Hoşgeldin canım benim.Sanada hayırlı haftasonları.Şeniz
ruzenin'cim sen bir sağlık müdürlüğünü ara böyle böyle de.Sağlık ocağının adınıda ver bakalım elleri ayakları tutuşuyor mu:)
hayırlı hafta sonları kızlar nasılsınız biz eldik teyzoşlar
bende anlamadım canım,gayet güzel iki katlı bi sağlık ocağı içinde üç doktor 4 tanede hemşire var,ben odaya girdiğimde 3 hemşire birde doktor gayet güzel laflıyordu okadra içerde durdum soru sordum cevap verme gereği bile duymadılar sonunda biri teşrif edip cevap verdi ana sağıklar bakıyo onada kayıt olmana gerek yok dediler anlmadım....hatda bazı arkadaşlar bebeklerinin kalp atışını bile dinlemişler,anlamadım acaba sağlık ocağı değilde kadın ve ana sağlık yazan yeremi gitmeliyim oda bana çok uzak....
hosgeldin tatlım....
Hayır canım.Sağlık ocakları ilgilenir hamişlerle.İstanbulun sağlık sistemi laçka işte.bende anlamadım canım,gayet güzel iki katlı bi sağlık ocağı içinde üç doktor 4 tanede hemşire var,ben odaya girdiğimde 3 hemşire birde doktor gayet güzel laflıyordu okadra içerde durdum soru sordum cevap verme gereği bile duymadılar sonunda biri teşrif edip cevap verdi ana sağıklar bakıyo onada kayıt olmana gerek yok dediler anlmadım....hatda bazı arkadaşlar bebeklerinin kalp atışını bile dinlemişler,anlamadım acaba sağlık ocağı değilde kadın ve ana sağlık yazan yeremi gitmeliyim oda bana çok uzak....
reglime 7 gün var ama bende belirtiler çok fazla gögüste damarlarım çıkması ve örümcek agı gibi kırmızı damarlar işthım çok açık idrara çok fazla çıkıyorum bi sag bide sol kasıkta ani batmalar bel agrısı uyku istegi saçlarım çok dökülüyo sizce hamile olabılırmıyım
canım merhaba 14 haftalık görülüyo tarihin geç olmuyomu canım ense kalınlığını ölçmek için :uhm:
Merhaba canım , usg tarihim 2 hafta geriden takip ediyor , hamile kalmadan önce adet geciktirici kullandım , bu nedenle adet ve yumurtlama tarihim şaşırdı biraz , son adet tarihime göre takvimimdeki tarih ama usgden bakıldığında yaklaşık 11+5 im.. Doktor buna göre bi hesaplama yapıcak..
hayatsn sence bu belirtiler çok mu erken.kasık agrısı gögüs damarlarının çıkması uyku hali baş agrısı felan
çıkar canım.Canım kanda baktır varsa çıkar zaten.İnşallah hamilesindir.[/QUOama reglime 7 gün var sizce çıkarmı belirtiler çok fazla ümitlenmekte istemıyorum ilginiz için teşekkür edrima.s.
inşallah hepiniz meleklerinizi hayırlısıyla kucagınıza alırsınız
aminn inşallahhh.Kızlar benim sayfalar çok yavaş sizde de öylemi?
kafama takmıyorum fazla ama nedense bebegim olsun istiyorum bu beliritleri hissedincede bayagı heveslendim kızlar allah isteyen herkese versin gerçi burdakı arkadaslarıma güzel allahım nasip etmiş inşallah bana da nasip eder ne olur dua edin hamilelerin duaları kabul olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?