2010 Nisan Anneleri

kızlar bende kaçtım bebişin uykusu geldi sanırım bacaklarımda bir ağrı başladı hadi öpüyorum hepinizi rabbim sağlık ve huzurlu bir gece nasip eğlesin inşallah

allah rahatlik versin canim
bacaklarini yüksek koy altina yastik felan koy
rahatlatir
hadi öptümopuyorumnanaktan

sağol elifçim bende hep rüyalarımda kız görüyodum o yüzden hep kız gibime geldi canım ama derlerya rüyalar tersine çıkar diye doğruymuş.sende hayırlısıyla öğrenirsin işallah canım

Günaydın kızlar nasılsınız bugün?

[B]günaydın şekerim,a.s.
sabah kahvaltımızı yaptıık.cokacimcoook
oğlum tv izliyor bende accık takılıyım dedim.mirmirmirmir
evi silip süpürecem birazdan.:umursamaz:
yarında dr gidiyorum 10:30 gibi.cinsiyetinide tahminde olsa söyler belki.
:sm_cool:[/B]

günaydın güzel anneler nasılsınız
selam kızlarr ben geldim nasılsınızz ?
hala yaptığı yemekten tiksinen var mı aranızda ?
ben yaptıgım şeyleri pek iştahla yiyemiyorum :1no2:
bende yiyemiyorum canım yaa kokusu geliyo yaa
bend ebaşlayacam yakında alışsın şimdiden
ben oğlumda hiiç bi sorun olmamasına rağmen 4 aylık tım ama dr um izin vermesi bana olmaz tehlikeli dedi gidememiştim tatile 5. ayım bitti sonra çıktım
ruzeninciğim canım seninle yan yana geldiğimizde sanırım bizi kimse tutamaz baksan ben hiç öyle mide bulantısı çok yaşamadım yiyorum devamlı akılıma daha neler geliyo neler ama söylemeyeyim neyse
ahhh ahhh keşke bende öle olsam maşallha size çok imreniyom inanki
bend eyanene vala hiçbirini bilmiyorum inana turşu kavurması neymiş kıı
allah herşeyin hayırlısını nasip etsin sağlıklı bebeklernasip etsin hepimize
slm kızlar nasılsınız benimde oğlum olucakmış öğrendik:))
hyırlı olsun canım sağlıkla kucağına almyı nsip etsin

bizde kahvaltı yapacaz daha yapmdık oğlumda daha uyanmadı ama nerdeyse uyanır

günaydın dünyanın en güzel annelerinden olma dünyanın en güzel anneleri.bugün sohbet erkenden başlamış ne güzel nasılsınız inşallah herkezler iyiydir.benim kahverengi lekem devam ediyor.bugün 3. gün.doktorum devam ederse görüşelim demişti arıcam bugün tekrar.ama kendimi şükürler olsun iyi hissediyorum.karnımda şiddetli bir ağrım yok.azcıkta büyüyorum galiba onun az az ağrısı oluyor o kadar.kendime telkin veriyorum herşey yolunda diye.
aranızda bu şekilde lekelenmeler yaşayanlar vardı kızlar.kaç gün sürüyor biraz bilgilendirirseniz beni sevinirim.şimdiden teşekkürler.opuyorumnanaktan

bu arada şekerler hepinize hayırlı cumalar dualarınızda unutmayın bizleride.

Kızlar bim den geldim.Uyku seti uyku tulumu battanıye aldım 33 tl verdim.Hem gidin alın bence.Yerleri de güzel.Yorganı elyaf çok ciciler

Bende aynı durumdayım canım, ne yapacağımı bilemiyorum. Çalıştığım için dinlenemiyorum da... Doktor günde 3-4 tane minoset içebilirsin demişti daha önce benim migrenimde var o nedenle ama gribe bir faydası olmuyor ağrı kesicinin... Ayrıca burun spreyi içinde sadece eczanede okyanus suyu diye satılan olanı kullanabilirmişiz birde evde kendimiz ılık suya tuz katıp kullanabilirmişiz.
Yarın benimde kontrolüm var çok heyecanlıyım aslında ama bu hastalık yüzünden halim yok heyecanımı paylaşmaya, bakalım cinsiyeti konusunda ne söyleyecek... Herkes tahminde olsa birşeyler öğrendi biz daha yeni öğreneceğiz, Rabbim hayırlısını nasip etsin :Saruboceq:

Kızlar bim den geldim.Uyku seti uyku tulumu battanıye aldım 33 tl verdim.Hem gidin alın bence.Yerleri de güzel.Yorganı elyaf çok ciciler

güle güle kullanın canım şimdiden inaşallah.şimdi baktım internetten çok beğendim ama işteyim ya neyse kalırsa bakarız napayım yada eşimi arayayım o baksın fiyatları uygun ama hakkaten.:hulya:

Hadi bakalım hayırlısı:)
inşalah gösterir cinsiyetini minik bebi

günaydın kızlar hayırlı cumalar..2 gündür bulantım var kendi kendime nazar mı ettim nedir..kaydirigubbakcemile3 dün gece erkenden uyudum rüyamda bebişimi emzirirken gördüm kendimi.yanakları tombiş tombişti öpüodum emzirirken yanaklarından.rüyam bile yetti vallahi ya kendimi bi mutlu hissettimki sabah uyanınca..allah gerçekten o günleri görmeyi nasip etsin hepimize inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…