2010 Nisan Anneleri

bakıyorum canım bakıyorum.ilk 3 ay yiyememiştim yumurtayı çok kokuyodu ama 2 haftadır yiyebiliyorum.canım birde ne diycem ilk 3 aydan sonra süt tüketimini daha da arttırmak gerekiyo diye biliyorum.ilk 3 ay bebek anne rezervinden tüketirmiş,3 aydan sonra hem annenin hem bebeğin ihtiyacı olurmuş.gelinimin kemik yapısı iyi olsun unutma

zeyra ve budebeb hayırıdr kertikmi yaptınız şimdiden beşik de yok ortada ama neyse :)) hayırlı olsun..

zeyra ve budebe hayırıdır kertikmi yaptınız şimdiden, beşik de yok ortada ama neyse :)) hayırlı olsun..

zeyra ve budebe hayırıdır kertikmi yaptınız şimdiden, beşik de yok ortada ama neyse :)) hayırlı olsun..

canım zeyranın bebeğinin kız olduğunu duyduğumda dedimki benimki erkek olursa kızını ben alırım.zaten zeyra il aramız 15 dk falan hem yakın olur dedim.yani erkenden başlarını bağladık.

iyimiş ya görüşüyormusunuz normalde :)) ne güzel ya bana yakın kimse yokmu yaaaa :SSS

ruzenin canım sıkma canını.Allahım bir kapıyı kapatır bir kapıyı açar.şimdi abdest alıp nama kılcam dua edicem sana canım.inşallah herşey yoluna girer

allah kabul etsin canım... ee işallah görüşün bakalım :)) bana yakın kimse yok heralde ses çıkmadı

çok saolun kızlar dualarınızı benden esirgemediniz rabbim razı olsun inşlh,daha haber alamadım inşlh güzel haberle gelir...

amin işallah ruzenin ..
bu arada kızlar biraz işim var sonrada azcık yatıcam anlayacağınız çıkıyorum yarın görüşürük kendinize iyi bakın.. öptüm hepinizi ve minik meleklerinizi.....

bu arada oğluşumuzun ismini eşim göktuğ olsun diyor baya alıştık sanki.sabah eşim küçük notlar bırakmıştı.oğlumuz göktuğa iyi bak falan yazmıştı alıştırdı benide

geleyim hemen zaten dün dedim eşime al diye zavallım işi vardı alamadı bugün alcak beebğim güzel olsun oğlum gibi gamzeli olsun

benimki sen karışma bunun ismini ben bırakacam sen yusufun ismini bırakmıştı ben bunu bırakacam diyom ne bırakacan ben ayarlamışım cinsiyeti belli olsun sonra söleyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…