- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
aaa evet canım ben annemlere gidince eşimle gitmediğim için giriyordum.
bencede çok saçma bir uygulama canım . bide afiyet hastanesinde fazilet hanımı söylüyorlar ama ona hiç gitmedim orda uygulama nasıl bilmiyorum canım
birde üsküdarda yunus emre hastanesi içinde iyi şeyler duymuştum
ama yinede kendim gitmediğim için yönlendirmek istemem canımcım
hımm kolaylık olur o zaman senin için tatlım kızın kaç yaşında sonra kıskanmasın kardeşini yatağında yatıyor diye:)cok saolun arkadaslar...bu bebisin yatagini odamiza koycagiz....kizim odasinda yatiyor ama geceleri kalkmak bana cok zor geliyor...onun icin bebis gelene kadar yanimiza alcagiz kizimizi....esime demistim zorlaniyom diye..bakalim nevresimi ne renk aldi....
çok sağol canım 28 inde randevum var acıbadem medipolde. gerçi geçen sefer hiç aklıma gelmedi kalp atışını sormak bebişimin kilosunu sordum bu dopler değil dedi göremem .canım sıkılmıştı bide ense kalınlığı falanda ölçemiyorum deyince üzülmüştüm bakalım bu seferki görüşme nasıl geçecek:uhm:
hımm kolaylık olur o zaman senin için tatlım kızın kaç yaşında sonra kıskanmasın kardeşini yatağında yatıyor diye:)
rica ederim hayatım kilosu için erken diye biliyordum bende inşallah bu sefer iyi bi doktora rastgelirsin canımya
benimde sakaryada gittiğim 3. doktor bugünki:)
benimkinde yok canımkızlar sayfada sorun mu var?
ayy maşallah canımyaakizim 18 aylik....benim minik melegim....
ablamın bebişinin neredeyse ilk ayından beri boyunu kilosunu sürekli söylüyor.hiç ücret talep etmeden de ense kalınlığı ölçümünü falan da yaptı. valla yakın olsa oraya gidicem ama maalesef başka şehirde
jnaz bu arada sen bugün doktora mı gittin yaa. bebişin nasıldı geçmişi okuyamadım malesef
evet tatlım gittik bugün çok şükür bebişimin keyfi yerindeydi bağdaş kurmuş oturuyordu paşam :)
doktor dikkatlice baktı bana gösterdi ellerini ayaklarını başını kocaman olmuştu yavrum o kadar mutlu oldumki anlatamam kalp atışını da dinledik
inşallah sende böyle güzel haberlerle gelirisin canım
bende bir ay sonra gideceğim bi sonraki randevuya canım ama arada yine dayanamam giderim gibime geliyor:)ayy inş yaa çok merak ediyorum ben de ne güzeldir öyle bağdaş kurup oturuşu. yaa bana 1 ay çok uzun geliyor açıkçası. ama sabretmek gerekiyor
ya jnaz cım hazır burdasın eğer vaktin varsa şu ticker konusunda bana yardımcı olurmusun?
istersen linkte verebilirim canım ben mytickerz.comdan yaptım
hoşgeldin ruzenincim cidden çok iyi oluyor bende birileriyle sohbet edince kendime geliyorum ama çoğunlukla tlf la oluyor buben geldim kızlar azcık değişiklik oldu valla ,iki insan gördüm sohbet ettik...zeyracım seninle adını saydığımız o güzel laz yemeklerinin çoğunu yedim canım ,yerkende kulaklarını çınlattım...:))) ne iyi etmişimde gitmişim bi kiraz turşusu yoktu sağlık olsun nediyim.....
neyse kızlar eşim galiyomuş ben çıkıyorum iyi akşamlar jnaz cım seni de öpüyorum hoşçakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?