- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
merabab güzel annişler nasılsınız
hg zeyra cım iyidir sen nasılsın??
merhaba canım biz ii çok şükür sen nasılsın
allah yardımcınız olsun kızlar bebişleriniz şans getirecek işallah takmayın kafanıza..
hımmm bak bunu bilmiyordum canım 5-6 yaşından sonra geçti amajnaz canım gül şeklindeyse annesi gül koklamıştır hamişler sakın gül koklamayın canınız gitmesin gülün güzelliğine yoksa bebeğin biyerinde iz çıkarmış böle benimde yiğende var gül izi annesi koklamış hayran kalmış gülün kırmızılığına o an için oda iz var sırtında..gül izi kırmızı ..
kızlar benim göbişte o kadar çıktıki düşünün dün hamile jilesi giydim o derece belirgin:)
fotoğraf makinem gelsin çekerim resmini
zeyracım sen de hoşgeldin tatlım iyisindir inşallah
kızlar ben çıkayım artık belim ağrımaya başladı öpüyorum hepinizi hoşçakalın şimdilikk
hoşbulduk canım benim benimde belim çok ağrıyo fazla oturunca bilgisayarda arada gezmek lazım kan dolaşımı için canım benim sanırım çıkıyosun görüşürüz tatlışımkızlar benim göbişte o kadar çıktıki düşünün dün hamile jilesi giydim o derece belirgin:)
fotoğraf makinem gelsin çekerim resmini
zeyracım sen de hoşgeldin tatlım iyisindir inşallah
kızlar ben çıkayım artık belim ağrımaya başladı öpüyorum hepinizi hoşçakalın şimdilikk
dünürüm hoşgeldin.nasılsın?
oh oh ne güzel ilke_nur cum ama öle yapılmamış istemem beni zahmete sokma :) hazırla yap gönder bi zahmet :))))
inşallah canım bende öle düşünüyorum zaten peygamber efendimizin doğduğu ay oluyo yaa bereket rızık ayı olurmuş maşallah benim bbeğim ana rahmşne düşmüşki evimizden bereket eksik olmuyo rızkıda kendisi gelmeden geliyor inan
kızlar konuştuğunuz şeye bakın zeytin şimdi ben nerden bulayım yeşil zeytini canımı istettiniz ya :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?