2010 Nisan Anneleri

merhaba kızlarr
bi ben yaptıramadım şu testleri ya benim doktorlarda bi gariplik var yada bende
bugünde bi kalktık saat 1 di sonrasında kahvaltıdan sonra eşim dışarı çıktı bende ütü yaptım gardrobumu düzelttim kumaşlarımı ayarladım evle uğraştım derken anca bu saati buldu girmem
şimdide kalkıp yemek yapacağım

meraba kızlar nasılsınız bende eve yeni geldim bugün buralar çok güzeldi havalar tam yazdan kalma bir hava vardı sanki bizde eşimle gezmeye gittik kızımızlakaydirigubbakcemile3

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
bu arada hani bazılarınız demiş ya ikili testin sonucunu şu gün alıcam falan diye benimki ultrasonda baktı baktı bazı sayılaR falan söyledi ense kalınlığına baktı sonuçlar çok iyi dedi
yani öyle uzun işlemli gidip sonradan sonuçlarını alıcağım bişey değildi benimki ikili test değilmi yani sadece ultrasonla yaptı çünkü

bizde gidiyoruz kızlar pazar günü bukadar mesai yeter.....yarın görüşürüz.....bu arada bebegcim hala yok buralarda meraklandım.....öpüyorum kızlar

meraba kızlar nasılsınız bende eve yeni geldim bugün buralar çok güzeldi havalar tam yazdan kalma bir hava vardı sanki bizde eşimle gezmeye gittik kızımızlakaydirigubbakcemile3

oh ne güzel yapmışsınız valla
inşallah bebişlerimiz doğuncada onlarla beraber gezeriz

oh ne güzel yapmışsınız valla
inşallah bebişlerimiz doğuncada onlarla beraber gezeriz

inşallah canımcım inşallah bebişlerimiz sağlıcakla doğsunda şimdi her gördüğüm kız bebğin üstündeki hırka örneklerine falan bakıyorum millette acaba neden böyle bakıyo diyecek diye korktum bugün:hulya:kaydirigubbakcemile3

canım senin sanırımsadece dpoktorun ultrasyonda ense kalınlığını ölçmüş bitanem kandaki orana bakmamış olsun pek kafana takma canım yaa en önemlisi ense kalınlığının 2 yi geçmememsi ve burun kemiğinin oluşmuş olmasıymış canıumcım

hımm benimkide ogün kan testi ve idrar testide yaptırdı onlarada herşey normal dedi demekki oymuş
ben sadece sonuçları sonradan çıkan bişey zannettim ben aynı gün içinde alıp göstermiştim çünkü demekki daha büyük sıra olan hastanelerde sonradan alıyolar sonuçları

bu arada annemde aynı sürekli internette bebek örgü modellerine bakıyo bide bebek battaniyesi örücekmiş komşulardan örnek topluyo:))

slm kizlar nasilsiniz ben cumadan berili hastayim bogazim sisti yutkunamadim cumadan berili mahvoldum ilacta almadim,bol bol ihlamur cayi ictim,pekmezi zeytinyagiyla isitip ictim ama nafile hala kazik gibi bogazim gerci bugün ayaga kalktim siz dikkat edin olurmu havalarin güzel olmasi aldatiyor insani iyi pazarlar diliyorum hepicinizeemirmirmirmir

canım çook çok geçmiş olsun bol bol c vitamini al mandalina ye hasta olmayı engelliyo
dikkat et kendine

tsk ederim ezgicim inana soguk hic bisey icemedim yutkunamadim ama dün mandalini isitip yedim vallahi cok cektim dikkat edin sizde kendinizeeopuyorumnanaktan

canim seninkinin cinsiyeti belli olmus sanirim tebrikler simdikten prensesini kucagina alirsin insalaah benimki daha belli degil sen hareketlerini hisedebiliyormusun kizlar gec hisedilir deniyorda:uhm:

canim seninkinin cinsiyeti belli olmus sanirim tebrikler simdikten prensesini kucagina alirsin insalaah benimki daha belli degil sen hareketlerini hisedebiliyormusun kizlar gec hisedilir deniyorda:uhm:

evet canım belli oldu doktor büyük ihtimal kız dediopuyorumnanaktan
aslında bende sorucaktım hareketlerini hissediyomusunuz diye çünkü ben sanki bu hafta karnımda böyle sanki nabzın atar ya onun gibi hareketler oluyo ama bebişmi bilmiyorum daha tam olarak anlayamıyorum yani doktorda 4. aydan sonra net hissedersin dedi zaten

canim benim bugün itibariyle 16+1 ben de hisediyorum biseyler ama bilmem gaz da olabilir cünki baya bi gazim oluyo:kedi:benim kismetse 3cü 2 oglusum var bakalim bu nu meraklan bekliyoz ailecek bu hafta randevumda gösterir belki kendini:Saruboceq:

canım ççok geçmiş olsun bende gecen hafta çok kötüydüm..bol bol sıcaksulu bal içtim o bana çok iyi geldi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…