2010 Nisan Anneleri

yeni bir hafta daha başladı...herkes 1 hafta daha büyüdü..:)

bende haftaları sayar oldum valla,bebişim büyüsün biran önce ve annesine gelsin artık....bu ara çok midem yanıyor özellikle akşamları oturunca veya yatınca dahada çok hissediyorum duramıyorum inanki,bebişin saçlarımı çıkmaya başlıyor acaba.....bugün test sonucumu almaya gidince bir sorayım doktora yokmu bunun çaresi .....CADIARZU

evet ya haftalar önem kazandı bizim için....
şimdiden midenin yanması garip bi sor bencede 6 aydan sonra oldugunu biliyommm.
bende yarın gidicem 2li test için çok heyecanlıyım ama bakalım büyümüşmü bidenem yarın görecegiz

kızlar günaydın.nasılsınız bakalım*
ben bugün çok iyiyim.sabah 6 itibarıyla bir yeğenim daha oldu.

kızlar günaydın.nasılsınız bakalım*
ben bugün çok iyiyim.sabah 6 itibarıyla bir yeğenim daha oldu.

ayyy canım benim rabbim analı babalı büyütsün inşlh..... inşlh sende o günleri görürsün hepimiz .....ne oldu kızmı erkekmi....ayy nasıda misler gibi kokar yavrum ya....

gunaydin kizlar nasilsiniz hepinizde bakim guzel anne adaylari hamilelik nasil gidiyor benim hala mide bulantilarim var fakat hic umrumda degil artik dun bebegimi gordum ilk defa dun ultrason gunumuzdu bebegimizi gorduk ve ense kalinligi olculdu.hersey cok sukur iyi Allahim ne guzel birseydi ya gozumun onunden hic gitmiyor elleri ayaklari herseyi vardi Allahima sukurler olsun doktor gelisimi gayet guzel dedi kalbi pit pit atiyordu yavrumun canim bebegim onu hep izlemek istiyorum yaaaa:gitme:

günaydın canım ay ne güzel ya bende 13 haftalıgım yarın gidicem dr
cinsiyeti hakkında bişey demedi mi peki...hareketlenmeye başlamışmı

teşekkür ederim kızlar.bir oğluşumuz daha oldu.5.erkek yeğenim sırada bizimkilerle birlikte 2 erkek daha var.futbol takımı oluşturmamıza az kaldı.Allahım hepimize bu günleri göstersin inşallah

teşekkür ederim kızlar.bir oğluşumuz daha oldu.5.erkek yeğenim sırada bizimkilerle birlikte 2 erkek daha var.futbol takımı oluşturmamıza az kaldı.Allahım hepimize bu günleri göstersin inşallah

benim ailemdede eşimin ailesinde de erkek çocuklar fazlalıkta.....hele eşimin tarafında son beşik olacak bebeğim benden başka kimse yok doğuracak,oyuzden pek bi kıymetliyiz....benim tarafımdada ilk olacağız oyuzden herkez pek bi heyecanlı....bizde sizin gibi 11 olup futbol takımı kurcaz sanırım benim de oğluşum geliyo ya....... sen hala mı oldun teysemi canım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…