2010 Nisan Anneleri

kızlar benim göbişte o kadar çıktıki düşünün dün hamile jilesi giydim o derece belirgin:)
fotoğraf makinem gelsin çekerim resmini
zeyracım sen de hoşgeldin tatlım iyisindir inşallah
kızlar ben çıkayım artık belim ağrımaya başladı öpüyorum hepinizi hoşçakalın şimdilikk

allah yardımcınız olsun kızlar bebişleriniz şans getirecek işallah takmayın kafanıza..

inşallah canım bende öle düşünüyorum zaten peygamber efendimizin doğduğu ay oluyo yaa bereket rızık ayı olurmuş maşallah benim bbeğim ana rahmşne düşmüşki evimizden bereket eksik olmuyo rızkıda kendisi gelmeden geliyor inan

hımmm bak bunu bilmiyordum canım 5-6 yaşından sonra geçti ama

canım eşim şimdi getirdi bimden aldıklarını çok güzeller.tlumu mavi almış.önünde uçak resmi var.yatak setine bayıldım.battaniye fena değil günlük için iyi.kendine iyi bak canım.bilg. başında oturmak beli çok ağrıtıyor.

hoşbulduk canım benim benimde belim çok ağrıyo fazla oturunca bilgisayarda arada gezmek lazım kan dolaşımı için canım benim sanırım çıkıyosun görüşürüz tatlışım

dünürüm hoşgeldin.nasılsın?

hoşbuldukkkkkkkkkk dünürcüğüm damatıma cicişlermi aldınız ayyy ben severim cicilerini damadımın iyi bakıyosun dimi yumurtanı yiyorsun hergün cokacimcoook

oh oh ne güzel ilke_nur cum ama öle yapılmamış istemem beni zahmete sokma :) hazırla yap gönder bi zahmet :))))

tamam tatlım benim canın sağolsunnn :teytey: ya bende bilmiyorum nasıl yapılıyor ama öğrencez artık gidince kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benimde hafif hafif başım ağrıyor kıslarr (

buarada bebişlerinizi nasıl besliyorsunuz ? ben hergün yumurtamı meyvemi felan yiyorum ama yemekle aram yok işte pek yasakkelime

canım bende bebeğimizin bereketiyle geldiğine inanıyorum.biz 2 defa tüp bebek yaptırdık hiç birikmişimiz yoktu.ilkini kredi çektik,ikincisinde ablamdan borç aldık,evimiz kira v.s .....ama Allahıma binlerce şükürler olsun çok ta iyi geçiniyoruz

kızlar konuştuğunuz şeye bakın zeytin şimdi ben nerden bulayım yeşil zeytini canımı istettiniz ya :S

HAYATIM BÜTÜN MARKETLERDE OLAN BİŞEY ZEYTİN. YEŞİLİ DE SİYAHI DA. SEN SÖLE EŞİNE ALSIN AKŞAM GELİRKEN DUA ETSİN BULUNABİLECEK BİŞEYDEN BAHSEDİYOZ:roflol::roflol: GEÇEN SEFERKİ K..... KRİZİNİ HATIRLARSIN BUNA ŞÜKÜR. VALLA GECENİN 12 SİNDE EŞİM YAPMIŞTI O ZAMAN BANA SAOLSUN.opuyorumnanaktan

bana bişi sorma çünkü bişi yiyemiyorum tiksindim herşeyden..bulantılarda fazlalaştı zaten.. aç aç geçiyor çoğu zaman..

tarhan cım gidip almaya üşenemesem alırımda işte :SS geçen sefer ne krizine girdinizki ben onu duymadım bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…