2010 Nisan Anneleri

Kızlar sizlerede günaydın,

Yarın sabah bende Doktora gideceğim inşallah güzel haberler getiririm size...
Bakalım Kaynana mı olacağım yoksa Kayınvalide mi? :roflol:

günaydın kızlarrr... maşallah sabah sabah herkes burda bakıyorum da :)) biz de ancak açabildik bilg...

herkes iyidir umarımm... opuyorumnanaktan

amanda29, atala, etelane, gelincik53, haceroguz, ilke_nur, rayiha23, ruzenin+, TARHAN, ymer

Günaydın şekerler hepinize nasılsınız bakalım ben hala griple savaşıyorum

amanda29, atala, etelane, gelincik53, haceroguz, ilke_nur, rayiha23, ruzenin+, TARHAN, ymer

Canım ya sende, bende, zümmin de grip.... Acaba griple savaşanlar derneği mi kursak? sırnaşık şey

güle güle kullanın canım şimdiden inaşallah.şimdi baktım internetten çok beğendim ama işteyim ya neyse kalırsa bakarız napayım yada eşimi arayayım o baksın fiyatları uygun ama hakkaten.:hulya:

Ben şirketten hemen izin aldım.Gittim aldım.Yerleri de iyiopuyorumnanaktan

bu arada direk daldım herkese günaydın.hayırlı cumalar arkadaşlar.....bol bereketli bir gün olur bugün inşallahhhhhh

bebegcim akşam senin lafına çok güldüm ondan etkilendim herhalde rüyamda kayınvaldemi öldü gördüm herkes bana senin kızın olcak kayınvalidenin adını koy diyolar eşimde tamam koyarız dedi biz bi kavga rüyamda uyanmışım sabahleyin kalkıncada eşime anlattım o da dedi ki bende sana süpriz yapcaktım al sana sabah sabah güzel bi moral :roflol:

herkese günaydın. nasılsınız kızlar keyifler nasıl?
geçmişi okuyodum da şu burun spreyi meselesine takıldım. benim alerjim var bir başladı mı 5 dakikada sanki 10 gündür gripmişim gibi oluyorum. sürekli kullandığım bir burun spreyim var. hamilelikle birlikte alerji bana çok sıkıntı yaratmaya başladı. 2 kadın doğumcu, 1 göğüs hast. doktoru bir de kulak burun boğazcıya sordum hepsi de kullanabilirsin dediler. zaten kullanmadığımda çok kötü oluyorum. hapşırmaktan burun akıntısı ve tıkanıklığından bebişimde harap oluyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…