2010 Nisan Anneleri

budebeciğim lora bebek şekeri yaz googleda bak ne güzel şekerler var orda yaaa bayıldım ben bunlardan yaptırmak çok istiyorum mevlüdünde inşallah ama benim ankarada baktıklarımda çok güzeldi

nasıl bişey o şeker biblolar canım.değişik bişey heralde ben hiç görmedim.ben doğuma güzel böyle açıklı koyulu mavili tüllerden bir sepet hazırlayacağım.içine de yine mavilerden küçük tüllerin içine çikolota koyup fiyonk yapıp kapatıcam.bi öğretmen arkadaş yapmıştı doğumunda çok güzeldi

budebeciğim lora bebek şekeri yaz googleda bak ne güzel şekerler var orda yaaa bayıldım ben bunlardan yaptırmak çok istiyorum mevlüdünde inşallah ama benim ankarada baktıklarımda çok güzeldi

zeyracım bunlar çok güzeller.bayıldım ya fiyatlarda iyi.ben bi namaz kılıp geliyorum canım

canım aslında ben busene evdeyimya o yüzden bir ara düşündüm kendimmi yapsam diye ama bayıldım ben bunlara zaten herkese değil kendi ve eşimin ailesine dağıtacağım yakın çevreye kuranında yinede 100 tane yapmam gerekir bizim sülalelere yetmez bile ama ne yapalım olduğu kadar artık sende güzel düşünmüşsün belki benimde aklıma yatarsa bende evde kendim malzemesini alır yaparım hem hiç ders çalışam gelmiyo yaaa ben ne yapıcam yaa çalışmaya başlamam lazım ama tık yok daha tembel oldum iyicenea.s

oooo bebek şekerlerinden süslemelerden bahsedilmiş,bizim sepetimiz bile hazırdı pembiş ama artık tülü değişecek .....bizde lavanta keseleri düşünüyoruz hastaneye gelenlere,mevlütdede badem şekerleri tüllere sarılı falan olabilir ....ama çok güzel seyler var inanın altın yastığı ,kapı süsleri,çelenkler,balonlar falan......

zeyracım bunlar çok güzeller.bayıldım ya fiyatlarda iyi.ben bi namaz kılıp geliyorum canım
tamam bitanem bende biraz dinleneyim sırtım yine ağrımaya başladı öptüm canım görüşrüz a.s.

evet ruzenciğim helede o bahsettiğim sitede müthiş şekerler var kapı süsleri aslında fikir amaçlıda bakılabilir oradan:teytey:

herkese merhaba arkadaslar nasilsiniz bakalim ben hastaydim bogazim sismisti kac gündürlü bugün iyiyim cok sükür ama biraz bas agrim var halaa.s.

kızlar bu şekerlerden dogumda mı yoksa sonra dua okutuldugundamı dagıtmak gerekıyo

ben hastaneye gelenlere vermek için lavanta kesesi hazırlıycam....fakat mevlüde gelenlere tüllerle süslü sekerler falan olabilir....her ikisi içinde yapıcam,tecrübeliyim bu konuda çünkü kendi nikah sekerlerimizi davetiyelerimizin süslerini biz yapmıştık eşimle....

saol ruzenin canim dikkat edin sizde valla cok cektim burnum akmadi aksaydi bas agrim olmazdi diye düsünüyorum,ama pekmez vede zeytinyagini isitip ictim cok faydasini gördüm bilginize.....

bende bugün bebişin test sonuçlarını almaya gidicem inşlh hayırslısı ile temiz ,güzel sonuçlar çıkar .....valla heyecan yaptım kendime.....

selam kızlar nasılsınız? giriyorum ama yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum kaç gündür çok şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesi yaşıyorum anlamadım nedendir. ılık duş alsamda geçiremiyorum bişiler yiyip soğuk su denicem birde. sizler nasılsınız bebişler nasıl?

bu aradaBEBEG cim halan yok üç gün oldu neredeyse....ben merak etmeye başladım keşke telefonu falan olsaydı ulaşırdık....bişimi oldu acaba Allah korusun ,evde değil sanırım kızının okulu var evde olsa bizede selam yazardı.....

geçmiş olsun canım.....benimde mide yanmam geçmiyor beni çok bunaltmaya başladı ben ilk zamanlar böle sorun yaşamadım şimdi başladı .....doktorunun teli yokmu bi sorsan enazından ...

Kızlar geçmişi okumadan bi sormak istedim 3 lü testimin sonuçları kafamı karıştırdı. Dr uu aradım görmem lazım diyor. Bana 40 km uzaklıkta neyse annem akşam üstü götürcek ama merakımdan ölücem şimdi. Trisomy 21 1/350 diyor. Diğerlerinde çok düşük risk diyor. Sonuç alan varmıydı bizde???

geçmiş olsun canım.....benimde mide yanmam geçmiyor beni çok bunaltmaya başladı ben ilk zamanlar böle sorun yaşamadım şimdi başladı .....doktorunun teli yokmu bi sorsan enazından ...

sanada geçmiş olsun canım, daha önce sormuştum kan basıncı yükseldiği içindir demişti. bilmiyorum valla çok sıkıntı yaratıyor bana bu baş ağrısı.

ben araştırdım netten (daha kafası karışıyor insanın) çok risk yok ama düşük de demiyor. Offff çok stres oldum yaa.1/200 ün altında yada bazı drlar 1/270in altında amniyosentez önerirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…