- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
meraba kızlar nasılsınız bende eve yeni geldim bugün buralar çok güzeldi havalar tam yazdan kalma bir hava vardı sanki bizde eşimle gezmeye gittik kızımızlakaydirigubbakcemile3
oh ne güzel yapmışsınız valla
inşallah bebişlerimiz doğuncada onlarla beraber gezeriz
inşallah canımcım inşallah bebişlerimiz sağlıcakla doğsunda şimdi her gördüğüm kız bebğin üstündeki hırka örneklerine falan bakıyorum millette acaba neden böyle bakıyo diyecek diye korktum bugün:hulya:kaydirigubbakcemile3
canım senin sanırımsadece dpoktorun ultrasyonda ense kalınlığını ölçmüş bitanem kandaki orana bakmamış olsun pek kafana takma canım yaa en önemlisi ense kalınlığının 2 yi geçmememsi ve burun kemiğinin oluşmuş olmasıymış canıumcım
slm kizlar nasilsiniz ben cumadan berili hastayim bogazim sisti yutkunamadim cumadan berili mahvoldum ilacta almadim,bol bol ihlamur cayi ictim,pekmezi zeytinyagiyla isitip ictim ama nafile hala kazik gibi bogazim gerci bugün ayaga kalktim siz dikkat edin olurmu havalarin güzel olmasi aldatiyor insani iyi pazarlar diliyorum hepicinizeemirmirmirmir
tsk ederim ezgicim inana soguk hic bisey icemedim yutkunamadim ama dün mandalini isitip yedim vallahi cok cektim dikkat edin sizde kendinizeeopuyorumnanaktan
canim seninkinin cinsiyeti belli olmus sanirim tebrikler simdikten prensesini kucagina alirsin insalaahbenimki daha belli degil sen hareketlerini hisedebiliyormusun kizlar gec hisedilir deniyorda:uhm:
slm kizlar nasilsiniz ben cumadan berili hastayim bogazim sisti yutkunamadim cumadan berili mahvoldum ilacta almadim,bol bol ihlamur cayi ictim,pekmezi zeytinyagiyla isitip ictim ama nafile hala kazik gibi bogazim gerci bugün ayaga kalktim siz dikkat edin olurmu havalarin güzel olmasi aldatiyor insani iyi pazarlar diliyorum hepicinizeemirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?