canım geçmiş olsun kendine dikkat et.allah hepimizi ve bebişimizi korusun
yeni bir hafta daha başladı...herkes 1 hafta daha büyüdü..:)
ayse_denizy, gelincik53, ruzenin+, ymer
günaydın kızlar
yeni bir hafta daha başladı...herkes 1 hafta daha büyüdü..:)
bende haftaları sayar oldum valla,bebişim büyüsün biran önce ve annesine gelsin artık....bu ara çok midem yanıyor özellikle akşamları oturunca veya yatınca dahada çok hissediyorum duramıyorum inanki,bebişin saçlarımı çıkmaya başlıyor acaba.....bugün test sonucumu almaya gidince bir sorayım doktora yokmu bunun çaresi .....CADIARZU
kızlar günaydın.nasılsınız bakalım*
ben bugün çok iyiyim.sabah 6 itibarıyla bir yeğenim daha oldu.
kızlar günaydın.nasılsınız bakalım*
ben bugün çok iyiyim.sabah 6 itibarıyla bir yeğenim daha oldu.
ayse_denizy, gelincik53, ruzenin+, ymer
günaydın kızlar
gunaydin kizlar nasilsiniz hepinizde bakim guzel anne adaylari hamilelik nasil gidiyor benim hala mide bulantilarim var fakat hic umrumda degil artik dun bebegimi gordum ilk defa dun ultrason gunumuzdu bebegimizi gorduk ve ense kalinligi olculdu.hersey cok sukur iyi Allahim ne guzel birseydi ya gozumun onunden hic gitmiyor elleri ayaklari herseyi vardi Allahima sukurler olsun doktor gelisimi gayet guzel dedi kalbi pit pit atiyordu yavrumun canim bebegim onu hep izlemek istiyorum yaaaa:gitme:
Günaydın canım ben hala geçmişi okuyorum .Oku oku bitmiyor.Maşallahopuyorumnanaktan
teşekkür ederim kızlar.bir oğluşumuz daha oldu.5.erkek yeğenim sırada bizimkilerle birlikte 2 erkek daha var.futbol takımı oluşturmamıza az kaldı.Allahım hepimize bu günleri göstersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?