2010 Nisan Anneleri

inşallah ruzenin allah kımsenın kucagını boş bırakmasın yüce rabbim herşeyin zamanını bilir sabırla beklemekten başka yapacak bir şey yok senın bebeginin cinsiyeti belli oldumu canım

amin amin canım bende çok umut ettim hatda olmuycak falan dedim bir ara kendi suçum dedim ,uzun süre bekledim ilaç kullandım ondan falan dedim ama rabbimin hikmeti işte o ol dediği zaman olur hersey ,hamdolsun şimdi erkek annesiyim...
sabır acı,ama meyvası tatlıdır,sen sabret dua et ve çalışmaları bırakma hehe:)))
inşlh hersey gönlünce olur en kısa zamanda haber veririsin bize yine....

sorma RUZENIN BEBEK BUYUDUKCE DAHAMI COK ACIKIYORUZ NE?BEN NORMALDE C.TESI 10 KADAR FALAN YATARDIM SINDI ACLIKTAN UYANYORUM UYUYAMIYORUM.

günayyydınnnnn
hayatsınn ben başladımmm canımmm 2 adet aldımm
dünn siftah ettimmm giyerekk
umutsuzz Allaha sığınmaktan daha iyi bir kale yoktur canım
dilerimm hayırlı vakitte gelir seninde yavrun

angesky nasıl guzel duruyomu benım de almam lazım ama kacıyorum boldurur guzel olmaz dıye.işe gıderken zarzor sıgıyorum ıcıne

güzel duruyor canımmm umduğumdan ii yanii
benim hep düşük beldii oturunca sıkıştuğını hissediyordumm
bebikimin kıyamadımm başladımm all canımm
ben şimdilik 2 tane aldımm 1 kot 1 kumaş
ya bende kafayı yedimm acaip şarkılar dinliomm
ne alaka anlamadımm atv de aşk bir hayal dizisi var ya
,ondaki şarkı mı türkü mü ne indirdimm kocam öle yüzüme
bakıoo ben dinleyip duruommm çok güzel ama yaa
bişi anladığımm da yokk

canm hormondan dolayı bızım ne yapacagımız bellı olmuyor deseydın esıne.ne guzel ıste hosuna gıdıyosa dınle.bebıste 15 te duymaya baslıyor bılıyosun.kacıncı haftadasın bılmoyorum ama

hayat işin garibi de oo ya zaten 13. haftadayımmm
şarkıdan biişi anlamıommm eşimde tuhaf oldu yazıkkk
ben bile kendime gülüomm nese yaa ben kaçar canımm
biraz iş yapimm dönerimm ok öptümm byee

slm kızlar bügün morelim sıfır.
hatta dün akşamdan beri.dün eşimle tartıştım.bügün hala devam ediyor morel bozukluğum.sabah dr gittim o morel bozukluğuyla bebeğime bile bakamadım doru dürüst.tuhaf bi halim vardı.ense kalınlığı normal çıktı çok şükür.ikili test için kan verdim.1 hafta sonra alacam sonuçları.cinsiyeti konusunda da
kıza benzetiyorum dedi. o morel bozukluğuyla yüzüm güldü.oğluma bi kız kardeş gelecek galiba.:sm_cool::Saruboceq:

morelimi bozan başka şey ise şu ;
dün karşı komşum kahve içmeye çağırdı beni.oğlumla gittik neyse oturduk kahve içtik sohbet ettik falan fistan.komşumda bir yere gidecekti bende kalktım eve geçtim.neyse komşum gitti gideceği yere bende efeyi aldım bahçeye indim.komşumda 2 saat sonra geldi beni görünce bahçeye uğradı ölee ayak üstü lafladık.neyse tekrar biz eve çıktık komşum kendi evine ben kendi evime.az önce komşum kapıyı çaldı.buyur komşum dedim.şeeyy dedi benim 40 tl koybolmuş efe nin ceplerine bi baksana dedi.çocuktur anlamaz koymuştur cebine dedi.hani sabah kahveye geldiniz yaa efe oralarda oynarken almışmıdır acaba dedi.parası açık yerdeymiş.oğlum bu arada 3 yaşında.efe kağıt paradan anlamaz ki.hani bozuk demir para olsa almıştır dicem.seviyor bozukluklarla oynamayı dedim.dün ne vardı dedi üstünde bi bakıver ceplerine dedi.allahım beynimden vurulmuşa döndüm yaa.gittim baktım eşoman giymişti cpleride yok getirdim gösterdim.acayip sinirlendim ve kendimi çok kötü hissettim yaa.şuanda inanılmaz kötü psikolojim.psikolojik rahatsızlğı var kendisi ilaç içiyor o ilaçlarda bazen unutkanlık yapabiliyormuş daha önce kendi demişti.acaba bir yere verdi de unuttumu ki.yada evde başka bir yere koyduda yerinimi karıştırdı.allahım en kısa zamanda bulur inşallah prasını.yoksa ben kendimi çok kötü hissedeceğim.:gitme:

