2010 Nisan Anneleri

bitanem inşallah hakkınızda hayırlı olan olur.. dualarım seninle :Saruboceq::Saruboceq:

nazcımm çok geçmiş olsun tatlım inşallah en yakın
zamanda iyileşirsinn.a.s.

benimde annem torununa almış uyku seti ilk eşyası bebişimizin çok sevindim opuyorumnanaktan merakta ediyorum artık akşama görürüm inşallah . benim minikim çok şanslı ailenin ilk torunu :teytey:

sağol ymer cim
rabbim sağlık huzur versin yeterki
benim eşimde büyük ihtimal doğumdan sonra askere gidecek ve biliyorumki çok zor olacak benim içim ama çok şükür ailem var ve onlar kimselere bırakmaz bizi
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun canım
ben henüz hiç bir şey almadım 7.ayımda almayı düşünüyom herşeyi liste yapıcam 1 ayda topluca alırım
nazcım öksürük daha kötüüü kendine dikkat ettt

evet canım hatta eşime diyorum bebiş için bi kumbara mı yapsam hem biriktirmişte olurum
dikkat etmeye çalışıyorum canım ama şifayı kaptım sanırım

canım benim çok saol desteğin için çok haklısın aslında,ama sıkılmadan olmuyor,bu işyerini ben tek başıma açtım ve her sorunuyla birebir ilgileniyorum ,bu halimle sabahtan akşama kadar çalışıyorum ,ama işler okadar sakinki emeğimin karşılığını alamıyorum....birde üstüne üstlük ödemeler ve ekstralar çıkınca iş dahada çıkmaza sürükleniyor,üzmeyeyim kendimi diyorum ama elimden gelen bişi yok....anlamıyorum canım bir nasipsizliktir gidiyor,önceden kredi vermek için peşimde dönen bankalar şimdi red cevabı veriyor.... çevremde nakit bulabileceğim kimsem de yok,birde biliyormusun altı üstü istediğim kredi 8 milyar...vallahi tüm tanıdıkları aradım tek dileğim rabbim çıkış yolu göstersin tüm darda kalanlara inşlh....mafoldumben

oğlumda öle olmuştu bunda da muhtemelen öle olcak örgü işlerini sağ olsunlar teyzeleri yapıyolar badilerini falanda aldılar geri kalan herşeyini ben aldım kaynanam demedi dur şu bi takımıda ben alayım hiç bişey gelmedi valla bi altın taktılar oda nerdeysa yaşına girecekti o zaman olmasa diyecem yok almıyorlar ama var yanii aman hiç bişey beklemiyorum kimseden

canım iş yerin adına mı istiyorsun ? muhasebeci biraz kar gösterseydi keşke evraklarında o zaman verirlerdi.

ruzenin en kısa zamanda istediğin olur canımmmm sen dua et zor bi dönemden geçiyon allah yardımcın olsun ama ümidini yitirme ve bebişide çok üzme annesi içeride çook kasılır şimdiiii

sağol ilkecim inşallahh havalar çok dengesiz burda da sanırım ondan kaynaklanıyor
cidden bebişin çok şanslı tatlım benimde 4 tane kız yiğenim varilk yiğenim 12 yaşına geldi ama hepsinden çok farklı bi yeri var
bakalım bizimki 5. torun olacak ama en küçük kuzeniyle 6 yaş var arasında ve ilk erkek torun uzun süredir ailede bebek olmadığı için merakla bekleniyor
eşim tarafında da 2. torun olacak ama nedense onlar sevinmediler bu duruma
hoş geldin cnım geçmiş olsun yatağa düşmeden bişyler yap nene ıhlmur falan

sende hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar
hoşbuldum hacercim bol bol ıhlamur içiyorum başkada ne yapabilirim bilmiyorum az önce balkona çıktım üzerimde kalın hırka vardı benim evim m.y.okulunun hemen yanında kızları gördüm askılılarla kendime çok güldüm ama herşey sağlık için:)
sen nasılsın canım

canım iş yerin adına mı istiyorsun ? muhasebeci biraz kar gösterseydi keşke evraklarında o zaman verirlerdi.

en son verdiğim evrakta kar olarak göstermiştik canım iki basamaktan onay aldım üçüncüde dükkan açılışımın bir yılı doldurmadığı ve mali verilerimin düşün olduğu gerekçesi ile ret cevabı aldım....

ruzenin en kısa zamanda istediğin olur canımmmm sen dua et zor bi dönemden geçiyon allah yardımcın olsun ama ümidini yitirme ve bebişide çok üzme annesi içeride çook kasılır şimdiiii

canım Allah razı olsun,biliyorum ben gerilince oda aynı seyleri hissediyo,ama ne yapayım beynime hükmedemiyorum aklımdan çıkaramıyorum şimdi olmazsa araya iki gün daha girecek ve uzayacak valla canım inşlh bebişimin şansına olur bu sefer....

benim bebeklerim iki tarafında ilk torunları olucakkk o yüzden her iki tarafta da heyecen var çok şanslı olcaklar ilk göz ağrısı olayı varya

benim bebeklerim iki tarafında ilk torunları olucakkk o yüzden her iki tarafta da heyecen var çok şanslı olcaklar ilk göz ağrısı olayı varya

canımm eee seninkininde bir farkı varr oğluş olacak :teytey: benim eşimin tarafını hiç sorma 11 . torun malesef kafamçokkarıştı 6 kardeşler en sonuncuda benim eşim . ama kız olursa farklı olur herhalde 10 torunda erkek :icecream: eltimde 6 aylık hamile onunkide erkek. bakalım benimki ne olacak gamyoncuiremsu

valla tatlım çok şükür kendi ailelerimiz var
bende eşimin ailesinden hiç bişey beklemiyorum kayınvaldem ve kayınpederim yurtdışında ve 2 haftaya kadar geliyorlarmış açıkçası inşallah hiçbişey almamışlardır diyorum
5. ayıma gireceğim bi kere bile kayınvaldem hayırlı olsun demedi hiç lafını bile açmadı kayınpederimde tutturmuş erkek olursa adını ben koyacağım diye görümcemler bile yapmadıklarını bırakmadılar
bazen o kadar pişman oluyorumki böyle bir aileye gelin geldiğime ama kısmet işte sevince gözü kapalı oluyor insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…