slm kızlar bügün morelim sıfır.
hatta dün akşamdan beri.dün eşimle tartıştım.bügün hala devam ediyor morel bozukluğum.sabah dr gittim o morel bozukluğuyla bebeğime bile bakamadım doru dürüst.tuhaf bi halim vardı.ense kalınlığı normal çıktı çok şükür.ikili test için kan verdim.1 hafta sonra alacam sonuçları.cinsiyeti konusunda da kıza benzetiyorum dedi. o morel bozukluğuyla yüzüm güldü.oğluma bi kız kardeş gelecek galiba.:sm_cool::Saruboceq:
morelimi bozan başka şey ise şu ;
dün karşı komşum kahve içmeye çağırdı beni.oğlumla gittik neyse oturduk kahve içtik sohbet ettik falan fistan.komşumda bir yere gidecekti bende kalktım eve geçtim.neyse komşum gitti gideceği yere bende efeyi aldım bahçeye indim.komşumda 2 saat sonra geldi beni görünce bahçeye uğradı ölee ayak üstü lafladık.neyse tekrar biz eve çıktık komşum kendi evine ben kendi evime.az önce komşum kapıyı çaldı.buyur komşum dedim.şeeyy dedi benim 40 tl koybolmuş efe nin ceplerine bi baksana dedi.çocuktur anlamaz koymuştur cebine dedi.hani sabah kahveye geldiniz yaa efe oralarda oynarken almışmıdır acaba dedi.parası açık yerdeymiş.oğlum bu arada 3 yaşında.efe kağıt paradan anlamaz ki.hani bozuk demir para olsa almıştır dicem.seviyor bozukluklarla oynamayı dedim.dün ne vardı dedi üstünde bi bakıver ceplerine dedi.allahım beynimden vurulmuşa döndüm yaa.gittim baktım eşoman giymişti cpleride yok getirdim gösterdim.acayip sinirlendim ve kendimi çok kötü hissettim yaa.şuanda inanılmaz kötü psikolojim.psikolojik rahatsızlğı var kendisi ilaç içiyor o ilaçlarda bazen unutkanlık yapabiliyormuş daha önce kendi demişti.acaba bir yere verdi de unuttumu ki.yada evde başka bir yere koyduda yerinimi karıştırdı.allahım en kısa zamanda bulur inşallah prasını.yoksa ben kendimi çok kötü hissedeceğim.:gitme:
diyorum madem öle neden bahçeye yanıma uğradığında bişi dfemedi ozaman çantasındaki parayı farketmedimi ki.
angesky nasıl guzel duruyomu benım de almam lazım ama kacıyorum boldurur guzel olmaz dıye.işe gıderken zarzor sıgıyorum ıcıne
arkadaslar tekrar merhaba demın arkadasımdaydım ve onlara biri gelmiş çok güzel fal bakıyomus banada baktı ve hamilesin bebek gözüküyo dedi gerçi ne demişler fala inanma falsızda kalma ama sevindim ne yalan söliyim :kedi:
merhaba kızlarrr
biz geldikkk
nasılsınız bakalım
bizde doktora gittik yavrumla bu sefer aynı hastanede başka bi doktora göründüm ultrasonda ayrıntılı olarak gösterdi bebişimi kafası kolları bacakları bağdaş kurmuş oturuyordu sıpam . çok şükür bir sorun görünmüyor . biliyorsunuz gidince 4 lü testimide yaptırırım diyordum ama bugünki doktorda gerek görmedi bi ton açıklama yaptı ama o kadar hızlı konuşuyordu ki çoğunu kaçırdım:) tahlilde sorun çıkması yada çıkmaması ölçü değil dedi
boşuna gebelik döneminizi kendinize zehir etmeyin diye bende bişey diyemedim
kramplarım içinde ilaç verdi
slm kızlar bügün morelim sıfır.
