2010 Nisan Anneleri

nese kzılar ben çıkıyorum size doyum olmaz öpüyorum hepinizi,bebişlere iyi bakın....sevgiyle kalın....

aaa ciciler bölümümüzde görmek istiyorum canım onları akşam bende eve gidim aklıma geldi,yeni evlendiğimde örmüştüm sıkıntıdan bi kaç yelek var onlarıda çekeyim...

canım ah anlasam şu bilgisayarın dilinden neler neler koyucamda oraya.eşim sınava hazırlanıyo şu sınaVI BİTSİN ikna ederim ben onu

Nisan anneleri slmlar.
Ne güzel ciciler alınmış bebişlere.
Ben 20 haftadan sonra ayrıntılı ultrason varmış. Bebeğine, gelişimine organlarına detaylı bakılan. Cinsiyette genelde ayrıntılı ultrasonda iyice kesinleşiyormuş. Onu bekliyorum birşeyler almak için. Ama çok sabırsızlanıyorum artık.delikafadulden

hadi ya şok olmuşsunuzdur valla.o kadar hazırlıkta yapmışsn napcan ki canım ne giydirecen

nese kzılar ben çıkıyorum size doyum olmaz öpüyorum hepinizi,bebişlere iyi bakın....sevgiyle kalın....

hadi şekerciğim görüşrüz tatlış bak hiç dediklerimi hatırlama uyurken canım tamammı bitanemŞeniz

budebeciğim severler gelinini senin canım benim yaa sağlıcakla doğsunlarda herşeyleri alınır inşallah bugün arkadaşım geldi onunki 1 buçuk yaşında kesinlikle al dedi herşeyini ordan burdan hediye gelir diye bekleme dedi ben o hataya düştüm kayınvalidem alma dedi dedi herşeyede gereksinim duymuş benimkide bana öyle diyo fazla alma diye ama ben alırım doldururum eşim bir defa durmaz o bayılır benimle alışveriş yapmaya bu konuda şanslıyım benim bir kardeşim var erkek yandı alan kız onunla ben domates bile almaya gidemem sanırım çok aceleci herşeyi hemen yapmak istiyo kocişimde sağolsun canım benim yaaŞeniz

hoşgeldin bitanem bende almadım daha ama halası çoktan almış çoğu şeyi ankaradan bugün telefonda anlattı yoruldum neler neler almış eee 5 sene sonra hala olcakya ondandır gerçi halaydı zaten ama eşime farklı bir duyarlılığı var nedense:uhm:

yazgülüm.. senin kide bayaa şaşırtıcı olmuş valla... senin oğlan da demiştir içinde annee pembe erkek adamı bozarr yaaa :)))

ruzenin... güle güle cnmm.. iyi akşamlarrr...

zeyra.. cnm dr. bana bi yüzde vermediği için ben oğluşa adapte olmuş değilim.. halaa yavrum,bebeğim,kuzum diye seviyom göbüşümü :)))

benim anlamadığım aşşağıda 9 kişi aktif gözüküyo 4 kişi ancak sohbet ediyo s

aslında canım almak lazım bir yerde sonradan çok karışıyo ne aldım ne almadım.bizede teyzesi alcakmış pusetini.........benim eşimde sever Allahtan alış verişi.......çok tatlı şeyler var ya...........

neyse kızlar ben kaçtım yan komşum gelcekmiş bize öptüm hepinizi bebişlere iyi bakın güzel annişler opuyorumnanaktan

canım valla bel ağrısı bendede çoktu doktorum hamilelikle bi alakası yok demi,şti ama babaannem erkek bebek belden yerleşir bele ağrı yapar diyoobakalım belki ondandır geçmiş olsun
canım ben dün gece hiç uyumadım sanki inca inca batıyo bişey çekiliyo karnım çok canım acıdı bugünde aynen devam valla sanırım esniyo karnımız genişliyo ondan
kızlarr bebişim şimdi benim kanımdan mı besleniyor yediğimdenmii fisfisfis
canım 12. haftadan sonra yediğimizden besleniyo

kızlar göbüşümü koydum bakalım oldumu
çok güzel olmuş canım maşallah
kızlar bu domiz gribi alarmı var ilk önce hamile bayanlara yapılcak dedi şimdi televizyonda nedir bu nerde yapcak kayıt mayıt varmı nedir bu
canım kayıtlı olduğumuz sağlık ocağı sayıları bildirmiş oraya gelcekmiş orda yapcaklarmış onlar çağıracakmış
canım doktorun yok diyosa vardır bi bildiği ne bileyim riske atma derim sen bilirsin yinede
evet canım aynıyız belki aynı gün olur doğumumuz.bende alcam battaniye daha doğrusu eşime aldırtcam baya güzel görünüyor
ayy evet battaniyede güzel uyku tulumlarıda uyku setide bakalım alayım istiyorum bende uyku tuluımu çok işe yarıyo uyurken üstünü açma sorunu yok teyzem yollamıştı yiyeniminkini bana güzel ve kullanışlı tavsiye ederim

zeyracım.. ne kadar şanslısın görümce yönündenn... kıskandım valla hee :))) benimki de geliyo 2-3 günde bir lafı sokuyo gidiyoo.. ilk kızımda kayınvalidemin adını koymam için bayaa bi baskı vardı üzerimde nedensee.. ki kaynanacağzım istemediği haldee... :))) kızımın adını "meliha" değill "eda" koydum kaydirigubbakcemile3 şimdi gelip gittikçe diyo ki ilkinde koymadın ikincisi kız olursa şansın yokk... ona neyseee... o kadar iyi oluyomuş da kendisi neden koymamış acaba kaynanasının adını :))) geçen gün de benim kıza demiş aynen... kız da sağolsun çene pabuç gibi halasına çekmiş kaydirigubbakcemile3 2 laf yapıştırmış.. kociş anlatırken bana yerlere yattı resmen kaydirigubbakcemile3

dedim kocişe valla kız olurda öyle derse gene içime teperim o kızanı gene doğurmam diye kaydirigubbakcemile3

canım bende alcam battaniye uyku tulumunu bilmiyorum şimdi alsammı?canım benim bilg.açık olcak ama tv başında olcam.öptüm şimdilik

iyi akşamlar zeyracımm... öptüm cnm seni ve bebişinii... opuyorumnanaktan

yazgülüm... valla millet duyar belki sayemde :)))) denemesi bende olcak öyle olursaaa... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…