2010 Nisan Anneleri

merhaba arkadaşlar ya son bi kaç gündür giremedim. 50-60 sayfa okuyamadım artık. Fethiye tatili de yalan oldu. Dr a sordum 2,5 saati geçmesin yolculuğun dedi. yani izin vermedi. Kocişte çok hastlanadı gidemedi:)) Bi kaç gündür onunla ilgileniyordum. bende hasta oluyorum sanırım bademcik bir şişip bir iniyor.ınşallah böyle atlatırım. Herkes ii demi sorun yok dimi bebişlerimizde??

canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ama malesef düşüncesiz insanlar çok etrafımızda. Sıkma sen canını dediğin gibi rahatsızlığından unutmuştur bencede 3 yaşındaki çocuk ne anlasın paradan. SIkma sen canını:):teselli::teselli:

angesky nasıl guzel duruyomu benım de almam lazım ama kacıyorum boldurur guzel olmaz dıye.işe gıderken zarzor sıgıyorum ıcıne

bende 1 tane almıştım bayramda. öyle bol durmuyor kesimine bağlı benimki dar kesim normal kumaş pantolon gibi duruyor dar kesim. Belden yukarısında parça var sadece. Ama biraz pahalı bunlar 70 liraya aldım ben.

merhaba kızlarrr
biz geldikkk
nasılsınız bakalım
bizde doktora gittik yavrumla bu sefer aynı hastanede başka bi doktora göründüm ultrasonda ayrıntılı olarak gösterdi bebişimi kafası kolları bacakları bağdaş kurmuş oturuyordu sıpam . çok şükür bir sorun görünmüyor . biliyorsunuz gidince 4 lü testimide yaptırırım diyordum ama bugünki doktorda gerek görmedi bi ton açıklama yaptı ama o kadar hızlı konuşuyordu ki çoğunu kaçırdım:) tahlilde sorun çıkması yada çıkmaması ölçü değil dedi
boşuna gebelik döneminizi kendinize zehir etmeyin diye bende bişey diyemedim
kramplarım içinde ilaç verdi

canımcım inşallah hayırlısıyla gelir bebişin

hayırlısı olsun canım maşallah bebişine:) bende soracaktım sana 4 lü test ne ve neden diye?? 3 lüyü yaptırmışmıydın?

canım benim hiç kendini üzme komşun densizlik etmiş hem öyle bişey olsa dahi gelipte bu şekilde söylenmez
şimdi kızının keyfini çıkar olur mu canım yerimseniben

hoşgeldin canım.Maşallah bebişe.Seninde şikayetlerin en kısa zamanda geçer inşallah.
Hakkında hayırlısı olsun canım.

hayırlısı olsun canım maşallah bebişine:) bende soracaktım sana 4 lü test ne ve neden diye?? 3 lüyü yaptırmışmıydın?

sağol tatlım . ben 2. yi yaptıramadım zaten daha doğrusu iki defa gittim ama bebişimin pozisyonu müsait değildi yapmadı o yüzden doktorum 2 hafta önce gittiğimdede ense kalınlığı artmamış zaten normal görünüyor o zaman 16. haftada 4 lü tarama yaparız demişti bugün gittiğim doktorda yapmadı iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum ama doktor yapmak istemeyince de bende bişey diyemedim . bide ebe olan bir arkadaşım var oda yaptırma dedi

hoşgeldin canım.Maşallah bebişe.Seninde şikayetlerin en kısa zamanda geçer inşallah.

Hakkında hayırlısı olsun canım.

yosun sağol canım. inşallah diyorum
bide kızlar bugün bi kitapçık verdi doktor orda kramplar hakkında kalsiyumdan zengin fosfordan fakir gıdalar tüketin diyor . süt ve süt ürünleri bol miktarda fosforda içerirmiş . kalsiyum alayım diye bol miktarda tüketirseniz fosforda alırsınız ve kramplar da azalmak yerine artar yazıyor
kafam karıştı iyicekafamçokkarıştı

tatlım neredeyse aynı belirtileri bende yaşadım ve ek olarak da gaz sancım ve şişkinliğimde vardı ve açıkçası regl olmayı bekliyordum . eşimin ısrarlarına dayanamayıp reglime 2 gün kala test yaptım ve pozitif çıktı.
ama tatlım ben fark olarak ilk defa o ay çok rahattım kendimi tamamen bebek yok diye hazırlamıştım . beynen ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur canım zor biliyorum ama vardır bunda da bir hayır diye düşünmek lazım
inşallah senin için hayırlı bir zamanda gelir bebeğin tatlım

açıkçası dörtlüye şaşırdım duymamışım ben. Ben ikiliyi yaptırdım çok şükür ii çıktı. 3lüyüde yaptırdım. Pazartesi alıcam sonuçları inşallah onda da sorun çıkmaz. Ultrasonda herhangi bir problem görünmedi zaten.Dr ayrıntılı olarak baktı heryerine. bacakalrı beyni midesi burnu herbiyeri çok sağlıklı görünüyordu. test sonuçlarımda ii çıkar inşaallah da sağlıkla kucaklarımıza alırız.

Senin kramplar çok erken başlamış canım normalde son aylarda oluyor kramplar.Sütten vazgeçince calcium almadığın için yine artacak krampların.

Maşallah bebişine.İnşallah güzel çıkar nazlıcığım tahlillerin.

kızlar merhaba fazla vaktinizi almıycam sadece bir sorum var bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
havaalanlarındaki xray cihazları hamişlere zararlı mıdır acaba?

kızlar merhaba fazla vaktinizi almıycam sadece bir sorum var bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Havaalanlarındaki xray cihazları hamişlere zararlı mıdır acaba?
merhaba,hoşgeldin.canım zararlı diye duymuştum.görevlilere söylersen yardımcı olurlar sanırım.

bende ilk doktorumdan duydum canım bide nette bi sitede okudum yeni yeni yapılmaya başlıyormuş ve yaygınlaşması için uğraşılıyormuş
bizimde detaylı baktı ultrasonda doktor o yüzden gerek görmedi belkide bilmiyorum
maşallah bebişinede canım inşallah sonuçlarda iyi gelecektir
anladım canım sen yinede dikkatli ol ama hareketlerini sınırla
daha test yapmadan bir hafta falan önce eşimle ve arkadaşlarla tramboline gitmiştik ve zıplamayı çok istiyordum bir iki dk anca zıplamışımdır bişey tuttu beni :) aman dedim bide hamile falan olurum indim hemen :)

malesef yosun normalde 26. haftada başlıyormuş normaldede kalsiyum takviyesi alıyordum zaten ona da devam edeceğim kramplar zorlasa bile bebeğimin kemik gelişimi için devam edeceğim

günaydercim yardımcı olmak isterdim ama hiç bi bilgim yok canım

merhaba,hoşgeldin.canım zararlı diye duymuştum.görevlilere söylersen yardımcı olurlar sanırım.

evet canım benim bildiğime göre de zararlı. Mutlaka güvenlik yardımcı olacaktır.

hoşbulduk canım sağol. marketlerde falan sorun olmuyorda izin veriyorlar ama havaalnı çok ciddi tarama yapıyorlar acaba izin verirler mi ki? endişeliyim hiç başına gelen var mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…