2010 Nisan Anneleri

valla 15 dk dır cevabını bekliyorum ama benim nette sorun var hiç bişey gelmiyor sayfayı yeniliyom yine de bişe yok. çok sağol canım ama eşim tel açtı başka zaman inş. iyi akşamlar

canım cidden msj ını yeni gördüm dediğin gibi nette sorun var öyleyse
olmazsa yarın yaparız yerimseniben
iyi akşamlar

hadi bakalım bende çıkayım daha yemek yapacağım hoş ne yapacağıma da karar veremedimya neyse:)
görüşmek üzere hoşçakalın kızlarr

boyunu ölçüyorlarda canım hiç gr mını söylemedi bana doktorum
inşallah gönlüne göre iyi bi doktor bulursun canım[/QUOTE]

benim geçen hafta 120 gr dı bebişim:))

slm kızlar naber neler yapıyorsunuz...bende bugun bir gezdim çarşı pazar anlatamam kendime 2 tane pantolon aldım.artık çeşit çeşit giyebilecem

merhaba kızlar nasılsınız bugün kimsecikler yoktu herkes gezmeye çıktı sanırım

jnazcığım gözün aydın bitanem bebişin bağdaş kurmuştu bak sen paşa efendiye canım yaaa gözün aydın tekrar bitanesi

hayirli geceler kizlar bugün hic giremedim
yeni dügünden geldim ve hemen buraya girdim
gecmisi okuyamadim malesef ama umarim herkes iyidir ve kötü haber yoktur
öpüyorum hepinizi canlar

slm kızlar hamiş kıyafetleri alındı demek ne güzel resimlerini ekleyin giyip bizde görelim:))
bende yakında almayı düşünüyorum şimdilik eşofmanlarla idare ediyoruz ama nasıl bişey alıcam hala bilmiyorum normal hamile kıyafeti alsam şimdi büyük gelir şuanki halime göre alsam 1 ay sonra yine giyemem napıcam bilmiyorum(

Selam canım , düşündüğün gibi değil bende şimdi alsam bol gelir yada ileride dar gelir diyordum ama , öyle değilmiş , ayarlanabilen özelliği yüzünden 9 ay boyunca rahatça giyebiliyorsun. Bir kot bir de klasik pantolon aldım (oda mecburen işyerimde giyicem) , çok kullanışlı ve 9 ay kullanılabilir , ama pahalı işte maalesef ki..Fotoğraf koyarım inşallah ilerleyen zamanda..O kadar şık hamile kıyafetleri var kiiii bak bak içim gitti..
batuhanım hayırlı geceler.

HIMM O GÜZELMİŞ BENDE EN İYİSİ MAĞAZALARI GEZİYİM EMİNİM BULURUM BİŞEYLER PAHALI OLDUKLARINI BENDE DUYMUŞTUM SANKİ NORMAL KUMAŞTAN FARKLI OLUYO NEDEN BU KADAR FİYAT FARKI OLUYOSA MECBURUZ İŞTE HEP O YÜZDENklava:

Evet canım yaa sırf o yüzden yani...
Baksana biz daha hamile kıyafetlerinde pahalılıktan bahsediyoruz , şimdi doğum yapacak anne adaylarının topiklerini geziyodum bebekler için araba koltuğu , bebek odası , küvet , tırnak makası o bu derken bir sürü ihtiyaç çıktı ortaya şimdi :)
Boşuna demiyorlar doğduktan sonra başlıyor esas koşturmaca diye..

iyi geceler kızlarr ne güzel alışverişler yapılmış bende şimdiye kadar 1 tane kot bir tane de siyah hamile pantolonu aldım birde normal kot pantolon aldım ama onu 2 beden büyük aldım göbek kaldırıyor bir ay daha giyerim sanırım . birde hamile jilesi diktim kendime. hazır almak yerine kendim dikmeyi düşünüyorum o kadar güzel kumaşlar varki bakalım kasım ayı gelsin kurslar açılsın ilk işim gitmek olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…