kızmıyorum canımm yaa... burda kimse beni görmeyince gezmeye gittim sadece... :umursamaz:
kızlar acayip stresliyim bugün,hiç bir neden olmamasına karşın iki bankadanda kredi isteğim onaylanmamış,valla bu iş beni erken doğurtacak,nefret geldi valla herseyden......sizlerden bi isteğim olacak bugün mübarek cuma günü ve hamilelerin duası kabul olurmuş,hem birde müminin mümine yaptığı dua arşı alada en çabuk kabul gören duaymış,ne olursunuz benim için dua edin son bir bankaya daha başvurdum ve ondan haber bekliyorum olumlu sonuçlansın bende burda dua ediyorum elden gelen bişi yok.....şimdiden hepiniz saolun....mafoldumben
ayşe-denizy canım eşim getiriyo şimdi uyku tulumunu koyma bir daha sana zahmet olmasın,sağol ince düşünceli arkadaşım
Haklısın vallahi.Çoğu zaman bana da böyle oluyor ve sessizce çıkıyorum.Nasılsın?
sağol ymer cimjnaz geçmiş olsun ruzenin inşaallah Allah gönlüne göre verir kredi konusu daha fazla sıkmaz canını iş ve para sorunu hep var bende çalışmayı düşünmüyorum doğumdan sonra ama eşimin işi kötü ne yaparız onuda bilmiyorum herşeyin hayırlısı
ben henüz hiç bir şey almadım 7.ayımda almayı düşünüyom herşeyi liste yapıcam 1 ayda topluca alırım
nazcım öksürük daha kötüüü kendine dikkat ettt
tatlım seni çok iyi anlıyorum. benim de benzer sorunlarım var. eşim 9 aydır işsiz hala iş bulamadık. ben doğum için işi bıraktığımda ne yapacaz bilmiyoruz. üstüne birde bebek-doğum masrafları bir kaç aydır çok stresliyiz. ama ben bir de baktım ki bu stres ve korkular yüzünden hamileliğimi bebeğimi çok gergin bekliyorum. ne yaptıysak eşime bir iş bulamadık herkese haber verdik kimleri aralara soktuk iş yok. üstüne bir de başkalarının iş bulduğu haberlerini alınca dedim artık yeter. demek ki bizim şansımız kısmetimiz yok. yapacak bir şey de yok bu stres bebeği daha çok etkiliyor. aç kalacak değiliz ya en kötü ihtimal biraz borç biraz kredi ilerde açığı kapatırız diyorum artık. eskisi kadar kafama takmıyorum. kısacası sen de boşver para-iş için canını sıkma bebişini üzme. olduğu yere kadar. burası türkiye bir gün aç bir gün tok, bir yıl paralı bir yıl parasız yaşayıp gidecez işte. hiçbirşeyin garantisi yok. hamileliğinin tadını çıkar derim ben. ben öyle yapmaya çalışıyorum:lepipuyorumnanaktan
canım benim çok saol desteğin için çok haklısın aslında,ama sıkılmadan olmuyor,bu işyerini ben tek başıma açtım ve her sorunuyla birebir ilgileniyorum ,bu halimle sabahtan akşama kadar çalışıyorum ,ama işler okadar sakinki emeğimin karşılığını alamıyorum....birde üstüne üstlük ödemeler ve ekstralar çıkınca iş dahada çıkmaza sürükleniyor,üzmeyeyim kendimi diyorum ama elimden gelen bişi yok....anlamıyorum canım bir nasipsizliktir gidiyor,önceden kredi vermek için peşimde dönen bankalar şimdi red cevabı veriyor.... çevremde nakit bulabileceğim kimsem de yok,birde biliyormusun altı üstü istediğim kredi 8 milyar...vallahi tüm tanıdıkları aradım tek dileğim rabbim çıkış yolu göstersin tüm darda kalanlara inşlh....mafoldumben
inanınki bende öle oluyorum ne yapalım artık idare edecez
sağol ilkecim inşallahh havalar çok dengesiz burda da sanırım ondan kaynaklanıyorbitanem inşallah hakkınızda hayırlı olan olur.. dualarım seninle :Saruboceq::Saruboceq:
nazcımm çok geçmiş olsun tatlım inşallah en yakın
zamanda iyileşirsinn.a.s.
benimde annem torununa almış uyku seti ilk eşyası bebişimizin çok sevindim opuyorumnanaktan merakta ediyorum artık akşama görürüm inşallah . benim minikim çok şanslı ailenin ilk torunu :teytey:
hoşbuldum hacercim bol bol ıhlamur içiyorum başkada ne yapabilirim bilmiyorum az önce balkona çıktım üzerimde kalın hırka vardı benim evim m.y.okulunun hemen yanında kızları gördüm askılılarla kendime çok güldüm ama herşey sağlık için:)hoş geldin cnım geçmiş olsun yatağa düşmeden bişyler yap nene ıhlmur falan
sende hoşgeldin canım sanada hayırlı cumalar
canım iş yerin adına mı istiyorsun ? muhasebeci biraz kar gösterseydi keşke evraklarında o zaman verirlerdi.
ruzenin en kısa zamanda istediğin olur canımmmm sen dua et zor bi dönemden geçiyon allah yardımcın olsun ama ümidini yitirme ve bebişide çok üzme annesi içeride çook kasılır şimdiiii
sağol ilkecim inşallahh havalar çok dengesiz burda da sanırım ondan kaynaklanıyor
cidden bebişin çok şanslı tatlım benimde 4 tane kız yiğenim varilk yiğenim 12 yaşına geldi ama hepsinden çok farklı bi yeri var
bakalım bizimki 5. torun olacak ama en küçük kuzeniyle 6 yaş var arasında ve ilk erkek torun uzun süredir ailede bebek olmadığı için merakla bekleniyor
eşim tarafında da 2. torun olacak ama nedense onlar sevinmediler bu duruma
hoşbuldum hacercim bol bol ıhlamur içiyorum başkada ne yapabilirim bilmiyorum az önce balkona çıktım üzerimde kalın hırka vardı benim evim m.y.okulunun hemen yanında kızları gördüm askılılarla kendime çok güldüm ama herşey sağlık için:)
sen nasılsın canım
oğlumda öle olmuştu bunda da muhtemelen öle olcak örgü işlerini sağ olsunlar teyzeleri yapıyolar badilerini falanda aldılar geri kalan herşeyini ben aldım kaynanam demedi dur şu bi takımıda ben alayım hiç bişey gelmedi valla bi altın taktılar oda nerdeysa yaşına girecekti o zaman olmasa diyecem yok almıyorlar ama var yanii aman hiç bişey beklemiyorum kimseden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?