2010 Nisan Anneleri

benim bebeğim ailemde ilk torun kardeşimde olmadığı için ilk ve tek şimdilik.. eşimin ailesine göre 2. torun olacak.. hayırlısı.. opuyorumnanaktan

erkek tarafından 10. torun olcak bnim tarafımdan da 15.torun olcak bende abi abla çok hepside evli kiminin 2 kiminni 3 tane var iki taraftada erkek çok kız çok az hele bizim tarafta 3 tane var benim olursa çok sevinecekler de allah herşeyin hayırlısını versin
bide bizde tek cinsiyet oluyo inşallah ben bozarı bu kanunu ablalarımın bitanesini hepp kız bitanesinin hep erkek abileriminde hep erkek eşimin aileside öle ya kız yada erkek aba inşallah ikisinide tadını alırım
allah herkesin gönlünden geçeni versin

Merhabalar kızlar,

Benden gene kötü haberler var dün akşam eşimin arakadaşı ki (genelde hiç yapmaz) beni korkuttu yani arkamdan sessizce gelerek hav! diye bağırdı... bende bi sıçradım yerimden.

Bundan mı bilmiyorum akşamdan beri gene kanamam başladı işe de gidemedim ...

ılgili iyi bir doktoru olan bana özelden tavsiye etsin lütfen ya bahçelievler-bağcılar civarı... istiyorum ki özel durumlarda arayabileyim bana yardımcı olsun

şu korkutma işinden ne kadar sinir oluyorum yaa bizde de var gençlerimiz korkutuyor sana yaptıkları gibi işte bazen boşluk oldumu öle oluyo insan korkuyor geçmiş olsun canım yaa

,

çok çok geçmiş olsun canımmm. bencede hemen bir doktora görün lütfen. arkadaşında suçu yok belki ama hamileler korkutulmaz , heycanlandırılmazki ya.

çok geçmiş olsun canım. bazen iyilikten maraz doğuyor keşke başka şekilde eğlenseydi arkadaşınızopuyorumnanaktan umarım sıkıntın kanaman çabuk geçeropuyorumnanaktan

kızlarrrr bizim bebiş iki tarafında ilk torunu annem battaniye ve fenerbahçeli alt üst takım ördü bilekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
yaa kızlar bişey soracam ben abartana kadar zeytin yiyorum hele yeşil zeytin allahım 1 tabak limonluyorum oturup yiyorum çerez gibi zararlı değildir demi

ayy canım benimyaa ne garip değilmi kızda olsada erkek te olsa Allahtan ama dediğin gibi sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi boş
canım benimyaa Allah kolaylık versin sanada anlayışsız insanlarla uğraşmak zor
benim görümcemede 9 ay boyunca ablası gidip bakmış başka bi şehirdeydi ama şimdi benim herşeyime laf ediyor düşün 3 gün boyunca sancı çektim acillik oldum bide kalkmış eşime senin karında çok hassas diyor oğlu yer silerken sırtıma zıplıyor her fırsatta gelip karnıma çarpıyor ama bi kere bile ne yapıyorsun dediğini duymadım
ama rabbim büyük diyorum bende fazlasını istemiyorum bana ne yaşattılarsa rabbim aynısını göstersin onlara
bak en azından seninki ne çektiğini anlamış bizimkiler inadına yapıyorlar
neyse güzeller.. biz kaçtıkk.. size hayırlı cumalarr ve iyi muhabbetlerr...
güle güle canımm
merhaba canım hoşgeldinn
ne güzel canımyaa rabbim bozmasın mutluluğunuzu

sağol ümmuhancım

çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin,umarım önemli bişi yoktur,ben sana doktor tavsiye ettim canım ben çok memnunum bahçelievlrde,inşlh yardımcı olabilmişimdir...

yaa kızlar bişey soracam ben abartana kadar zeytin yiyorum hele yeşil zeytin allahım 1 tabak limonluyorum oturup yiyorum çerez gibi zararlı değildir demi

ben deli gibi limon yiorum canım artık midem ekşiyor ....ama canım çekiyor işte genede ne olursa olsun herseyin fazlası zarardır....yedim ekşiyi sonunda buldum oğluşumu....

ilke_nur aynen canım ya ben kilo aldımmı bilmiyorum ama yüzüm falan zayıfladı eşim bakıyor göbekte yok inanamıyor açıkcası bir bulantılar oldumu diyor haa varmış ama genelde gözü göbişimde oda büyümüyor ben napim yaa:S

tatlım benim eşim silifkeli görücemde adanada oturuyor.. sürekli bize yeşil zeytin geliyor doğal olarak a.s bende her sabah bir kase yiyorum nerdeyse görümcem bana geldiğinde öğretti içine zeytinyağı , limon , sarımsak koyuyorum süper oluyorr cokacimcoook iş yerımde sarımsak pek hoş olmuyor ama napım aşeriyorum . tabı sonra ağız kokusu gidericilerle dolaşıyorum :icecream: zararlı değil çok çok yararlı oldugunu duydum zeytın ve zeytınyağının zeka gelişimi için. bol bol yıyebılırsın yanı .

Bende işte bu yuzden başka doktor sordum devamlı gittiğim hastanede istirahat ve progestan veriyorlar kanamanın nedenini bile ultrasınla bakıp tehlikeli olup olmadığını söylemiyorlar evde yatmaktan başka çare kalmıyor

yaa siyah zeytin için diyolar yaa çok yersen bebeğin bi taraflarında bişey çıkar diye
aslındaianamam böle şeylerede işte evham
oğlumda siyah zeytin çok yemiştim bi gözleri var zeytin gibi bda yeşil olmasın sakın
allahım inşallah annemin gözlerine benzer yem yeşildi hiç bi çocuğunun gözleri ona çekmemiş ya tarunununki çeker inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…