merhaba kızlar
ilgilenen herkese teşekkür ediyorum inş b sorun çıkmaz çünkü bebişime bi zarar gelsin istemiyorum.
ilgilenen herkese teşekkür ediyorum inş b sorun çıkmaz çünkü bebişime bi zarar gelsin istemiyorum.
jnaz cım sen nerde gittin doktora? ya ben şöyle detaylı ultrasona sahip bi doktor bulamadım çok üzgünüm yaa.henüz daha kalp atışı bile duyamadım içim gidiyor resmen.
uçağa mı bineceksin canım?
sağol tatlımtamam jnaz dikkat edıcem sende kendine dikkat et eger gördügüm senın resmınse senı bi arkadasıma çok benzettım adı tuğba
evet canım pazartesi uçağa binicem inş. ama endişeliyim çünkü istanbul havalanında çok ciddi tarama yapıyorlar.
aslına bakarsan birazda sabah izlediğim programdan etkilendim özlem yıldız bebeğini uçaktan inince erken doğum yapmışya baya bi endişe duydum
canım ben sakaryada gidiyorum ama aynı zamanda annemlere her gittiğimde de istanbulda da görünüyorum . ama detaylıyı bırak kalp atışını dinletmemeleri çok ilginç
istanbulda nerede oturuyorsun canım ona göre kendi doktorumu önerebilirim
Doktoruna sordun mu uçak yolculuğunu izin verdimi?Canım bence görevlilere söyle başka üst arama yöntemleri vardır.evet canım pazartesi uçağa binicem inş. ama endişeliyim çünkü istanbul havalanında çok ciddi tarama yapıyorlar.
aslına bakarsan birazda sabah izlediğim programdan etkilendim özlem yıldız bebeğini uçaktan inince erken doğum yapmışya baya bi endişe duydum
ayy canım benimyaa ne güzel bi sürpriz bu böyleeopuyorumnanaktanbabamiz aradi az önce süpriz yapmis bebisin yatagini aldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Doktoruna sordun mu uçak yolculuğunu izin verdimi?Canım bence görevlilere söyle başka üst arama yöntemleri vardır.
Hayırlı olsun canım benimm.Güle güle kullansın bebişin.Şenizbabamiz aradi az önce süpriz yapmis bebisin yatagini aldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hayırlı olsun canım benimm.Güle güle kullansın bebişin.Şeniz
Kızlar ben yemek işlerine bakayım.ÖPTÜM HEPİNİZİ.opuyorumnanaktan
daha önce d seninle konuşmuştuk bu konuyu ümraniye de oturuyorum.senin dediğin doktora eşimle gittik bi heyecanla orada da erkek almıyolarmış içeriye eşimde çok üzüldü ben de muayene olmak istememiştim vazgeçip çıktım sonuçta babası yanii çok saçma bi uygulama sonuçta.
sonrada çok methedilen bi doktora gittim medipol leyla hanım evet çok iyimser ve güler yüzlü bir bayan ama hastane gelişmiş olmasına rağmen ultrason detaylı değil ense ölçümü falan hiç bişe yapamadı aynı hastane içinde başka bi bölüme yönlendirdi orası hem çok pahalı hem de randevusu dolmuş zaten bi randevu almaya kalksan 1 ay sonra oluyor nerdeyse. kısacası canım çok sıkkın bu duruma:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?