2010 Nisan Anneleri

cnmm ben dün akşam üzeri girebildim ancak.. geçmişi de okuma şansım olmadı valla.. üzgünüm... rabbim hayırlı sağlıklı evlat olmasını nasip etsin inş.. oğlundan sonra değişiklik iyi olur gibi :)) rabbim gönlündekini versin :Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız benimde oğlum olucakmış öğrendik:))
hayırlı olsun cnmm.. sağlıklı,hayrlıevladın olur inş. :Saruboceq:
cnmm tekrar geçmiş olsun .. a.s. benim bu hamişliğimde lekelenmem olmadı şükür.. kızımdayken 8 haftalıkken banyoda düşüp kanama yaşamıştım.. 10 gün yatak istirahatiyle geçmişti.. bir önceki düşüğümde de hamiş kaldığımı öğrendiğim andan itibaren 3 haftalıkken kahve lekelenmem vardı,sancısız.. 1 hafta sürdü :sinifsinif: sonrada 5.gündeaşırı kanama ve sancıyla düştü bebeğim.. ama senin kaçıncı hafta cnmm.. sakın benimkiyle kıyaslama... dr. gitmeyi de ihmal etme cnmm.. sahi sana progestan verdi mi? kullanıyomusun? (düşüğü önleyici olarak ben 5 aya kadar kullanıcam)
Kızlar bim den geldim.Uyku seti uyku tulumu battanıye aldım 33 tl verdim.Hem gidin alın bence.Yerleri de güzel.Yorganı elyaf çok ciciler
ohh cnmm.. bebeişin hayırlısıyla güle güle kullansın inş.. :Saruboceq: benimde annem alıcaktı ama ne yaptı bilmem.. aramadım daha :))
Kızlar sizlerede günaydın,

Yarın sabah bende Doktora gideceğim inşallah güzel haberler getiririm size...
Bakalım Kaynana mı olacağım yoksa Kayınvalide mi? :roflol:
günaydın cnmm.. güzel haberlerle dönersin inş. :Saruboceq: cinsiyetini kesin öğrenirsiniz inş..
amanda29, atala, etelane, gelincik53, haceroguz, ilke_nur, rayiha23, ruzenin+, TARHAN, ymer

Günaydın şekerler hepinize nasılsınız bakalım ben hala griple savaşıyorum
listende ben yokum ama sana da benden günaydın cnmm a.s. geçmiş olsun opuyorumnanaktan
günaydın kızlarrr
günaydın cnmm a.s. hayırlı cumalar...
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar a.s.

nasılsınız bakalım ?
günaydın cnmm.. sana da hayırlı cumalar cnmm.. opuyorumnanaktan biz iyiyiz.. siz?
bu arada direk daldım herkese günaydın.hayırlı cumalar arkadaşlar.....bol bereketli bir gün olur bugün inşallahhhhhh
günaydın güzelim.. a.s. sana da hayırlı cumalar cnmm.. amin..inş.. opuyorumnanaktan

tarhan... günaydın cnmm.. bende hamiş kalmadan önce bir sprey kullanıyodum amaşimdiye kadar kullanmamı gerektircek bişi olmadıı.. bende alerji yok da grip-nezle olduğumda hiç ilaç almasamda sıkar kendimi atlatırım yeterki spreyimi kullanayım... bende haftaya gittiğimde dr. sorucamm..

yazgülüm... rüyan hayr olsun inş.. cnmm... ben sana görümcemle günlük dyaloglarımızı anlatsam o zmaan senin rüyalarından çıkmıcam sanırımm kaydirigubbakcemile3 bir isim olayı rüyana girdiyse görümcemin diğer dengesizlikleri ohhoooo kaydirigubbakcemile3

bende geçen hafta bim in afişinde görmüştüm battaniyeyi.eşimin mağazası da bim in hemen yanında bugün için unutma demiştim az önce aradım onu gidip alıcak şimdi.battaniyesini çok beğendim günlük kullanmak için iadel.inşallah kaçırmamıştır eşim ya..

annemi aradım şimdii...uyku setinin mavisinden kalmamış almamış o da :)) zaten erkekolduğu kesin değildi ama iyi olmuş.. bende kesinleşmeden almaması için bayaa bi ısrar etmiştim..allahtan kalmamış mavisinden.. sadece battaniye almışş... uyku tulumu da kızımdan var benim beyaz.. kız da erkek de kullanabilir.. kızım hiç kullanmamıştı :)))

neyse kızlarr herkese hayırlı cumalar diliyorumm.. bi günaydın diyen bile olmadı nedense.. kendi kendime konuşuyorum 3 sayfadırr... kaçtım ben ...byyyy..

neyse kızlarr herkese hayırlı cumalar diliyorumm.. bi günaydın diyen bile olmadı nedense.. kendi kendime konuşuyorum 3 sayfadırr... kaçtım ben ...byyyy..

aşkolsun canım yaaa....
Nereye gidiyon....opuyorumnanaktan
Günaydın hatta Tünaydın canım arkadaşım aman kızma sakınopuyorumnanaktan

Canım ya sende, bende, zümmin de grip.... Acaba griple savaşanlar derneği mi kursak? sırnaşık şey

Valla ya kursak olcak galiba.... okadar sakındım salgın var bulaşmasın diye ama malesef
kapmışım şifayıı
geçmiş olsun canım sanada günaydın
sağol canım

kızlar acayip stresliyim bugün,hiç bir neden olmamasına karşın iki bankadanda kredi isteğim onaylanmamış,valla bu iş beni erken doğurtacak,nefret geldi valla herseyden......sizlerden bi isteğim olacak bugün mübarek cuma günü ve hamilelerin duası kabul olurmuş,hem birde müminin mümine yaptığı dua arşı alada en çabuk kabul gören duaymış,ne olursunuz benim için dua edin son bir bankaya daha başvurdum ve ondan haber bekliyorum olumlu sonuçlansın bende burda dua ediyorum elden gelen bişi yok.....şimdiden hepiniz saolun....mafoldumben

canımmm ya inşallah soon bankadan güzel haberleri alırsın

allah işini gücünü rast getirsin canım inşallh herşey yoluna girer
günaydın herkese...

günaydın canım

dualarım seninle ruzenin cimm...inşallah istediğim krediyi alırsın.. inşallah kredi başvurun kabul edilirr... :Saruboceq:

sevdalinka.. anladım cnmm öyle olduğunu zatenn.. gördüğün gibi öpücük yolladım sana :))) zaten msj aynı zamanlarda yazmışız... valla cnmm kesin demedi ya dr. oğluşum diyemiyorum daha :)) ama bebişim iyi yanii.. dünden beri özellikle oturup kalktığımda karnımdagerilme ve batmalarım varr.. büyüyoruz galibaa... ama iyiyiz yanii... sadece battaniyemiz alındı cnmm..

çok saolun kızlar ama yarı yarıya olumsuz cevap vermişler,artık umudum kalmadı....sadece dua ediyorum....

İnşallah canım.Rabbim hakkında hayırlısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…