- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
aman canım abartma sakın korkutmak istemem ama benim yengemde çok yiyordu hatta bi keresinde abartmıştı büyük bir kase siyah zeytin yedi tansiyonu fırladı hemen hastaneye götürdük 3-4 gün kaldı hastanede ve daha 3-4 aylıktı yiğenim hemen alacağız bebeği demişlerdi ve yengem karşı çıkmıştı zor düşürdüler tansiyonuyaa kızlar bişey soracam ben abartana kadar zeytin yiyorum hele yeşil zeytin allahım 1 tabak limonluyorum oturup yiyorum çerez gibi zararlı değildir demi
ohh ohhh ne güzel hayatımmçok geçmiş olsun canım. bazen iyilikten maraz doğuyor keşke başka şekilde eğlenseydi arkadaşınızopuyorumnanaktan umarım sıkıntın kanaman çabuk geçeropuyorumnanaktan
kızlarrrr bizim bebiş iki tarafında ilk torunu annem battaniye ve fenerbahçeli alt üst takım ördü bilekaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hayırlısı olsun ummuhancım ailede bebek olması bambaşka bişeybenim bebeğim ailemde ilk torun kardeşimde olmadığı için ilk ve tek şimdilik.. eşimin ailesine göre 2. torun olacak.. hayırlısı..
oda kendine göre haklı güzelim benim eşime kalsa alacak ama ben engelliyorumay kızlar benim kociş bişi aldırtmıyor ya erken diye tutturdu..
en büyük maşallah da size tatlım :)erkek tarafından 10. torun olcak bnim tarafımdan da 15.torun olcak bende abi abla çok hepside evli kiminin 2 kiminni 3 tane var iki taraftada erkek çok kız çok az hele bizim tarafta 3 tane var benim olursa çok sevinecekler de allah herşeyin hayırlısını versin
bide bizde tek cinsiyet oluyo inşallah ben bozarı bu kanunu ablalarımın bitanesini hepp kız bitanesinin hep erkek abileriminde hep erkek eşimin aileside öle ya kız yada erkek aba inşallah ikisinide tadını alırım
allah herkesin gönlünden geçeni versin
merhaba canım çok üzüldümyaa tamam kötü niyet değil ama o kadar tehlikeliMerhabalar kızlar,
Benden gene kötü haberler var dün akşam eşimin arakadaşı ki (genelde hiç yapmaz) beni korkuttu yani arkamdan sessizce gelerek hav! diye bağırdı... bende bi sıçradım yerimden.
Bundan mı bilmiyorum akşamdan beri gene kanamam başladı işe de gidemedim ...
İlgili iyi bir doktoru olan bana özelden tavsiye etsin lütfen ya bahçelievler-bağcılar civarı... istiyorum ki özel durumlarda arayabileyim bana yardımcı olsun
ilke_nur aynen canım ya ben kilo aldımmı bilmiyorum ama yüzüm falan zayıfladı eşim bakıyor göbekte yok inanamıyor açıkcası bir bulantılar oldumu diyor haa varmış ama genelde gözü göbişimde oda büyümüyor ben napim yaa:S
çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin,umarım önemli bişi yoktur,ben sana doktor tavsiye ettim canım ben çok memnunum bahçelievlrde,inşlh yardımcı olabilmişimdir...
11 haftalık ilke_nur cum.. işallah benimkid eçıkmaya başlar artık ben zayıfladığımı farkettim bırak göbişi.. giydiğim etekler bol gelir oldu :S aynen bişi anlaşılmıyor bulantılar olmasa birde ultrasonda görmüş olmasam inanmam hamişliğime..
yaa kızlar bişey soracam ben abartana kadar zeytin yiyorum hele yeşil zeytin allahım 1 tabak limonluyorum oturup yiyorum çerez gibi zararlı değildir demi
valla tatlım bahsettiğim yiğenimin kolunda iz vardı doğuştan gül şeklinde ama ondan mı bilmiyorum :)yaa siyah zeytin için diyolar yaa çok yersen bebeğin bi taraflarında bişey çıkar diye
aslındaianamam böle şeylerede işte evham
oğlumda siyah zeytin çok yemiştim bi gözleri var zeytin gibi bda yeşil olmasın sakın
allahım inşallah annemin gözlerine benzer yem yeşildi hiç bi çocuğunun gözleri ona çekmemiş ya tarunununki çeker inşallah
merabab güzel annişler nasılsınız
işallah canım işallah ilke_nur.. evet bir an önce göbiş çıksa bebiş büyüse hissetsek tekmelerini hareketlerini :)) sonrada bir avazda doğum yapsak çabucak geçse şu zaman :))
ben eve zeytin almıyorum ne zamandır bir kase var onun tadınıda ben sevmiyorum .. pzarada çıkasım yok öle geçiştiriyoruz olsaydı şöle yeşil yeşilde yeseydik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?