selam kizlar umarim hepiniz iyisinizdir
benim canim sykin öyle bir bakim dedim valla hic morelim yok
fazla katilmayacam ama meraktada kaliyorum
ayrica bebeg83 nerelerde harbi ya bende meraklanmaya basladim
ulasabilecegimiz bu no felanda yok
umarim kötü bisey yoktur ve tez zamanda gelir
budebecim seninde gözün aydin canim evet halalik cok güzel bir duygu
teyze olmadim daha ablamin bebek istemesini bekliyorum ama ondan önce kiz kardesim dogurur sanirim
ben geldim kızlar ama hoş gelemdim,doktora gittim test sonucumu almaya hemde gösterecektim işte sonuçlar için,fakat doktoruma ulaşmamış,nese labaratuara gittim ,ordada yok,testler farklı bir yerde yapılıyormuş nese orayı aradılar ,bana verilen cevap şuydu: testi bukadar uzun tutmuşlar en geç yarın alabilirmişm ....çok şaşırdım ve sordum bu testler hep böle geç mi çıkar diye,oda sizin test böle oldu bizde anlamadık yarın gelince test sonucum beni arayacaklarmış,çok tedirgin oldum kızlar neden böle olduki,yarabbim inşlh kötü bişi yoktur ve ben kendimi boşuna üzüyorumdur....
Kızlar ben de 16 haftalık hamileyim. İkili testim 1/310 çıktı. Doktor riskli dedi. Yarında detaylı ultrason taraması ve üçlü testim var. Kötü çıkarsa diye çok korkuyorum. İnşallah amniyosenteze gerek kalmaz. Sizin sonuçlarınız çıktı mı?
Kızlar ben de 16 haftalık hamileyim. İkili testim 1/310 çıktı. Doktor riskli dedi. Yarında detaylı ultrason taraması ve üçlü testim var. Kötü çıkarsa diye çok korkuyorum. İnşallah amniyosenteze gerek kalmaz. Sizin sonuçlarınız çıktı mı?
merhaba kızlarr
bugün giremedim nete sabahtan evle uğraştım sonra alışverişe gittik eşimle eve geldim akşam için hazırlıklara başladım
bugün bizim ilk evlilik yıldönümümüz eşim dışarda yiyelim dedi ama istemedim sevdiği şeyleri yapayım diyorum
sizler nasılsınız ?
sanırım testlerden bahsediyorsunuz inşallah iyi sonuçlar alırsınız kızlaryaa
benim doktorum yaptırmadı kesin sonuç vermiyor dedi ama ara ara keşke yaptırsamıydım diyorum
hoşbuldum canımcımen iyisini yapmış jnazcığım doktorun valla tebrikederim o doktorunundan ellerinden öperim bana doktorum en önemlisi ense kalınlığı ölçümü olduğunu söyledi beni heyecan sarmıştı internetten araştır araştır sonra eşimi tekrar doktorumuzun yanına yolladım normal demiş burun kemiği ve ense kalımlığı en önemlisi o haftalarda bu arda hoşgeldin canım
yosuncuğum canım sende hoşgeldin tatlım
Benim doktorumda ense kalınlığı normal olan ve burun kemiği oluşan bir bebekte genellikle kötü şeyler olmuyor dedi.
Hatta şimdiye kadar bir hastasında ense kalınlığı normal ve burun kemiği olduğu halde 2'li test kötü çıkmış. Sonra 3'lüde kötü çıkmış. Aminosentezde temiz çıkmış ve çok sağlıklı bir bebeği olmuş. Asıl önemli olan ense kalınlığı ve burun kemiğiymiş.
neyse kızlar ben kaçtım kayınvalidemde kalıcam bugün hacılığa gitcekler inşallah rabbim nasip eğlerse bir haftaya kalmaz ona gelen giden oluyo ona yardım ederim biraz eşimde nöbette zaten bu gece kendinize ve bebişlerinize iyi bakın sakın strese sokmayın yeğenlerimi haaa kızıyo teyzoşu öptüm
Ayyyy bende nasıl acıkıyorum anlatamam yaaa.Şimdi de çok acıktım mesela.Canım dolma ve turşu çekiyor.Offfff.Çok kötüyüm kızlar biri beni durdursuuunnnnnndelikafaduldenkızlar bende sürekli acıkıyorum kafamçokkarıştı iş yerimdeyim fazla yeme şansımda yok :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?