2010 Nisan Anneleri

kızlarr ben çıkıyorum artıkk.. okul dönüşü girebiirsem görüşürüz...

jnaz... geçmiş olsun cnm.. geçmişe bakamadım ama rahatsızsın sanırım... a.s.

jnazcım ii çok şükür vall nasıl olayım sancım çok oluyor hiç yürüyüş falanda yapamıyorum mide bulantılarıda çok fazla bebeğim için katlanıyorum mide bulantısı hapım varda dr tavsiye etmedi fazl kötülenmesen içme dedi bede tutuyorum kendimi
ayşe_denizy uyku tulumuna ihtiyaç olurmu yaa zaten doğum nisanda seneye giyinir desem o zamanda küçülmezmi şehirden şehire fark var ama ben oğluma almamıştım bunada almam zaten çok soğuk olmuyor buralar bi klima yetiyor yada ufo ama battaniyeleri çok hoşuma gitti belli olmuş olsaydı alırdım bende ama kararlıyım belli olmadan almayacm

allahım bu cuma gününün yüzü ve suyu hürmetine herkesin gönlünde ki muradını versin en kısa zaman da ruzenincim dertlerin biter inşşşşşşşş

evet tatlımm babam hayaller kurmaya başlamış bile bebişim için hoş kız olsada farketmezdi bizim ailede bebekler öyle kıymetliki
maşallah eşinin tarafına da canım ama kız olursa da düşünemiyorum 10 erkeğin içinde :bbo:
inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlarımız olur :Saruboceq:

benim bebeklerim iki tarafında ilk torunları olucakkk o yüzden her iki tarafta da heyecen var çok şanslı olcaklar ilk göz ağrısı olayı varya
oh ne güzel semacım cidden ilk bebekler daha şanslı

hımmm. evet bir yılı doldurmamasıda aslında bankaların bahenesi. daha beş ay önce herkese veriyorlardı . ben kendi adıma konut kredisi çektım 43,000,00 düşün. ee tabi faizler yüksekti herkese veriyorlardı. şimdi düşünce müşterı sıkıntılarıda kalmadı.
sıkma tatlım sen yınede canını hersey olacagına varırrr. Allah c.c bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar. görürsün kuzey semihiniz bereketli gelecek annesi gamyoncuiremsu

merhaba jnazcım telefon geldi geç cevap yazdım kusura bakma.eşim gelmedi daha ama mavili almış heralde

günaydın güzel anneler..
ilke_nur canım arkadaşında dediği gibi ilk göz ağrısı farklı bir durum ben bizim ailenin 3. torunuyum ama ilk torunu gibi sevmezler bizi.. umarım sizde durum değişir ne diyelim ha bu arada ben ilk kız torundum..

kızlar ben çıkıyom hepinize mutlu günler diliyorum
ruzeincim en kısa zamanda sıkın tıların biter inşş

benim bu bebişim eşimin tarafında 8. benim tarafımda da 2.torun olucak... ben annemin ve babamın tarafında ilk torun olduğum için zafer benimm :))) ama eşim son çocuk :))

bizim ailede ilk torun da bana ait zaten :teytey: kardeşim evlenip çocuk yapana kadar hakimiyet bende :)))
kızım da eşimin tarafında 5.torundu :))

ama allahıma bin şükür kii ... benim ailemde zaten ilk torun gözbebeği ve bu meleğiminde farkı olacağını sanmıyorumm.. ama eşimin ailesindede kızımın yeri ayrıdırr... neden mi? büyük eltimin kızı ve oğlu büyük evli zatenn.. diğerleri de aile terbiyesini nasıl veriyolarsa.. arsız,terbiyeden yoksun,acayip şımarıkk benim kızımda çene çoktur hiç susmaz ama nerde nasıl hareet edeceğini bilir7 yaşında yavrum :dance:

Son düzenleme:
kızlarr ben çıkıyorum artıkk.. okul dönüşü girebiirsem görüşürüz...

