Merhabalar kızlar,
Benden gene kötü haberler var dün akşam eşimin arakadaşı ki (genelde hiç yapmaz) beni korkuttu yani arkamdan sessizce gelerek hav! diye bağırdı... bende bi sıçradım yerimden.
Bundan mı bilmiyorum akşamdan beri gene kanamam başladı işe de gidemedim ...
İlgili iyi bir doktoru olan bana özelden tavsiye etsin lütfen ya bahçelievler-bağcılar civarı... istiyorum ki özel durumlarda arayabileyim bana yardımcı olsun
,Merhabalar kızlar,
Benden gene kötü haberler var dün akşam eşimin arakadaşı ki (genelde hiç yapmaz) beni korkuttu yani arkamdan sessizce gelerek hav! diye bağırdı... bende bi sıçradım yerimden.
İlgili iyi bir doktoru olan bana özelden tavsiye etsin lütfen ya bahçelievler-bağcılar civarı... istiyorum ki özel durumlarda arayabileyim bana yardımcı olsun
Merhabalar kızlar,
ılgili iyi bir doktoru olan bana özelden tavsiye etsin lütfen ya bahçelievler-bağcılar civarı... istiyorum ki özel durumlarda arayabileyim bana yardımcı olsun
ayy canım benimyaa ne garip değilmi kızda olsada erkek te olsa Allahtan ama dediğin gibi sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi boşaynen bende düşünemiyorum on erkeğin içinde bir kız kaydirigubbakcemile3 eltilerim meraklı benımde baya muayene gunumun ayın 27 si oldugunu söyledıgım halde herhafta biri arıyor cinsiyetı belli oldu mu diye kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hırs mı yaptılar ne. ben evlenmeden önce bile hep bır kızım olsun isterdım kız çocukları anneye babaya daha düşkün oluyor . şimdide gönlümden geçen o ama oğluşum olursada hiiiç farketmez sağlıklı olsunda yavrummm opuyorumnanaktan
canım benimyaa Allah kolaylık versin sanada anlayışsız insanlarla uğraşmak zorcanım dün eltime gitmiştim eşim geldi götürdü yakın fakat yürüyemiyorum diye dün diyoki sana yürümek iidir yürü anne dedim hiç sormuyon 3 ayım bitti çocuk şağı inmiş (kendimi çok yordum misafirim vardı ) yürüyemiyorum 1 hafta dinlenmem lazım hiç geçmiş olsun bile demedi bırak hayırlı olsun demeyi
görümcemin tansiyonu düştü ayy kızım ne oldu sana işte limon getir şekerli su yap falan diyor ahhh ahhh dedim ben 3 ya hmilelikten önce 3 ayda hamilelik 6 aydır tansiyonum düşüyor hiç bi kere bile sormadı valla aman boş versene onlardan gelecek hayır allahtan gelsin hımmm bide görümcem bana karıştı sen kendini çok bırakıyorsun çinsanın bi tansiyonu düşer diye ytaklara atmaz kendini dedim abla çok zor allah kimsenin başına vermesin gelmiş ogün diyoki canım ben sana söledim valla insan çok kötü olyormuş allah yardımcın olsun yemek lerimi bile o yaptı valla allaha havale ettim oda ona gösterdi
güle güle canımmneyse güzeller.. biz kaçtıkk.. size hayırlı cumalarr ve iyi muhabbetlerr...
merhaba canım hoşgeldinnmerhaba kızlar herkes iyidir inşallah uzun zamandır bakamıyordum baya bir ilerleme olmuş sayfalarda okuyamadım ama inşallah herşey yolundadır............bebeklerinizin kaçıncı torun olacağını yazmışsınız benimki annemlerin ilk torunu bir yerim sızlamasın babam hemen arabayı getirip hadi doktora gidiyoruz diyor kayınpederlerimin ise 9.torunu onlarda çok mutlu bunu biliyorum çünkü bebeğime ne kadar zor kavuştuğumu biliyorlar onlar en az benim kadar heyecanlı hele görümcelerim eltim anlayacağınız bebeğim şu anda evimizin gözdesi
sen şanslıymışsın ilke nur işallah bebeqinde şanslı olur :))
ruzenşn canım sıkma canını allah mutlaka bir kapı açacaktır. kul sıkışmayınca hızır yetişmez allah yardımcın olsun canım..
jnaz canım sanada çok geçmiş olsun..
çok zor elde ettik bebeqimizi kuzum inanamadı daha hamiş olduğuma :))
Merhabalar kızlar,
yaa kızlar bişey soracam ben abartana kadar zeytin yiyorum hele yeşil zeytin allahım 1 tabak limonluyorum oturup yiyorum çerez gibi zararlı değildir demi
yaa kızlar bişey soracam ben abartana kadar zeytin yiyorum hele yeşil zeytin allahım 1 tabak limonluyorum oturup yiyorum çerez gibi zararlı değildir demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?