2010 Nisan Anneleri

bak şimdi '' taflan '' turşusuda aklıma annem getirdi,annem geldi yanıma....bende deim anne yetiş bulalaım bunlardan bi kaçını yengemde varmış yarın gideyim bari....

canım ne güzel ya buraların tatlarını hiç unutmamışsın.kız sen yap yarın ben gelcem yanına zeyrayıda alırım.kız kocişine söylede buralara gelin valla burda otu,çöpü yiyoruz ne güzel olur valla.birbirimize gider geliriz.ama senin kaynana ne der bu duruma bilmiyorum

hoş geldin bebeg

karadenizli bi gelinimiz var ben ona müracat edeyim yine en azından bu söylediklerinizin bi çoğunu biliyodur denemekte fayda var

valla çok komik olur o zaman.ya canım bende bişey almıyacaktım bebeğe 7.ayından önce dün burda umut bebe var çok güzel kıyafetlr satılıyor gittim uzun kollu alttan çıt çıtlı badi ile 2 çorap aldım.çok tatlılar ya.o kadar güzel şeyler varki sen bigün gel bana gidelim senle

kızlar ne oldu böyle kiraz turşusu,taflan turşusu,galdirik,merolcan veya hoşgıran mı yapıonuz*yapıyosanız bende geleyim

kızlar yarın bim de bebek battaniyesi varmış 6.90 tl daha önce alan arkadaşlar var güzel diyolar bende bakcam yarın

kızlar ne oldu böyle kiraz turşusu,taflan turşusu,galdirik,merolcan veya hoşgıran mı yapıonuz*yapıyosanız bende geleyim

valla güzelim ben bulsam onları varya çiğ çiğ yiycem....sen gel akşama ben çay demliycem çekirdek çitleriz....

tamam bitanem bende almadım inan bir çorap dahi bende 5. ayından sonra artık 6. ayına doğru almayı düşünüyorum o cesareti bulamıyorum saolsun halası almış bişeyler sayıyo adını duymadığım bile vardı saydıklarında o ne diyorum ne bileyim canım gerçi apaydınlarda varmış doğum seti diyince hepsini veriyolarmış canım bakalım bu sefer doktora gittiğimde bikaç hediye almam lazım lcwya uğrayacağım eşimin arkadaşlarının çocukları oldu onları görmeye gideceğiz bitanem dayanamazsam alırım hem daha garanti olur böylece seninle şöyle bir gün harbi çıkalım alışverişe canım inşallah biraz zaman geçsin ama:kedi:

aaa ciciler bölümümüzde görmek istiyorum canım onları akşam bende eve gidim aklıma geldi,yeni evlendiğimde örmüştüm sıkıntıdan bi kaç yelek var onlarıda çekeyim...

kızlar yarın bim de bebek battaniyesi varmış 6.90 tl daha önce alan arkadaşlar var güzel diyolar bende bakcam yarın

evet canım aynıyız belki aynı gün olur doğumumuz.bende alcam battaniye daha doğrusu eşime aldırtcam baya güzel görünüyor

valla ne ilginç olur hee.. senin kıza bu kadar talip varken bi erkek olurmuş :roflol: hıı cnm bugün sabah net yoktuu.. öğleden soonra da gesmeye gittik eltimlerle bebek görmeye giremedim.. opuyorumnanaktan
hoş geldin bebeg
hoşbuldum güzelim opuyorumnanaktan
ayy evet cnmm.. bugün okulda ark.lar konuşuyodu.. bende anneme dedim istersen al diye.. onların eve çok yakın bim var.. annem de ne desin.. zaten alcam dedi.. bideuyku seti varmış bebişler için 15 tl. ondan da alcakmış... ama mavi.. gamyoncuiremsu anne dedim sakıınn.. dr. daha kesin bişi demedii.. erkeğe benziyo dedii.. mavi fln alma bişii.. sarı al beyaz al,yeşil al dedim ama yookk... olmazsa hediye götürürmüş birine.. :1rolleyes: zeyra ya takılıyom ama benimki kız olurmuş hep maviler içinde kalırmış bi de :roflol:

tamam tatlım 6.5-7 aylık olsunlar çıkalım.canım apaydınlar iyide çok pahalı yaw.lcw de de kızlar için çok güzel şeyler var.bende gelinime alırım elbise

olabilirmiş kızlar valla ,çok yanılma payı oluyormuş,oyuzden bende kesinleşmeden oğluşuma bişi almıycam....bakalım az daha sabredelim...

ayy baktım bimin sayfasında var o aktüel ürünlerden kızlar tuluumlarda güzel görünüyor birde o pembe çerçevelerden alıcam buraya gelirmi acaba yarın dur gideriz olmazsa bakarız kocişle

bebegcim benim oğlumu doktor doğuncaya kadar kız dedi sezaryana giriyorum sonra ebe annemle eşime diyo ki gözünüz aydın bi oğlunuz oldu annemle eşim donup kalıyolar herşey genelde pembeydi giydirdim ama napcam o kadar şeyi atcam mı

olabilirmiş kızlar valla ,çok yanılma payı oluyormuş,oyuzden bende kesinleşmeden oğluşuma bişi almıycam....bakalım az daha sabredelim...

canım bana %99 dedi bilmiyorum valla birde erkek derse gör bak sen o zamn bende kendimi şimdi tam kıza adapte etmişim zati:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…