- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
valla 15 dk dır cevabını bekliyorum ama benim nette sorun var hiç bişey gelmiyor sayfayı yeniliyom yine de bişe yok. çok sağol canım ama eşim tel açtı başka zaman inş. iyi akşamlar
slm kızlar naber neler yapıyorsunuz...bende bugun bir gezdim çarşı pazar anlatamam kendime 2 tane pantolon aldım.artık çeşit çeşit giyebilecem
merahaba canım güle güle giy cicilerini bitanem opuyorumnanaktan
Kızlar bugün ilk hamile kıyafetlerimi aldım ben , çok garipler :)
güle güle giy canım..bende aldım bugun benim çok hoşuma gitti: çok rahatlar
slm kızlar hamiş kıyafetleri alındı demek ne güzel resimlerini ekleyin giyip bizde görelim:))
bende yakında almayı düşünüyorum şimdilik eşofmanlarla idare ediyoruz ama nasıl bişey alıcam hala bilmiyorum normal hamile kıyafeti alsam şimdi büyük gelir şuanki halime göre alsam 1 ay sonra yine giyemem napıcam bilmiyorum(
Selam canım , düşündüğün gibi değil bende şimdi alsam bol gelir yada ileride dar gelir diyordum ama , öyle değilmiş , ayarlanabilen özelliği yüzünden 9 ay boyunca rahatça giyebiliyorsun. Bir kot bir de klasik pantolon aldım (oda mecburen işyerimde giyicem) , çok kullanışlı ve 9 ay kullanılabilir , ama pahalı işte maalesef ki..Fotoğraf koyarım inşallah ilerleyen zamanda..O kadar şık hamile kıyafetleri var kiiii bak bak içim gitti..
batuhanım hayırlı geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?