2010 Nisan Anneleri

ruzenin'cim sen bir sağlık müdürlüğünü ara böyle böyle de.Sağlık ocağının adınıda ver bakalım elleri ayakları tutuşuyor mu:)

bende anlamadım canım,gayet güzel iki katlı bi sağlık ocağı içinde üç doktor 4 tanede hemşire var,ben odaya girdiğimde 3 hemşire birde doktor gayet güzel laflıyordu okadra içerde durdum soru sordum cevap verme gereği bile duymadılar sonunda biri teşrif edip cevap verdi ana sağıklar bakıyo onada kayıt olmana gerek yok dediler anlmadım....hatda bazı arkadaşlar bebeklerinin kalp atışını bile dinlemişler,anlamadım acaba sağlık ocağı değilde kadın ve ana sağlık yazan yeremi gitmeliyim oda bana çok uzak....

yok canım yaa ben normal sağlık ocağına gittim hatta ebe eşimin okul arkadaşı o yüzdenede ayrı bir ilgi gördüm tabiki ama bana her istediğinde gel dedi hatta bundan sonra geldiklerinde kalp atışlarını dinleriz dedi bende gideceğim bakalım ama şimdi değil zaten 2 hafta sonra doktoruma gideceğim ondan sonra giderim oraya bol bolkaydirigubbakcemile2

Hayır canım.Sağlık ocakları ilgilenir hamişlerle.İstanbulun sağlık sistemi laçka işte.

Canım kanda baktır varsa çıkar zaten.İnşallah hamilesindir.

umutsuz canım bencede hamilelik belirtilerine benziyo canım yosununda dediği gibi kanda baktırırsan kesin çıkar

UMUTSUZ CNM bence reglının bekle gunu gecmeden kan tahlılı yaptırma.uzman tv.de dr bunu cok guzel anlatıyo.google tıkla uzman tv.gebelık testı dıye cıkar.erken kan tahlılınde sonradan kan ıcerısındekı hamıllelıgı bellı eden bhcg hormonu azalabılıyomus.sabret bıraz bekle.bak ben reglıme 1 gun kala ıdrar testı yaptım sılıkte olsa cıktı.sende olmazsa 1 gun kala falan ıdrar testı yaparsın.

cnm ben 15 haftalık hamıleyım.ama basından berı oyle cok bulantım olmadı cok cok az oldu.oyuzden baslangıc belırtımdede yanı hamış oldugumu oğrenmden once bıgun esım cığkofte yerken onu gorunce mıdem bulandı.bırden oturdum bı aksam bısuru lımon yedım.tursu yedım bı hamlede hemde bı kavonuz.boyle belırtıler oldu.kasık batması oğrendıkten bıkac hafta sonra falan basladı yanı 6.haftada faln.goğuste belırtı ıse olmadı tabı kısıden kısıye degışır.

cnm ne sıkması olurmu paylaştıkca guzel bu konular.herzaman sormak ıstedıgını sora bılırsın.

canım merhaba 14 haftalık görülüyo tarihin geç olmuyomu canım ense kalınlığını ölçmek için :uhm:

Merhaba canım , usg tarihim 2 hafta geriden takip ediyor , hamile kalmadan önce adet geciktirici kullandım , bu nedenle adet ve yumurtlama tarihim şaşırdı biraz , son adet tarihime göre takvimimdeki tarih ama usgden bakıldığında yaklaşık 11+5 im.. Doktor buna göre bi hesaplama yapıcak..

anladım canım benim inşallah güzel haberlerle gelirsin bitanem :Saruboceq:

hayatsn sence bu belirtiler çok mu erken.kasık agrısı gögüs damarlarının çıkması uyku hali baş agrısı felan

tatlım hepsi birer belirti ama kişiden kişiye değişiyor.normal adet dnemlerinde olan şeylerse adet olabilirsn.ama tamamen farklı şeylerse hamile olma ihtimalin var.ben adet tarihimden 5-6 gün önce test yaptım ona rağmen silik pembe çıktı.test al yap bence.zaten kan vermeye gitsen sağlık ocakları günün geçmeden almıyor dene ama.hastanede günün geçmemiş der kesin.

evet yosuncuğum iki gündür sorun var kk anlamadım yaa

eee napıyonuz kızlar....ben gene çok acıktım....zeyraaa koşşşş canım bişiler çeksin gene......

bebişeme ördüüğüm cicilerede bakın kızlar sizler başladınızmı....bende bu ara alimde elimde oyalanayım diyorum .... sarı bir yelek öriyim böle yeni doğduğunda giyebileceği ...

canım inşlh tez zamanda sende anneliği tadarsın...rabbim isteyen herkese nasip etsin,kimseyi evlatsızlıkla sınamasın...inşlh hevesin kırılmaz gercek olur temmuz annesi olursun canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…