canım aslında ben busene evdeyimya o yüzden bir ara düşündüm kendimmi yapsam diye ama bayıldım ben bunlara zaten herkese değil kendi ve eşimin ailesine dağıtacağım yakın çevreye kuranında yinede 100 tane yapmam gerekir bizim sülalelere yetmez bile ama ne yapalım olduğu kadar artık sende güzel düşünmüşsün belki benimde aklıma yatarsa bende evde kendim malzemesini alır yaparım hem hiç ders çalışam gelmiyo yaaa ben ne yapıcam yaa çalışmaya başlamam lazım ama tık yok daha tembel oldum iyicenea.s
Kızlar geçmişi okumadan bi sormak istedim 3 lü testimin sonuçları kafamı karıştırdı. Dr uu aradım görmem lazım diyor. Bana 40 km uzaklıkta neyse annem akşam üstü götürcek ama merakımdan ölücem şimdi. Trisomy 21 1/350 diyor. Diğerlerinde çok düşük risk diyor. Sonuç alan varmıydı bizde???
bu aradaBEBEG cim halan yok üç gün oldu neredeyse....ben merak etmeye başladım keşke telefonu falan olsaydı ulaşırdık....bişimi oldu acaba Allah korusun ,evde değil sanırım kızının okulu var evde olsa bizede selam yazardı.....
evet canım yaaa bende merak ettim bebeg nerde acaba evde olsa o kesin girerdi msn adresi var bende onuda açmadı baktım kaç gündür yaa
ARKADAŞLAR BEBEK ŞEKERLERİNDEN BAHSETMİŞSİNİZ SÜREKLİ ALIŞVERİŞ YAPTIĞIM BİR STİE VAR BEN ORDA BU MODELİ ÇOK BEĞENDİM opuyorumnanaktan
ben geldim kızlar ama hoş gelemdim,doktora gittim test sonucumu almaya hemde gösterecektim işte sonuçlar için,fakat doktoruma ulaşmamış,nese labaratuara gittim ,ordada yok,testler farklı bir yerde yapılıyormuş nese orayı aradılar ,bana verilen cevap şuydu: testi inceleyen doktorlarımız bugün sonkez daha bakacaklarmış,ayrıntılı inceleme yapmaları gerekliymiş,oyuzden testi bukadar uzun tutmuşlar en geç yarın alabilirmişm ....çok şaşırdım ve sordum bu testler hep böle geç mi çıkar diye,oda sizin test böle oldu bizde anlamadık yarın gelince test sonucum beni arayacaklarmış,çok tedirgin oldum kızlar neden böle olduki,yarabbim inşlh kötü bişi yoktur ve ben kendimi boşuna üzüyorumdur....
evet canım yaaa bende merak ettim bebeg nerde acaba evde olsa o kesin girerdi msn adresi var bende onuda açmadı baktım kaç gündür yaa
Tatlım canını hiç boşu boşuna sıkma bence. hastanenin sorumsuzlugu dıye dusunuyorum bunu. ne yanı sonucta testte bazı degerler cıkıyor ve o degerler uzerınden bes dakıka bıle surmeyen bır yorum yapıyorlar. bak yorum dıyorum cunku bunlar bır olasılık testı . kesin değil. ne yanı bu degerler uzerınde mı ayrıntılı inceleme yapacaklarmış. senı boşu boşuna korkutmuslar tatlım. lutfen hiiiç bunaltma kendını ...
bende aynı seyelri düşünmeye çalışıyorum canım hem neden bitek benim testimi bekletiyorlarki,belkide unuttular değilmi.....:??
ruzenin sıkma tatlım canını önemli bişey yoktur bence hastane sorumsuzluğu üzme bebişini
bu arada bende tahlil sonuçlarımı aldım az önce doktoruma gösterdim sonuçlara bakarken dedi ki bana ülker ne olcak şimdi bi anda kaynar sular döküldü başımdan sorun mu var dedim öyle bişey demedim ki ben ölcekmiyim sence dedi ayy manyak yaa dalga geçiyor benimle sonuçlarım gayet iyiymiş biraz olsun rahatladım valla
ruzenin şeker turşu karnını doyurcak mı senin
slm kızlarrr..
nazlıcım lütfen sıkma canını bende ikilimde panık yapmıştım doktoruma gostermeden sonra boşuna üzmüşüm bebişimi.
canım çok güzelmiş, sitenin adresini bana yazar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?