atlar gidersem kızıda almadan gelmem söliyim,siz söleyin ben uçakta yer ayırtıcam bakınıyorm....

gelinime sulanma kız.sen sana yakınlardan seçsene yaaaaaa.valla zeyracığımın kızı benim oğlumun beşik kertmesi olacak.sen yazın buralara gelinceye kadar oooooo ooooooooo bir sürü zaman var.hadi bacım bu kızı en önce ben istedim : )

kızlarr naptınız siz yaaa... kiraz turşusu ne kıı? bol soğanlı fln.. yemek olayına direk dalmışsınız.. :))))

allahtan normalde de duyduğumu aşermem fazla yoktur.. hele bilmediğim şeyleri riske girip aşermem... bi de beğenmem fln... :))))

hıı bu arada ben geldim :))))

söyle söyle canım gelsin valla ne duruyo oralarda yaa ne varsa buralarda var yine her taraf yeşillik dikenli otuna kadar yeniliyo burda banada bugün yayladan patates geldi kurutmalık istemiştim ama doğalı geldi haşlamalık melocanı bilmemmi kız bak ondan var canım dondurucumda yapmıştım bir poşet istersen yollarım canım benim ruzenciğim sen yeterki bu gece uyuya bil cokacimcoook

yaa dünürcüğüm öyle işte oğluşun tekmeleri atmaya başlamıştır hadi anne kızı kaçırma al diye canımkaydirigubbakcemile

bak şimdi '' taflan '' turşusuda aklıma annem getirdi,annem geldi yanıma....bende deim anne yetiş bulalaım bunlardan bi kaçını yengemde varmış yarın gideyim bari....

kızlarr zeyra bi dahaki kontrole gidiyomuş doktoraa... yüzde 1 ihtimal olam erkek oluyomuş bebişi... :roflol: valla varya yerlere yatarım gülmektenn... :roflol:

oy oy canı neoleride çekmiş valla ben burdayım ama canım bunlardan hiçbirini çekmiyodu.şimdi benimde canım çekti kimde vardır ya....ben bi artayayım.ha bizde ekşi köy ayranı var.içtik az önce gel diyom dimi sana

valla hayatım senin arandaki mesafe 15 dakkaymış,ben burdan atlar gidersem kızıda almadan gelmem söliyim,siz söleyin ben uçakta yer ayırtıcam bakınıyorm....
:sm_cool::sm_cool: ohh sonunda yola girdirdik seni şekerim ohh be hadi çık gel
aboooo dedimya bizim kız ortalığı karıştırcak diye sen bence 9 ayına girmeden gel canım iste şu kızı yoksa durumlar vahim:roflol:

hoşgeldin canım benim nerlerdeydin yaa bugün hiç uğramadın bitanem amanın bilmediğin iyi canım yoksa bu dediklerimiz herzaman bulunmuyo mevsimlik şeyler bazıları herzamn bulunuyo ama yinede bilmediğin tatmadığın iyia.s

zeyram sen kahveleri koy bacım ruzenine belli olmaz gelir gıııı.

kızlarr zeyra bi dahaki kontrole gidiyomuş doktoraa... yüzde 1 ihtimal olam erkek oluyomuş bebişi... :roflol: valla varya yerlere yatarım gülmektenn... :roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bak o zamn sen kıyameti burda ne komedi olur varya valla o zamn doktora ne derim bilemem bizimkinin beşiğini halası çoktan almış pembe çünkü sepetinide hazırlamış herşeyini pembe almış oda bugün aradı bana aldıklarını söyledi şaşırdım benim pijamaya kadar almış sağolsun hastahane çıkışını oda senin gibi diyor valla pembe aldım diyor artık cinsiyet değişmez sanırım dedi bende bilmem % 1 ihtimalle belli olmazda dedimsırnaşık şey

zeyram sen kahveleri koy bacım ruzenine belli olmaz gelir gıııı.

yok ben ona kahve yaparmıyım hamişken olmaz daha sonra ona şöyle güzel yayla balıyla süt kaynatıcam bektaş yaylasının balı olacak ama doğal :roflol:

budebeciğim valla bayılacak kızcağız orad ben daha söylemeyeceğim artık burdaki yemekleriklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…