aaa ciciler bölümümüzde görmek istiyorum canım onları akşam bende eve gidim aklıma geldi,yeni evlendiğimde örmüştüm sıkıntıdan bi kaç yelek var onlarıda çekeyim...
bebegcim benim oğlumu doktor doğuncaya kadar kız dedi sezaryana giriyorum sonra ebe annemle eşime diyo ki gözünüz aydın bi oğlunuz oldu annemle eşim donup kalıyolar herşey genelde pembeydi giydirdim ama napcam o kadar şeyi atcam mı
nese kzılar ben çıkıyorum size doyum olmaz öpüyorum hepinizi,bebişlere iyi bakın....sevgiyle kalın....
nese kzılar ben çıkıyorum size doyum olmaz öpüyorum hepinizi,bebişlere iyi bakın....sevgiyle kalın....
Nisan anneleri slmlar.
Ne güzel ciciler alınmış bebişlere.
Ben 20 haftadan sonra ayrıntılı ultrason varmış. Bebeğine, gelişimine organlarına detaylı bakılan. Cinsiyette genelde ayrıntılı ultrasonda iyice kesinleşiyormuş. Onu bekliyorum birşeyler almak için.Ama çok sabırsızlanıyorum artık.delikafadulden
hadi şekerciğim görüşrüz tatlış bak hiç dediklerimi hatırlama uyurken canım tamammı bitanemŞeniz
budebeciğim severler gelinini senin canım benim yaa sağlıcakla doğsunlarda herşeyleri alınır inşallah bugün arkadaşım geldi onunki 1 buçuk yaşında kesinlikle al dedi herşeyini ordan burdan hediye gelir diye bekleme dedi ben o hataya düştüm kayınvalidem alma dedi dedi herşeyede gereksinim duymuş benimkide bana öyle diyo fazla alma diye ama ben alırım doldururum eşim bir defa durmaz o bayılır benimle alışveriş yapmaya bu konuda şanslıyım benim bir kardeşim var erkek yandı alan kız onunla ben domates bile almaya gidemem sanırım çok aceleci herşeyi hemen yapmak istiyo kocişimde sağolsun canım benim yaaŞeniz
canım valla bel ağrısı bendede çoktu doktorum hamilelikle bi alakası yok demi,şti ama babaannem erkek bebek belden yerleşir bele ağrı yapar diyoobakalım belki ondandır geçmiş olsungünaydın şekerlerrr. yeni kızlarımız gelmiş hayırlı olsun arkadaşlar opuyorumnanaktan
ben doktordan geliyorum ama malesef muayene
olamadım doktorum dün akşam babasını kaybetmiş mafoldumben
çok üzüldüm duyunca . çok cici bir bayan kendisi.
bel ağrım yok şuanlık olursa başka bir doktora giderim
olmazsa doktorumu bekleyeceğim :hulya:
canım ben dün gece hiç uyumadım sanki inca inca batıyo bişey çekiliyo karnım çok canım acıdı bugünde aynen devam valla sanırım esniyo karnımız genişliyo ondanKIZLAR GÜNAYDIN..sabah sabah muhabbet çoşmuş.cinsiyetler gittikçe çıkıo ortaya.hayırlı uğurlu olsun inşallah..dün akşam dan beri karnımın gerildiğini hissediyorum bende..çok rahat değilim dün akşamdan beri.çok yediğimden midir yoksa karnımın giderek büyüdüğünden mi bilmiorum ama kasılmalar hissediyorum..birde beni gören herkez 3 aylık bebeğe hiç benzemiyor diyor karnın çok büyük diyorlar sinirime dokunmaya başladı valla kızlar ya:ecrin_bebek:
canım 12. haftadan sonra yediğimizden besleniyokızlarr bebişim şimdi benim kanımdan mı besleniyor yediğimdenmii fisfisfis
çok güzel olmuş canım maşallah
canım kayıtlı olduğumuz sağlık ocağı sayıları bildirmiş oraya gelcekmiş orda yapcaklarmış onlar çağıracakmışkızlar bu domiz gribi alarmı var ilk önce hamile bayanlara yapılcak dedi şimdi televizyonda nedir bu nerde yapcak kayıt mayıt varmı nedir bu
canım doktorun yok diyosa vardır bi bildiği ne bileyim riske atma derim sen bilirsin yinedeşekerler şimdi size bişey dicem
biz yarın arkadaşlarla tekneyle 2-3 günlük tura çıkmayı düşünüyoruz bugün dişçide randevum vardı ona gittim geçici dolgu koydu dedim ki iyi yap 2-3 gün yokum hayırdır nereye gidiyosun dedi bende söyledim sen hamile değil misin dedi ewet dedim atilla beyin haberi varmı diye sordu bende yok dedim bi sor istersen dedi neyse gittim doktoruma sordum ama o da izin vermedi kesinlikle onaylamıyorum dedi eğer bişey olursa beni arama yanıma da gelme dedi ben şimdi ne yapayım çokta istiyorum gitmeyi kafamçokkarıştı
ayy evet battaniyede güzel uyku tulumlarıda uyku setide bakalım alayım istiyorum bende uyku tuluımu çok işe yarıyo uyurken üstünü açma sorunu yok teyzem yollamıştı yiyeniminkini bana güzel ve kullanışlı tavsiye ederimevet canım aynıyız belki aynı gün olur doğumumuz.bende alcam battaniye daha doğrusu eşime aldırtcam baya güzel görünüyor
neyse kızlar ben kaçtım yan komşum gelcekmiş bize öptüm hepinizi bebişlere iyi bakın güzel annişler opuyorumnanaktan
canım valla bel ağrısı bendede çoktu doktorum hamilelikle bi alakası yok demi,şti ama babaannem erkek bebek belden yerleşir bele ağrı yapar diyoobakalım belki ondandır geçmiş olsun
canım ben dün gece hiç uyumadım sanki inca inca batıyo bişey çekiliyo karnım çok canım acıdı bugünde aynen devam valla sanırım esniyo karnımız genişliyo ondan
canım 12. haftadan sonra yediğimizden besleniyo
çok güzel olmuş canım maşallah
canım kayıtlı olduğumuz sağlık ocağı sayıları bildirmiş oraya gelcekmiş orda yapcaklarmış onlar çağıracakmış
canım doktorun yok diyosa vardır bi bildiği ne bileyim riske atma derim sen bilirsin yinede
ayy evet battaniyede güzel uyku tulumlarıda uyku setide bakalım alayım istiyorum bende uyku tuluımu çok işe yarıyo uyurken üstünü açma sorunu yok teyzem yollamıştı yiyeniminkini bana güzel ve kullanışlı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?