slm kızlar nasılsınız benimde oğlum olucakmış öğrendik:))
kızlar bende kaçtım bebişin uykusu geldi sanırım bacaklarımda bir ağrı başladı hadi öpüyorum hepinizi rabbim sağlık ve huzurlu bir gece nasip eğlesin inşallah
slm kızlar nasılsınız benimde oğlum olucakmış öğrendik:))
sağol batuhanım.hoşbulduk canım.nasılsın.
sağol elifçim bende hep rüyalarımda kız görüyodum o yüzden hep kız gibime geldi canım ama derlerya rüyalar tersine çıkar diye doğruymuş.sende hayırlısıyla öğrenirsin işallah canım
Günaydın kızlar nasılsınız bugün?
bende yiyemiyorum canım yaa kokusu geliyo yaaselam kızlarr ben geldim nasılsınızz ?
hala yaptığı yemekten tiksinen var mı aranızda ?
ben yaptıgım şeyleri pek iştahla yiyemiyorum :1no2:
bend ebaşlayacam yakında alışsın şimdidenKızlar ben bugün bebişime mp3,kulaklık alacağım.Kuran-ı Kerim yükleyeceğim.Tasavvuf yükleyeceğim.Ahmet Özhan yükleyeceğim...
Bu haftalardan sonra (14. haftadan sonra)duymaya yavaş yavaş başalarmış...
Size de söyleyeyim dedim...
ben oğlumda hiiç bi sorun olmamasına rağmen 4 aylık tım ama dr um izin vermesi bana olmaz tehlikeli dedi gidememiştim tatile 5. ayım bitti sonra çıktımşekerler şimdi size bişey dicem
biz yarın arkadaşlarla tekneyle 2-3 günlük tura çıkmayı düşünüyoruz bugün dişçide randevum vardı ona gittim geçici dolgu koydu dedim ki iyi yap 2-3 gün yokum hayırdır nereye gidiyosun dedi bende söyledim sen hamile değil misin dedi ewet dedim atilla beyin haberi varmı diye sordu bende yok dedim bi sor istersen dedi neyse gittim doktoruma sordum ama o da izin vermedi kesinlikle onaylamıyorum dedi eğer bişey olursa beni arama yanıma da gelme dedi ben şimdi ne yapayım çokta istiyorum gitmeyi kafamçokkarıştı
ahhh ahhh keşke bende öle olsam maşallha size çok imreniyom inankiruzeninciğim canım seninle yan yana geldiğimizde sanırım bizi kimse tutamaz baksan ben hiç öyle mide bulantısı çok yaşamadım yiyorum devamlı akılıma daha neler geliyo neler ama söylemeyeyim neyse
bend eyanene vala hiçbirini bilmiyorum inana turşu kavurması neymiş kııkızlarr naptınız siz yaaa... kiraz turşusu ne kıı? bol soğanlı fln.. yemek olayına direk dalmışsınız.. :))))
allahtan normalde de duyduğumu aşermem fazla yoktur.. hele bilmediğim şeyleri riske girip aşermem... bi de beğenmem fln... :))))
hıı bu arada ben geldim :))))
allah herşeyin hayırlısını nasip etsin sağlıklı bebeklernasip etsin hepimizecikmisiniz erkenden hayirdir valla
kizlar bundan 10-15 sayfa önce ben bugün doktora gittimgimi yazdim ama malesef kimse görmedi yazimi ya :umursamaz:
ayrica cinsiyetini söyleyemezmisin dedim yok dedi daha cok erken dedi
dedim ama doktorlar azda olsa tahmin edebiliyorlar dedi
ve KIZ olma ihtimali var dedi ama tabi benim icimde halen oglan olacakmis hissi oldugu icin ve cok kücük ihtimal dedigi icin kendimi alistirmayacam kiz olayina ve birdahaki randevumda beli olur insallah 100% 100% deyip dua edecem artik
hyırlı olsun canım sağlıkla kucağına almyı nsip etsinslm kızlar nasılsınız benimde oğlum olucakmış öğrendik:))
[B]günaydın şekerim,a.s.
sabah kahvaltımızı yaptıık.cokacimcoook
oğlum tv izliyor bende accık takılıyım dedim.mirmirmirmir
evi silip süpürecem birazdan.:umursamaz:
yarında dr gidiyorum 10:30 gibi.cinsiyetinide tahminde olsa söyler belki.:sm_cool:[/B]
herkese iyi aksamlar....benim gibi...grip olan varmi...cok kötü oldum....doktoru aradim...günde 6 tane agri kesici alabilirsin dedi...bide burun sprayi de alabilirsin dedi....internete bi arastirim dedim...kesinlikle burun sprayini yasakliyor...agri kesici de 6 tane bana cok fazla geldi...dahalik bisey almadim...caylarla gecirmeye calisiyorum...kizima gecmesin diye evde maske takiyorum...o da hasta olmasin ...Allah korusun
Kızlar bim den geldim.Uyku seti uyku tulumu battanıye aldım 33 tl verdim.Hem gidin alın bence.Yerleri de güzel.Yorganı elyaf çok ciciler
[B]günaydın şekerim,a.s.
sabah kahvaltımızı yaptıık.cokacimcoook
oğlum tv izliyor bende accık takılıyım dedim.mirmirmirmir
evi silip süpürecem birazdan.:umursamaz:
yarında dr gidiyorum 10:30 gibi.cinsiyetinide tahminde olsa söyler belki.:sm_cool:[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?