2010 Nisan Anneleri

Hoşgeldin canım , çoktandır görüşemez olduk vallahi.
Ne güzel elinde marifet var , gerçekten de dikebiliyorsan kumaşlar o kadar çeşitli ve güzel ki desen desen model model dik giy canım yaaa..

boyunu ölçüyorlarda canım hiç gr mını söylemedi bana doktorum
inşallah gönlüne göre iyi bi doktor bulursun canım

benim geçen hafta 120 gr dı bebişim:))[/QUOTE]
ayy maşallah canımyaa

sağol zeyracımm . sorma o kadar keyifli görünüyorduki doktorda zaten pek bi sakin dedi bende aynı annesi dedim keyfine düşkün:)
inşallah kızımızdan da güzel haberler alacağız canımcım kaydirigubbakcemile5

EVET YA BİR SÜRÜ ŞEYLER GEREKİYO BENDE HEP O TOPİKLERDEN ÖĞRENDİM:) KENDİMİZEDE BİRSÜRÜ ŞEYLER ALMAMIZ GEREKİYO HASTANE İÇİN GECELİK PİJAMA EMZİRME SÜTYENİ DAHA BİR SÜRÜ BİR SÜRÜ ŞEYLERkafamçokkarıştı

AYY NE GÜZEL KENDİN DİKEBİLİYOSUN DEMEK NE GÜZEL ŞEYLER DİKERSİN SEN ŞİMDİ KENDİNE

Hoşgeldin canım , çoktandır görüşemez olduk vallahi.
Ne güzel elinde marifet var , gerçekten de dikebiliyorsan kumaşlar o kadar çeşitli ve güzel ki desen desen model model dik giy canım yaaa..
hoşbuldum hayatım sormaa ben de eskisi kadar sık giremiyorum nete
geçen kış dikiş kursuna gitmiştim canım o yüzden dikebiliyorum birde geçen annemlere gidince kumaşçılarıda gezdim o kadar güzel kumaşlar vardıki bide kampanyalarda vardı aldım bir kaç parça değişik değişik diker giyerim dedim hemde çok uyguna gelecek düşün metresini 3 tl ye aldıklarım bile var
bide daha önce aldığım kadife pantolonlarımda var bu sene birilerine veririm diyordum onlarıda hamile pantolonuna dönüştürmeye karar verdim bakalım aklımdakileri yapabilirsem güzel şeyler çıkacak ortaya

evet tatlımm çok şükürr
aa bak hadi aklıma gelmişken çekeyimde ekleyeyim resimlerini:)

canım çok güzel bunlar ya ben bayıldım keşke bende dikebilseydim çeşit çeşit yapardım güle güle giy

canım benimm çok sevindim beğendiğine
aslında sende yapabilirsin eğer çalışmıyorsan halk eğitim kursları var ordaki dikiş kursuna gidebilirsin istanbuldaysan da ismek in nerdeyse her semtte açtığı kurslarda var

güle güle giy canimm
yetenegin olmasi cok güzel gercekten hamilelik kiyafetleri cok cok pahali nedense
buralardada öyle kurslar yokki gitsemde ögrensem ya

güle güle giy canimm
yetenegin olmasi cok güzel gercekten hamilelik kiyafetleri cok cok pahali nedense
buralardada öyle kurslar yokki gitsemde ögrensem ya

sağol tatlım
zaten bende fiyatları görünce dikmeye karar verdim çünkü o kadar para vermeye yazık dedim sonuçta belli bi dönem giyilecek . bide kısmet olursa 2. bebişlerimizde yazamı gelecek kışamı onuda bilmiyoruz
keşke seninde öyle bir imkanın olsaydı canımyaa kısmet işte

kızlarrr ben çıkayım artık uyku bastırdı iyice
iyi geceler ikinizede bebişlere ve kendinize çokk iyi bakın

canım benim hiç kendini üzme komşun densizlik etmiş hem öyle bişey olsa dahi gelipte bu şekilde söylenmez
şimdi kızının keyfini çıkar olur mu canım yerimseniben

çok sağol canım benim.dün akşam çok erken yattım.gece de uyuyamadım tbi oturdum ağladım komşum yüzünden.ama yeni bir karar aldım kızlar artık görüşmücem onunla.çok sevdiğim biri annem yerine koydum gün geldi.dün gece çok dua ettim parasını bulsun diye.
inşallah bulur rabbim inşallah.

teşekkürler tatlım.3 yaşındaki bir çocuk ne anlasım kağıt paradan.bozuk demirlik olsa anlıcam.ama oğluma bile öyle demesi beni çok üzdü yaa.3 yaşındaki çocuk neyle suçlandı.ama efeyi çok sever kendi severken görseniz içine sokacak nerdeyse çocuğu.

günaydın kızlar nasılsın bakalım.
kimsecikler yok ee ben tavuklarla yattığımdan dün gece.tavuklarla uyandım.saat 8 de uyumuş yahuu.ama gecede bir süre uyuyamadım.ben 10 haftalık gittiğimde dr bana erkeğe benziyor demiştim yaa.dün gittiğimdede kıza benziyor dedi.allak bulak olmuş durumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…