2010 Nisan Anneleri

tatlım seni çok iyi anlıyorum. benim de benzer sorunlarım var. eşim 9 aydır işsiz hala iş bulamadık. ben doğum için işi bıraktığımda ne yapacaz bilmiyoruz. üstüne birde bebek-doğum masrafları bir kaç aydır çok stresliyiz. ama ben bir de baktım ki bu stres ve korkular yüzünden hamileliğimi bebeğimi çok gergin bekliyorum. ne yaptıysak eşime bir iş bulamadık herkese haber verdik kimleri aralara soktuk iş yok. üstüne bir de başkalarının iş bulduğu haberlerini alınca dedim artık yeter. demek ki bizim şansımız kısmetimiz yok. yapacak bir şey de yok bu stres bebeği daha çok etkiliyor. aç kalacak değiliz ya en kötü ihtimal biraz borç biraz kredi ilerde açığı kapatırız diyorum artık. eskisi kadar kafama takmıyorum. kısacası sen de boşver para-iş için canını sıkma bebişini üzme. olduğu yere kadar. burası türkiye bir gün aç bir gün tok, bir yıl paralı bir yıl parasız yaşayıp gidecez işte. hiçbirşeyin garantisi yok. hamileliğinin tadını çıkar derim ben. ben öyle yapmaya çalışıyorum:lepipuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlarrr
dün giremedim malesef daha doğrusu girip çıkmam bir oldu
bugünde sabahtan beri boğazım ağrıyor ve öksürüyorum dışarısı çok sıcakta evin içi buz gibi
bugün için misafir çağırmıştım ama işleri çıkmış gelemiyorlar neyse dedim bende ama bi yandan da iyi oldu hiç halim yoktu çok kötüyüm dimi:)
bebişler ve keyifler nasıl herşey yolundadır inşallahh
biraz öncede ablamla konuştuk bebişimize uyku seti almış teyzesi:) oda bimde görmüş
dünde akşam yemeğe gittiğimiz bi arkadaşımda eşofman altı almış yavruma çam sakızı çoban armağanı ama ben hala inatla almayacağım diyorum :)

ayşe-denizy canım eşim getiriyo şimdi uyku tulumunu koyma bir daha sana zahmet olmasın,sağol ince düşünceli arkadaşım

ruzenincim bu zor günlerde geçecek inşşş bu defa kredi olur inşşşş
tarhan canım en güzelini sen düşünüyon herkesin herşeyi heran dört dörtlük oolmuyo allahım yardmcımız olsun
nazcım geçmiş olsun canım dikkat et grip olma amannn
bebeg sende hoşgeldin canım

ruzenincim bu zor günlerde geçecek inşşş bu defa kredi olur inşşşş
tarhan canım en güzelini sen düşünüyon herkesin herşeyi heran dört dörtlük oolmuyo allahım yardmcımız olsun
nazcım geçmiş olsun canım dikkat et grip olma amannn
bebeg sende hoşgeldin canım

daha çok erken yaa allah korusun ne olur ne olmaz belli olmaz ben oğlumda 8,5 aylıkkıen herşeyini almıştım ama eve götürmee sadece hastane çıkışını aldım geri kalan herşey şampuanını bile eve getirmedim liste yaptım mağazada ayırttım ama doğum yaptıktan sonra götürecem dedim anlaşma yaptık yani adamda tamam dedi 2 milyarlık eşya aldık bişey dermi işine gelir tabii neyse doğum yaptım ertesi gün aradık eve getirdiler eşimde evdeydi ödemesini yaptı
şimdide gitsek bizi tanır adam çünkü bize tek yapmıştı öle bişey risk almıştı nede olsa

[ sağol tatlım aslında sadece üşüyorum ve öksürüyorum ama oda yetiyor tabii
ayşe-denizy canım eşim getiriyo şimdi uyku tulumunu koyma bir daha sana zahmet olmasın,sağol ince düşünceli arkadaşım

eşin ne renk almış canım ablam sarılı ve yeşilli aldım dedi ama benim görmem için daha 1 ay geçmesi gerekiyor

ben henüz hiç bir şey almadım 7.ayımda almayı düşünüyom herşeyi liste yapıcam 1 ayda topluca alırım
nazcım öksürük daha kötüüü kendine dikkat ettt

jnaz geçmiş olsun ruzenin inşaallah Allah gönlüne göre verir kredi konusu daha fazla sıkmaz canını iş ve para sorunu hep var bende çalışmayı düşünmüyorum doğumdan sonra ama eşimin işi kötü ne yaparız onuda bilmiyorum herşeyin hayırlısı

hoşbuldum nazcımmm sende hoşgeldin canikommmm
hoşbuldum bitanemm

bende senin gibi düşünüyorum hacercim o yüzden tutuyorum kendimi zaten annemde izin vermiyor getirmeme ama daha ne kadar tutabilirim bilmiyorum :)

hoş geldin cnım geçmiş olsun yatağa düşmeden bişyler yap nene ıhlmur falan
hayırlı cumalar nisan ayının güzel anneleriiiiiiiiiiiiiii

sende hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…