günaydın canım ay ne güzel ya bende 13 haftalıgım yarın gidicem dr
cinsiyeti hakkında bişey demedi mi peki...hareketlenmeye başlamışmı
benim ailemdede eşimin ailesinde de erkek çocuklar fazlalıkta.....hele eşimin tarafında son beşik olacak bebeğim benden başka kimse yok doğuracak,oyuzden pek bi kıymetliyiz....benim tarafımdada ilk olacağız oyuzden herkez pek bi heyecanlı....bizde sizin gibi 11 olup futbol takımı kurcaz sanırım benim de oğluşum geliyo ya....... sen hala mı oldun teysemi canım.....
hala oldum canım.doğumuma 15 gün kala da Allahın izniyle 2. defa teyze olcam
süpper valla.....ne güzel her iki duyguyuda tatmışşın benim için çokkk var......ben şuan yengelik sıfatıyla idare ediyorum....ne güzel aile coşacak valla bebişlerle sizleri birarada düşünemiyorum amma curcuna olur heee.....opuyorumnanaktan
ruzenin canım senin en azından teyze veya hala olma şansın var geçte olsa.ben hiç olamayacam canım tek çocuğum çünkü.yengelik sıfatıyla bi ömür idare edecem.ama allahım sıfatların en yücesini nasip ediyor bize anneliği.hayırlısıyla bebişlerimizi alsak kucağımıza..
canım bundan 7 ay önce bir yeenim oldu.düşün ben doğum yaptığımda bir yeğenim 13 aylık,diğeri yani bugün doğan 6 aylık,ablamın bebeği 15-20 günlük.aile tam bir bebek patlaması yaşanacak.hepsinin bir araya gelip ağladığını düşünemiyorum.
hala ve teyze olmak çok güzel canım.bilmiyorum kendi çocuğum doğunca nasıl olur ama onlarda benim çocuğum gibi aynen
saolasın yazgülüm bende güzel bir kahvaltı yaptım geldim şükürler olsun iyiyim canım dünden kalma bir yorgunluğum var hla çok gezdim dün havalarda güzel olunca bol bol yürüdük alışveriş yaptık eşimle birde kızımla
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ. HAFTASONU HİÇ GİREMEDİM NETE GEÇMİŞİ OKUMAMDA MÜMKÜN DEĞİL UMARIM HERKES İYİDİR. ÖNEMLİ BİŞEYLER KAÇIRMAMIŞIMDIR.
YOĞUN BİR PAZARTESİ YAŞIYORUM AMA BEBİŞİM BENİ HİÇÇÇ RAHATSIZ ETMİYOR SAOLSUN zemuszemusFIRSAT BULDUKÇA KATILIRIM SİZEkaydirigubbakcemile5
budebeciğim canım hayırlı olsun yeğenin bitanem rabbim sağlıklı bir şekilde büyümesini nasip eğlesin inşallah darısı başımıza inşallah o günleri görürmüyüz daha çok var sanki ama bir taraftanda çok çabuk geçiyo günler
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR NASILSINIZ. HAFTASONU HİÇ GİREMEDİM NETE GEÇMİŞİ OKUMAMDA MÜMKÜN DEĞİL UMARIM HERKES İYİDİR. ÖNEMLİ BİŞEYLER KAÇIRMAMIŞIMDIR.
YOĞUN BİR PAZARTESİ YAŞIYORUM AMA BEBİŞİM BENİ HİÇÇÇ RAHATSIZ ETMİYOR SAOLSUN zemuszemusFIRSAT BULDUKÇA KATILIRIM SİZEkaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım.afiyet olsun yarasın bebeğine..............ben bugün 4.kez hala oldum.birkaç saat sonra bebeğimizi görmeye gidicem.dün nereleri gezdin*ben cumartesi giresuna gittim ayyy ne yoruldum daha gazi caddesine çıkmadan pes ettim.fazla ayakta kalınca belim ağrıyor.bebeğe bişeyler aldınmı?şu apaydınlarda set var dedinye ona baktım.hastane çıkışı yapmışlar 20 parça 80 tl ye satıyolar.bana yerleri çok güzel gelmedi.albimininin bebek kıyafetleri çok iyi,sen gel bulancak a alalım 7 aydan sonra.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?