gözün aydın canım benim tekrardan rabbim sağlıcakla büyümesini nasip eğlesin inşallah:Saruboceq::Saruboceq: bende ordudaydım canım dün eşimle kızımızla gezmeye gittik hava çok güzeldi ama ben fazla yürüyemedim aynen senin dediğin gibi belim çok ağrıyo hemen biraz oturup biraz gezdim ama gezdim yani bime falan gittik kalmmaıştı eşim zaten bizim ordada bakmıştı o gün ordada kalmmaıştı ordudada sadece bebk battaniyesi kalmıştı ama mavi olanında almadım o yüzden canım tamam geleceğim 6 buçuk 7. ayında inşallah beraber bakarız canım benim ama ordudada çok güzel yerler var ama çok pahallı geldi bana ben dayanamayıp bitane kot takımı alacaktım olsun dedim eşimde bunların yeni modelleri gelir dedi o zamana almaktan vazgeçtim ama anlatamam bitanem harika şeyler var ben apaydınlara bakmamıştım arkadaşım doğum yapmıştı o söylemişti ordan aldık demişti zaten hastane çıkışını görümcem almış ankaradan bben ankaradayken o beni bebişler için satılan ürünlerin olduğu bir yere götürmüştü şimdi aklım ordaki kuranında dağıtmak için şekerler biblolardan kaldı dedim geçende oda ben sana katalog gönderirim yaptırırız dedi eşimde bana aklına neler geliyo unutmuyosunda diyo bende hiç unuturmuyum canımm aaaaa diyorum gülüyo banakaydirigubbakcemile3:lepi:
budebeciğim lora bebek şekeri yaz googleda bak ne güzel şekerler var orda yaaa bayıldım ben bunlardan yaptırmak çok istiyorum mevlüdünde inşallah ama benim ankarada baktıklarımda çok güzeldi
nasıl bişey o şeker biblolar canım.değişik bişey heralde ben hiç görmedim.ben doğuma güzel böyle açıklı koyulu mavili tüllerden bir sepet hazırlayacağım.içine de yine mavilerden küçük tüllerin içine çikolota koyup fiyonk yapıp kapatıcam.bi öğretmen arkadaş yapmıştı doğumunda çok güzeldi
tamam bitanem bende biraz dinleneyim sırtım yine ağrımaya başladı öptüm canım görüşrüz a.s.zeyracım bunlar çok güzeller.bayıldım ya fiyatlarda iyi.ben bi namaz kılıp geliyorum canım
oooo bebek şekerlerinden süslemelerden bahsedilmiş,bizim sepetimiz bile hazırdı pembiş ama artık tülü değişecek .....bizde lavanta keseleri düşünüyoruz hastaneye gelenlere,mevlütdede badem şekerleri tüllere sarılı falan olabilir ....ama çok güzel seyler var inanın altın yastığı ,kapı süsleri,çelenkler,balonlar falan......
kızlar bu şekerlerden dogumda mı yoksa sonra dua okutuldugundamı dagıtmak gerekıyo
herkese merhaba arkadaslar nasilsiniz bakalim ben hastaydim bogazim sismisti kac gündürlü bugün iyiyim cok sükür ama biraz bas agrim var halaa.s.
selam kızlar nasılsınız? giriyorum ama yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum kaç gündür çok şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesi yaşıyorum anlamadım nedendir. ılık duş alsamda geçiremiyorum bişiler yiyip soğuk su denicem birde. sizler nasılsınız bebişler nasıl?
geçmiş olsun canım.....benimde mide yanmam geçmiyor beni çok bunaltmaya başladı ben ilk zamanlar böle sorun yaşamadım şimdi başladı .....doktorunun teli yokmu bi sorsan enazından ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?