iyi geceler kızlarr ne güzel alışverişler yapılmış bende şimdiye kadar 1 tane kot bir tane de siyah hamile pantolonu aldım birde normal kot pantolon aldım ama onu 2 beden büyük oldum göbek kaldırıyor . birde hamile jilesi diktim kendime. hazır almak yerine kendim dikmeyi düşünüyorum o kadar güzel kumaşlar varki bakalım kurslar açılsın ilk işim gitmek olacak
boyunu ölçüyorlarda canım hiç gr mını söylemedi bana doktorum
inşallah gönlüne göre iyi bi doktor bulursun canım
merhaba kızlar nasılsınız bugün kimsecikler yoktu herkes gezmeye çıktı sanırım
jnazcığım gözün aydın bitanem bebişin bağdaş kurmuştu bak sen paşa efendiye canım yaaa gözün aydın tekrar bitanesi
EVET YA BİR SÜRÜ ŞEYLER GEREKİYO BENDE HEP O TOPİKLERDEN ÖĞRENDİM:) KENDİMİZEDE BİRSÜRÜ ŞEYLER ALMAMIZ GEREKİYO HASTANE İÇİN GECELİK PİJAMA EMZİRME SÜTYENİ DAHA BİR SÜRÜ BİR SÜRÜ ŞEYLERkafamçokkarıştıEvet canım yaa sırf o yüzden yani...
Baksana biz daha hamile kıyafetlerinde pahalılıktan bahsediyoruz , şimdi doğum yapacak anne adaylarının topiklerini geziyodum bebekler için araba koltuğu , bebek odası , küvet , tırnak makası o bu derken bir sürü ihtiyaç çıktı ortaya şimdi :)
Boşuna demiyorlar doğduktan sonra başlıyor esas koşturmaca diye..
iyi geceler kızlarr ne güzel alışverişler yapılmış bende şimdiye kadar 1 tane kot bir tane de siyah hamile pantolonu aldım birde normal kot pantolon aldım ama onu 2 beden büyük aldım göbek kaldırıyor bir ay daha giyerim sanırım . birde hamile jilesi diktim kendime. hazır almak yerine kendim dikmeyi düşünüyorum o kadar güzel kumaşlar varki bakalım kasım ayı gelsin kurslar açılsın ilk işim gitmek olacak
hoşbuldum hayatım sormaa ben de eskisi kadar sık giremiyorum neteHoşgeldin canım , çoktandır görüşemez olduk vallahi.
Ne güzel elinde marifet var , gerçekten de dikebiliyorsan kumaşlar o kadar çeşitli ve güzel ki desen desen model model dik giy canım yaaa..
EVET YA BİR SÜRÜ ŞEYLER GEREKİYO BENDE HEP O TOPİKLERDEN ÖĞRENDİM:) KENDİMİZEDE BİRSÜRÜ ŞEYLER ALMAMIZ GEREKİYO HASTANE İÇİN GECELİK PİJAMA EMZİRME SÜTYENİ DAHA BİR SÜRÜ BİR SÜRÜ ŞEYLERkafamçokkarıştı
AYY NE GÜZEL KENDİN DİKEBİLİYOSUN DEMEK NE GÜZEL ŞEYLER DİKERSİN SEN ŞİMDİ KENDİNE
canım çok güzel bunlar ya ben bayıldım keşke bende dikebilseydim çeşit çeşit yapardım güle güle giy
güle güle giy canimm
yetenegin olmasi cok güzel gercekten hamilelik kiyafetleri cok cok pahali nedense
buralardada öyle kurslar yokki gitsemde ögrensem ya
kızlarrr ben çıkayım artık uyku bastırdı iyice
iyi geceler ikinizede bebişlere ve kendinize çokk iyi bakın
canım benim hiç kendini üzme komşun densizlik etmiş hem öyle bişey olsa dahi gelipte bu şekilde söylenmez
şimdi kızının keyfini çıkar olur mu canım yerimseniben
canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Ama malesef düşüncesiz insanlar çok etrafımızda. Sıkma sen canını dediğin gibi rahatsızlığından unutmuştur bencede 3 yaşındaki çocuk ne anlasın paradan. SIkma sen canını:):teselli::teselli:
Budebe'cim günaydın.hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?