2010 Nisan Anneleri

canım benimde ders çalışmam lazım ama napcam bilmiyorum.hiç ders çalışma isteği yok

slm kızlarrr..

nazlıcım lütfen sıkma canını bende ikilimde panık yapmıştım doktoruma gostermeden sonra boşuna üzmüşüm bebişimi.

evet canım yaaa bende merak ettim bebeg nerde acaba evde olsa o kesin girerdi msn adresi var bende onuda açmadı baktım kaç gündür yaa

evet canım yaaa bende merak ettim bebeg nerde acaba evde olsa o kesin girerdi msn adresi var bende onuda açmadı baktım kaç gündür yaa

belkide interneti bozuktur kızlarr.. inşallah başka kötü bir durum yoktur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nazcığım bencede panik yapma bu testler sadece ihtimal testleri benimde içime kurt düşmüştü düşük olduğunu görünce doktorum eşime normal demiş birde canım kesin diye bişey yok bu testlerde iyi dersin rabbim korusun bir sorun olur kötü desin iyi olur yani bunlar dediğim gibi ihtimal hatta hastahaneden hastahaneye değişen testler nasılmı bir yerde okumuştum tam hatırlamıyorum diyelimki 1/150 çıktı test bu testin anlamı senin yaşında o hastahanede test yaptırıp aynı kan gurubunda olan kişilerin 150 tanesindenden birinde bir olumsuzluk yaşanmış yani bu testlerin tam olarak bir hastahaen varmış çünkü orada yanılam payı çok düşükmüş çok yoğun test yaptırdıkları için türkiye genelinde bir yer varmış yani yoğun olarak test yapıldığı için böyle bizim yaptırdığımız yerler benim öyle küçük iller o yüzden çokda kafama takmıyorum hatta yaptırmasammı diyorum çünkü çok var böyle riskli deyipte maşallah sapasağlam doğan bebişler bencede senin değerin normal canım

selam kizlar umarim hepiniz iyisinizdir
benim canim sykin öyle bir bakim dedim valla hic morelim yok
fazla katilmayacam ama meraktada kaliyorum
ayrica bebeg83 nerelerde harbi ya bende meraklanmaya basladim
ulasabilecegimiz bu no felanda yok
umarim kötü bisey yoktur ve tez zamanda gelir
budebecim seninde gözün aydin canim evet halalik cok güzel bir duygu
teyze olmadim daha ablamin bebek istemesini bekliyorum ama ondan önce kiz kardesim dogurur sanirim

ARKADAŞLAR BEBEK ŞEKERLERıNDEN BAHSETMıŞSıNıZ SÜREKLı ALIŞVERıŞ YAPTIĞIM BıR STıE VAR BEN ORDA BU MODELı ÇOK BEĞENDıM opuyorumnanaktan

ben geldim kızlar ama hoş gelemdim,doktora gittim test sonucumu almaya hemde gösterecektim işte sonuçlar için,fakat doktoruma ulaşmamış,nese labaratuara gittim ,ordada yok,testler farklı bir yerde yapılıyormuş nese orayı aradılar ,bana verilen cevap şuydu: testi inceleyen doktorlarımız bugün sonkez daha bakacaklarmış,ayrıntılı inceleme yapmaları gerekliymiş,oyuzden testi bukadar uzun tutmuşlar en geç yarın alabilirmişm ....çok şaşırdım ve sordum bu testler hep böle geç mi çıkar diye,oda sizin test böle oldu bizde anlamadık yarın gelince test sonucum beni arayacaklarmış,çok tedirgin oldum kızlar neden böle olduki,yarabbim inşlh kötü bişi yoktur ve ben kendimi boşuna üzüyorumdur....

Tatlım canını hiç boşu boşuna sıkma bence. hastanenin sorumsuzlugu dıye dusunuyorum bunu. ne yanı sonucta testte bazı degerler cıkıyor ve o degerler uzerınden bes dakıka bıle surmeyen bır yorum yapıyorlar. bak yorum dıyorum cunku bunlar bır olasılık testı . kesin değil. ne yanı bu degerler uzerınde mı ayrıntılı inceleme yapacaklarmış. senı boşu boşuna korkutmuslar tatlım. lutfen hiiiç bunaltma kendını ...

zeyracım bendede var msni okadrada mesaj bıraktım ama sonuç sıfır.....büyük bi ihtimal internetde sorun vardır diyerek düşünmeye çalışıyorum keşke cep telefonu olsa bukadar merak etmezdik....

bende aynı seyelri düşünmeye çalışıyorum canım hem neden bitek benim testimi bekletiyorlarki,belkide unuttular değilmi.....:??

bende aynı seyelri düşünmeye çalışıyorum canım hem neden bitek benim testimi bekletiyorlarki,belkide unuttular değilmi.....:??

kesin canımm. hatta doktora göstermene gerek bıle yok sonucunu alınca burda yaz bız yapalım yorumları kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sonuclar yuksekse risk düşük demek bu kadar basitt :teytey::teytey:

ruzenin sıkma tatlım canını önemli bişey yoktur bence hastane sorumsuzluğu üzme bebişini
bu arada bende tahlil sonuçlarımı aldım az önce doktoruma gösterdim sonuçlara bakarken dedi ki bana ülker ne olcak şimdi bi anda kaynar sular döküldü başımdan sorun mu var dedim öyle bişey demedim ki ben ölcekmiyim sence dedi ayy manyak yaa dalga geçiyor benimle sonuçlarım gayet iyiymiş biraz olsun rahatladım valla

çok sevindim canım sonuçlarının iyi çıkmasına.....demekki insan ister istemez evham yapıyormuş,ama genede düşünmeden edemiyorum test sonuçlarını elime alana kadarda geçmiycek....annelik ne zormuş yaaaa........ bende iyi düşünmeye çalışıyorum,kötüye yormuyorumki bebişimde üzülmesin..... şimdi ne yesem acep çok acıktım....turşu çekiyo halen canım doğurana kadar tursu küpü gibi olcam kesin.....

slm kızlarrr..

nazlıcım lütfen sıkma canını bende ikilimde panık yapmıştım doktoruma gostermeden sonra boşuna üzmüşüm bebişimi.

ya desteğiniz için teşekkür ederim annem gitmiş druma aradı şimdi. hiçbir risk yok demiş adam. Çok rahatladım çoookkkk... Nasıl sıkmışım kendimi heryerim ağrıyor şu andelikafadulden

canım çok güzelmiş, sitenin adresini bana yazar mısın?

bende istiyorum. Birde birmax diye bir adres var yanlış hatırlamıyorsam ordan buzdolabı için süser var arkası mıknatıslı bende öyle bir şey alıp arkasına tülle badem şekeri yapıştırırım diye düşünmüştüm. Hem Dağıttığımız insanlara yayıntıda olmaz buzdolaplarına yapıştırırlar..

kızlar bende sürekli acıkıyorum kafamçokkarıştı iş yerimdeyim fazla yeme şansımda yok :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…