canım ççok geçmiş olsun bende gecen hafta çok kötüydüm..bol bol sıcaksulu bal içtim o bana çok iyi geldi dene istersen
slm kızlar bende 2 gündür yoktum cinsiyeti öğrenen arkadaşlar olmuş hepsine hayırlı olsuna.s.bu arada hasta olan arkadaşlarıma da geçmiş olsun diyoruma.s.
kızlar ben cuma başka bi doktora gitmiştim tahlillerin yapıldı mı diye sordu bende sadece hemogram ve idrar tahlili yapıldı dedim onlar değil dedi bana bir sürü tahlil yazdı sabah aç karnına hastaneye gel dedi şeker yüklemesi falan yapıldımı size
slm kızlar benİm 3 lÜ testİm 18 haftalıkken yapılıcak bİzİm doktorumuz hep 5 hafta arayla ÇaĞırıyo bİzİ sİzİ ne kadar sıklıkla ÇaĞırıyo
slm kızlar bende 2 gündür yoktum cinsiyeti öğrenen arkadaşlar olmuş hepsine hayırlı olsuna.s.bu arada hasta olan arkadaşlarıma da geçmiş olsun diyoruma.s.
kızlar ben cuma başka bi doktora gitmiştim tahlillerin yapıldı mı diye sordu bende sadece hemogram ve idrar tahlili yapıldı dedim onlar değil dedi bana bir sürü tahlil yazdı sabah aç karnına hastaneye gel dedi şeker yüklemesi falan yapıldımı size
canım geçmiş olsun yine bitanem ama şeker yüklemesi
Hiçbir belirti vermeden de gelişebilen gestasyonel diyabet (gebelikte görülen şeker hastalığı, "gebelik şekeri") 24-28. gebelik haftaları arasında yapılan iki farklı testle araştırılır canım bunu bir sitede okumuştum bana bir arkadaşım da öyle demişti canım erken değilmi bitanem ban idrar bile yapılmadı kan yapıldı sadece:uhm:
gelincik çok güzel bebişinin cicileri canım güle güle giysin bebişinin inşallah ama bana erkek gibi geldi sanki aldıklarınız kız içinemi doğdu ne yaptın
kızlar gunaydın hepınıze uzun zamandır gıremedım bi düşük tehlıkesı atlattım evde ıstırahat ettım yenı basladım bugün işe çok sukur ıyıyız artık ...ama tabı yınede dıkkat edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?