2010 Nisan Anneleri

canım çok teşekkür ederim.ben hem hala hem teyzeyim.ikiside çok güzel

canım kötü bişey yoktur aklına öyle kötü şeyler getirme......kendini ve beğini üzme.belkide sonuç çıkmadı sana böyle bişey dediler...stres yapma canım

Kızlar ben de 16 haftalık hamileyim. İkili testim 1/310 çıktı. Doktor riskli dedi. Yarında detaylı ultrason taraması ve üçlü testim var. Kötü çıkarsa diye çok korkuyorum. İnşallah amniyosenteze gerek kalmaz. Sizin sonuçlarınız çıktı mı?

merhaba canım aklına kötü şeyler getirme.yarın ultrasonda inşallah iyi çıkar,üzülürsen bebeğinide üzersin........

korKma canım 300 ALTI OLMAMIŞ SONUÇTA.BAZI DOKTORLAR 250 BAZILARI 300 DİYORLAR.HEMDE BUNLAR KESİN SONUÇ DEĞİL.

ruzenin canım sakin ol ii şeyle düşünki ii şeyler olsun.allah büyük tatlım kalbine göre verir hayırlısını.merak etme dua et tatlım.bende duacınım hayatım.iyi haberler duyacaksın allahın izniyle..

anadoluesk tatlım senin içinde sölediklerim geçerli kafanda türlü şeler kurup kendinide bebeğinide üzme..hayırlısını dile allahtan.iyi haberlerini bekliyoruz tatlım..

RUZENİN KÖTÜ OLACAĞINI SANMIYORUM SONUCUNUN CANIM.SONRAYA KALMIŞTIR VE HASTANENİN KURALIDA İNCELEYEREK VERİYOR OLABİLİR.yAŞIN KÜÇÜK SONUÇTA.bUNLAR YAŞLADA ORANTILI TAHLİLLER.kAFANA TAKMA CANIM BEBİŞİDE ÜZME.Şeniz

merhaba kızlarr
bugün giremedim nete sabahtan evle uğraştım sonra alışverişe gittik eşimle eve geldim akşam için hazırlıklara başladım
bugün bizim ilk evlilik yıldönümümüz eşim dışarda yiyelim dedi ama istemedim sevdiği şeyleri yapayım diyorum
sizler nasılsınız ?
sanırım testlerden bahsediyorsunuz inşallah iyi sonuçlar alırsınız kızlaryaa
benim doktorum yaptırmadı kesin sonuç vermiyor dedi ama ara ara keşke yaptırsamıydım diyorum

Bütün nisan anneleri slmlar.
Anadoluesk, ikili test bir tarama testi ve olasılık testi. Benim doktorum en çok oradaki hormon oranlarımla ilgilendi. Aklına kötü şeyler aman getirme bazen bu sonuçlar bu şekilde çıkabiliyormuş ama genelde sonradan pek sorun çıkmadığını söylemişti doktorum bana. Gönlünü ferah tut.

ya kızlar benim ikili testimde 103 çıkmıştı ve doktorum beni hiç evham olayına sokmadı normal demiş sonuçta bu olasılık testleri yaa kombine riskim iyiydi yani şimdi hatırlamıyorum ama ben hiç görmedim amniyosentez yaptırıpta bebişinde bişey çıkan rabbim korusun meleklerimizi bu sayılara bence bu kadarda takmayın yaa ben rabbime emanet ettim yavrumu sayılara değil valla bu saatten sonra dua edin bol bol benim doktorum ne gerekirse söyleyen biride aynı zamnda kötü bişey olsa hayatta saklamaz yani direkte söyler işinin tam ustası diyebilirim stres yaparak bebklere zarar veriyosunuz bence

en iyisini yapmış jnazcığım doktorun valla tebrikederim o doktorunundan ellerinden öperim bana doktorum en önemlisi ense kalınlığı ölçümü olduğunu söyledi beni heyecan sarmıştı internetten araştır araştır sonra eşimi tekrar doktorumuzun yanına yolladım normal demiş burun kemiği ve ense kalımlığı en önemlisi o haftalarda bu arda hoşgeldin canım

yosuncuğum canım sende hoşgeldin tatlım

bu olay sayılara kalsaydı oooo benim tanıdığım bütün annelerde çıktı çevremde ama bebişlerine maşallah turp gibiler yani olasılık testleri bunu unutmayın arkadaşlar bazı doktorlar sadece ense kalınlığını ölçüp bırakıyolar bile yaaa sanırım budebeciğimin doktoru sadece enseyle kara vermiş

Benim doktorumda ense kalınlığı normal olan ve burun kemiği oluşan bir bebekte genellikle kötü şeyler olmuyor dedi.
Hatta şimdiye kadar bir hastasında ense kalınlığı normal ve burun kemiği olduğu halde 2'li test kötü çıkmış. Sonra 3'lüde kötü çıkmış. Aminosentezde temiz çıkmış ve çok sağlıklı bir bebeği olmuş. Asıl önemli olan ense kalınlığı ve burun kemiğiymiş.

neyse kızlar ben kaçtım kayınvalidemde kalıcam bugün hacılığa gitcekler inşallah rabbim nasip eğlerse bir haftaya kalmaz ona gelen giden oluyo ona yardım ederim biraz eşimde nöbette zaten bu gece kendinize ve bebişlerinize iyi bakın sakın strese sokmayın yeğenlerimi haaa kızıyo teyzoşu öptüm

a.s hoşbuldum canımcım
doktorum o kadar açık açık anlattıki tatlım bazen boşu boşuna hamileliklerini zehir etmekle geçiyor dedi zaten ense kalınlığına baktı artmamış gayet normal görünüyor dedi zaten eğer bi sorun olursa direk kalınlık artıyormuş
sen nasılsın tatlım bu arada benimde diş eti kanamalarım baya arttı

evet canım a.s

canım benimm çok yorma kendini dikkat et olur mu
bende öpüyorum seni ve prensesimiziŞeniz

kızlar bende sürekli acıkıyorum kafamçokkarıştı iş yerimdeyim fazla yeme şansımda yok :umursamaz:
Ayyyy bende nasıl acıkıyorum anlatamam yaaa.Şimdi de çok acıktım mesela.Canım dolma ve turşu çekiyor.Offfff.Çok kötüyüm kızlar biri beni durdursuuunnnnnndelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…