2010 Nisan Anneleri

günaydın canım ay ne güzel ya bende 13 haftalıgım yarın gidicem dr
cinsiyeti hakkında bişey demedi mi peki...hareketlenmeye başlamışmı

sagol canim insallah sende iyi haberler alirsin yarin hareketlenmis ya bir ara acaip oynadi.doktor ensesini olcecegi zaman artik biraz bekledik sonra yer degistirmis yaramaz oyle olctu.hayir canim belki belli oldu cinsiyeti bilemiyorum ama burada 5.ayda soyluyorlar canim 5.ayda ogrencem cinsiyetini bebegimin benim icin saglik olmasiydi.:Saruboceq:

hala oldum canım.doğumuma 15 gün kala da Allahın izniyle 2. defa teyze olcam

günaydın kızlar
sabahtan haztaneye gittim tahlillerimi yaptırdım öğleden sonra doktora göstericem bu arada şeker yüklemesi yapılmadı onun için daha erkenmiş bu kadar tahlilin içinde o da vardır diye düşünmüştüm laboratuvarda arkadaşım var ona sordum ne tahlili bu kadar bunlar dedim 8 tüp kan aldılar şekerler benim kan gurubum negatif olduğu için daha fazla tetkik yapılması gerekiyormuş doğuma kadar 3.4 sefer daha yaptırır dedi arkadaşım hayırlısı bakalım

hala oldum canım.doğumuma 15 gün kala da Allahın izniyle 2. defa teyze olcam

süpper valla.....ne güzel her iki duyguyuda tatmışşın benim için çokkk var......ben şuan yengelik sıfatıyla idare ediyorum....ne güzel aile coşacak valla bebişlerle sizleri birarada düşünemiyorum amma curcuna olur heee.....opuyorumnanaktan

canım bundan 7 ay önce bir yeenim oldu.düşün ben doğum yaptığımda bir yeğenim 13 aylık,diğeri yani bugün doğan 6 aylık,ablamın bebeği 15-20 günlük.aile tam bir bebek patlaması yaşanacak.hepsinin bir araya gelip ağladığını düşünemiyorum.
hala ve teyze olmak çok güzel canım.bilmiyorum kendi çocuğum doğunca nasıl olur ama onlarda benim çocuğum gibi aynen

ruzenin canım senin en azından teyze veya hala olma şansın var geçte olsa.ben hiç olamayacam canım tek çocuğum çünkü.yengelik sıfatıyla bi ömür idare edecem.ama allahım sıfatların en yücesini nasip ediyor bize anneliği.hayırlısıyla bebişlerimizi alsak kucağımıza..

ewt canım çok haklısın rabbim anne olmak isteyen tüm kadınlarımıza nasip etsin,ben hep derim rabbim düşmanımı bile evlatsızlıkla,evlat acısı ile sınama.....inanırmısın canım bazen anneme kızardım ,abartıyo derdim ,ama anne olunca anlarsın lafı gercekten doğruymuş.....hamdolsun ya rabbim bize verdiğin evlatlar için.....

kendi çocuğun olunca biraz farklı oluyo sanırım mesela ben teysemi çok kıskanmıştım çocuğu olunca çünkü annemden ileriydi benim için benimle ilgilenirdi ama insanın kendi çocuğu oldumu sanırım farklı oluyo sevgileri azalmıyo kesinlikle biliyorum ama nebilim işte.....

ben bebişimle öğle yemeğine gidiorum kızlar gelince görüşürüz opuyorumnanaktan

günaydın nisan annişlei nasılsınız hayırlı günler

saolasın yazgülüm bende güzel bir kahvaltı yaptım geldim şükürler olsun iyiyim canım dünden kalma bir yorgunluğum var hla çok gezdim dün havalarda güzel olunca bol bol yürüdük alışveriş yaptık eşimle birde kızımla

budebeciğim canım hayırlı olsun yeğenin bitanem rabbim sağlıklı bir şekilde büyümesini nasip eğlesin inşallah darısı başımıza inşallah o günleri görürmüyüz daha çok var sanki ama bir taraftanda çok çabuk geçiyo günler

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ. HAFTASONU HıÇ GıREMEDıM NETE GEÇMıŞı OKUMAMDA MÜMKÜN DEĞıL UMARIM HERKES ıYıDıR. ÖNEMLı BıŞEYLER KAÇIRMAMIŞIMDIR.
YOĞUN BıR PAZARTESı YAŞIYORUM AMA BEBıŞıM BENı HıÇÇÇ RAHATSIZ ETMıYOR SAOLSUN zemuszemusFIRSAT BULDUKÇA KATILIRIM SıZEkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım.afiyet olsun yarasın bebeğine..............ben bugün 4.kez hala oldum.birkaç saat sonra bebeğimizi görmeye gidicem.dün nereleri gezdin*ben cumartesi giresuna gittim ayyy ne yoruldum daha gazi caddesine çıkmadan pes ettim.fazla ayakta kalınca belim ağrıyor.bebeğe bişeyler aldınmı?şu apaydınlarda set var dedinye ona baktım.hastane çıkışı yapmışlar 20 parça 80 tl ye satıyolar.bana yerleri çok güzel gelmedi.albimininin bebek kıyafetleri çok iyi,sen gel bulancak a alalım 7 aydan sonra.....

günaydın canım hoşgeldin bitanem a.s.

canım sağolasın.darısı hepimizin başına inşallah.gelir canım o günler.ben ayağa kalktıktan sonra sanki zaman biraz daha hızlı geçiyo........

günaydın canım.hoşgeldin.......

gözün aydın canım benim tekrardan rabbim sağlıcakla büyümesini nasip eğlesin inşallah:Saruboceq::Saruboceq: bende ordudaydım canım dün eşimle kızımızla gezmeye gittik hava çok güzeldi ama ben fazla yürüyemedim aynen senin dediğin gibi belim çok ağrıyo hemen biraz oturup biraz gezdim ama gezdim yani bime falan gittik kalmmaıştı eşim zaten bizim ordada bakmıştı o gün ordada kalmmaıştı ordudada sadece bebk battaniyesi kalmıştı ama mavi olanında almadım o yüzden canım tamam geleceğim 6 buçuk 7. ayında inşallah beraber bakarız canım benim ama ordudada çok güzel yerler var ama çok pahallı geldi bana ben dayanamayıp bitane kot takımı alacaktım olsun dedim eşimde bunların yeni modelleri gelir dedi o zamana almaktan vazgeçtim ama anlatamam bitanem harika şeyler var ben apaydınlara bakmamıştım arkadaşım doğum yapmıştı o söylemişti ordan aldık demişti zaten hastane çıkışını görümcem almış ankaradan bben ankaradayken o beni bebişler için satılan ürünlerin olduğu bir yere götürmüştü şimdi aklım ordaki kuranında dağıtmak için şekerler biblolardan kaldı dedim geçende oda ben sana katalog gönderirim yaptırırız dedi eşimde bana aklına neler geliyo unutmuyosunda diyo bende hiç unuturmuyum canımm aaaaa diyorum gülüyo banakaydirigubbakcemile3:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…