2010 Nisan Anneleri

batuhanım ben ceylin ismini çok seviyorum.çok güzel kız isimleri var kızım olsa ceylinnaz koyacaktık şimdi oğluşuma kaynanası zeyra güzel bi isim bulacak inşallah.senin aklında güzel erkek isimleri var mı*

a.sa.s:roflol: mert efe nasıl canım çok güzel ya da yağız ismi bende bunları düşünüyordum hep :uhm:

a.sa.s:roflol: mert efe nasıl canım çok güzel ya da yağız ismi bende bunları düşünüyordum hep :uhm:

bende ikisini düşünüyordum canım yağız ve mert ismini eşim beğenmedi.efeyi ben çok seviyorum ama onunda önüne başka bir isim koyunca daha güzel oluyor.bizim soyadımız 14 harf güzelim o yüzden koyacağımız isim maksimum 6 harf olsun istiyoruz

hımm o zaman eşin bulsun canım ben şimdilik ona devrettim erkek olsaydı ben koyacaktım kız olursa o öyle anlaşmıştık ama ben yine bir el atarım bizimkine bırakmam o gizem ismine takmış şimdilik bakalım:mymeka:

ceylin benimde hosuma gidiyor listeme yazdim aklima geldikce yaziyom erkek kiz isimlerinikaydirigubbakcemile3

yagiz mert ve yigit benimde hosuma giden isimler
ayrica
onur alp
alp eren
kutay
anil bunlarda hosumagidiyor
ilk oglumun ismi batuhan onu esim koymustu (hosuma gitmese koymazdim ama )
bunuda nasipse ben koyacam

kiz ismi zeyneb duru hosuma gitt
bide bi kac tane daha var isteopuyorumnanaktan

şimdi bakıyodum isimlere göksun ve göktuğ nasıl.berktuğda hoşumuza gidiyordu

desene kızınla adaş olacağızkaydirigubbakcemile5

kızlar bizim uykumuz geldi yatalım.hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.iyi geceler

desene kızınla adaş olacağızkaydirigubbakcemile5

valla bakalim ama hosuma gidiyor zeyneb ismi
daha cok zamanimiz var ya düsünecek allah saglik versinde isim isi kolay

kızlar bizim uykumuz geldi yatalım.hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.iyi geceler

tatli rüyalar canim allah rahatlik versin

iyi akşamlar bende geldimm

iyi geceler hamisler ve tatli bebisleria.s.

hosgeldiniza.s.

kızlar bende kaçtım bebişin uykusu geldi sanırım bacaklarımda bir ağrı başladı hadi öpüyorum hepinizi rabbim sağlık ve huzurlu bir gece nasip eğlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…