cnmm ben dün akşam üzeri girebildim ancak.. geçmişi de okuma şansım olmadı valla.. üzgünüm... rabbim hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip etsin inş.. oğlundan sonra değişiklik iyi olur gibi :)) rabbim gönlündekini versin :Saruboceq:cikmisiniz erkenden hayirdir valla
kizlar bundan 10-15 sayfa önce ben bugün doktora gittimgimi yazdim ama malesef kimse görmedi yazimi ya :umursamaz:
ayrica cinsiyetini söyleyemezmisin dedim yok dedi daha cok erken dedi
dedim ama doktorlar azda olsa tahmin edebiliyorlar dedi
ve KIZ olma ihtimali var dedi ama tabi benim icimde halen oglan olacakmis hissi oldugu icin ve cok kücük ihtimal dedigi icin kendimi alistirmayacam kiz olayina ve birdahaki randevumda beli olur insallah 100% 100% deyip dua edecem artik
hayırlı olsun cnmm.. sağlıklı,hayrlıevladın olur inş. :Saruboceq:slm kızlar nasılsınız benimde oğlum olucakmış öğrendik:))
cnmm tekrar geçmiş olsun .. a.s. benim bu hamişliğimde lekelenmem olmadı şükür.. kızımdayken 8 haftalıkken banyoda düşüp kanama yaşamıştım.. 10 gün yatak istirahatiyle geçmişti.. bir önceki düşüğümde de hamiş kaldığımı öğrendiğim andan itibaren 3 haftalıkken kahve lekelenmem vardı,sancısız.. 1 hafta sürdü :sinifsinif: sonrada 5.gündeaşırı kanama ve sancıyla düştü bebeğim.. ama senin kaçıncı hafta cnmm.. sakın benimkiyle kıyaslama... dr. gitmeyi de ihmal etme cnmm.. sahi sana progestan verdi mi? kullanıyomusun? (düşüğü önleyici olarak ben 5 aya kadar kullanıcam)günaydın dünyanın en güzel annelerinden olma dünyanın en güzel anneleri.bugün sohbet erkenden başlamış ne güzel nasılsınız inşallah herkezler iyiydir.benim kahverengi lekem devam ediyor.bugün 3. gün.doktorum devam ederse görüşelim demişti arıcam bugün tekrar.ama kendimi şükürler olsun iyi hissediyorum.karnımda şiddetli bir ağrım yok.azcıkta büyüyorum galiba onun az az ağrısı oluyor o kadar.kendime telkin veriyorum herşey yolunda diye.
aranızda bu şekilde lekelenmeler yaşayanlar vardı kızlar.kaç gün sürüyor biraz bilgilendirirseniz beni sevinirim.şimdiden teşekkürler.opuyorumnanaktan
ohh cnmm.. bebeişin hayırlısıyla güle güle kullansın inş.. :Saruboceq: benimde annem alıcaktı ama ne yaptı bilmem.. aramadım daha :))Kızlar bim den geldim.Uyku seti uyku tulumu battanıye aldım 33 tl verdim.Hem gidin alın bence.Yerleri de güzel.Yorganı elyaf çok ciciler
günaydın cnmm.. güzel haberlerle dönersin inş. :Saruboceq: cinsiyetini kesin öğrenirsiniz inş..Kızlar sizlerede günaydın,
Yarın sabah bende Doktora gideceğim inşallah güzel haberler getiririm size...
Bakalım Kaynana mı olacağım yoksa Kayınvalide mi? :roflol:
listende ben yokum ama sana da benden günaydın cnmm a.s. geçmiş olsun opuyorumnanaktanamanda29, atala, etelane, gelincik53, haceroguz, ilke_nur, rayiha23, ruzenin+, TARHAN, ymer
Günaydın şekerler hepinize nasılsınız bakalım ben hala griple savaşıyorum
günaydın cnmm a.s. hayırlı cumalar...günaydın kızlarrr
günaydın cnmm.. sana da hayırlı cumalar cnmm.. opuyorumnanaktan biz iyiyiz.. siz?herkese hayırlı cumalar arkadaşlar a.s.
nasılsınız bakalım ?
günaydın güzelim.. a.s. sana da hayırlı cumalar cnmm.. amin..inş.. opuyorumnanaktanbu arada direk daldım herkese günaydın.hayırlı cumalar arkadaşlar.....bol bereketli bir gün olur bugün inşallahhhhhh