hatta dün akşamdan beri.dün eşimle tartıştım.bügün hala devam ediyor morel bozukluğum.sabah dr gittim o morel bozukluğuyla bebeğime bile bakamadım doru dürüst.tuhaf bi halim vardı.ense kalınlığı normal çıktı çok şükür.ikili test için kan verdim.1 hafta sonra alacam sonuçları.cinsiyeti konusunda da kıza benzetiyorum dedi. o morel bozukluğuyla yüzüm güldü.oğluma bi kız kardeş gelecek galiba.:sm_cool::Saruboceq:
morelimi bozan başka şey ise şu ;
dün karşı komşum kahve içmeye çağırdı beni.oğlumla gittik neyse oturduk kahve içtik sohbet ettik falan fistan.komşumda bir yere gidecekti bende kalktım eve geçtim.neyse komşum gitti gideceği yere bende efeyi aldım bahçeye indim.komşumda 2 saat sonra geldi beni görünce bahçeye uğradı ölee ayak üstü lafladık.neyse tekrar biz eve çıktık komşum kendi evine ben kendi evime.az önce komşum kapıyı çaldı.buyur komşum dedim.şeeyy dedi benim 40 tl koybolmuş efe nin ceplerine bi baksana dedi.çocuktur anlamaz koymuştur cebine dedi.hani sabah kahveye geldiniz yaa efe oralarda oynarken almışmıdır acaba dedi.parası açık yerdeymiş.oğlum bu arada 3 yaşında.efe kağıt paradan anlamaz ki.hani bozuk demir para olsa almıştır dicem.seviyor bozukluklarla oynamayı dedim.dün ne vardı dedi üstünde bi bakıver ceplerine dedi.allahım beynimden vurulmuşa döndüm yaa.gittim baktım eşoman giymişti cpleride yok getirdim gösterdim.acayip sinirlendim ve kendimi çok kötü hissettim yaa.şuanda inanılmaz kötü psikolojim.psikolojik rahatsızlğı var kendisi ilaç içiyor o ilaçlarda bazen unutkanlık yapabiliyormuş daha önce kendi demişti.acaba bir yere verdi de unuttumu ki.yada evde başka bir yere koyduda yerinimi karıştırdı.allahım en kısa zamanda bulur inşallah prasını.yoksa ben kendimi çok kötü hissedeceğim.:gitme:
diyorum madem öle neden bahçeye yanıma uğradığında bişi dfemedi ozaman çantasındaki parayı farketmedimi ki.
hoşgeldin canım.Maşallah bebişe.Seninde şikayetlerin en kısa zamanda geçer inşallah.merhaba kızlarrr
biz geldikkk
nasılsınız bakalım
bizde doktora gittik yavrumla bu sefer aynı hastanede başka bi doktora göründüm ultrasonda ayrıntılı olarak gösterdi bebişimi kafası kolları bacakları bağdaş kurmuş oturuyordu sıpam . çok şükür bir sorun görünmüyor . biliyorsunuz gidince 4 lü testimide yaptırırım diyordum ama bugünki doktorda gerek görmedi bi ton açıklama yaptı ama o kadar hızlı konuşuyordu ki çoğunu kaçırdım:) tahlilde sorun çıkması yada çıkmaması ölçü değil dedi
boşuna gebelik döneminizi kendinize zehir etmeyin diye bende bişey diyemedim
kramplarım içinde ilaç verdi
Hakkında hayırlısı olsun canım.arkadaslar tekrar merhaba demın arkadasımdaydım ve onlara biri gelmiş çok güzel fal bakıyomus banada baktı ve hamilesin bebek gözüküyo dedi gerçi ne demişler fala inanma falsızda kalma ama sevindim ne yalan söliyim :kedi:
hayırlısı olsun canım maşallah bebişine:) bende soracaktım sana 4 lü test ne ve neden diye?? 3 lüyü yaptırmışmıydın?
hoşgeldin canım.Maşallah bebişe.Seninde şikayetlerin en kısa zamanda geçer inşallah.
Hakkında hayırlısı olsun canım.
