evet tatlımm babam hayaller kurmaya başlamış bile bebişim için hoş kız olsada farketmezdi bizim ailede bebekler öyle kıymetlikicanımm eee seninkininde bir farkı varr oğluş olacak :teytey: benim eşimin tarafını hiç sorma 11 . torun malesef kafamçokkarıştı 6 kardeşler en sonuncuda benim eşim . ama kız olursa farklı olur herhalde 10 torunda erkek :icecream: eltimde 6 aylık hamile onunkide erkek. bakalım benimki ne olacak gamyoncuiremsu
oh ne güzel semacım cidden ilk bebekler daha şanslıbenim bebeklerim iki tarafında ilk torunları olucakkk o yüzden her iki tarafta da heyecen var çok şanslı olcaklar ilk göz ağrısı olayı varya
en son verdiğim evrakta kar olarak göstermiştik canım iki basamaktan onay aldım üçüncüde dükkan açılışımın bir yılı doldurmadığı ve mali verilerimin düşün olduğu gerekçesi ile ret cevabı aldım....
[
sağol tatlım aslında sadece üşüyorum ve öksürüyorum ama oda yetiyor tabii
eşin ne renk almış canım ablam sarılı ve yeşilli aldım dedi ama benim görmem için daha 1 ay geçmesi gerekiyor
sağol bebegcim öksürük başladı bende dekızlarr ben çıkıyorum artıkk.. okul dönüşü girebiirsem görüşürüz...
jnaz... geçmiş olsun cnm.. geçmişe bakamadım ama rahatsızsın sanırım... a.s.
jnazcım ii çok şükür vall nasıl olayım sancım çok oluyor hiç yürüyüş falanda yapamıyorum mide bulantılarıda çok fazla bebeğim için katlanıyorum mide bulantısı hapım varda dr tavsiye etmedi fazl kötülenmesen içme dedi bede tutuyorum kendimi
ayşe_denizy uyku tulumuna ihtiyaç olurmu yaa zaten doğum nisanda seneye giyinir desem o zamanda küçülmezmi şehirden şehire fark var ama ben oğluma almamıştım bunada almam zaten çok soğuk olmuyor buralar bi klima yetiyor yada ufo ama battaniyeleri çok hoşuma gitti belli olmuş olsaydı alırdım bende ama kararlıyım belli olmadan almayacm
evet tatlımm babam hayaller kurmaya başlamış bile bebişim için hoş kız olsada farketmezdi bizim ailede bebekler öyle kıymetliki
maşallah eşinin tarafına da canım ama kız olursa da düşünemiyorum 10 erkeğin içinde :bbo:
inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olur :Saruboceq:
oh ne güzel semacım cidden ilk bebekler daha şanslı
günaydın güzel anneler..
ilke_nur canım arkadaşında dediği gibi ilk göz ağrısı farklı bir durum ben bizim ailenin 3. torunuyum ama ilk torunu gibi sevmezler bizi.. umarım sizde durum değişir ne diyelim ha bu arada ben ilk kız torundum..
valla tatlım çok şükür kendi ailelerimiz var
bende eşimin ailesinden hiç bişey beklemiyorum kayınvaldem ve kayınpederim yurtdışında ve 2 haftaya kadar geliyorlarmış açıkçası inşallah hiçbişey almamışlardır diyorum
5. ayıma gireceğim bi kere bile kayınvaldem hayırlı olsun demedi hiç lafını bile açmadı kayınpederimde tutturmuş erkek olursa adını ben koyacağım diye görümcemler bile yapmadıklarını bırakmadılar
bazen o kadar pişman oluyorumki böyle bir aileye gelin geldiğime ama kısmet işte sevince gözü kapalı oluyor insanın
estağfirullah tatlımmerhaba jnazcım telefon geldi geç cevap yazdım kusura bakma.eşim gelmedi daha ama mavili almış heralde
hoşgeldin ummuhancım nasılsın canımgünaydın güzel anneler..
ilke_nur canım arkadaşında dediği gibi ilk göz ağrısı farklı bir durum ben bizim ailenin 3. torunuyum ama ilk torunu gibi sevmezler bizi.. umarım sizde durum değişir ne diyelim ha bu arada ben ilk kız torundum..
güle güle semacım iyi bak kendinekızlar ben çıkıyom hepinize mutlu günler diliyorum
ruzeincim en kısa zamanda sıkın tıların biter inşş
benim bu bebişim eşimin tarafında 8. benim tarafımda da 2.torun olucak... ben annemin ve babamın tarafında ilk torun olduğum için zafer benimm :))) ama eşim son çocuk :))
bizim ailede ilk torun da bana ait zaten :teytey: kardeşim evlenip çocuk yapana kadar hakimiyet bende :)))
kızım da eşimin tarafında 5.torundu :))
ama allahıma bin şükür kii ... benim ailemde zaten ilk torun gözbebeği ve bu meleğiminde farkı olacağını sanmıyorumm.. ama eşimin ailesindede kızımın yeri ayrıdırr... neden mi? büyük eltimin kızı ve oğlu büyük evli zatenn.. diğerleri de aile terbiyesini nasıl veriyolarsa.. arsız,terbiyeden yoksun,acayip şımarıkkbenim kızımda çene çoktur hiç susmaz ama nerde nasıl hareet edeceğini bilir7 yaşında yavrum :dance:
canım ben yeni geldim hastam vardı yine.ben 13. haftanın içindeyim.doktor progesteronu 6. haftada vermişti o zaman kanamam olmuştu (eşimle biz yaramazlık yaptık ondan oldu.) bir kutu bitirdim.şimdi tekrar gitmedim işte birazdan hemen arıcam.bu arada tatlım cevap veren olmadı diye alınma.bugün topiğimizde bir cuma bereketi var valla.maşallah bide battaniye uyku seti muhabbeti.bende eşimi aradım ama sadece battaniye kalmış.almış bitane saolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?