jnaz... geçmiş olsun cnm.. geçmişe bakamadım ama rahatsızsın sanırım... a.s.
sağol bebegcim öksürük başladı bende de
gelince görüşürüz inşallah canım zor senin içinde bide yeni başladı galiba kızın okula Allah kolaylık versin

canım benimyaa geçmedimi hala bulantıların rabbim yardımcın olsun ne yapalım herşey bebişlerimiz için
ayşe_denizy aldıkların hayırlı olsun çok güzeller cidden iyi günlerde giysinde kirletsin bebişin

aynen bende düşünemiyorum on erkeğin içinde bir kız kaydirigubbakcemile3 eltilerim meraklı benımde baya muayene gunumun ayın 27 si oldugunu söyledıgım halde herhafta biri arıyor cinsiyetı belli oldu mu diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hırs mı yaptılar ne. ben evlenmeden önce bile hep bır kızım olsun isterdım kız çocukları anneye babaya daha düşkün oluyor . şimdide gönlümden geçen o ama oğluşum olursada hiiiç farketmez sağlıklı olsunda yavrummm opuyorumnanaktan

hoşgeldin canım bende babam tarafında ilk torunummm bunu lüksü baayaa fazla babaannem beni çook severr opuyorumnanaktan

canım dün eltime gitmiştim eşim geldi götürdü yakın fakat yürüyemiyorum diye dün diyoki sana yürümek iidir yürü anne dedim hiç sormuyon 3 ayım bitti çocuk şağı inmiş (kendimi çok yordum misafirim vardı ) yürüyemiyorum 1 hafta dinlenmem lazım hiç geçmiş olsun bile demedi bırak hayırlı olsun demeyi
görümcemin tansiyonu düştü ayy kızım ne oldu sana işte limon getir şekerli su yap falan diyor ahhh ahhh dedim ben 3 ya hmilelikten önce 3 ayda hamilelik 6 aydır tansiyonum düşüyor hiç bi kere bile sormadı valla aman boş versene onlardan gelecek hayır allahtan gelsin hımmm bide görümcem bana karıştı sen kendini çok bırakıyorsun çinsanın bi tansiyonu düşer diye ytaklara atmaz kendini dedim abla çok zor allah kimsenin başına vermesin gelmiş ogün diyoki canım ben sana söledim valla insan çok kötü olyormuş allah yardımcın olsun yemek lerimi bile o yaptı valla allaha havale ettim oda ona gösterdi

neyse güzeller.. biz kaçtıkk.. size hayırlı cumalarr ve iyi muhabbetlerr...

merhaba kızlar herkes iyidir inşallah uzun zamandır bakamıyordum baya bir ilerleme olmuş sayfalarda okuyamadım ama inşallah herşey yolundadır............bebeklerinizin kaçıncı torun olacağını yazmışsınız benimki annemlerin ilk torunu bir yerim sızlamasın babam hemen arabayı getirip hadi doktora gidiyoruz diyor kayınpederlerimin ise 9.torunu onlarda çok mutlu bunu biliyorum çünkü bebeğime ne kadar zor kavuştuğumu biliyorlar onlar en az benim kadar heyecanlı hele görümcelerim eltim anlayacağınız bebeğim şu anda evimizin gözdesi

sen şanslıymışsın ilke nur işallah bebeqinde şanslı olur :))
ruzenşn canım sıkma canını allah mutlaka bir kapı açacaktır. kul sıkışmayınca hızır yetişmez allah yardımcın olsun canım..
jnaz canım sanada çok geçmiş olsun..

merhaba jnazcım telefon geldi geç cevap yazdım kusura bakma.eşim gelmedi daha ama mavili almış heralde
estağfirullah tatlım
ablamda mavili bakmış ama kalmamış o yüzden sarılı yeşilli aldım dedi
hoşgeldin ummuhancım nasılsın canım
tabiki ilk torunun yeri ayrı ama neden ayrımcılık yapılır bilmem hayatım
benimde 4 tane yiğenim var annemle babama sorsan hiçbirini ayırmazlar hatta en küçüğüne babam biraz toleranslı davranıyor diye onu kıskanıyor cimcimeler
kızlar ben çıkıyom hepinize mutlu günler diliyorum
ruzeincim en kısa zamanda sıkın tıların biter inşş
güle güle semacım iyi bak kendine

ooo maşallah canım ama bişey söyleyeyimmi kız tarafı sanki daha çok değer veriyor bebeklere yada bana öyle geliyor
kızınada maşallahh tabi bu kesinlikle yetiştirmeden kaynaklanıyor
bende şımarık ve arsız çocuklara sinir olurum canım görümcemin bir oğlu var 6 yaşında ve o kadar felaketki hiç laftan anlamıyor hoş kimsede bişey demiyor
eşim kızdıkça seninkinide göreceğiz diyorlar eşimde sağolsun biz sizin gibi yetiştirmeyeceğimize göre sorun yok diyor

benim bebeğim ailemde ilk torun kardeşimde olmadığı için ilk ve tek şimdilik.. eşimin ailesine göre 2. torun olacak.. hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…