jnaz canım bende reglıme 7 gün olmasına ragmen belirtiler çok fazla ama bu belirtilere aldanıp hüsrana ugramak istemem beliritlerim şöyle yardımcı olursan bana sevınırım canım benım gögüslerimde damarlar belirginleşti ve kırmızı örümcek agı gibi kılcal damarlar çıktı kasıklarımda agrı özellikle sag kasıkta bel agrısı ve agrı bacaklarıma vuruyo romatızma gibi her an açım sankı uyku halı bas agrısı akıntı ve sık sık tuvalete çıkma istgi regl arısı dicem ama allaha şükür ben bugune kadar regl agrısı çekmedim olur ve biter belirti olmadan bu yüzden regl sancısıda diyemıyorum hayırlısı artık bakalım senın belirtilerin nedir yardımcı olursanız çok sevinirim:kedi:
sağol tatlım . ben 2. yi yaptıramadım zaten daha doğrusu iki defa gittim ama bebişimin pozisyonu müsait değildi yapmadı o yüzden doktorum 2 hafta önce gittiğimdede ense kalınlığı artmamış zaten normal görünüyor o zaman 16. haftada 4 lü tarama yaparız demişti bugün gittiğim doktorda yapmadı iyimi yapıyorum kötümü bilmiyorum ama doktor yapmak istemeyince de bende bişey diyemedim . bide ebe olan bir arkadaşım var oda yaptırma dedi
Senin kramplar çok erken başlamış canım normalde son aylarda oluyor kramplar.Sütten vazgeçince calcium almadığın için yine artacak krampların.yosun sağol canım. inşallah diyorum
bide kızlar bugün bi kitapçık verdi doktor orda kramplar hakkında kalsiyumdan zengin fosfordan fakir gıdalar tüketin diyor . süt ve süt ürünleri bol miktarda fosforda içerirmiş . kalsiyum alayım diye bol miktarda tüketirseniz fosforda alırsınız ve kramplar da azalmak yerine artar yazıyor
kafam karıştı iyicekafamçokkarıştı
Maşallah bebişine.İnşallah güzel çıkar nazlıcığım tahlillerin.açıkçası dörtlüye şaşırdım duymamışım ben. Ben ikiliyi yaptırdım çok şükür ii çıktı. 3lüyüde yaptırdım. Pazartesi alıcam sonuçları inşallah onda da sorun çıkmaz. Ultrasonda herhangi bir problem görünmedi zaten.Dr ayrıntılı olarak baktı heryerine. bacakalrı beyni midesi burnu herbiyeri çok sağlıklı görünüyordu. test sonuçlarımda ii çıkar inşaallah da sağlıkla kucaklarımıza alırız.
merhaba,hoşgeldin.canım zararlı diye duymuştum.görevlilere söylersen yardımcı olurlar sanırım.kızlar merhaba fazla vaktinizi almıycam sadece bir sorum var bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Havaalanlarındaki xray cihazları hamişlere zararlı mıdır acaba?
bende ilk doktorumdan duydum canım bide nette bi sitede okudum yeni yeni yapılmaya başlıyormuş ve yaygınlaşması için uğraşılıyormuşaçıkçası dörtlüye şaşırdım duymamışım ben. Ben ikiliyi yaptırdım çok şükür ii çıktı. 3lüyüde yaptırdım. Pazartesi alıcam sonuçları inşallah onda da sorun çıkmaz. Ultrasonda herhangi bir problem görünmedi zaten.Dr ayrıntılı olarak baktı heryerine. bacakalrı beyni midesi burnu herbiyeri çok sağlıklı görünüyordu. test sonuçlarımda ii çıkar inşaallah da sağlıkla kucaklarımıza alırız.
anladım canım sen yinede dikkatli ol ama hareketlerini sınırlacanım ben bu ay inanırmısın hiç kafama takmadım anca belirtiler olunca bi şüpheye düştüm bu ay o kadar düşünülecek şey vardıkı bebek fikri aklımda bile degıldı sadece belirtiler benı şüpheye düşürüyor bu arada karnımdakı şişkınlıgı söylemeyı unutmusum kaydirigubbakcemile3
malesef yosun normalde 26. haftada başlıyormuş normaldede kalsiyum takviyesi alıyordum zaten ona da devam edeceğim kramplar zorlasa bile bebeğimin kemik gelişimi için devam edeceğimSenin kramplar çok erken başlamış canım normalde son aylarda oluyor kramplar.Sütten vazgeçince calcium almadığın için yine artacak krampların.
Maşallah bebişine.İnşallah güzel çıkar nazlıcığım tahlillerin.
kızlar merhaba fazla vaktinizi almıycam sadece bir sorum var bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
havaalanlarındaki xray cihazları hamişlere zararlı mıdır acaba?
kızlar merhaba fazla vaktinizi almıycam sadece bir sorum var bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
havaalanlarındaki xray cihazları hamişlere zararlı mıdır acaba?
merhaba,hoşgeldin.canım zararlı diye duymuştum.görevlilere söylersen yardımcı olurlar sanırım.
merhaba kızlar
merhaba,hoşgeldin.canım zararlı diye duymuştum.görevlilere söylersen yardımcı olurlar sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?