2010 Nisan Anneleri

yaa kızlar bişey soracam ben abartana kadar zeytin yiyorum hele yeşil zeytin allahım 1 tabak limonluyorum oturup yiyorum çerez gibi zararlı değildir demi
aman canım abartma sakın korkutmak istemem ama benim yengemde çok yiyordu hatta bi keresinde abartmıştı büyük bir kase siyah zeytin yedi tansiyonu fırladı hemen hastaneye götürdük 3-4 gün kaldı hastanede ve daha 3-4 aylıktı yiğenim hemen alacağız bebeği demişlerdi ve yengem karşı çıkmıştı zor düşürdüler tansiyonu
ohh ohhh ne güzel hayatımm
benim bebeğim ailemde ilk torun kardeşimde olmadığı için ilk ve tek şimdilik.. eşimin ailesine göre 2. torun olacak.. hayırlısı..
hayırlısı olsun ummuhancım ailede bebek olması bambaşka bişey
ay kızlar benim kociş bişi aldırtmıyor ya erken diye tutturdu..
oda kendine göre haklı güzelim benim eşime kalsa alacak ama ben engelliyorum
en büyük maşallah da size tatlım :)
bizimde ablam ve abimlerin kızları var erkek hiç yok bakalım ben bozacağım galiba:)
ama dediğin gibi hem kızım hem oğlum olsun istiyorum mümkünsede 2 kızım:)
merhaba canım çok üzüldümyaa tamam kötü niyet değil ama o kadar tehlikeli
Allah korusun beyin bile bir anda kilitlenebiliyormuş

tatlım kaç haftalık senınkı. bende buyumuyor dıye şikayet ediyordum ama iki gundur buyudu sankı ya eşim farkettı dun akşam nasıl şişmiş göbek dedi. çook mutlu oldum. tabı suan hala hamıle oldugum anlaşılmıyor. ama dar gıyınınce belli :teytey: bıde ben öncedende çok zayıftım hiç göbeğim yoktu anca bu kadar cıktı

11 haftalık ilke_nur cum.. işallah benimkid eçıkmaya başlar artık ben zayıfladığımı farkettim bırak göbişi.. giydiğim etekler bol gelir oldu :S aynen bişi anlaşılmıyor bulantılar olmasa birde ultrasonda görmüş olmasam inanmam hamişliğime..

çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin,umarım önemli bişi yoktur,ben sana doktor tavsiye ettim canım ben çok memnunum bahçelievlrde,inşlh yardımcı olabilmişimdir...

ruzenincim Allah (c.c.) yardımcın olsun tatlım.unutmaki her işte bir hayır vardır.tevekkül etmek kendimizi iyi hissetmemize neden olur emin olki.biraz geçmişe baktım.sorunun ne olduğuda önemli değil.canını sıkma tatlım.
bir arkadaşta eşinin işsiz olduğunu yazmış galiba tarhandı.benim eşimde henüz başlayamadı işe.şükürki ben çalışıyorum devlet memuruyum.Rabbim (c.c.) rızıklarımızı ayırmış.ne bir lokma eksik,nede bir lokma fazla.düşündükçe üzülüyoruz.ama taktir edilenden başkası zaten olmayacak.gerçekten tevekkül dünyanın en güzel duygusu,şükürde ve en önemliside Allah (c.c.) bizimle olduğunu bilmek ona dua etmek.
şimdi kalkıyorum ben cuma vakti abdets alayımda.dua edicem.herkez için işallah.herkez gönlünden geçen bütün hayırlı ve güzel şeylere sahip olsun diye.

tatlım benımkı 14 haftadan sonra anca çıkmaya başladı. senınkıde öyle olur stres yapma. inşallah mıde bulantılarında gecer biran önce :Saruboceq::Saruboceq: insan çok istiyor değil mi göbişinin çıkmasını , bebeğini hissetmeyı. az kaldı ama dayanalım bir ay sonra hissedebiliriz bakarsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

allah yardımcınız olsun kızlar eşlerinizede hayırlı işler nasip etsin işsizlik çok zor yaa hele çocuk olumuydu daha zor

işallah canım işallah ilke_nur.. evet bir an önce göbiş çıksa bebiş büyüse hissetsek tekmelerini hareketlerini :)) sonrada bir avazda doğum yapsak çabucak geçse şu zaman :))

yaa kızlar bişey soracam ben abartana kadar zeytin yiyorum hele yeşil zeytin allahım 1 tabak limonluyorum oturup yiyorum çerez gibi zararlı değildir demi

2-3 HAFTA ÖNCESıNE KADAR BEN DE ÇOK SıYAH ZEYTıN YıYODUM ÇOK CANIM ıSTıYODU. BAK SEN SÖYLEYıNCE YıNE ıSTEDı CANIM BEN GıDıP ZEYTıN ALAYIM. BU ZEYTıNDE NE VAR BıLMıYORUM AMA BENDE BUZDOLABINI AÇINCA ZEYTıNLER PARIL PARIL PARLIYODU GÖZÜME kaydirigubbakcemile3

allah yardımcınız olsun kızlar bebişleriniz şans getirecek işallah takmayın kafanıza..

benim zaten göbişim vardı hamilelikten önce hala aynı hiç çıkmadı yaa yada zayıflamışımyaa göbek gitti bebektir o çıkan göbek

ben eve zeytin almıyorum ne zamandır bir kase var onun tadınıda ben sevmiyorum .. pzarada çıkasım yok öle geçiştiriyoruz olsaydı şöle yeşil yeşilde yeseydik :))

kızlar konuştuğunuz şeye bakın zeytin şimdi ben nerden bulayım yeşil zeytini canımı istettiniz ya :S

valla tatlım bahsettiğim yiğenimin kolunda iz vardı doğuştan gül şeklinde ama ondan mı bilmiyorum :)
inşallah gönlüne göre olur bebişinin gözleri

işallah canım işallah ilke_nur.. evet bir an önce göbiş çıksa bebiş büyüse hissetsek tekmelerini hareketlerini :)) sonrada bir avazda doğum yapsak çabucak geçse şu zaman :))

aminnnnnnnn.. inşallah canımcım..

ben eve zeytin almıyorum ne zamandır bir kase var onun tadınıda ben sevmiyorum .. pzarada çıkasım yok öle geçiştiriyoruz olsaydı şöle yeşil yeşilde yeseydik :))

ay ben sana yollum canım ya bizim zeytin tarlası var bayramda toplamaya gitcem :roflol::roflol:

jnaz canım gül şeklindeyse annesi gül koklamıştır hamişler sakın gül koklamayın canınız gitmesin gülün güzelliğine yoksa bebeğin biyerinde iz çıkarmış böle benimde yiğende var gül izi annesi koklamış hayran kalmış gülün kırmızılığına o an için oda iz var sırtında..gül izi kırmızı ..

oh oh ne güzel ilke_nur cum ama öle yapılmamış istemem beni zahmete sokma :) hazırla yap gönder bi zahmet :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…