2010 Nisan Anneleri

bu arada ben elevit ilacına devam ediyorum bunun yanında bide kan hapı verdi bana sizde ilaç kullanıyomusunuz hala

opuyorumnanaktanbugün herkes kendine tatil ilan etmis
benimde misafirim vardi giremedim ama fazla bisey kacirmamisim

slm kızlar bende 2 gündür yoktum cinsiyeti öğrenen arkadaşlar olmuş hepsine hayırlı olsuna.s.bu arada hasta olan arkadaşlarıma da geçmiş olsun diyoruma.s.
kızlar ben cuma başka bi doktora gitmiştim tahlillerin yapıldı mı diye sordu bende sadece hemogram ve idrar tahlili yapıldı dedim onlar değil dedi bana bir sürü tahlil yazdı sabah aç karnına hastaneye gel dedi şeker yüklemesi falan yapıldımı size

canım geçmiş olsun yine bitanem ama şeker yüklemesi

Hiçbir belirti vermeden de gelişebilen gestasyonel diyabet (gebelikte görülen şeker hastalığı, "gebelik şekeri") 24-28. gebelik haftaları arasında yapılan iki farklı testle araştırılır canım bunu bir sitede okumuştum bana bir arkadaşım da öyle demişti canım erken değilmi bitanem ban idrar bile yapılmadı kan yapıldı sadece:uhm:

kimsecikler yok valla bu akşam nisan anneleri huuuuuuu nerdesiniz yaaaa

slm kızlar benİm 3 lÜ testİm 18 haftalıkken yapılıcak bİzİm doktorumuz hep 5 hafta arayla ÇaĞırıyo bİzİ sİzİ ne kadar sıklıkla ÇaĞırıyo

benide artık 5 haftada bir çağırıyor..

benim biliğim kadarıylada böyle. daha çok erken şeker yüklemesi için.

hosgeldiniz kizlara.s.

canim benim oglumda yapilmisti 20-24 haftalik arasi
bence seker tahlili icin daha cok erken
neden doktorun simdiden istedi acaba ?
seker tahlilinide söyle yapiyorlar burda tabi orda nasil bilmiyorum
önce kanini aliyor doktor sónra sekerli bir cay iciyorsun ama icilcek gibi degil
sonra 1 saat bekliyorlar ve tekrar kan aliyorlar
ama dedigim gibi burda öyle orda nasil bilmiyorum
ve bunu ac karina yapiyorlar

pardon canim 25-28 haftalik arasiymis simdi defterime baktimda

canlar ben kaciyorum allah rahatlik versin
allaha emanet olun görüsmek üzere insallahopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar.Haftasonu giremedik internete.Evi temizledim kaç gündür hiç el sürmemiştim.Sizler neler yaptınız

günaydın herkese.... ben geçen hafta çok tembellik yaptım şimdi hazırlanıp dükkana gidiyorum. Ordan yazışırız:))

kızlar gunaydın hepınıze uzun zamandır gıremedım bi düşük tehlıkesı atlattım evde ıstırahat ettım yenı basladım bugün işe çok sukur ıyıyız artık ...ama tabı yınede dıkkat edıyorum

gelincik çok güzel bebişinin cicileri canım güle güle giysin bebişinin inşallah ama bana erkek gibi geldi sanki aldıklarınız kız içinemi doğdu ne yaptın

canımmm çok tşk ederim amin inşallah..erkek hissediorum her görende erkek diyor ama henüz kesin bişe yok çarşamba günü gidioz dokorumuza..orta renkte şeler almaya çalıştım ama erkek tarafı ağır bastı sanırım.:roflol:

canım geçmiş olsun kendine dikkat et.allah hepimizi ve bebişimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…