diyorum madem öle neden bahçeye yanıma uğradığında bişi dfemedi ozaman çantasındaki parayı farketmedimi ki.

Son düzenleme:
kızlar sitede dünden beri bir problem var sanki hep yavaş şimdi iyi gerçi ruzenciğim şu an mercimek çorbamı içiyorum akşamada birden canım hamsi pilavı istedi yapacağım bitanem eşim almıştı az önce temizletmiş şöyle kuş üzümüyle limonlu limonlu birde canım benim bugun elma kompostosu istiyo yaa yapıcam mecbur

kızlar ben azcık annemlerle gezmeye gitcem değişiklik olsun 2 saate kadar burda olurum konuşuruz yine öpüyom sizleri....

canım öncelikle gözün aydın bitanem ikinci olarakta senin komşun kusura bakmada tam bir sorunluymuş hiç öyle şey olurmu yaaa minicik çocuğa iftira atacak kadar kapıma dayanan komşuyu bir kalemde silerim ben valla dengesiz kadın çok sinir oldum 3 yaşındaki çocuk ne anlar paradan puldan yaaa boşver sen canım bence fazla samimi olma o kadar ben olsam gördüğüm yerde tanımazdan bile gelirdim sen yine iyi dayanıp bişey dememişsin:mymeka:

Canım densiz insan çok var sakın canını sıkma bu densizlik için..
Hayır komşunun böyle bişey söylemesi bile ayıp yani , zaten çocuk alsa sen cebinde bulsan gider verirsin heralde. Ne demek git bak cebine.. Ayıp etmiş.. Samimi olma canım tavrını koy anlasın hatasını.. Yok evine hırsız girse son evine gelenden şüphelenicek delinin zoruna bak..

diyemedim tatlım diyemedim bişe şok oldum yaa.benden yaşça çok büyük biri zaten kötü bişi diyemem.eğer evinde bulursa o parayı ben ozaman ona diyeceğimi biliyorum.şimdi susacam.

hakılısın canım tavrımı koyacam.zaten komşuya kahve içmeye gittiğimde oğlum ortada bozuk para varsa oynuyor onlarla oynayabilirmi diye izin alıyorum.eve gidincede ceplerine bakarım çocuktur anlamaz cebine doldurur paraları diye.resmen benden şüphe ediyormuş gibi hissettim kızlar.

sütlü gayfe canım senin için rahat nie kendine sıkıntı ediosun ki..boşver kendinide bebişinide üzme..aldığın ii habere odaklan.kızın hayırlı canım ..problem olmadığına sevindim

ayrıca teyzeleri bebişime dayanamayıp bişiler aldım ciciler bölümüne ekledim..ne zevkliymiş bebeklerimiz için alışveriş yapmak..allah her isteyene nasip etsin..:ecrin_bebek:

sütlü gayfe canım senin için rahat nie kendine sıkıntı ediosun ki..boşver kendinide bebişinide üzme..aldığın ii habere odaklan.kızın hayırlı canım ..problem olmadığına sevindim

benim içim rahat ama nebiliim canım insan kendini çok kötü hissediyor.
teşekkür ederim canım kızımın olmasını çok istiyorum bunun için çok dua ettim.
dr bugün kıza benziyor diyince gerçekten çok mutlu oldum.erkek çocuklarınada bayılıyorum benim bitane yakışıklım var.onun için kız olmasını çok istedim.

gelincik çok güzel bebişinin cicileri canım güle güle giysin bebişinin inşallah ama bana erkek gibi geldi sanki aldıklarınız kız içinemi doğdu ne yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…