cok sükür hersey yolunda benim plansizdi gitmem
afedersin kasinti icin gittim mantar dedi
fitil verdi bakalim o arada sordum ama kesin degil yani ben kendimi alistirmayacam
ama yinede sevinmedim degil birtane oglum var bide kiz olsa daha ne isterim kaydirigubbakcemile3
canim farkindayim görmediginizin araya kaynadi yine olsun
ondan tekrar yazim dedim bende
sagol canim kendimi ümitlendirmek istemiyorum
ama simdidende kiz ismi aramasina basladim:kedi:
gecmis olsun canim dikkat et kendine
batuhanım ben ceylin ismini çok seviyorum.çok güzel kız isimleri var kızım olsa ceylinnaz koyacaktık şimdi oğluşuma kaynanası zeyra güzel bi isim bulacak inşallah.senin aklında güzel erkek isimleri var mı*
a.sa.s:roflol: mert efe nasıl canım çok güzel ya da yağız ismi bende bunları düşünüyordum hep :uhm:
bende ikisini düşünüyordum canım yağız ve mert ismini eşim beğenmedi.efeyi ben çok seviyorum ama onunda önüne başka bir isim koyunca daha güzel oluyor.bizim soyadımız 14 harf güzelim o yüzden koyacağımız isim maksimum 6 harf olsun istiyoruz
batuhanım ben ceylin ismini çok seviyorum.çok güzel kız isimleri var kızım olsa ceylinnaz koyacaktık şimdi oğluşuma kaynanası zeyra güzel bi isim bulacak inşallah.senin aklında güzel erkek isimleri var mı*
hımm o zaman eşin bulsun canım ben şimdilik ona devrettim erkek olsaydı ben koyacaktım kız olursa o öyle anlaşmıştık ama ben yine bir el atarım bizimkine bırakmam o gizem ismine takmış şimdilik bakalım:mymeka:
ceylin benimde hosuma gidiyor listeme yazdim aklima geldikce yaziyom erkek kiz isimlerinikaydirigubbakcemile3
yagiz mert ve yigit benimde hosuma giden isimler
ayrica
onur alp
alp eren
kutay
anil bunlarda hosumagidiyor
ilk oglumun ismi batuhan onu esim koymustu (hosuma gitmese koymazdim ama )
bunuda nasipse ben koyacam
kiz ismi zeyneb duru hosuma gitt
bide bi kac tane daha var isteopuyorumnanaktan
şimdi bakıyodum isimlere göksun ve göktuğ nasıl.berktuğda hoşumuza gidiyordu
kızlar bizim uykumuz geldi yatalım.hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.iyi geceler
iyi akşamlar bende geldimm
iyi geceler hamisler ve tatli bebisleria.s.
desene kızınla adaş olacağızkaydirigubbakcemile5
kızlar bizim uykumuz geldi yatalım.hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın.iyi geceler
iyi akşamlar bende geldimm
iyi geceler hamisler ve tatli bebisleria.s.
slm kızlar nasılsınız benimde oğlum olucakmış öğrendik:))
slm kızlar nasılsınız benimde oğlum olucakmış öğrendik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?