2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar .....istanbul sıkıcı yamurlu ve kasvetli.... bi pazar günümüz var bakalım nasıl geçecek....eee hani nerdesiniz kimsecikler yok....

canım bugün herkein tatil günü bende bi girip bakıyorum ara ara.yemek yapmaya başladım şimdi.buralar çok güzel,tam sahilde yürüyüş havası ama kocam ders çalışıyor

Günaydııııııın , kızlar şimdi biri şöyle misler gibi bir kahvaltı hazırlasa da oturup höpür höpür yesek..

canım bugün herkein tatil günü bende bi girip bakıyorum ara ara.yemek yapmaya başladım şimdi.buralar çok güzel,tam sahilde yürüyüş havası ama kocam ders çalışıyor

ewet canım doğru ben çalıştığım için unutmuşum tatili falan......kolay gelsin sanada ben yemek yapmayıda unuttum...

merhaba arkadaşlar... bugün kızım benim başımı döndürüp duruyor. Nikaha gitmemiz lazım. Daha kahvaltı sofrasını toplamadım. Bir an önce kendime gelmem lazım. Sıze de bi bakayım dedim.
bu arada benim üçlü test 15+3 de yapıldı.

slm iyi pazarlar anneler. 2 de yattım yeni kalktım yataktan. süperdi uyku ama ne temizlik yaptım nede yemek. sizler neler yapıyorsunuz bakalım

slm kızlar benım 3 lÜ testım 18 haftalıkken yapılıcak bızım doktorumuz hep 5 hafta arayla ÇaĞırıyo bızı sızı ne kadar sıklıkla ÇaĞırıyo

dün hepimiz uykusuzmuş anlaşılan o,benim farklı sebeplerden uykusuz oluşum....ama genede sabah iş vakti tabi,heralde evin keyfini bebişim gelince yaşıycam....şimdide acıktım kızlar yaw ne yesem acep,bugün kendime torpil geççem ve dışarda yiycem...alkisalkisalkis

slm kızlar benİm 3 lÜ testİm 18 haftalıkken yapılıcak bİzİm doktorumuz hep 5 hafta arayla ÇaĞırıyo bİzİ sİzİ ne kadar sıklıkla ÇaĞırıyo

bende yarın ikili test sonuçlarımı almaya gidicem ense kalınlığımız normaldi bakalım test sonuçlarımız nasıl??? inşlh güzel çıkarlar.... benim doktorcum 15 günde bir çağıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…