2010 Nisan Anneleri

Perşembe dizi günü malum.
Bende bu domuz giribi aşısına aklım takıldı. Henüz denenmemiş deniliyor, yaptırmaya hiç gönlüm yok.:umursamaz:

biz ödev yapıyoruz cnmm... tv kapalı .. aşkı memnu yalan oldu bu akşamm.. ama kızımın okuma yazması behlülle bihterin tiksinç ilişkisinden daha önemliii hemde çookk dahaa :sm_cool:

kızlarrr bende çıkıyorum artıkk... acayip uykum geldii... anlatamam.. 2 sayfa kaldı ödevimiz de.. bitsin cuup yatağa :)))
iyi geceler herkesee...

cikmisiniz erkenden hayirdir valla
kizlar bundan 10-15 sayfa önce ben bugün doktora gittimgimi yazdim ama malesef kimse görmedi yazimi ya :umursamaz:
ayrica cinsiyetini söyleyemezmisin dedim yok dedi daha cok erken dedi
dedim ama doktorlar azda olsa tahmin edebiliyorlar dedi
ve KIZ olma ihtimali var dedi ama tabi benim icimde halen oglan olacakmis hissi oldugu icin ve cok kücük ihtimal dedigi icin kendimi alistirmayacam kiz olayina ve birdahaki randevumda beli olur insallah 100% 100% deyip dua edecem artik

canım ben burdayım
canım doktorun ense kalınlığına baktı mı*umarım herşey yolundadır.bi kızımız daha olcak hı ne güzel kızlarla erkekler eşitlemeye başladılar oranı

canım gözün aydın bitanem görmemişimdir görsem cvb vermezmiyim bitanem hadi hayırlı olsun canım

huuuu dünürcüğüm sende burdasın sanırım uykumu tutmadı senide:1shok:

herkese iyi aksamlar....benim gibi...grip olan varmi...cok kötü oldum....doktoru aradim...günde 6 tane agri kesici alabilirsin dedi...bide burun sprayi de alabilirsin dedi....internete bi arastirim dedim...kesinlikle burun sprayini yasakliyor...agri kesici de 6 tane bana cok fazla geldi...dahalik bisey almadim...caylarla gecirmeye calisiyorum...kizima gecmesin diye evde maske takiyorum...o da hasta olmasin ...Allah korusun

canım gözün aydın bitanem görmemişimdir görsem cvb vermezmiyim bitanem hadi hayırlı olsun canım

burdayım dünürüm mayıs annelerine bakıyorum.canım doktorun sana ferlos verdi mi*demir eksikliği ilacı.ben içtikten sonra midemi bi hoş ediyor

kızlar ikili test için gittiğinizde doktor cinsiyet için yorumda bulundu mu,yoksa daha sonra mı söyledi..cumartesi gidicem ikili teste de..söyler mi diye merak ediyorum..

kızlar ikili test için gittiğinizde doktor cinsiyet için yorumda bulundu mu,yoksa daha sonra mı söyledi..cumartesi gidicem ikili teste de..söyler mi diye merak ediyorum..

canım bebeğin tam olarak kaç haftalık*ben 13. haftamda gittim söyledi oğluşumuz olacak Allah izin verirse.inşalla seninkinide söyler canım

hoşgeldin canım benim geçmiş olsun bitanem rabbim acil şifalar nasip eğlesin tez zamnda inşallah ağrı kesici hiç kullanmadım canım migrenim var olduğu halde dayanmaya çalış bitanem olmazsa doktoruna git bnce:1hug:

canım bana söylemişti bitanem tahminde olsa a.s

burdayım dünürüm mayıs annelerine bakıyorum.canım doktorun sana ferlos verdi mi*demir eksikliği ilacı.ben içtikten sonra midemi bi hoş ediyor

yok hayatım yaa vermedi ben sadece elevit içiyorum folbiolüde bıraktım ama kan testi yaptırcam yine eğer düşük görürse isterim kan ilacı falan a.s

amin canim insallah düzelir....yarin düzelmese doktor bidaha ara dedi....yutkundugum zaman aciyor hap kullanmiyorum....insallah düzelir....sen nasilsin

yok hayatım yaa vermedi ben sadece elevit içiyorum folbiolüde bıraktım ama kan testi yaptırcam yine eğer düşük görürse isterim kan ilacı falan a.s

belki yakında gitcenya o zaman verir.bana 6 veye 7 haftalık hamiletdim o zaman kan tahlili yapmışlardı.o sonuçlara göre verdiler.aynı zamanda sanada yapmışlardı şimdi hatırladım

canım ben burdayım
canım doktorun ense kalınlığına baktı mı*umarım herşey yolundadır.bi kızımız daha olcak hı ne güzel kızlarla erkekler eşitlemeye başladılar oranı

cok sükür hersey yolunda benim plansizdi gitmem
afedersin kasinti icin gittim mantar dedi
fitil verdi bakalim o arada sordum ama kesin degil yani ben kendimi alistirmayacam
ama yinede sevinmedim degil birtane oglum var bide kiz olsa daha ne isterim kaydirigubbakcemile3

canim farkindayim görmediginizin araya kaynadi yine olsun
ondan tekrar yazim dedim bende
sagol canim kendimi ümitlendirmek istemiyorum
ama simdidende kiz ismi aramasina basladim:kedi:

gecmis olsun canim dikkat et kendine

amin canim insallah düzelir....yarin düzelmese doktor bidaha ara dedi....yutkundugum zaman aciyor hap kullanmiyorum....insallah düzelir....sen nasilsin

canım geçmiş olsun.grip çok kötü şimdi birde insan daha çok korkuyor.nerden çıktıysa bu domuz gribi filan.canım sen yurt dışındaymışsın*orda nasıl hamilelere iğne vuruyorlar mı*

şükürler olsun canım iyiyim ne yapim bendede bacaklarıma vuruyo bu akşam kasıklarımda ağrı var canım rahim genişliyo sanırım ondan canım bu arada kızmış canım büyük ihtimal bebiş sana bişey dedimi doktorun:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…